4307
  • gulupeti
    Kösz a segítséget! Az ATi driver újrapakolása valóban megoldotta a problémát. Hogy erre nem is gondoltam. MÉgegyszer köszi!
  • arty
    nekem is volt ilyen, tegyél fel uj directx-et, tedd fel ujra az ATI drivert és töröld a játék konfig fájlját! biztosan elindul, de ha az opciok közt valamit állitasz, akkor ujra ide juthatsz ... :) én anno soxor eljátszottam, mire rájöttem mi okozta, melyik gfx beallitas... azota pedig elfelejtettem :)
  • [HUN]FaTaL
    Akkor maradt 1.1 azt hittem már valakinek sikerült elindítania az 1.2t:D

A problémádra sajnos nincs ötletem:(
  • gulupeti
    Hogyan sikerült? A szokásos teendőket elvégeztem 1.1-es peccs, majd arra az 1.2-es, majd pedig a krekk ami 1.1-hez volt. Akkor valószínűleg maradt 1.1 a játék. Nem tudom, ugyanis nem láttam semmiféle verziószámot a lent említett problémám miatt.
  • [HUN]FaTaL
    Nem tudom, de egy kérdés: 1.2-t hogy sikerült elindítani?:)
  • gulupeti
    Sziasztok! Egy kis segítségre lenne szükségem. Nem tudom, hogy találkozott-e valaki hasonló problémával. A Dirt-öt próbáltam alapverzióban, 1.1-es peccsel, 1.2-es peccsel is. Mindig ugyanaz az eredmény, elindul a játék a menüben vagyok a zene szól, viszont a kép az brutálisan szét van esve. Pedig a demóval ilyesféle problémám nem volt. A legújabb catalyst meg driverek vannak fent elvileg és más játékban nem tapasztaltam semmi hasonlót. Előre is köszi!!!
  • Prince23
    Vettem észre... még ilyet...
    anno még az 1.1-el játszottam...
  • Balumann
    Felteszed akár az 1.1-es, akár 1.2-es patchet, és utána 1.1 -es cracket. Elindul, 1.1 -es verzió lesz, de a mentés probléma nem lesz megjavítva (de lehet azok kevesek közé tartozol akinél működhet a mentés ^^)
  • Prince23
    Hát nekem ez a xar nem indul:PPP
    1.1-re tettem az 1.2-őt, és még krekk sincs:PP
  • Prince of Máté
    Alapra kell, de tök mind1.
    Magyar verzió evlileg 10.31-én jelenik meg!
    link
  • Prince23
    Heh, nincsen krekkje az 1.2-nek, most mit csináljak???

és az alapra kell az 1.2-est instalálni?
  • Prince23
    Hy
    az 1.2-es peccs az az alapra kell vagy az 1.1-re?
    Most teszem a dirtet.
  • cumfu
    megvan a játék! ! 1024*768 85Hrz-n nyomom és alap grafikán! így olyan 25-30fps! és igaz nem, minden a grafika (a játékélmény nem valami jó, de azért elmegy)!

amin nyomom: amd athlon64 3200+, gforce 7600gs 256mb pci-e,2*512 ddr2 667mh. nem csúcs, de elmegy :D
  • w77d
  • Matte
    az a két mega ram meg tárolja a nagy arcodat tesó?
    tudod....2X1024 = 2048..... nem mintha olyan brutál jó géped lenne...
  • w77d
    elhiszem, hogy nem rosszindulatból írtál, de ha már az embernek egy picit jobb konfigja van óvakodni kell a hasonló fitogtatásoktól! félreérthető! én is kaptam már a fejemre olyanért, amit nem is annak szántam!
  • Japep
    Ennek nem lehet valahogyan megszerezni a zenéjét? :D
    Azaz kiadták egyáltalán?
  • kenderzen
    omg , igazad van :))
    csak én pont nem az az oldal vagyok aki kattog hogy miért nem jo.
    Már kattogtam eleget ezért tettem ellene és nem apuci jovlábol :xD
    lehet tul sok volt a sör azt kicsöpent a nyálam arra hogy mijen a vasam sry .
    ha nem tetszett igen suckme fritz ...
    és te is bekaphatod ,
    nem roszindulatbol irtam le a dolgokat)persze mártom nem lett volna helyes xD(de ha nem tetszik akkor .....smd
    amugy ez a game eleve az irányitásra lett tervezve , (valami rally simulator féle) nem pedig arra hogy mindenki otthon a kis asztalánál ülve kipörgesse keyboardal .
  • Tomcika
    azér köszi, sztem én is kipróbállom a 64-est majd meglátjuk
    (mondjuk a vak is ezt mondta )
  • lee56
    Napersze 320x200ba mi :) (mielőtt félreértenéd, nem a gépedet hordom le, inkább a codemasterst + a programozókat), és tényleg fölösleges volt a kérdés ha a demót már kipróbáltad...

Amugy azért mondtam hogy sehogy, mert én pár hete a 7600 gst-mmel nem mertem 10percnél többet dirt-özni... (800x600 low-on persze ment többé-kevésbé játszhatóan, de az lcd-m meg a lelki békém kedvéért inkább hanyagoltam, mostanáig, de ha a 2900pro-val se fog normálisan futni akkor mérges leszek :D)
  • w77d
    én amiért ezt vettem az a 64bites proci és a nagyobb memóriakezelés! Most így teljesen mélyrehatóan nem tudom neked megszakérteni, de nekem nagyon jól működik és semm, de semmi bajom nincs vele!
  • Tomcika
    király
    akkor már csak 1 kérdést! Mivel jobb a 64 bit? Mert valamiért ugyebár kitalálták...
  • w77d
    nem gyorsabb semmivel (de nem is lassabb), de ha 4 giga memót akarsz akkor kell! nekem nagyon bevállt, minden tökéletesen fut rajta! Sokan vanak errefelé, akik hőzöngenek, hogy mennyire értelmetlen és szar a 64 bit, de ne higgy nekik, irigyek!
  • Tomcika
    látom neked 64-bites vistád van. Nekem 32-es ultimate van. Bevált neked a 64-es? érdemesebb azt feltenni? mert nemtudom hogy gyorsabb-e vagy úgy eggyáltalán....
  • Tomcika
    tudom
  • w77d
    irigykedik a fene, a stílus az, amin kiakadtunk
  • Tomcika
    jaj gyerekek!!! örüljünk hogy ilyen fullos gépe van :) Hisz valakinek jó ebbe az országba ne irigykedjetek kedves "kenderzen" kolágára...
  • Balumann
    Mi a fenének kérdezel ilyeneket, főleg ha már a demot is kipróbáltad? Úgyse tudja senki megmondani hogyan fog futni.
    Valószínűleg a teljes is ugyan úgy fog futni mint a demo egyébként...
  • watto
    Át akarsz verni?:D HE? :D
    A DEMO akadás mentesen negy low-onXD
  • Ombika
    Remelem mihamarabb bannt fogsz kapni,ekkora pofaval!!
  • w77d
    nem kéne verni magad, mert a végén belilulsz
  • kenderzen
    xD
  • [HUN]FaTaL
    :DDDDDD
  • 0Fritz0
    Leszophatlak, mester?
    Vagy tudod mit? Leszarom a konfigodat. :)
  • [HUN]FaTaL
    apuci megvette a configot és most menőzöl mi?:)
  • kenderzen
    Jah és Vistán nyomom .)
    Vista powa :D:D...
    Akinek meg nem jön be a vista az ne fikázza hanem gyüjtsön uj configra ...
    mert persze hogy nem fog jol futni p4en meg 1 giga ram.al a dirt vistán omg wtf.
    mycfg:Operating System: Windows Vista™ Ultimate System Model: 945P-S3 Processor: Intel(R) Pentium(R) D CPU 3.40GHz (2 CPUs), ~3.4GHz
    Memory: 2046MB RAM DirectX Version: DirectX 10
    Display Devices : Card name: NVIDIA GeForce 8800 GTS
    Current Mode: 1280 x 1024 (32 bit) (75Hz)
  • kenderzen
    Ez 1 ilyen game , az iráynitás a játékban a tervezök okossága ..lehet finomitani rajta de nem lesz jobb .D
    Én is kattogtam ezzen de rájöttem felesleges meg kell szokni .
    Én 1 logitech rumble pad 2 dual analog controlle-al nyomtam elég királyul bele lehet jönni az irányitásba .
    Meg kell tanulni a pályát azt hali...
    GoodGame.)
  • lee56
    sehogy :)
  • arty
    mondom, fraps-al mérd le. az h te hogy érzed, irreleváns... ;)
  • watto
    hello!
    ilyen gépen hogy menne(notebook)???
    Duo T2080
    1gb ram
    ati mobility radeon X2300 256 Shader3.0

előre is thx!

réebbi gépemen nem ment:(:(:(:(