4307
  • Szabó Péter
  • Szabó Péter
  • w77d
    nem ilyennek kell lennie az biztos, itt vmi driver probléma lehet szerintem
  • Szabó Péter
  • Szabó Péter
    A játék meg ilyen, hiába veszem feljebb a felhők hiányoznak
  • Szabó Péter
  • Szabó Péter
    Ilyennek kell lennie?
    Gondolom nem
  • Szabó Péter

Akkor nincs gondd ezzel, nekem ugy tünt minha hiányozna valami a háttérből,

Játék közben az égboltnak milyennek kell lennie?

Nekem tök sima kék minden, 1 darab felhő sincs, nagyon gáz.

Hiába húzom fel a grafikát, hogy akadjon mint állat akkor sem jeleníti meg faszán

• maka2
    király a játék érdemes megvenni??Most ilyen pozitív negatív dolgokra gondolok:)
  • HUmanHunter
    nem, még se jó lol :S
  • HUmanHunter
    ok mind1 azthiszem megtaláltam a megoldást, adott vki 1 linket hogy az a patch, de mittomén mi volt az, de nem a patch, de mostmár megtaláltam
  • HUmanHunter
    "az eljárás belépési pontja (alSource3i) nem található a DLL ben (openall32.dll)
    vki vmi megoldást tud rá?
  • w77d
    biztos hogy nem fog, így jártam én is :(
  • Balumann
    Nálam így néz ki a menü: kep1, kep2
  • Szabó Péter

Esetleg ha valaki még visszajelezne, hogy a játék indításakor a menü hátterében milyen képeket lehet látni megköszönném.

Sajnos nekem csak annyi vehető ki, hogy fák és autó lenne ott, de kb olyan minősékben, mintha egy fotó negatívját nézném
  • Balumann
    elméletileg jövőhéten, és a mentés problémát javítják ki.
  • Prince23
    Hi
    tudtok vmit az 1.2-es patch-ről, mikor jön ki meg mien hibákat javítanának ki?
  • fery02
    Valószínű, hogy egy eddig semmi gondot nem produkáló XP-n játszó játék mentést Vista alatt futó Dirt-en folytatnék, nem fog működni? :(
  • Viko79
    Közben sikerült végre elindítani, a NOINTRO-s file-okat felmásoltam! Így már megy!
  • Viko79
    Hali!

A dirt-el próbálnék játszani, de nem indul, "A(z) DiRT.exe hibát észlelt, ezért leáll. A kellemetlenségekért elnézését kérjük.". A gépemnek bírnia kellene E4300+8600GT+2GBRAM. Már frissítettem a vga drivert is a directx-et is! Nincs valami ötletetek miért nem indul?
  • Balumann
    Bár csak akkor lenne a szar... Én semmit nem telepítettem újra! Rengeteg embernek akkor se fogadja el, ha már kilép a játékból, és visszaakarna lépni egyből utána. (codemasters forumon olvasgathatsz :P )

Én tegnap előtt kipróbáltam, hogy csináltam megint egy újat, és azt elfogadja miután kiléptem, de én nem kockáztatom meg, hogy megnyerem az alsó sorban az összes küldetést megint, és utána megint ne fogadja el.
  • totya4
    Ez egy effekt. Ha lehet módosítani az effekt leíró állományát, akkor evileg megoldható az effekt módosítása, ha valaki tud programozni.
  • zolo
    Demó után kicsít optimalizáltak rajta, mert a demo nagyon szarul ment nálam.

A mentés csak akkor rossz, ha közben újratelepítesz oprendszer, utána nem fogadja el :)
  • FLeT
    HDR Tweaker
  • samsung123
    HOgy lehet csökkenteni a HDR-t? nem kikapcsolni hanem kisebbre vanni az intenzitásást. valahol talán láttam hogy valaki megcsinálta, de nem tudom hol és hogyan.ha tudtok valamit segitsetek
  • 6600GT
    ja de én Fullon néztem,mediumon nekem is ment,csak akkor lassúlt be mikor sokkan voltak a pályán(fullon).
    de csak a demót néztem a teljest még nem próbáltam!
    de ha rossz a mentés akkor egy darabig nem is fogom:)
  • Prince23
    Hopsz, elírtam, nem 7900-om van, hanem 7300 Gt-ém.
    Vga fríssitésem: a májusi, 2007. 94.24-es, múltkori 93.71-es volt.
    Vírusírtóm Nod32, úh. az nem igen lassíthatja. de már mindegy leszedtem a dirtet, kidobtam... majd az 1.2 patch, ha meg az se akkor végleg kuka lesz a Dirtból.
    Eddig ilyen problémám sosem volt a játékokkal kapcs... legalábbis mióta meg van a 7300-as karim meg az 1 GB R.
  • zolo
    Valami tutira van a háttérben a gépeteken , hogyha belassul.Én Clone verzióval játszanék, crack nélkül, jól megy 1,25 gb rammal, 7600Gs-sel mediumon 1024-ben, csak a Save probléma miatt szüneteltetem most.Milyen driver van VGA-dhoz fent?Nem mindig az új a jó.A 7-es szériához szerintem a 83.2x-es a legjobb Xp-n.Vistán pedig 158.xx-es driverem van, azzal sincs semmi gond.Vírusírtó is lassíthatja, ha megy folyamatos ellenőrzés a háttérben, vagy sokmindenmás közrejátszhat.nézz utána a futó folyamatoknak.

Huszonvalahány %-nál jártam , és nincs kedvem újrajátszani.
  • 6600GT
    vagy a proci és VGA gyenge nekem! de lecserélem szeptember--október fele!
    neked meg 7900GT az pedig erős,és azzal is lassú?:S
  • csavajda
    sziasztok
    letöltödtem ezt a játékot de valamiért cd t kér és nem akar elindulni mit tudok teni az érdekében hogy játszani tudjak vele elöre is ksözi valakinek
  • Prince23
    Há látom 2 gigád van... sztem progi hiba.
    Sztem jó géped van... nekem annyi h 7900 Gt-m van meg egy Gbramon
    kötsög Dirt
  • 6600GT
    ja, nekem is a lassúlás volt a gond,ezt meg is untam,nincs nekem olyan géper most pénzem amivel jó menne,majd talán egyszer.
  • Prince23
    Ez a hülye dirt most viccel velem?
    Már megint lelassult, tegnap este szaggatásmentesen futott, most meg késik a hangeffekt...
    Le fogom törölni teljesen ezt a kibaxott gémt.
    Egyszerűen nem értem, h mi a fene van, írott a dvd, de annyit tudok, h reloaded változat.
    Talán a RELOADED miatt csinálja ezt az érthetetlenséget, há komolyan mondom már kész ideg vaok.
    Tegnap este 8%.ig vittem a karriert, aludtam rá, ma bekapcsoltam... erre lelassult a dirt. nem értem, h miért csak velem fordul elő. Pedig jó gépem van, na jó nincs 2 GB ram, de akkor is, jó shaderes VGA-m van... nem találok szavakat.... a progi a hibás ez tuti.
    Vki vmi tipp?
  • AntiHero
    Microsoft oldaláról leszeded a DirectX-et és az a telepítő mindig a leg frissebbet szedi és teszi fel majd neked:)
  • Szabó Péter

Köszönöm Kedves Fórumozó emberkék a segítséget, ennek ellenére nem sikerült megoldanom a problémát újabb 2007.05 Driverrel sem.

Directx 9.0 07 havit meg nem találok, amit engedne letölteni, de ha lesz egy kis időm keresgetem.

Nos esetleg ha valaki még visszajelezne, hogy a játék indításakor a menü hátterében milyen képeket lehet látni megköszönném.

Sajnos nekem csak annyi vehető ki, hogy fák és autó lenne ott, de kb olyan minősékben, mintha egy fotó negatívját nézném.

Jó játékot mindenkinek!
  • ajem kisa
    Nemcseszték azt el, én megvettem, és 10-böl 10x indul!
    A gépigényhez már nemmondok semmit, abba én is belekötnék, de nekem elég az a 20fps kb., ugysem ülök rajta orákat!
  • Prince23
    BEVÁLLT!!!
    Köcce! Zseni vagy
  • jofer
    nem sok
  • w77d
    még mindíg semmi a save corrupted problémára??
  • jofer
    Megmozgatta a fantáziámat a dolog és kipróbáltam valamit!

Lépj be a játék főkönyvtárába, keresd meg a "Video" mappát, abban találsz egy olyan fájlt, hogy: cmr_intro.bik.NIMP nevezd át mondjuk cmr_intro.bik.NIM-re mentsd el, aztán futtasd a játékot! Nem indítja az introt, szerintem nem is lesz lassú!