4307
  • Balumann
    Nekem úgy 10. indításra írta ki először, utána meg 3. indításra. De én igazából nem is szeretném végigvinni, nem mindegyik verseny mód tetszik. Én csak úgy versenyezgetni szeretnék, meg főleg az izé...t szeretem (amikor egyedül kell menni minél gyorsabban, nem jut eszembe a neve a módnak). :-(
  • Prince of Máté
    Én már egy CSOMÓ ideig elvittem, aztán win reinstall, és kezdhetem újra.
    De már ezt nem kezdem el karrierben, hanem majd a magyart.
  • [HUN]FaTaL
    Mert mindenki trainerezik:D szívesen kipróbálnám a citroeneket csakhát a mentés bug:( w77dnek legalább sikerült végigvinnie és utána szállt el a mentés, vista alatt ezekszerint ilyen, nekem XPn már a második induláskor új profilt kell csinálni mert corrupted. Ami elég idegesítő hogy minden grafikai állítás után újra kell indítani a játékot:(
  • Balumann
    Hát jah, de legújabb javításban már ez javítva van. Úgyhogy az a kár inkább, hogy nem törik fel az 1.2-es verziót :-(
    Nagyon jó lenne egy cheat, vagy trainer, amivel unlockolni lehetne a pályákat, autókat. Akkor tudnánk vele legalább játszogatni. De hiába keresem akárol, nem találok. Trainer csak olyan van ami pénzt ad, meg valami versenyre ható csít van még asszem. Kódokat nem is találok, bár az utóbbi játékokba ahogy elnézem nem nagyon raknak már ilyen lehetőséget... nemtudom miért -.-
  • w77d
    jó lenne ez a game, ha az összes kocsi, összes pálya mentésem nem kapott volna korrupted minősítést! Olyan kár hogy elbaszták ezt a szerencsétlen mentési rendszert!! nincs kedvem elölről kezdeni!
  • Prince of Máté
    Na én most feltetette ma wingmant, és úgy kell kalibrálni, hogy a wingman profileban hozzáadod a dirt.exe fájlt, és controlsnál egyénileg állítod be az irányokat.
    Amúgy én egy verseny után dobtam vissza a szekrénybe :D
  • raven87
    Köszi. Szóval akkor b*szhatom.
    Ezúton szeretném üdvözölni a készítők anyukáját. :)
  • Prince of Máté
    Nekem is olyan kormányom van mint neked, és nekem működik:S
    AMúgy ahogy kipróbáltam, már raktam is vissza a szekrénybe, én már hozzászoktam a billhez.
    De lehet még1szer kirpóbálom.
  • csbazs
    Hello Mindenki! Tudna valaki okosat mondani abban, hogy egy logitech wingman formula force GP kormányt miért nem tudok használni? Igaz a readme fileban a következő 4et említik csak:
    - Logitech G25
    - Logitech MOMO
    - Logitech Driving Force Pro
    - Microsoft X360 controller
    És hogy a legtöbb controllerrel működik, az enyém ezek szerint nem tartozik a támogatottak közé?
    Előre is köszi az infokat!
  • Kishozi
  • tdu Toyota
    hellosztok van még valakinek akinek néha az égi villog?
  • petesilver
    Ez volt az, köszi! Levettem az extrákat, és mindjárt vezethető lett szerencsére, és így élvezet menni vele! THX!
  • petesilver
    köszi, ezt kipróbálom, lehet ez a gond. Nem tudok ugyan is annyira keveset mozdítani a kormányon, hogy nemenjen keresztbe.
  • Balumann
    *ha NEM fut elég jól a játék (nem tom hogy maradt ki...)
  • Balumann
    Nálam ilyen probléma nem jelentkezett, de állítanom se kellett különösebben semmit (csak a kormányra a dolgokat). Azt hiszem azt írták, hogy akkor rossz az irányítás, ha fut elég jól a játék. Próbáld lejjebb venni a grafikát.
  • petesilver
    Srácok kéne egy kis help. Jomagam szimulátoros vagyok, és számomra élvezhetetlen kalap sz@r elsőre ez a játék karrier módban az első förmedvényel. Egyenesen sem lehet vele menni, folyton keresztbe áll ugrik, horror. Momo kormányal teszteltem. Aki már tapasztaltan nyomja, segítsen lécci, mit kell állítanom, hogy valami élvezhető irányítást kaphassak? Szeretnék többet játszani vele, de ez így élvezhetetlen számomra jelen pillanatban. Mindent alapon hagytam elsőre, első ugrabugra versenyen 4-ik, de csak mázlival, amúgy betontól betonig :(
  • Prince of Máté
    Leszarom, akkor sem illik ilyet mondani.
    Viszont van egy jó hír!!!!
    Szeptembet 28-án jelenik meg magyar szinkronnal!
  • totya4
    Viszont igaz. Teszem azt valakinek haldoklik a kutyája, szereti mert hű barátja évek óta. Ha felajánlanák neki hogy meggyógyítják, de annak az az ára hogy pl Kína teljes lakosságát kiírtják (kb 1 milliárd ember), nem kérdés hogy mit fog válaszolni, éljen a kutya! Röviden; csak azok elvesztése fáj, akit/akiket szerettünk, akit/akiket nem, vagy nem ismertünk, az nem érdekel minket, hidegen hagy, és ez teljesen normális. Ha nem így lenne, akkor egy szimpla híradó után az emberek bőgnének.
    A hozzászóló vitatott hozzászólásában pedig ezt írta: "Részvétem." Tehát megadta neki a tiszteletet. Esetleg még esőtáncot is járjon?
  • Prince of Máté
    AZért ez nem mindennapi "vélemnény" volt.
  • totya4
    Amiért elmondta a véleményét? Hm. Elolvasva a hsz-eket inkább te vagy egy semmirekellő kötözködő féreg.
  • Zsolti9014
    hozzászólásod minősít téged...
    csicska senkiházi...
  • raven87
    Crackelve volt, de nem ment úgyse. Most töröltem le. A lemez meg majd jó lesz dísznek. :D
  • Prince of Máté
    Ha még nem krekkelted akkor krekkeld.
    De ha elindulna is iszonyatosan szaggatna :/
  • raven87
    Sziasztok!
    McRae tiszteletére szerettem volna nyomni pár kör Dirt-öt, de ez a kép fogad az indításnál, ha valakinek van valami ötlete, hogy mi lehet a gond akkor ossza már meg velem.
    (Legújabb videókari driver fennt, új DirectX9 frissítés fennt. :S)

Viszlát Colin! :(
  • DJ RUSH99
    esze mint egy marék molylepkének
  • Ombika
    Vmi Iq betyar lehet es 11 eves!! :))
  • Varenga
    Te mekkora suttyó vagy ecsém.....
  • DJ RUSH99
    hát azért új gépet nem veszek érte,játszok mással
  • Bogdogege
    Nekem is híbát írt ki aztán vettem új vasat azt elindult
  • DJ RUSH99

valaki válaszoljon már pls!!
  • zolo
    Korábban volt már talán ilyen kérdés meg válasz is hozzá, de FAQ híján, megkérdezem:
    Hogyan tudom a játékot kiírni 2 dvd-re, úgyhogy telepítésnél működjön az egymás után betevős módszer?
  • Balumann
    Hát úgy tűnik :P Nekik biztos jó volt :-)
  • [HUN]FaTaL
    Akkor úgy teszem fel a kérdést hogy kiadása után csak az első patch kiadása után vették észre hogy nem megy a mentés? Hogy tesztelik a kedves tesztelők a játékot?:D
  • Balumann
    Nem. Csak a 2. patchben javították ezt a problémát.
  • Djemba
    szentem a dirt 2 lefújva
    nem fogják kiadni szentem és ez érthető is.
  • [HUN]FaTaL
    Hát de lol. Két patch kellett hogy működjön a mentés?:DD
  • ajem kisa
    Erre valo az 1.2-es patch, de arra meg nincs okosság...
    Ugyhogy szopacs...:S
  • [HUN]FaTaL
    Ja a mentés nekem is bugzott, minden kilépésnél megsérült a save és restartkor corrupted file fogadott:D lol..
  • xmacx
    r.i.p.

továbbá:
    1.1+crack fennt, de nem tudok savelni, illetve nincs autosave sem.
    A probléma onnan ered, hogy nem jelenik slot a mentéskor
    Mitől lehet?

köszi,
  • Dj Toto
    nyugodjon békében !