4307
  • Prince23
    Hát pedig most futott, sztem MÉG nem szar a gépem, épp most léptem ki.
    Amúgy nektek is xar lesz hamarosan a gépetek- böböbööböb beleértve az enyémet is...

(amúgy minden ok lenne most, ha a introt kibelezném... persze a introfix nélkül, mert az zavarja a gépemet, gőzöm sincs, h miért)
  • jofer
    Akinek megvan hozzá a vasa, nézd meg, hogy nem panaszkodik...
    Sőt, azt mondják, hogy egész szépen fut!
    Valszeg a hiba a te készülékedben van! Milyen konfigon akarod futtatni?
  • AntiHero
    Szar a géped törődj bele...
  • Prince23
    Hát öregem, most meg nem akar belépni..
    Nem igaz, h ennyire elcseszték ezt dirtet, még ilyen colin részel életben nem találkoztam, sőt mint játék sem....
  • Prince23
    Jah akkor is bevan lassúlva, most telepítettem újra és hál' Istennek rendben van...
    csak az intróval kellezs küzdjek
  • jofer
    Ha kikapcsolod a no intro fixet, akkor is bevan lassulva? (közben kipróbáltam én is, én nem vettem észre lassulást).
  • totya4
    Túl nagy :)
  • Leo 1991
    Hi!
    Mekkora a játék gépigénye?
  • Prince23
    Na igen ám, de mióta feltettem nagyon lassú lett a gépem:( de hogy miért.... a multiplayer-es rész érdekes de az nem lassú, szal egyszerűen nem értem ezt a elkefélt játékot-
  • Prince23
    Hi
    valami problémám van: meg mondaná vki nekem.. mióta feltettem az introfixet azóta LELASSULT A GÉPEM, kuva lassú lett.
    Mit tegyek????

Most máér naon idegesít ez kuvára elcsexett játék!!!!!!!
  • jofer
    I N S T A L L I N F O R M A T I O N

[1] Unpack
    [2] Run NiMP.exe

Elég egyértelmű... :) Ja, és az No Intro Fix, de ez lényegtelen!
    Ezzel a fájlal tudod engedélyezni, letiltani a játékban a videókat! [Én még nem próbáltam ki].
  • Mentol
    Csá!
    Nekem elsősorban grafikai problémám volt, de már megoldottam: feltettem egy Omega drivert a VGA-mhoz (X1950Pro). Nem tudom, hogy ezzel volt-e összefüggésben az a hiba...
  • Prince23
    Oh télleg test...

kérdezek egy hülye kérdést, lehet h überláma leszek ezért, de azért megpróválom megkérdezni:
    A DiRT intro fix-szel mi a fenét kell tennem? Be kerkkelni vagy instalálni... egy kicsit warez a cr. miatt:D
  • AntiHero
    Test Drive Unlimited -.-
  • Prince23
    TDU?? Az meg mi?
  • jofer
    Az elején az intro nekem is lefagy, meg el sem indul, de nálam az okok egyszerűek, lásd lent... A TDU-ban is így volt, ezért azt ki is kapcsoltam!
  • timantes
    rövid volt nagyon , 6 és fél óra alatt végigvittem a karriert , normál nehézséggel , és minden autót is megszereztem
  • Prince23
    Ennyien vaunk itten és senki sem tud segíteni?
    #2239, pls
    nem eredeti a gém, hanem írott.
  • Gulyi98
    Mentol nekem is ugyanezt irja ki ugyan azt a kis ablakot dobja ki neked már sikerült megoldani ha igen akkor szólj . kösszi.
  • Gulyi98
    Ha valakinek megvan a játék és van hozzá jó Crack akkor légyszi küldjétek má el mert nekem nem megy mert nem jó hozzá a crckom. elöre is kösz :[email protected]
  • fery02
    Bár a mostani kártyám miatt, sok reményt nem látok, hogy esetleg több fps-sel nyomulhatnék, de hátha :P
    bocsi az OFF-ért
  • fery02
    Neked ahogy elnéztem már a TDU topicban is voltak a játékkal kapcsolatban grafikai problémáid, pedig a VGA-d jobb mint az enyém (6600 GT), de nekem mégsincs semmi problémám egyik játékkal sem. Szerintem neked egy júniusi DirectX 9.c-re van szükséged, vagy esetleg a legújabb Forceware driver-re.
    (Mondjuk most az nVidia kiadott egy új beta drivert, sokan dicsérik, legalábbis TDU-ban kevesebb kép szétcsúszás, meg több fps. Hátha ennél a játéknál is javítana a helyzetemen, még nem próbáltam ki, majd megírom a véleményem, ami másnak is hasznos lehet talán.
    http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_162.18.html)
  • Prince23
    valaki pls!
    Nagyon idegesítő tud lenni.
  • Prince23
    Nálatok nincs ilyen??
    A trailer lefagy, egyszerűen hogy lehet ezt a dirtet ennyire elbaxni? Mert kétlem, h a gépemmel lenne baj.
  • Ombika
    Ennel rosszabbat ketlem,hogy hallottal,hogy rakas fos es 40%uk kukaba vegzi!! :)))))
    MAximum,hogy keves jatek van es firmware nem az igazi,de folyamatosan frissitik,de ez itt nem xbox360 vs ps3 topic!! :))
  • Tatyla
    ez is igaz ,de például a haverom nem nagy gamer de mikor ez meg jelent egyfolytában tolta 4órán keresztül xbox360-on és ki is fagyott neki,két napra rá 3ledes hiba lett,szevasz kicsit többet játszik az ember egy hónap alatt kinyirhat
    egy xbox360-at,pedig neki extra hütés meg egyebek voltak rajta...
    én is terveztem egy xbox360 vételt de mostmár megvárom mig kijön a javitott verzió...
  • Tatyla
    AMD athlon64 3200+ ,6800GS/512 ,2Gbyte ram
    na akkor miért is fagy ki?
  • Prince23

Hi
    Miért van az, hogy mikor elindítom a dirtet, akkor a trailert nem akarja lejátszani... mindig befagy. Szal bejön a Codemasters, de már a trailernél leáll nagyon sokat gondolkodni, így ctr+alt+del-vel kilépek, és elindítom újra, de már ESC-et nyomok a kiadó ikona után hamar, és akkor bejöna menü...
    Nálatok van ilyen?
    Vajon az 1.1-es pecs az oka?
  • Szabó Péter
    Ejj!
    Felhő nincs az égen!
    Ilyenkor mi van?
    Be tudom állítani, vagy nem tudja a kártyám, vagy a driver nem jó??
  • Balumann
    Ha a PS2 10k alatt lesz akkor szerintem veszek!
  • zolo
    Csomó konzol van olyan áron...
    Gameboy, Super Nintendo, PS1, lassan PS2 :DDDD
  • Balumann
    Hát azért én a ps3 -ról is hallottam rosszakat jópár helyről... Én ha vennék, x360-at vennék, nekem az szimpatikusabb. Bár én konzolt sztem akkor fogok venni, ha 10k alatt lesz kb. :P
  • Ombika
    Elismerte az Xbox 360 tömeges meghibásodásait a Microsoft!!

jo okos voltal,inkabb kidobtad volna kukaba lovedat!!! Ps3 forever!
  • jofer
    Mielőtt megkérdeznéd, hogy honnan lehet letölteni a legújabb Daemon Tools-t, elárulom, hogy a google 3 020 000 találatot dob ki...
  • jofer
    itt keresgess

1. játék telepít (nemárt, ha a legújabb daemon toolst használod)
    2. patch
    3. crack

ha megfelel a géped az alapkövetelményeknek, akkor mennie kell!
  • tonnni
    lécci segítsetek, nem megy!!

cracket hol találok??elkezdi ellenőrizni a cd-t és vége!!
  • tonnni
    to launch the application you need to install protection drivers on your computer. Would you like to install them now

Most mit nyomjak igen vagy nem??
  • AntiHero
    nem
  • tonnni
    az normális hogy nem találok crack filet??
  • jofer
    Például itt