4307
  • HAF Rigel
    Nem azt mondom hogy minden programot meg kell venni , ez álszent dolog lenne ilyet kijelenteni ,de ha már a magyar kiadó pénzt őlt bele hogy magyar legyen akkor azt az 1-2 max -4-5 játékot szerintem illik honorálni annyival hogy megveszed. föleg hogy nem 11900ft vagy mint ps3mon 14-16 ezer egy program , hanem csak 7990 ft
  • HAF Rigel
    Ja ingyen , hogy ezt eddig nem vettem észre , Akkor te lopással és rablással foglalkozol , a kocsitad is lopattad meg a lakásod , hisz meg lehet szerezni ingyen azokat is . A boltba is csak lopni jársz , mert azt is el lehet lopni és akkor az is inygen van .
  • HoReSz1975
    Főleg, ha van lakás illetve autó lizingem igaz

Soha nem veszek meg olyan dolgokat amit ingyen is be lehet szerezni...
  • HAF Rigel
    7990ft ha jol emlékszem , szerintem illenék megtisztelni a forditokat annyival hogy megveszed. Mert ha nekik nem éri meg (mert mindenki warezben játszik) akkor soha többet nem fognak ilyet csinálni . 7990ft meg 2 mozi ára vagy egy jobb bulié szoval nem egy vészes összeg.

ui: most néztem adatlapod szerint 30-35 között vagy . ha dolgozol akkor szerintem nem jelenthet gondot 7990ft kisporolása
  • HoReSz1975
    De várom már, király lenne
  • Bence94
    én lehet feldobom most kapokcs gamestar előfizetést és ezt választom ki benne csak sajnos valamikor 2008 első negyedévben fog megérkezni asszem.
  • HoReSz1975
    Hát ez elég szomorú, pedig tudnám értékelni, ha valaki lenne olyan király gyerek és gyorsban felpakolná
  • grebber
    Nincsenek nyelvi fájlok a neten mert nemképesek felrakni ennyi!
  • HoReSz1975
    Valaki legyen szíves infot megosztani... priviben is jó a link

Köszi
  • grebber
    Max a bolt polcáról :(
  • HoReSz1975
    Hi @ all

Ez a játék magyar szinkronnal jelent meg Colin McRae Dirt HUN szinkronnal, honnan lehetne leszedni a nyelvi fájlokat srácok...

Köszi :rolleyes:
  • w77d
    sztem inkább az uccso kettő, de leginkább az utolsó :)
  • arty
    ha minden maxon van nálad, akkor:
    - gfx bug vista miatt
    - gfx bug driver miatt
    - pc verzio ilyen
    - codemasters promo képeinek ne higyj
  • w77d
    amúgy sok képen látom, hogy főleg hegyi versenyeken szabályos porfelhő van az autó után! nos nálam csak valami kicsi porfing van a kocsi mögött! mitől lehet? most akkor milyennek kéne lenni? be lehet valahol állítani a por mértékét?
  • Bartn73
    Sziasztok 4hónap kihagyás után most raktam fel újra és valahogy nemtom hogyan lehet gamepad-dal játszani nemtom hogyan lehet kiválasztani hogy ne billentyüzet legyen Pedig asszem amikó régebben játszottam vele akkor tudtam hogykell mostmeg nemsikerül sehogyse Valaki plíííííz
  • csabinko
    Köszi szépen valóban sokkal jobb lett az irányítás.
  • LightimgSpeedy
    sziasztk nekem egy olyan problémám lenne a játékkal hogy aljutottam nagy nehezen a német bajnokságig de viszont nem enged ezen a pályán menni...
    aki tud az segítsen!
  • Balumann
    Azthiszem ha lejjebb veszed a grafikát, több fps-ed lesz a játékba akkor jó lesz az irányítás.
  • csabinko
    Hi

Érdeklődnék, hogy ki mit tapasztalt irányításnál pl.: Logitech Momo kormánnyal!? Ki, hogy hangolta be, mert elég nehézkes a vezetés irányítás vele nem lehet egyenesen menni vele! Esetleg tud valaki optimális control optionst erre a kormányra vagy G25-re?? Köszi a segítséget, üdv....
  • Balumann
    Éreztem h nem kell letörölni a játékot még, pedig azt se hittem volna, hogy ennyi idő elteltével csinálnak cracket 1.2-höz is.
  • Balumann
    juppííí
  • w77d
    kb 2 hónapja hogy örültem volna egy ilyen hírnek, de aztán megvettem az eredetit :)
  • arty
    kijött az 1.2nocd exe, akinek eddig esetleg savegame gondja volt ... ;)
  • KisGeri
    Hali skacok!

Van egy olyan problémám, hogy felraktam a Dirtit, de indítanám el, de kiírja a Vista hogy Leállt, és nem tudja elindítani a játékot. Javaslat? A játék eredeti! Thx!
  • ajem kisa
    Pirossal...az mi?:O
  • w77d
    meg
  • ajem kisa
    Megjelent már a játék szinkronosan?
  • Prince of Máté
    jól teszed
  • Neoncsoves
    Srácok ugy tűnik hogy nem vidkari lesz egyelőre, hanem proci,alaplap,memória.

Proci: C2D E4500
    Alaplap: ASUS P5K (vagy másik, csak tudja a 2magos procit, a 4magosat is.)
    RAM: 2x1GB KIT GEIL CL4
    Vidkari: Sapphire HD3870 512MB GDDR4 (ez majd jövőre:) )
  • kenderzen
    de valami bugos ott a menuben mert volt hogy állitgattam a grafikát ,elmentette beléptem versenybe addigra viszarakta bill-re.
    ezt mindig eljátszotta ha menuben állitottam valamit.
  • kenderzen
    nekem is RUMBLEPAD 2 van nekem felismerte rögtön ,be kellet éllitani pár gombot de az analog irányitás gázfék azt automatikusan berakta.
  • ajem kisa
    Az enyém x360 for vindóz pad, és alapbol bennevolt, semmit nemkellett csinálnom vele, mondjuk átkonfigurálni sem t'om!De müxik!:P
  • w77d
    szerintem csak kormány és bill támogatás van
  • RANGERS11
    hi
    Létezik hogy LOGITECH CORDLESS RUMBLEPAD 2 -es paddal nem lehet írányitani a játékot?
    Nekem csak a beállitásnál a bilentyűzetett irja ki.
    Ha valaki tud segitsen.
    thx
  • Neoncsoves
    ja. de ugy számoltam hogy március-áprilisban meglesz az alaplap+ram+proci+táp. Addig meg kihuzom a 3870es karival... Még mindig jobb lesz 3870el mint x800al...
  • w77d
    de ha vártál volna még egy kicsit, lejjebb mennek az árak és a kártyát is olcsóbban kaptad volna! tök m indegy hogy most megvetted, de nem fogod tudni gyakorlatilag használni!
  • Neoncsoves
    tudom, de nem akarok 1év mulva uj videokártyát venni. jövőre meglesz a proci + ram is hozzá...

[Azért veszek 52ért videokártyát, mert 52ből nem jönne ki teljesen új gép, csak egy eléggé... khm.. Mivel Socket939es az alaplapom és a procim is, és csak DDR1et tud...Ha meg már új gépet vennék akkor minimum E6600 2GB DDR2]
  • Maxtreme
    Még annyit sem..
  • w77d
    ecsém mi a halálnak veszel ilyen videokarit, amíg nincs hozzá megfelelő processzorod? ugye tudod, hogy ezzel a procival a HD3870 kb 50%-on fog futni, ha nem kevesebb?
  • berczely
    Procid kevés hozzá sztem ram is.