4307
  • AntiHero
    google -.-
  • tonnni
    patch nem, azt hol találok?
  • jofer
    Patch? Crack? Megvolt?
  • tonnni
    Sziasztok!! Nekem nem indul, telepítés után ujraindul aztán elkezdi felismerni a lemezt vagy valami ilyesmi, aztán ki írja hogy ERROR!
    Van valami tippetek??
  • Maximus4
    Van akinek igen

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    jó lenne ha jönnél melózni te fazékfejű
    Miért 300-400 ezres pc-re van mi!!!!!!!!!!!!!!!
  • theodor
    Hi! Most vagy egy nagyon nagy idióta vagy nem tudom (aki mondta). Unidentified flying object edig ő nem szokott hazudni. De azt hallolttam hogy elindul 9600 as kártyán is. Sztem biztos hogy nemigaz.
  • Maximus4
    Nem mindenkinek van rá pénze
    Vegyetek X360-t és mególdódik minden problémátok!Én is ezt tettem!!!
  • Ombika
    03.00.72!!
  • Balumann
    Milyen gép ? (proci, vga, memó - milyen, mennyi)
  • Balumann
    neked :P
  • Tatyla
    clone dvd-s verzión rajta 1.1patch+crack,de már a menüben kifagyasztja gépet ez miért van?
  • Ombika
    En nem!!!Muxik ez igy is!
  • w77d
    mindenki a save corrupted orvosságát várja
  • Ombika
    03.02.02

De latom senki se probalkozik!
  • Balumann
    Én is így vagyok vele.
  • zolo
    Egyelőre igazi megoldás nincs , állítólag lesz patch, én is emiatt nem játszok vele, nincs kedvem előről kezdeni újra, szenvedtem vele eddig is eleget :\
  • w77d
    valaki oldja meg ezt a corrupt save problémát, mert nem szeretnémn megint végigtolni, pedig megvolt már minden autóm
  • Mentol
    Utoljára zaklatlak benneteket:
    Megoldottam! Felraktam egy Omega driver-t, azóta minden OK!
  • jofer
    Igen, igen! Csináltam is pár shotit, hogy se pilóta, se mitfárer, se kormánymozgás! Mondjuk én külső nézetben játszom! Régi NfS-es megszokás...

Ilyen konfiggal nekem is jól futna! :)

Én azt vettem észre, hogy nem tölt annyit és szebb a kép is! Esetleg más is kipróbálhatná, aki gyengébb konfiggal nyomul!
  • Balumann
    Nekem mondjuk jól fut a játék.
  • Balumann
    Uh magyarul kiveszi az embereket és a kormány mozgást a kocsikból ez a izé? Még jó hogy nem próbáltam ki (a mentés probléma miatt), én is legtöbbször belsőből játszok. Kivéve némelyik kocsinál a szélvédőnézetből.
  • Ombika
    Tier 3: Pikes Peak kamionnal 03.02.60 ---> Ha van kedve vkinek versenyezni!!
  • samsung123
    dirtconfig.rar tapsztalat
    na sikerült megoldani a problémám:) HDR tweak toolt használtam és azért nem ment, vissza kellet állítanom a a hdr-t.
    Tapsztalat: ahol eddig sok versenyző volta pályán pl: buggys versenynél alol eddig ment 18-22fps most 28-30fps, ami drasztikus emelkedés,de nincsenek sofőrök a kocsikba és nem forog a kormány se, hát engem kicsit zavar mert belső nézetből játszok de nem vészes.
  • samsung123
    sikerált bemásolni config fájlokat de exe hibával kidob, és nem megy
  • w77d
    nekem nem megy így
  • samsung123
    hova kell másolni a fájlokat?
  • Balumann
    :D
  • w77d
    szebbb lett?? ez miben nyílvánul meg?? ez a dolog elvileg nem azért van, hogy egy picit lebutítsa a grafikát, ezért gyorsabb legyen a játék??
  • jofer
    Jaj értem! Kipróbáltam ezt a gyorsításos dolgot is, szerintem gyorsult maga a játék is, meg szebb is lett... viszont így is csak nagyküszködve fut el a konfigomon...
  • Balumann
    De én is a játék főkönyvtárát adtam meg eleve mentés helynek, csináltattam vele egy savegame mappát a dirt könyvtárba. És működött is egy csomószór, de valamiért elszaródott nekem :S
  • Mentol
    Csak jelzem, hogy hasonló szépeket tapasztaltam a Call of Juarez játékban is. Ott viszont át lehet kapcsolni a menüben a Shader Modellt. Megtettem: 3.0-ról átállítottam 2.0-ra, és ment a játék rendesen!
    Ilyenkor mi van? Vigyem vissza a VGAkártyát?
  • jofer
    Ma tettem egy próbát és újratettem a játékot! A telepítés végén, amikor kérte, hogy hova tegye a mentéseket célkönyvtárnak a játék főkönyvtárát adtam meg! És láss csodát azóta betölti a mentéseimet!

Köszi a tippet, bejött! :)

Megyek és rápróbálok arra a "játékgyorsítós" dirtconfig-ra is! ;)
  • rvn
    Végignyomtam a carrert :D
  • Mentol
    Csá!

Na, most meg ezt produkálja:

• donpedro
    Sokszor volt már szó róla, hogy a kormánymozdulat akkor késik, ha szebb grafikát akarsz, mint amit a géped elbír. Nekem 800*600-ban teljesen folyamatos a játék, 28-30 FPS környékén mozog (C2D 2.1Ghz-en, 7600 GST húzva, 4 Gb Ram), DE az irányítás ugyanolyan mint neked. Ellenben ha leveszem 640*480-ra, akkor azonnal megszűnik ez a késés, és teljesen jól irányíthatóak a verdák.
  • jofer
    A TDU-hoz is jön a patch hónapok óta... De, azért bízzunk benne! :)
  • Boroskóla
    Ja jaja ez engem is érdekelne, hogy azt hogyan lehet megszüntetni hogy a kormány tized másdoperceket késik,mert így rohadtul irányíthatatlan,vagy billentyűn hogyan lehet, ha egyáltalán lehet beállítani hogy ne idegbeteg módjára rángassa a kormányt.
  • ajem kisa
    Mentem egy kicsit a falon!:)