4307
  • [HUN]FaTaL
    Egyik magyar torrent trackeren kint van a magyar verzió!
  • ajem kisa
    Nekem x360 kar van a gépemhez, a játék felismeri, nemis kellett átállitani a gombokat...nálam ezzel nincs baj!

A processzor-vga-ram falás az tuti, az elözö konfigom x2 3800-1gb ram, his 2600xt 512...-vel 1024 en low-mediumon 2x élsimivel elfutott(?) akkor, amikor csak szakaszversenyeket játszottam, de a többautos futamokon behalt, söt 800-on is gázos volt!
    Most x2 5600, 2gb ram, a vga ua., és érezhetöen javult a játék, de a rally raid-en, és a többin nemvenni észre semmi javulást, ezt beletudom a vga gyenge teljesitményébe! Azt késöbb cserélem...

A szinkronra én is kiváncsi lennék, de én 1x (tényleg)megvettem a játékot, de mégegyszer nemadok ki érte pénzt...
    Legjobb megoldás az lenne, ha lelehetne tölteni valahonnan hivatalosan x pénzért, és az a forditoknak menne...vagy mittomé'!
  • lee56
    hát ez van, ez a dirt :)
  • barmi
    Catalyst legújabb van fent (7.12) + AMD X2 processzor driver legújabb + Amd dual core optimizer ebből is az elérhető legfrissebb. Valamicskét javult a dc optimizertől de még mindig nem az igazi.
    Lehetne jobb is szvsz. főleg lowon :D Csak a driver model van mediumon meg a fák kinézete van mediumon és a 2x élsímítás van bekepcsolva.
    A lentebb látható képen még megette a procim 91%-át ez a szám most megváltozott 78-85%-ra :) Azért az is valami csak épp nem sok :DDDD LoL
  • lee56
    lehet valami driver gond, melik verzióst használod most?, de valószinübb hogy a 256MB video memóriád miatt van, elég nagy texturákkal dolgozik a dirt (még lowon is :D), és amugyis túl optimalizálatlan, szóval ha dirtözni akarsz kétlem hogy 2600xt-vel fogsz tudni (élvezhető minőségben és sebességgel teccikérteni! :D), és ha már uj videokari, vehetsz gyorsabb procit is hogy kihajtsa, ezvan.
    Nem is értem a codemastert, a célközönség felét elvesztették ezzel a gépigénnyel, ha nem többet...

Hmm proci driver, dc optimizer, ezek mintha hiányoznának nálad :) go www.amd.com és keresd meg őket :) De ettől még naggyából áll amit fentebb irtam, lehet hogy csak a menü fog jobban menni :DD
  • barmi
    Itt már a menü is nagyon furcsán viselkedik.Néha egész tűrhetően megy aztán gondol egyet és úgy elkezd laggolni mint a pic*a. Úgy mozog mintha egy pentium egyes gépen futtatnám. Csak a menübe lépek be és már ott kihasználja a 2 magomat majdnem fullon pedig akkor még új játékot nem is indítok csak a menü megy. Elég LOL.
  • barmi
    Baluman: Nálam meg a pro street megy mint a vihar, nincs laggolás sehol, soha. Crysis is faca, ez meg itt laggol nekem mit az őrült.

w77d:Ja. Kis picsányi pálya, 5 autó és már kész is a gép teljesen :D lol én sem értem mitől van ez a furcsa jelenség. próbáltam már 1.1-el 1.2-vel de ugyanez. Nem lelek megoldást sajnos.
  • w77d
    igen, a kis pályák, ahol többen versenyzünk nagyon zabáljás a procit, én sm értem igazán miért!
    De viszont a normál rally pályák elég jól mennek egy átlag gépen is!
  • Balumann
    Nekem szerintem gyengébb procim van mint a tied, és nem használja ki, a játék simán fut nálam akadozás nélkül (szemben a Pro Street-el ami kicsit lagos nálam - furcsán akad időnként, meg még 1-2 játékkal ami lassan megy.). Nálam legalábbis medium-high beálításokkal megy a játék.
  • barmi
    Az lehet de most nem nyúlok a winhez szeréntem mert minden más rendben van csak ezzel adódtak gondjaim de annyit nem ér hogy újrapakoljam a gépet. Elrakom és ha majd egyszer új oprendszert rakok fel kipróbálom. Egyébként nem öreg a winem kb 1.5 hónapos a kicsike most lett feltolva nemrég összes frissítés fent van, legújabb catalyst egyedül a hangkártya drivere gyári amit hozzá kaptam úgy 3 éve :D
    Az mitől lehet, hogy az elején nem tudok létrehozni egy profilt automentéssel? Csak ugy indul el a játék ha kikapcsolom a mentést.(disable) Valami jó ötlet?
  • barmi
    Azért ezt a processzor zabálást kicsit eltúlozták szeréntem. Picsányi kör akaku pályák (kis s*arok és még ráadásul nem is néznek ki jól)is olyan szarul mennek néha hogy az már röhej. Nem hiszem hogy egy ilyen konfigon ennyire gyengén kell teljesítenie. Pl. a Crysis is megy tűrhetően (csak egy pálda a sok közül) High grafon (kb 25-28 fps) de ezzel a Dirt-el nem tudok mit kezdeni.

Grat Codemasters!!!
  • Balumann
    Én nemhiszem h az a processzor kevés lenne a játéknak, Pro Streetnek meg főleg (bár az nekem is kicsit furán megy). Biztos h valami szoftver hiba, szerintem telepítsd újra a windowst.
  • barmi
    Az király :( Még lowon is néha olyan diavetítést tol az arcomba hogy a szemem majdnem kijön pedig a látvány már naon gáz (Low graf. élsimítás nuku) és mégis szarul megy. Ezek szerént édes kevés neki ez a processzor :(
  • arty
    a szutyok NFS csak egyetlen processzormagodat használja ki, mig a DiRT mindkettőt - és azt ráadásul teljesen

ez a rész ugysem mérvado, a 'teljesitmény' részt nézd, ott látod a magnkénti terheltséget
  • barmi
    Sziasztok!

Valaki el tudná magyarázni miért hajtja ez a játék a systemet is a saját exe fájlján kívül iszonyatos állat módon?? Nem értem a dolgot mert egyik játék sem csinálja ezt csak ez a ...

Itt egy összehasonlító kép a Pro Streetel pl de az összes játék úgy viselkedik mint a NFS csak ez a Dirt ilyen állati mohó. valaki írja már le legyen szives miért nyúl a systemhez a dirt.exe és hogy mire használja vajon mert én értetlenül állok a dolog elött! köszi

• HoReSz1975
    Nekem P2500 joy van, a beállitást mindig elvesziti, ezt úgy lehet megoldani, hogy játék elött megnézed, hogy a joy -on van a controller beállitás és elmented a profilodat(minden játék elött)...

Nekem így mindig megy joyyal...
  • chuck
    Úgy látom, másnak is gond a gamepad beállítása. Valaki esetleg jutott megoldásra? Nekem Saitek P2600-am van, egyszer sikerült az analóg joyt beállítani, de elveszett a beállítás. A force visszacsatolást meg egyáltalán nem tudom kiválasztani. Ötlet ?
  • w77d
    ha valaki feltölti a magyar nyelvi fájlokat, akkor talán, de szerintem itt a fájlcserélgetés közben könnyen elveszhetnek a mentések (corrupted), ezért én inkább kihagyom!
  • Noorbi
    Hello! Mikor kijött a játék megvettem angolul... Most meg látom hogy megjelent magyarul is! A kérdésem hogy nem tudnám a meglévő nem magyar játékot magyarrá csinálni?? Mert nem igazán szeretném megvenni magyarul is de kiváncsi vagyok rá!
  • Hatjen
    Hali
    Van egy logitech formula force gp-m és nem tudom rávenni a gamét hogy felismerje, a játék beállításoknál off -n van a forcefeedback és nem tudom átállítani.
    pls help
  • HoReSz1975
    Én nem aggodnék azon, hogy nem veszik meg elegen a szoftvereket, mert a gazdagabb rétegek és akik nem tudnak sehogy hozzáférni, persze ne felejtsük el a sok fanatikust sem.

Nekem is van pár gazdag, vagy fanatikus haverom, ismerösőm akik megveszik az eredetit, mert ez nekik így jó, nekik sem reklámozom azt, hogy töltsék, vagy másoltassák le. Tehát ne mond azt, hogy terjezgetek ilyeneket, de már eltértünk a topic témájáról, le lehet rólam szállni....
  • Balumann
    Ez egy igen érdekes hozzáállás. Töltögess amit akarsz, de aztán ne csodálkozz ha befejezik a szoftverek/játékok gyártását :) Ha mindenki így fog hozzáállni, akkor tényleg meg fognak szűnni. Még arra is gondoltam, hogy azért szorulnak az ilyen brutális gépigényű játékok kiadására és optimalizálatlanuli kiadásra, mert nem veszik meg elegen a játékot, és a hardver készítők meg azért fizetnek ^^ (csak egy feltételezés, de nem alaptalan :D)

De terjeszd nyugodtan ezt a hozzáállást, még ordítsd is le a fejét annak aki nem így áll hozzá a dolgokhoz ^^

/Nekem sincs eredeti szoftverem, mert még saját keresletem sincs, és nyilván én sem ilyenekre fogom költeni a pénzem ha lesz. Maximum ha 2k körül lesz ÚJ játék, vagy kicsivel több de állandóan fejlesztve lesz, és nem MMORPG és nem fejlődéses rendszerre gondolok, és az optimalizálást se felejtik el/
  • HoReSz1975
    Ezért vettem INNO 8800GT -t, szinte veri(majdnem, egy tudás) a drága 8800GTX -et...

Nem a szegénységről beszélek, de ha te ezt szürted le belőle, akkor mindegy...
  • grebber
    Nem kell a Dirt alá gép ahhoz hogy valaki gazdag!
    Mert én most magamból indulok ki simáb lehetne überbrutál gépem mert melozok és sokat tudok félretenni,de mégsem veszek 100ezerekért VGA-t mert nem ér meg annyit.És ha multimilliárdos lennék se vennék 100 ezres VGA-t.

A gyártáknak a mostani tendenciát kéne követni hogy pl 54 ezerért van 8800GT ami egy baszott jó kártya.Ilyen árkategoriában ilyet kártyákat kéne gyártani és akkor nem lenne sírás.

• arty
    azért akinek van gépe a dirt alá, az ugyan ne beszéljen már szegénységről ;) (jojo, tudom, ez is demagog volt 'kissé' ...)
  • HoReSz1975
    Ja és armyba szétrúgom a segged
  • HoReSz1975
    Hátha te ilyen gazdag vagy, akkor vegyél meg mindent ami az utadba kerül, persze ez a k**** ország olyan jól fizet és olyan jól élünk, hogy egy rohadt szoftvert sem lehet leszedni, mert más kritizálja...

Nem hiszem el, hogy neked minden szoftvered legális otthon, mert akkor tényleg jó helyre születtél...

De ha ez a kurva kormány kizsákmányolhatja az országot és a hülye népét, akkor én is hagy töltögessek azt amit akarok...

• arty
    lehet, de azért jobb érzés magyarul látni a feliratokat :)

sztem ez a magyar dirt 8ezerért akkor lett volna korrekt, ha nyáron jön ki, amikor a nemzetközi verzio ... vszeg több elment volna belőle, hiszen sokan szvsz már el is felejtették a dirtet, nemhogy megvegyék...
  • w77d
    amúgy én azt sem értem, hogy minek egy rally játék mindenáron magyar nyelven? mit nem lehet érteni abban, hogy tekergesd a kormányt??
  • HAF Rigel
    elgurult a gyogyszer? Te írtad hogy soha nem szerzel be semmit amit ingyen is lehet. Mindent el lehet lopni , akkor te semmit nem veszel ?

Tényleg értelmetlen a vita egyébkét , te nem akarod megvenni mert ingyen van aztán ennyi . Én meg úgy gondolom ha egy progrm tetszik és még magyarositották , és nem is 11900ft hanem csak 7990ft akkor érdemes megvenni szerintem .

Boldog karácsonty neked , és sok "ingyen" dologban gazdag új évet.

ui: én száljak magamba ? nem neked kellene inkább aki más munkáját "ingyen" akarja élvezni .
  • HoReSz1975
    szálj magadba és húzd meg magad, lopsz te kis****...
  • w77d
    jó helyen kérdezed, csak nem tudunk rá válaszolni ahogy elnézem! én pl azért nem , mert nincs gamepadom, tehát még nem próbáltam beállítani!
  • w77d
    az biztos, hogy magyarországon alapvetően az árakkal van a gond! nagyon magasak az árak a fizetésekhez képest! ha 2-3 ezer forintos kategóriában futnának a játékok az lenne a realisztikus az átlagkeresethez viszonyítva
  • exoterm
    rossz fórumon kérdezem? akkor bocs
  • Balumann
    Azért arra kiváncsi lennék, hogy ebből mennyit kapnak azok akik a magyarítást készítették, illetve a játék készítők.
    2000 Ft-nál többet nem érdemes kiadni egy játékra szvsz. 8000 Ft nagyon sok, annyiból rengeteg minden mást lehet venni.

És tényleg igazad van, hogy nem helyes dolog a warez, ingyen megszerezni játékot. Az sem helyes hozzáállás, hogy "minek szerezzem be, ha ingyen is megtudom szerezni", sőt...
    De azért egy autót ellopni mástól nem egészen ugyan az a szint, mint egy játéknak a másolatát megszerezni.
    Ha 2000 Ft körül lenne egy ilyen játék, és nagyobb rész jutna a készítőknek akkor talán megérné...
  • HAF Rigel
    Itt most a Magyarositott Dirt , kontra angol Warez dirtröl van szó , ha alapbol nem jön be akkor ne vedd meg , De ha tetszik és a magyart szeretnéd akkor érdemes szerintem megvenni magyarul ezáltal megfizetni a magyar kiadás + értékét.
    Egyébként van benne multi is .
  • exoterm
    hi all, lenne egy noob kérdésem hogy lehet beállítani gamepadra az irányítást? érdekes módon az nfs carbon egyből felismerte, de a dirt nem
  • Prince of Máté
    LOL minek vegyek meg egy ilyen játékot 8 ezerért, amikor semmi értelme?
    Azt aláírom, hogy a multi játékokat megveszem, de az ilyen single ócskaságokra nem pazarlom a pénzem.
  • w77d
    Gyerekek ne vitázzatok, inkább Áldott Karácsonyi Ünnepeket mindenkinek!!