4307
  • chalezlopez
    Nyugi tesó! Csigavér. Ha nVIDIA videókártyákról van szó, akkor a CrossFire(ami 2 db ATI Radeon kvázi "összekötése" a nagyobb sebességért) kifejezés helyett inkább az SLI-t kéne használni...
    Azért nincs harag?
  • totya4
    Az nvidiánál kicsit másképp hívják, de a működés hasonló.
  • Balumann
    Miért kell kötözködni egyből? Megkérdőjelezheted, tényleg nem vagyok szakértő ebben. Olavsd végig azt a hozzászólásomat.
    Melyikre mondtad, hogy ne oktass? Nem tudom mit jelent a 2* előtte, akkor már nem érthetek semmihez? Ha a 8500-ös kártyához való véleményemre mondtad, akkor ahhoz értek valamit, mivel én is most vettem gépet, és utána olvastam forumokba, néztem teszteket, stb... Mert nekem is választani kellett.

Hogyha hülyeséget írtam, akkor javíts ki, ha nem akkor meg nem értem, mi a probléma és miért kell belekötni. Mind1, semmi baj -.-
  • chalezlopez
    Baluman, azért annyira ne oktass, mert egy ilyen mondat után: "A 2* 8800gts azt jelenti, hogy crossfire-be van 2 8800-as?" megkérdőjelezem a hozzáértésedet...
  • Balumann
    De vehettél volna egy jobb dx9-es kártyát. Ezt dx10-be nem nagyon fogod tudni használni, később dx9-ben sem. Ha nem érdekelnek tényleg annyira az effektek, akkor tényleg nagyon rosszul jártál vele (legalábbis később sztem bánni fogod!)
  • gplay
    Szösszenetek
  • gabesz752
    Ennyire tellett a fizumból ;)
    Sajna abból élek.
    Eddig megvagyok vele elégedve.
  • Balumann
    Panaszkodj a codemastersnek, hogy sokat foglal a letöltött képfájl :P
    Nem érdekel a sok csilivili, akkor mi a fenének vettél egy olyan lassú dx10-es kártyát? Dx10-ben a játékok akadni fognak, dx9-be meg vehettél volna egy sokkal jobb vga-t, ami még a későbbi játékokat is elvitte volna (Ut2007, crisys, stb.)
  • Balumann
    Hát én nem igazán értek hozzá, de forumon már többször láttam ilyenről hozzászólásokat. És azok alapján igen, a proci nem bírja kihajtani. A 2* 8800gts azt jelenti, hogy crossfire-be van 2 8800-as? Mert annak szerintem tényleg abszolut semmi értelme nincs 4200-es procival, ha az 1-iket se bírja kihajtani :P
  • gabesz752
    Végre kipróbáltam én is a játékot, első negatívumom, hogy sok helyet foglal a játék meg a cdkép.(30-as winyóm van)
    Maga a játék az szépen megvan csinálva, nekem az irányítása furcsa az RBR után, de könnyebb. A törésmodell nagyon jó lett.
    Gép meg kell neki rendesen. 800X600-ban medium beállítás mellett 30fps-el elmegy akadozás nélkül. Nekem ez a sok csillogás nemigazán tetszik, ami pl. a murván is van :S
    Végülis egy jó játék lett.
  • berczely
    Hát én nem értem nekem semmi bajom vele xp alatt tökéletesen megy nem tom hány fps de gyors....egyáltalán nem akad!Vista alatt már akad de az is csak akkor volt amikor 1GB ramom volt most 2 van és meg se nyikkan!Teljesen szépen fut!GAB nálad sztem mással van a baj!Windows-od vírusos vagy a vírusírtó leterheli!
  • Gabesz amd64
    most mit csodálkozol? nekem a 2*8800Gts-el,1280*xxxx max beállításokkal is megakadt azon a pályán ahol több kocsi van egyszerre :S

igaz a procimon kéne valamit alkotni,mert kiba kevés hozzá szerintem :(

max fps 30,menübe 60 :DDD LOL
  • Brian87
    Sziasztok!!

Bocs ha nem olvasok vissza..megtudnátok mondani hova pakolja a game a mentéseket??
    Néztem a mappájában de ott nem találtam...dokumetumok között sem találtam.
    Előre THX
  • Lui76
    jaja ott vmi nem jó ,
    még nálam is 1024x768 medium 30-35 fps.
  • berczely
    Hát ez nagyon érdekes!!Az én konfigomon vista alatt akad nagyon minimálisat de azt is csak amikor indul a verseny egy/több versenyző van a pályán mind1 ugyan anynit akad de nagyon minimális mondom csak indulásnál!!!XP alatt tökéletesen fut 1024x768 minden maxon!Legfrisseb driverek + 1.1 patch
  • Elmör
    Ja, meg a gépigényt.
    Fent van az 1.1-es patch, a legfrissebb driver (162.18/XP) és mégis 1024X768-ban low beállításokkal is akadozik a konfigomon, ha több kocsi van 1 pályán. Szinte már majdnem diavetítés ilyenkor kanyarokban. Kicsit csalódtam, de még megpróbálok másik drivert is.
  • chalezlopez
    Le lehet szedni a boltok polcairól. De még pár ilyen kérdés, és lehet hogy bannolnak ebben a nagy melegben...
  • Balumann
    Boltból, lemezről.
  • benbe
    de honnan lehet leszedni??
  • Balumann
    Akárkinek is kell, ez nem tartozik ide.
  • benbe
    cső all!!Nem tudja valki honnan lehet leszedni??vagyis nem tudnátok megmondani??meg a teljes verzió kellene,nem nekem hanem haveromnak,csak ő nincs regelve + nincs netje!!

üdv:benbe
  • kircso13
    Nagyon jó, a legjobb!!! Kivéve egy két hibát ( gravitáció)
  • Balumann
    hát, ilyen autós!
  • szabi34
    milyen a játék
  • lacica
    EZ nem diszkrimináció???????????????
  • Balumann
    Az utána lévő üzenetembe írtam, hogy nem erre a játékra gondoltam mikor azt írtam :P :D Nekem 7.3 -as driver van fent, és tegnap v tegnap előtt beraktam képben, hogy milyen beállításokkal megy nekem, stabil 33-37 fps között.
    Habár ma kipróbáltam egy olyan módot is, ahol több autó van, és ott már 28 fps lett az átlag, úgyhogy néhány effektet még lejjebb kell majd, hogy vegyek :S
  • berczely
    Nálam jelent meg yes-re mentem ujraindult a gép ha jó lemlékszem crack-eltem és kész ment a játék!
  • Squasha
    Hali!

Telepítés után ez a kép fogad, lövésem nincs mi akar ez lenni, másnál is ez jelenik meg?
  • kircso13
    Hiba megszünt :) . Visszatettem a 7.4 drivert és láss csodát 1280*1024-ben medium ill. high felbontáson 35-45 fps között mocorog 4x élsimítás mellett! Szal az akadást a 7.5 és a 7.6 driver okozta ( kicsit hibás a cucc)
  • ajem kisa
    Ezt már itt is irták többen, meg sokan ujbol megkérdezték azota, ugyhogy jol jött, hogy ujra beirtad, mert lehet jönnének a kérdések!:)
  • radeer
    Lejjebb olvastam, hogy nagyon sok ember panaszkodik...hogy nem megy neki a játék dirt.exe hibát észlelt dolog miatt. Mint pl. nekem is.

"Vigyázat! A játék nem támogatja az Athlon XP/Sempron procikat! A game sok esetben ezért nem indulhat... Hogy miért? A játék csak az SSE2 utasításkészletet támogatja vagy annál jobbat (SSE3). Szóval a 32bites procik több mint felét egyáltalán nem! "

Ezt egy fórumon találta, gondoltam berakom ide is, mivel én vagy 2 órája pórálkozok minden dologgal, hogy sikerüljön elindítani. Ugye-ugye 3200+ Bartonnal ez nem fog nekem menni :)

Köszönjük Codemasters...főleg hogy ezért cseréltem le a VGA kártyámat PixelShaders 3.0-ra...hogy elinduljon a játék.
  • Balumann
    Ja de hülye vagyok, összekevertem a topicokat. azthittem a másik játék topicjába vagyok ^^
    Ezt vegyétek úgy mintha most nem írtam volna ^^
  • Balumann
    Jah, single-ben néhol beakadozgatott, de egyébként nálam teljesen jól játszható a játék. Igaz, nem maxon játszok a játékkal.
  • berczely
    www.nvidia.com itt fentvan a legújabb driver!Próbáld ki!
  • bsyrex
    Van egy olyan problémám, hogy van egy Geforce 7600 Gt vga cardom, de szinte az összes játéknál, név.exe hiba miatt nem indul el a cucc.Már egy csomó drivert kipróbáltam, de semmi:( Ha valaki tud valami jó drivert ahol lelehet szedni az létszi írja meg.

Köszike
  • Mentol
    Hát nekem nincs olyan konfigom, mint nektek (bakker, 8800GTX?!), és mégis teljesen jól fut a game. Ha van is akadás, észre sem veszem, sőt, néha az a bajom, hogy túl gyors...
    1024*768, majdnem minden maxon (kivéve élsimítás, az 2X-esen).
  • kircso13
    Hát szerintem nincs megfelelően optimalizálva a játék. Talán az 1.2 patch megoldja a problémát. Egy x2 4000@5600+ ; 2x1 gb memó és egy x1950xt videokarin is akadozva megy , be-beakad. Nem hiszem, hogy ennyire gépigényes játék lenne, de kiderűl ha kijön a patch. Az 1.1es patc felrakása után is jelentős javulás vold, de nem az igazi :) .
  • Prince of Máté
    Tehát, ezek a beakadások a ram mennyisége miatt vannak, a grafika részletessége, pedig a videókártya miatt szerintem.
  • Prince of Máté
    ja igen, bocs utána észrevettem, hogy leírtad hány fpssel megy.
    Nem tudom mennyiben jobb a te kártyád de a számok megmutatják:D
    nekem olyan, hogy ha többen vagyunk a pályán, akkor néha beakad pár másodpercre, de ha ez neked nincs, akkor nem a proci miatt van.
    Vagy ram vagy VGA, de előbb ramot cserélek, és csak utána VGA.
  • Balumann
    mondom, stabil 34-38 fps között mozog, de 30 fps felett sztem már mind1 mert akkor már nem akad.
    Hát nem tom, az X1650 XT az végülis majdnem olyan mint az enyém, csak pár dologgal többet támogat, nem?
    Szél effektet én se nagyon látok, skidmarks-ot se tom.

Hát ram befolyásolhatja, de onnan látod, hogyha ram miatt akad, hogy nem stabil az fps. Tehát felraktam mindent maxra, és stabil 22 fps, akár hol voltam, stabil akadás :D De ha ram miatt akad, az olyan, hogy egyik pillanatba 40 fps, utána meg 15-20, stb.