4307
  • ajem kisa
    Most találtam egy ilyet a ho végére irják a szinkronos verziot 7990 Ft-ért!!!
    Akkor ez nem hivatalos lenne? Miért nemtud a kódm.. a dologrol?Hmm...
  • ajem kisa
    A multkor irtátok, hogy a játék kijött magyar hangal, és, hogy a jurosportos tag a hang a játékban...volt is az a cikk...
    Én mivel megvettem a lemezt eredetiben (már rég), és a torrenten lévöt nemprobáltam, milyen magyarul a gém...irtam egy emailt a kódmasztersznek, hogy, hogyan tudnának ebben nekem segiteni...(gondoltam, ha a magyar hang egy ismert ember...)!
    Válasz kb ez volt: "A játék csak angol, francia, spanyol...nyelveken jelent meg, ha valahol láttam magyarul, akkor az nem kódmaszterszes..."stbstb.!

Szerintetek?:)
  • Prince of Máté
    lol alaposan el vagy tévedve.
    De itt most nem nyitok vitát, gondolj amit akarsz
  • arty
    x360on csunyább mint PC-n, ráadásul nagyobb tömegben szaggat :(
  • arty
    "Azt a "256mb vram" szót a PS3-ra értetted?
    mert látom akkor kurvára nem ismered a konzoltxD
    ott kurvára nem számít, hogy melyik alkatrész milyen erős, mert más elven működik.
    A másik meg, hogy ott 1920x1080 van 60 fps-sel ;)"

Igen, a ps3-ra értettem. Igen, 256mb videorammal gazdálkodhat az nvidiás RSX grafikus chip. Kurvára számit, hogy melyik alkatrész milyen erős, a grafika minősége tulképpen a programozok/grafikusokon kivül csak ezen mulik. Amugy, mesélj a más elvről ... ugye nem az jön, hogy a ps3 már kvantumszámitogép? Mert a más elv kb. ezt jelenti ...

Semelyik mostani uj konzolon nincs 1920x1080as uj nagy cim, mivel nem birja a gép. Később, amikor a PC majd továbblép, még kevésbé fogja birni, ugyhogy 1-2 kivételtől eltekintve baromira max 1280x720-ban fox játszani. Ne keverd már azzal, hogy a kimenetet 1080p-re rakod, az csak egy 1280x720 felskálázva/átméretezve. (PC-n ellenben választhatod a renderelt felbontást is, ha birja a géped.)

A 60fps-re lehet nem kéne reagálni, csomo cim, ami x360-on 60fps lett, a csodás architekturán (és a rossz elterjedtség miatt) 30fps. 720ban.

A 20-30%-os kihasználtság pedig akkora ostobaság, h majdnem nem is méltattalak válaszra.
  • Ombika
    Nem is vitaztam ha megnezned! :))
  • Prince of Máté
    és sztem is be is lehet fejezni a vitát.
  • Ombika
    Igy van!
  • Prince of Máté
    Ez egyszerű:
    PS3 erősebb hardwerrel rendelkezik, tehát majd ha kiforrnak PS3-on lesz szebb a grafika de fényévekkel.
  • Balumann
    Sztem az Xbox360 sincs teljesen kihasználva... és akkor már nincs értelme beszélni arról, hogy melyik szebb, maximum arról, hogy melyikre csinálták meg szebben a játékot.
    (én egyébként nem vagyok egyik konzol mellett sem).
  • Prince of Máté
    LOL!!!
    El vagy tévedve látom.
    1. X360-on nem szebb a grafika. (PS3-nak még csak 20-30%-át használják ki, mert még alig 1 éve jelent meg)
    2.PC-nél is el vagy tévedve xD
    3.PS3 grafikája mindent aláz, ezt csak az nem ismeri be, akinek x-box 360-a van.
  • Balumann
    www.gamecopyworld.com
  • tysaboy
    Valaki PLZ nyomjon fel 1 no DVD CRACK-et!!! Előre is köszi!!!!
  • w77d
    nah adok még egy esélyt a játéknak! elkezdem előlről, de ha megint elcsesződik én komolyan nem állok jót magamért!
  • Ombika
    Uristen te lattal mar egyaltalan ps3-at?! :))
  • JaSoN HuNTeR #2892
    Szerintem ha már konzol akkor inkább Xbox360-on szép a játék...PS3-n nem szép.Amugy PC-n is elég jó csak most kell hozzá 8600+os kártya hogy fullba told..
  • Prince of Máté
    Azt a "256mb vram" szót a PS3-ra értetted?
    mert látom akkor kurvára nem ismered a konzoltxD
    ott kurvára nem számít, hogy melyik alkatrész milyen erős, mert más elven működik.
    A másik meg, hogy ott 1920x1080 van 60 fps-sel ;)
  • lee56
    Ja, csak minimum olyan gép kell az élvezhető játékhoz mint a tied, ezért el is raktam a spejzba az imidzst, majd előveszem pár év mulva :P
  • w77d
    PC
  • arty
    ps3-on ugyan nem láttam, de a 256mb vram vszeg azért korlátot jelent texturarészletességben ... másrészt ps3-on aligha van 1680x1050/4xAA ;)
  • Prince of Máté
    Egyértelműen konzolon szebb :) (nem x-fos hanem PS3)
    Amúgy IMGBURN = DVD Decrypter
  • arty
    PC-n, de ahoz egy százezres videokártya kell (2900XT vagy 8800GTX)

viszont kipufogoláng csak konzolon van :D
  • Johnny23
    hali!

sztetek konzolon v. PCn szebb a játék? (gépigény?)
  • arty
    IMGBURN

a TOOLS/BUILD opcio erre van, h fájlokat irj rá, adatként. mivel az image(mdf) nagyobb mint 4 gb, csak UDF fájlrendszerben irhatod!
  • Prince of Máté
    DVD Decrypter
  • repvez
    Akkor melyik progit ajánlod irásra.Megnéztem a nero a dvd9-es lemezt 8120mb-osnak ismeri fel és ezért nem fér rá.
  • arty
    tulirás nincs, NERO-t meg nem kell használni.

Az image adatként kiirva: 8,543,305,728 byte (mdf, mds, nfo)
    DVD+DL max kapacitása: 8,547,991,552 byte
    Ráfér.

mi is a problémád? ;)
  • repvez
    Ezért vagyok gondba ,mert a néro szerint tulcsuszik az adatterületen .Esetleg ez lehet attol hogy a beállitásokban rosszul van megadva a lemez méret?Egy DL-es lemeznek mekkora a max felirhato fájlmérete, mert ezek szerint a 8,5gb az csak elméleti.A tul irás lehetséges?
  • Balumann
    Itt egy bigyó, amivel feloszthatod 2 DVD-re az iso-t, és kitudod írni.
  • Cobra.
    Attól, hogy az iso 8560Mb, a valós adatmenyiség lehet kevesebb. Töltsd be az iso-t az íróprogramodba és az majd megmondja, hogy ráfér-e a lemezre vagy sem.
  • repvez
    Valaki tudna nekem segiteni technikai jellegü kérdésben, hogy hogy a fenébe irjam ki dupla rétegü lemezre a játékot ha csak az iso mérete 8560mb?
  • arty
    reménykedj h jön ki szinkron pakk, mint a fifához :)
  • bendeguz25
    Naon zsír a game
  • ajem kisa
    Most engem tényleg érdekelne, hogylehetne megoldani, hogy csak a szinkront rakni hozzá, mert nekem (tényleg) eredeti a lemez, még a megjelenéskor vettem meg! Ha valakinek van ötlete, szivesen meghallgatnám!:)
    Gondolom privátba kéne megbeszélni!?
    Kösz!
  • Prince of Máté
    Megjelnt????
    én még egy privát oldalon sem látom :S
    Amúgy egy kis infó a szinkroról:
    Link
  • atiwrc
    Ki adja a hangját a magyar szinkronhoz??
    Sthol buci már megint???
  • berczely
    Megjelent magyarul!Torrenten fent van!
  • Prince of Máté
    Nem, mert:
    1.) Warez
    2.) Még meg sem jelent, úgy tudtam ma jelenik meg, de akkor okróberben fog.
  • ajem kisa
    Ma van szeptembeR 28-a, belinkeled majd ha megtaláltad a magyar szinkront a játékhoz?!;)
    Köszi!
  • tdu Toyota
    jön valaki dirtözni???