4307
  • w77d
    nah gyerekek egyszer csak nálam is elment a hang, csak a turbó fütyülése hallatszik, a menüből is eltűnt a zene. akinek ilyen problémája volt hogy tudta megoldani??
  • totya4
    A patch-várásban egyetértünk :)
  • chalezlopez
    Csákány!
    Megyek majd, megyek. Csak az a rohadt sok maszek pálya, meg mod, főleg a V8, az kicsit már átláthatatlan számomra. Asszem ma felrakom az alap GTR2-t, és kicsit rágyúrok.
  • Lui76
    Igazán benézhetnél néha HRC fórumba :)
  • Lui76
    Szia chalez !
    Én is nekiálltam - ugyan szerényebb beállításokkal ,de sikerült 35 Fps körülire belőni ,így egész jó kis játék !
  • w77d
    én is főleg ezért a játékért cseréltem le az egész gépem, és megérte, óriási amit ez a game tud nyújtani mind játékélményben mind grafikában
  • chalezlopez
    B@meg jó hogy cd-t kér!! Mint általában rohadt sok más játék is! De ha 'má letöltötted, akkor 'ugyanmá tedd fel a jó kis öreg cracket, 'mer soha az életbe nem fogsz a DiRT-el játszani!!!
  • BaziJoe
    Sziasztok most probálom a játékot momo kormánnyal.Lehet,hogy én vagyok a hülye sőt biztos de mértnem tudok vele értelmesen kanyarodni?????Mit kell beálítani???
  • Bogdogege
  • Balumann
    Letöltesz egy cracket? (www.gamecopyworld.com , de google is kiadja ha cracket keresel)
  • Balumann
    Nekem tökéletesen, sőt... :| Nekem csak az nem felel még mindig, hogy hol van amikor betudom tölteni a mentéseket, van amikor nem. Ma véletlenül indítottam el, és betudta tölteni. Előtte 4 nappal előtte indítottam, és nem tudta...
    Nembaj várok patch-re, addig nem fogok evvel szenvedni.
  • gplay
    De látom nem mentél vele messzire.
  • csavajda
    sziasztok nem indul a játék és nincs is crackem hozá mittudok csinálni
  • Szabó Péter

Pixel shader 3.0-ás támogatás szükséges hozzá.

A 9600 Pro ( rajta van a dobozán ) 2.0 Pixel shader.

• totya4
    A tiedhez hasonló konfigon nekem nem felelt meg az ahogy a játék fut.
  • Balumann
    Szerintem teljesen új gépet érdemes összeállítanod, mint ahogy én is tettem. Azt már nincs értelme bővíteni. (agp-s vga foglalat, gondolom ddr memória, és gondolom a proci is 3000 alatt van!)
  • Bogdogege
    Nálam elindult a game,igaz új gépet kellet vennem
  • romet
    Sziasztok!

A stalker az megy szépen! Szal akkkor ez a dirt sehogy sem fog elindulni?
    A memória 512 mb.
    Milyen vidikarit érdemes venni amit egyhamar nem kell megint kicserélni és nem a csillagos eget verdesi az ára?
  • totya4
    Ja igen, és persze a VGA önmagában egy dolog, de azt meg is kell hajtani, illetve a játékot futtatni(végrehajtani) is kell, ami erőforrás igényes, tehát erős CPU, gyors alaplap normális gyártótól, gyors HDD, gyors/tesztelt memória is szükséges...

Nem véletlenül emlegetik a konzolt oly sokan látván a játék futási teljesítményét, árban biztosan elgondolkodtató.
  • totya4
    Mégha tudná is a vga-d az SM3-at, akkor is bűn lassú lenne. Jóval erősebb vga-val mint a tied is veszett lassú ez a játék, nem olvastál bele a hsz-ekbe? Persze nem a fizetett hazudozók hsz-eibe, akik azt írják "bármilyen hardveren bármilyen játék szuperül fut csak érteni kell hozzá" :)

Általánosságban el lehet mondani, hogy ha új játékokkal akarsz játszani, akkor modernebb és erős videókártyát kell venned, ez esetben nem fogod majd minden játéknál ugyanezt a problémát felvetni. Sajnos ez van, nekem se tetszik ez a helyzet. :(
  • Balumann
    Az Ati 9600 Pro videokártya nem támogatja a Shadermodel 3-at. Nvidia 6xxx és Ati X1xxx -től kezdve támogatják ezt. (pl. Ati x1300, Nvidia 6200, stb. és ez felett).
    Még Ati x850 -esen se indul el a játék, hiába gyorsabb meg drágább például mint egy 6600 gt ^^
  • Prince23
    Látom fenn van a Stalker... az megyen?
    mert ha az megy, akkor jó a vga-ád...akkor a xar dirttel van a gond.
    (általában nekem, az esetek 80%-ban a dirt okoz problémát)
  • romet
    Sziasztok!

Lenne egy olyan problémám hogy nem indul a játék!!:(
    Lehet valami a videókártyával van mert olyasmit ir ki a vidikari az ATI Radeon 9600 pro ez jó? vagy kéne más driver vagy valami?
  • HUmanHunter
    sikerült életet lehelnem a játékba, de 512 mb rammal eléggé szaggat, az első pályán nem lehet játszani [kidob a windowsba] a többin viszont igen, nem lehet kikapcsolni a kocsin azt a fénylő szart? kurvára idegesítő
  • Szabó Péter

Akkor ügyesek vagyunk, egy gondot már meg is oldottunk.

Kösz
  • w77d
    a menü TÉNYLEG ilyen, nálad csak az ég megjelenítésével van hiba
  • zolo
    EA nem is, szerintem a Kódmesterek a ludasak :DDD

A halvány autó és fa kontúr pedig tényleg ott van a menüben, abban nincs hiba :)
  • Szabó Péter

Hidd el gondd van vele akkor nálad is!

Az EA nem hinném, hogy csinál ilyen hátteret ami valami autónak és fáknak látszó fényesség, de nem biztos lehet, hogy egy medve.

Játékon belül a felhős rész és a fák???
    Az is ilyen nálad?

• w77d
    a menü tényleg jó, de az ég hiányzik
  • fery02
    Ennek szerintem így kell kinéznie, legalábbis nálam a menü ilyen, ezzel szerintem nincs gond :)
  • Szabó Péter
    XP
  • w77d
    milyen oprendszeren futtatod??
  • jofer
    A 94.24-es a legutóbbi hivatalos nVidia driver, más ötletem nincs. Esetleg annyi, hogy a beállítások között kell vmit buherálni.
  • Szabó Péter
    Én is úgy gondolom, hogy driver probléma, de már három nvidia drivert tettem fel, mind ezt csinálja
  • jofer
    Én driver problémára gyanakszom...
  • w77d
    nem tudok mit mondani, lehet a vga-val van valami, vagy nem képes az adott efectet/textúrát megjeleníteni
  • Szabó Péter
    Ejjh nem ir senki?
  • Szabó Péter
    Mi a ... csináljak még
    Vagy melyik drivert tegyem fel
  • Szabó Péter
    3. drivert tettem már föl
    Unom már
  • Szabó Péter
    Szóval ha valaki tudja a megoldást a problémára, megköszönném a segítségét