Colin McRae: DIRT

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tdu Toyota
hellosztok van még valakinek akinek néha az égi villog?

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

petesilver
Ez volt az, köszi! Levettem az extrákat, és mindjárt vezethetõ lett szerencsére, és így élvezet menni vele! THX!

Mission Impossible 2010: PRO Class

petesilver
köszi, ezt kipróbálom, lehet ez a gond. Nem tudok ugyan is annyira keveset mozdítani a kormányon, hogy nemenjen keresztbe.

Balumann
*ha NEM fut elég jól a játék (nem tom hogy maradt ki...)

Balumann
Nálam ilyen probléma nem jelentkezett, de állítanom se kellett különösebben semmit (csak a kormányra a dolgokat). Azt hiszem azt írták, hogy akkor rossz az irányítás, ha fut elég jól a játék. Próbáld lejjebb venni a grafikát.

petesilver
Srácok kéne egy kis help. Jomagam szimulátoros vagyok, és számomra élvezhetetlen kalap sz@r elsõre ez a játék karrier módban az elsõ förmedvényel. Egyenesen sem lehet vele menni, folyton keresztbe áll ugrik, horror. Momo kormányal teszteltem. Aki már tapasztaltan nyomja, segítsen lécci, mit kell állítanom, hogy valami élvezhetõ irányítást kaphassak? Szeretnék többet játszani vele, de ez így élvezhetetlen számomra jelen pillanatban. Mindent alapon hagytam elsõre, elsõ ugrabugra versenyen 4-ik, de csak mázlival, amúgy betontól betonig :(

Prince of Máté
Leszarom, akkor sem illik ilyet mondani.
Viszont van egy jó hír!!!!
Szeptembet 28-án jelenik meg magyar szinkronnal!

Viszont igaz. Teszem azt valakinek haldoklik a kutyája, szereti mert hû barátja évek óta. Ha felajánlanák neki hogy meggyógyítják, de annak az az ára hogy pl Kína teljes lakosságát kiírtják (kb 1 milliárd ember), nem kérdés hogy mit fog válaszolni, éljen a kutya! Röviden; csak azok elvesztése fáj, akit/akiket szerettünk, akit/akiket nem, vagy nem ismertünk, az nem érdekel minket, hidegen hagy, és ez teljesen normális. Ha nem így lenne, akkor egy szimpla híradó után az emberek bõgnének.
A hozzászóló vitatott hozzászólásában pedig ezt írta: "Részvétem." Tehát megadta neki a tiszteletet. Esetleg még esõtáncot is járjon?
Prince of Máté
AZért ez nem mindennapi "vélemnény" volt.

Amiért elmondta a véleményét? Hm. Elolvasva a hsz-eket inkább te vagy egy semmirekellõ kötözködõ féreg.
Zsolti9014
hozzászólásod minõsít téged...
csicska senkiházi...

Hajrá Magyarország!

raven87
Crackelve volt, de nem ment úgyse. Most töröltem le. A lemez meg majd jó lesz dísznek. :D

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

Prince of Máté
Ha még nem krekkelted akkor krekkeld.
De ha elindulna is iszonyatosan szaggatna :/

raven87
Sziasztok!
McRae tiszteletére szerettem volna nyomni pár kör Dirt-öt, de ez a kép fogad az indításnál, ha valakinek van valami ötlete, hogy mi lehet a gond akkor ossza már meg velem.
(Legújabb videókari driver fennt, új DirectX9 frissítés fennt. :S)

Viszlát Colin! :(

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

DJ RUSH99
esze mint egy marék molylepkének<#idiota>

E30 4ever

Ombika
Vmi Iq betyar lehet es 11 eves!! :))

Varenga
Te mekkora suttyó vagy ecsém.....<#levele>

DJ RUSH99
hát azért új gépet nem veszek érte,játszok mással<#buck><#idiota>

E30 4ever

Bogdogege
Nekem is híbát írt ki aztán vettem új vasat azt elindult <#nevetes2> <#nezze>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

DJ RUSH99

valaki válaszoljon már pls!!

E30 4ever

zolo
Korábban volt már talán ilyen kérdés meg válasz is hozzá, de FAQ híján, megkérdezem:
Hogyan tudom a játékot kiírni 2 dvd-re, úgyhogy telepítésnél mûködjön az egymás után betevõs módszer?

http://flickr.com/photos/zolika90/

Balumann
Hát úgy tûnik :P Nekik biztos jó volt :-)

[HUN]FaTaL
Akkor úgy teszem fel a kérdést hogy kiadása után csak az elsõ patch kiadása után vették észre hogy nem megy a mentés? Hogy tesztelik a kedves tesztelõk a játékot?:D

http://goo.gl/gd6Zi5

Balumann
Nem. Csak a 2. patchben javították ezt a problémát.

szentem a dirt 2 lefújva
nem fogják kiadni szentem és ez érthetõ is.

[HUN]FaTaL
Hát de lol. Két patch kellett hogy mûködjön a mentés?:DD

ajem kisa
Erre valo az 1.2-es patch, de arra meg nincs okosság...
Ugyhogy szopacs...:S

[HUN]FaTaL
Ja a mentés nekem is bugzott, minden kilépésnél megsérült a save és restartkor corrupted file fogadott:D lol..

r.i.p.

továbbá:
1.1+crack fennt, de nem tudok savelni, illetve nincs autosave sem.
A probléma onnan ered, hogy nem jelenik slot a mentéskor
Mitõl lehet?

köszi,

nyugodjon békében ! <#sir><#shakehead>

Gigabyte 965p DS-3, C2D E6600@ 3.2 GHZ, Nvidia 8800 GTX 768 MB,

R.I.P Colin Mcrea nyugodjon békében <#sir><#sir><#sir>
[HUN]FaTaL
R.I.P Colin!

A játékról inkább nem mondok véleményt jelenleg..

Colin Steele McRae 1968. augusztus 5-én született a skóciai Lanarkban. Autós pályafutását 1987-ben kezdte, és a tavalyi szezonig versenyzett. 1995-ben nyerte meg a rali világbajnokságot, pályafutása alatt 477 szakaszgyõzelmet, 42 dobogós helyezést, és 25 gyõzelmet könyvelhetett el, ezzel minden idõk egyik legeredményesebb pilótája.

Szombaton érkezett az elsõ hír, hogy egy AS350B2 Squirrel típusú, sötétkék helikopter Lanarktól egy mérföldre északra, McRae családi birtokától nem messze lezuhant és felrobbant. Négy ember volt a fedélzeten, mindannyian szörnyethaltak. Az áldozatok annyira összeroncsolódtak, hogy azonosításuk még mindig zajlik. Vasárnap délelõtt aztán minden reményünk szertefoszlott: Colin ügynöke megerõsítette, a világbajnok vezette a helikoptert, a fedélzeten vele utazott ötéves kisfia, Johnny, egy volt iskolatársa, és annak gyermeke, mindannyian az Everton-Manchester United focimeccsrõl tartottak hazafelé. Felesége, Alison, és kilencéves kislánya, Hollie otthon tartózkodott.

Colin McRae neve nem csak és kizárólag a ralivilág szerelmeseinek csenghet jól: számtalanszor találkozhattunk vele mi, a számítógépeink elõtt ülõk is. Az elsõ, nevével jelzett ralijáték 1998-ban debütált, a második verzióra alig két évet kellett várni. A harmadik, szintén Colin égisze alatt futó program 2005 környékén érkezett, míg az új generációs csoda, a szaksajtó által az egekbe magasztalt DIRT pont idén debütált az összes platformon együttvéve. Isten nyugosztalja a nyughatatlan skótot, akinek akár a televízió elõtt ülve, akár egy monitor elõtt görnyedve számtalanszor drukkoltunk már. Reméljük ott, ahová került, akad egy verda, és akkor soha nem fog unatkozni. Az égi csapatban nagy nevekkel versenyezhet, többek között a 2005 novemberében, 34 éves korában agytumorban elhunyt Richard Burnsszel, akinek a nevét szintén õrzi egy remek szimulátor.

DJ RUSH99
Egyébként csatlakoznék,nyugodjék békében Mcrae<#sir>

E30 4ever

DJ RUSH99
Sziasztok!

Gondoltam letöltöm a Mcrae dirt demoját,hogy megnézzem egyáltalán hogy bírja a gépem.. letöltöttem,felraktam aztán mikor el akartam indítani kiírta,hogy hibát észlelt és leállt,stb.. nem tudja valaki a hiba okát,esetleg hogyan lehetne orvosolni?

E30 4ever

Nyugodjon BÉKÉBEN!!!
Ámen! :-(
Tatyla
isten veled Colin †R.I.P†<#sir><#sir><#sir>
sok örömet okoztak a versenyei és a játékai...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Szasza20
Majd ha benn ég valami családtagod valami jármûbe akkor írj ilyeneket...

i7-3770+Hyper TX3 EVO / Asrock B75 Pro3 / Sapphire 280X Vapor-X Tri-X / 16GB DDR3 1600mhz cl9 / Samsung 850 Evo 250Gb SSD / LG 42LB650V Cinema3D | Logitech Z-5500

Dante73
Colin mcRae az égi rallypályákon száguldozik tovább...
Sok kellemes percet, órát szerzett nekem mind a tv-ben, mikor Õt mutatták, ahogy végigszáguld egy-egy pályán, mind a nevével fémjelzett játékokkal. Nagy embert vesztett a rally-sport a személyében.
Az itt hozzászóló tuskókkal meg nem kell foglalkozni. Elárulták, mekkora is az IQ -szintjük.

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Pretorian
Te mekkora egy fasz vagy, drága barátom...

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

bodesz
Halottakról jót, vagy semmit...

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

bodesz
aki képes egy ember halálára ilyet írni hogy megmurgyelt az haljon meg...gratulálok!!!

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

bodesz
R.I.P Colin :(

arty
BIOS-ban.

amikor indul a gép, nyomgkodd az F2-t :) de ha ennyire nem megy, lehet meg kéne kérni egy ismerõsöd, aki segitene benne ...

Forza.

grayfox
r.i.p colin :(

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

w77d
elsõ levelemben nem akartam leírni, de ilyen érzéketlen vadbarom tuskó fórumozóval mint te, még nem találkoztam! Ezekszerint neked teljesen jólesne, ha valaki azt mondaná rád: "Le vagy szarva, pótolható vagy" vagy neadjisten meghalna egy hozzátartoód, akkor hogy esne: "ne szórakozz, hisz pótolható!"
Egy ember sem pótolható, és ezt mélyen vésd a fejedbe!

Alwares
Nyugodjék békében, nagy versenyzõ volt!
Omg, nem minõsítem szegény aberált elõttem beírókat.

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

wrx
Zoliz téged nem lehet minõsíteni...

Kék autó, arany felni...

Blackman
te tipikus vadbarom vagy! Nem zavar, hogy a balesetének semmi köze nem volt a helikoptervezetési tudásához?
Ha kigyullad a metró amiben épp ülsz és meghalsz azt mondod, hogy de szar voltam, rosszul ültem?? Pff... én meg azt várom, hogy az ilyen idióták mint te mikor "murgyelnek" meg, bár attól tartok ahogy te is fogalmaztad, nem is hallanánk rólad annyira egy senki vagy...