4307
  • stupido
    mármint nem találtam megoldást a későn reagálásra.

• stupido
    Force Feedback-es, bizz bennem. :)

Az amit te emlitesz, az a Logitech Vibration Feedback

De még mindig nem találtam a későn reagálásra, valaki help!
  • Balumann
    Azt írják szintén ott, hogy jövőhéten jön a patch, ami megoldja mindenkinek a mentés problémáit. Remélem, hogy nem csak átverésként írták! ;)
  • Balumann
    (mármint ha valakinek akad, az próbálja ki sztem ^^)
  • Balumann
    Találtam egy ilyet a Codemasters forumon: dirtconfig.rar
    Ez egy módosított config fájl (beállítások), amivel jobban fut a játék (nem próbáltam).
    forrás
  • Balumann
    sokaknak (mint pl. nekem) a jelenlegi mentést se engedi betölteni!
  • jimbo5
    Olyat nem tud valaki, hogy miért nem indul el a játék ha bemásolm egy előző mentésem? Még jó hogy megkérdezi a játék kiemelten hogy hova teszi a mentést...
  • Tomi613
    Nekem nagyon királyul megy!!! :) Csak kéne cheat hozzá...
  • mardal
    Hello.
    Tudtok nekem abban segíteni hogy az miért lehet hogy játszok és egyszer csak befagy a hang,fekete képernyő és egy kis ablak amiben a felbontást írja ki.Utána nem lehet sehogy kilépni csak ha resetelek.
  • AntiHero
    Játszik valki DFP-vel? mert én azzal játszanék, viszont annyir airányíthatalan a kocsi hogy csak na:S Valami beállítást adhatna valaki. Megköszönném!
  • Balumann
    Félek, hogy nekem is ez lesz. Olvasgattam a codemasters forumán, és sajnos nagyon soknak ugyan ez a problémája. Akik írtak a codemasters fejlesztőknek, olyan válaszokat kapnak, hogy internetkapcsolatnak kell legyen, meg tegyék át a C:\Dirt -be a mentést. Van akinek a net az megoldotta, van akinek a C:\dirt is megoldotta, de legtöbbnek nem.
    Valakinek azt írták, hogy már dolgoznak rajta, hogy kijavítsák ezt a hibát. Van aki olyasmit írt, hogy egy tvkártyát vagy mit ha bekapcsol, akkor működik a mentés...
    Nah én inkább várok azthiszem patchre, mert így nem lesz jó. Az a vicces, hogy addig működött teljesen... Már csomószór mentettem, meg betöltöttem, és most írta ki, mikor már csomó versenyt megnyertem :( A l egalsó sor már kész volt majdnem teljesen.
  • jofer
    Szia Balumann!

Nekem is ezt csinálta! Már meguntam, hogy folytan előröl kezdtem, ezért uninstall... :(
  • lebike
    Sziasztok,
    mondhatnám, hogy "biztos én vagyok a pénisz", de nem mondom, mert ez bizonyított tény, De tényleg nem lehet a klaviatúra érzékenységén változtatni? Mert a kanyarodás nálam arról szól, hogy rálehelek a gombra abőrpólusaimmal, és azonnal akkorát ránt bele, hogy esélyem sincs az úton tartani a kocsit...semmi szaggatás vagy ilyesmi. Vmi ötlet?
    Köszi
  • Balumann
    gamecopyworld.com -on mindenhez van crack
  • Adaminho
    Cracket tudtok a gamehez?
  • ajem kisa
    Hát csak ugy!:)
    Mindig az a kérdés álltalába más forumokon is, hogy ez miért van, meg az miért...van- e magyaritása...milyen videokártya...
    Na mind1
  • Balumann
    Nagyszerű, nem tudok letölteni se savegame-et, arra is azt írja hogy corrupt... Ezt nagyon jól megcsinálták...
  • Balumann
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ autload failed :( Nem akarom előről kezdeni.
  • Beckham147
    aki ezt írta: Már rég megjelent Ps-re.
    annak üzenem hogy még nem jelent meg
  • bobcsapat
    Sajnos igen, Shader Model 3.0 kell hozzá...
  • Ombika
    Nemcsoda ez az urbol jott compressor kormany!!
  • AntiHero
    Az mér függ össze a FAQval?
  • Balumann
    Nekem viszont ilyen kormányom van: manta compressor supreme force feedback
    Neve szerint force feedbackos, játékban mégse tudom beállítani :P
  • [HUN]FaTaL
    mert a logitech formula ha jól tudom nem forceos csak vibrationos
  • [HUN]FaTaL
    SM3as kártya kell a futtatáshoz?
  • ajem kisa
    Mé' Má' Va' madzsaritása?
  • AntiHero
    FAQ jó lenne! De a sok barom úgyse olvasná el:D
  • stevedark
    Haliho !Ha valakinek van még problémája a betöltéssel"autoload failed"arra az a megoldás ,hogy profil készitésnél hagyni kell az eredeti profilt=semmi név változtatás!elméletileg igy nem lesz vele gond

• Balumann
    Nekem sem engedi beállítani a force feedback-et! Bár sztem nem érzékelnie kellene, hanem engedélyezni hogy beállítsuk... De az irányításnál csak a billentyűzetet lehet kiválasztani, hiába állítom a kormány gombjaira a dolgokat. Akkor is keyboard-ot ír.
    Nekem mondjuk nem késik semmit, nagyon jól irányítható.
  • zsömee
    lenne egy kérdésem, elfuthat a gépemen a játék 2,7es procival? a videókarim az tudja a shader model 3.0át, meg van mellette 1,25 GB RAM-om
  • stupido
    Hi all!

nem lenne rossz a game, de van pár gondom.

- nem érzékeli, hogy a kormányom force feedback-es (logitech formula ex)
    - késve reagál a kormány mozdulatokra (próbáltam a grafikán visszavenni, de az sem segített)
    - és a kormány beállításnál mi az a saturation?

Ha valaki tud, segítsen pls.

A konfigom viszonylag friss.
  • stevedark
    haliho sziasztok!nem indul a game,ill. induláskor lefagy nem tom miert?!
    Please valaki segitsen!
  • svani
    Keress hozzá cracket!
    Kicsit visszább link is van hozzá!
  • chalezlopez
    Már rég megjelent Ps-re.
  • Beckham147
    hello tudom hogy ez ne f1 topik de ha valaki meg tudja mondani az F1 07 megjelenését KÖSZÖNÖM
  • chalezlopez
    Na jó, nem a topik gáz, de ide összegyűlt a java...
  • JAG1
    Éstényleg...
  • hen-tes
    Olyan elvileg volt, nem? :D
  • zolo
    Ilyen jól összerakott konfigot rég láttam

Különben a játéknak nem is kell cdkey
  • V43 1105
    A 4-et, akkor van pasija is