4307
  • Prince of Máté
    na ugye, mondtam hogy a te géped bírja medium fölött is^^
    Így most mennyi fps-sel megy?
    Beállításoknál mit jelent a:
    Wind effects(gondolom valami szél effekt de még nem vettem észre)
    Skidmarks?
    Az én gépemen azért nem megy úgy mint baluman gépén mert nekem szarabb a videókártyám ugye?
    vagy a ram is befolyásolja?
  • bence19940222
    nekem mikor megcsinálja a chacking disk-et utána már nem csi9nál semit mi lehet a baj?
  • totya4
    Ha 8x-os élsimítást használsz ne csodálkozz hogy esik a teljesítmény. Szerintem 1280x1024-ben 4x-es élsimítás untig elég.
  • Balumann
    És tényleg sokkal szebb így, majdnem mindent egy fokkal feljebb tettem, mint eddig volt (mert eddig nem törődtem evvel). Nekem mondjuk jó volt úgyis, nem nagyon változtat a játék élményen a jobb grafika ;)
    Csak oldják már meg a mentést, hogy be tudjak rakni egy 100%-os mentést, és tudjak szórakozni a rally pályákon ^^
  • Balumann
    Nah kipróbáltam én is állítani a grafikát. Egyszerre több mindent állítottam, és azért ha mindent maxra rakok akkor 23 fps-el fut.
    Végül ilyen beállítással értem el, hogy ne akadjon: kép1, kép2
    így stabil 35-38 fps -t kapok a játékban, semmi akadás, meg megakadás nem vehető észre.
  • w77d
    amúgy valaki válaszolna a 2373-as kérdésemre, ha nagyon szépen megkérem?? köszönöm!
  • w77d
    én 1280x1024-en futtatom és biza max grafikán néhol észre lehet venni lassulást!! nem tudom, hogy miért, de gyanakszom a vistára, sztem egy kicsit lassítja a gamet
  • jofer
    A Fraps nevű progival
  • Prince23
    Tudom egyszer kédeztem, h h lehet megnézni az fps-t. De ,eg kérdem mégegyszer, mert elfelejtettem, és most kisakarnám probalni.
  • berczely
    © w77d Én nem hiszem el hogy lentebb kell venned a grafikán hogy jobban fusson a game pffff.... Nekem 1024x768-ban minden maxon simán fut még akkor sincs vele gond amikor többen vagyunk a pályán!!
  • berczely
    Hol lehet átírni a grafikai beállításokat??(pl.:High -> Ultra-ra....)
  • totya4
    "néhány helyen, esik egy picit az fps"

Ez jelentheti azt is hogy ahol eddig 85 volt, sok autónál 70...
  • Mentol
    Na ne mondd, hogy azon a konfigon nem megy jól! Ezt nem hiszem el!
  • w77d
    ezaz, felbontást nem akarok piszkálni. amúgy a multisampling az ugyanaz mint az antialiasign?? mert én az ntune-ban beállítottam, hogy minden program 8xQ élsimítást használjon!

apropó itt kérdezném meg, hátha tudja valaki, hogy mi a különbség a sima 8x és a 8xQ élsimítás között??
  • Prince of Máté
    4 giga rammal hol tolja? :D
    Amúgy a felbontás NAGYON sokat számít!
    10-20 fps-t rádob ha lejjebb veszed!
    Bár LCD-n inkább magas felbontással ajánlatos játszani.
  • chalezlopez
    Vedd le a multisamplingot 2x-re, és az árnyékot vedd le mediumra. Ennyi. Ja és legújabb driver, és húzd fel kicsit 3Ghz-környékére a procit, mert csak akkor hajtja ki a GTX-et.

Ui: Most nézem, hogy vista alatt tolod. Ott lehet, hogy más is lesz...de abban már nem tudok segíteni, mert én xp alatt tolom, csak a Lost Planetet küldöm vistán.
  • w77d
    nincs semmi késés, csak néhány helyen, esik egy picit az fps, ezt szeretném kiküszöbölni
  • Prince23
    Na olyan nincs nálad, h: mikor ütközöl, akkor késik a hang és szaggat.
    Nekem eleinte kb. 6%-ig hibátlanul futott, aztán meg bezavarodott a kötsögje.
  • w77d
    az lenne a kérdésem, hogy ha azt akarom, hogy egy picit jobban fusson a game, miből vegyek le egy picit, hogy alig lehessen észrevenni a romlást?? most minden a legmagasabban van, nagyon szép minden, de néhol mintha egy picit nem lenne folyamatos a kép, de csak egy picit!! olyanok vannak, hogy foliage meg stb, de nem igazán vágom mit takar! hangsúlyozom, nem nagyon szeretném rontani a grafikai élményt!!
  • grebber
    Még mielőtt azonnal a boltba rohannátok jelentem, hogy még nem jelent meg magyarul a Hospital Tycoon vagy az Overlord vagy éppen a Colin McRae DIRT, csak angolul. Ezért is írom a hírt, mert csak az angol fanatikusoknak akartak kedveskedni, akik nem szeretik magyar nyelvet, hogy menjenek és vásároljanak. Míg, akik magyarul szeretnék végigvinni azoknak még várniuk kell egy picit. Végére hagytam az örömteli híreket. Mindegyikben lesz magyar felirat. Colin McRae DIRT kap egyedül szinkront és a CD Projekt állítása szerint nagyon meg fogunk rajta lepődni, kíváncsian várjuk.

info: Magyaritasok.hu
  • Lui76
    pf majd megróbálok egy képet róla de még nem tökéletes a beállítás .
    Annyit nem játszottam még .
    Második sort kezdtem még csak a carrierben.
  • Szabó Péter

Miért nincs felhőm az ééégen?

Valaki legyen már okos egy kicsit!
  • Prince of Máté
    kérdés akart lenni :)
  • Prince of Máté
    A havas pályát én is hiányolom.(ez hiányzott a COD3ból is)
    Milyen grafikán játszottál!
    Jó VGA-d van!! (nem csak az a jó)
  • blory
    Kikel nem talalkozok :)
    Tegnap en is elkezdtem a Carierem a DIRT-be az uj vassal mar fasza a jatek , sikerult egy eleg turheto kormany bealitast is csinalnom.
    Te milyen kormanybealitasal jatszol egy kepet nem teszel be rola ?
  • SzlobiG
    Kipörgettem a gémet én is nagyon tetszett pláne a grafika, de amit sajnálok belőle a havas pályák.:(
  • fery02
    Megosztott dokumentumok
  • Kecu
    A játék mentéseit hol találom meg?
  • Balumann
    Nekem tökéletes volt így is ;) (illetve lesz ha végre kijön az a hülye patch a mentésproblémára...)
  • Prince of Máté
    Nekem is ugyanígy van!
    Rakhatnád szerintem High-ra is.
  • Balumann
    Nemtom nem nagyon állítgattam felbontást, és fps-t sem méregetek. 1024-re tettem, és medium beállítások sztem, vagyis ahogy beállítja alapban.
    Nem érzékeltem szaggatást a játékban, nagyon szépen fut.
  • Lajbo
    Hello!
    Valaki nem tudna kisegíteni, azzal hogy küld egy cd kulcsot, vagy megmondja, hogy honnan lehet leszedi.
    Kössz előre is!
  • totya4
    fraps-al pl.

Viszont az fps érték önamgában nem mindig mérvadó, pont itt írták mások is, hogy ennél az elcseszett játéknál még viszonylag normális fps érték mellett sem sima a játékmenet.
  • Prince23
    Hogy lehet megnézni, h hány fpssel megy a dirt vagy x játék?
  • Prince of Máté
    Baluman!
    Nagyjából hasonló gépünk van (igaz tiéd erősebb), tiéden milyen grafikai beállításon és milyen felbontáson megy? Hány fpssel?
  • chalezlopez
    Vagy lehet, hogy a vista az oka? Mondom, vedd le az órajelet, és úgy próbáld.
  • w77d
    hát nemtudom, kb fél óra játék után k 3-4 másodpercig beszaggat aztán elveszi a hangot. olyan mintha egy picit túlmelegedne a proci
  • chalezlopez
    Szerintem nem. Én is húzom, de nekem eddig tökéletesen fut, semmi bajom vele. De magad is meggyőződhetnél, ha csökkentenéd az órajelet.
  • w77d
    valaki??
  • w77d
    esetleg köze lehet hozzá, hogy húztam a procin??