Colin McRae: DIRT
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mûködik!!!!!!!!!!!!!
Ha valaki másnak is Corrupt a save game, akkpor van megoldás NET nélkül is!
Az a trükk, hogy be kell tenni egy hálókártyát (vagy engedélyezni kell a Biosban) mejd beállítani az IP cimet, átjárót, stb. (dinamikus nem jó!)
THX DrClick!
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Nem kell hozza Y.A.S.U ???
Hogy erted hogy fel kell rakni? Bocs ha szamodra egyertelmu.
(jó háttér 😛)
http://flickr.com/photos/zolika90/
a képfájlok közül az mds-t mountold be, majd a a játékot az ikonra kattintva indíthatod.
Elméletileg.
Intel Core 2 Duo E6550 @ 2,33GHz, NVidia GeForce 8800 GT, 2 GB RAM
A segitsegeteket szeretnem kerni.
Nekem sem mukodik a jatek valamiert. A szokasos szoveg." Az exe. hibat eszlelt ezert leall...."
A confim: AMD2800,1 GB RAm, Galaxy 7600GT Zalman
A windows frissen telepitve,DirectX 9 Juniusi, Driver Legujjabb 94.24
Damon Tools 4.09
Colin_McRae_DIRT_CLONE.
Minden mas jatek tokeletesen muxik. Pl: TDU
Most nem a Shanonnal kapcsolatos beszolasokat szeretnem olvasni ha lehet.<#worship>#worship>
Vamos Argentina!
c2d e6400, 8800gts, kingmax ddr2 800as 2 giga ram a configom. 1280x1024-ben nem nagyon akar futni a game ultrán, valahogy ki...ott lassan megy a játék! minden highon meg minden fullon úgy megy simán, de ha ultrára felhúzom....felidegesít!😊 NEM ÉRTEM! Ez miért van??? Nem hiszem, hogy ennek a gamenak nem lenne elég ez a konfig(még ultra grafikához is)... Szar a grafikus motor vagy nem xp-n kellene nyomni hanem vistán?? Vagy milyen driver kellene hozzá?? Valaki valami okosságot mondhatna!
Vamos Argentina!
szerintem
Sajna behalt a savegamem, es ujabban minden kor utan kifagy... de egy kort mentem az elso kocsival es senki nincs fenn magyar a toplistaban az elso 200-ban leszamitva Gerzson-t, na meg engem...
szerintem
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash
"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"
DaemonTools v.4.09-es.
A Game v. Colin_McRae_DIRT_CLONE.
Elõször a patch 1.1 aztán a crack!
De semmi. Már a dvd firkálót is lehúztam róla, de semmi.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Egyébként tényleg átverés az egész, meg kell nézni a minimum, és az ajánlott hardverigényt, hát köze sincs a valósághoz.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Mi lehet a gond, akkor ha a game azt írja, hogy "DiRT.exe" hibát észlelt ezért leáll.
VGA 7300GT (GDDR3).
Patch 1.1 telepítve.
akkor már csak az fps marad!
de ha ott is igényelni fogja a kártycserét,rövid idõn belül akkor lehet hogy átállok konzolra! 😊)
I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not.
nekem ati x800 as kártyám van az tudja ezt a 3,0 ás hülyeséget?
hol tudom én azt megnézni!
elõre is köszi! 😊
I\'d rather be hated for who I am, than loved for who I am not.