Colin McRae: DIRT

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ajem kisa
Most találtam egy ilyet a ho végére irják a szinkronos verziot 7990 Ft-ért!!!<#miaz>
Akkor ez nem hivatalos lenne? Miért nemtud a kódm.. a dologrol?Hmm...

ajem kisa
A multkor irtátok, hogy a játék kijött magyar hangal, és, hogy a jurosportos tag a hang a játékban...volt is az a cikk...
Én mivel megvettem a lemezt eredetiben (már rég), és a torrenten lévöt nemprobáltam, milyen magyarul a gém...irtam egy emailt a kódmasztersznek, hogy, hogyan tudnának ebben nekem segiteni...(gondoltam, ha a magyar hang egy ismert ember...)!
Válasz kb ez volt: "A játék csak angol, francia, spanyol...nyelveken jelent meg, ha valahol láttam magyarul, akkor az nem kódmaszterszes..."stbstb.!

Szerintetek?:)

Prince of Máté
lol alaposan el vagy tévedve.
De itt most nem nyitok vitát, gondolj amit akarsz<#idiota>

arty
x360on csunyább mint PC-n, ráadásul nagyobb tömegben szaggat :(

Forza.

arty
"Azt a "256mb vram" szót a PS3-ra értetted?
mert látom akkor kurvára nem ismered a konzoltxD
ott kurvára nem számít, hogy melyik alkatrész milyen erõs, mert más elven mûködik.
A másik meg, hogy ott 1920x1080 van 60 fps-sel ;)"

Igen, a ps3-ra értettem. Igen, 256mb videorammal gazdálkodhat az nvidiás RSX grafikus chip. Kurvára számit, hogy melyik alkatrész milyen erõs, a grafika minõsége tulképpen a programozok/grafikusokon kivül csak ezen mulik. Amugy, mesélj a más elvrõl ... ugye nem az jön, hogy a ps3 már kvantumszámitogép? Mert a más elv kb. ezt jelenti ...

Semelyik mostani uj konzolon nincs 1920x1080as uj nagy cim, mivel nem birja a gép. Késõbb, amikor a PC majd továbblép, még kevésbé fogja birni, ugyhogy 1-2 kivételtõl eltekintve baromira max 1280x720-ban fox játszani. Ne keverd már azzal, hogy a kimenetet 1080p-re rakod, az csak egy 1280x720 felskálázva/átméretezve. (PC-n ellenben választhatod a renderelt felbontást is, ha birja a géped.)

A 60fps-re lehet nem kéne reagálni, csomo cim, ami x360-on 60fps lett, a csodás architekturán (és a rossz elterjedtség miatt) 30fps. 720ban.

A 20-30%-os kihasználtság pedig akkora ostobaság, h majdnem nem is méltattalak válaszra.

Forza.

Ombika
Nem is vitaztam ha megnezned! :))

Prince of Máté
és sztem is be is lehet fejezni a vitát.<#smile>

Ombika
Igy van! <#worship>

Prince of Máté
Ez egyszerû:
PS3 erõsebb hardwerrel rendelkezik, tehát majd ha kiforrnak PS3-on lesz szebb a grafika de fényévekkel.

Balumann
Sztem az Xbox360 sincs teljesen kihasználva... és akkor már nincs értelme beszélni arról, hogy melyik szebb, maximum arról, hogy melyikre csinálták meg szebben a játékot.
(én egyébként nem vagyok egyik konzol mellett sem).

Prince of Máté
LOL!!!
El vagy tévedve látom.
1. X360-on nem szebb a grafika. (PS3-nak még csak 20-30%-át használják ki, mert még alig 1 éve jelent meg)
2.PC-nél is el vagy tévedve xD
3.PS3 grafikája mindent aláz, ezt csak az nem ismeri be, akinek x-box 360-a van.

Balumann
www.gamecopyworld.com

Valaki PLZ nyomjon fel 1 no DVD CRACK-et!!! Elõre is köszi!!!!
w77d
nah adok még egy esélyt a játéknak! elkezdem elõlrõl, de ha megint elcseszõdik én komolyan nem állok jót magamért!

Ombika
Uristen te lattal mar egyaltalan ps3-at?! :))

JaSoN HuNTeR
Szerintem ha már konzol akkor inkább Xbox360-on szép a játék...PS3-n nem szép.Amugy PC-n is elég jó csak most kell hozzá 8600+os kártya hogy fullba told..

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

Prince of Máté
Azt a "256mb vram" szót a PS3-ra értetted?
mert látom akkor kurvára nem ismered a konzoltxD
ott kurvára nem számít, hogy melyik alkatrész milyen erõs, mert más elven mûködik.
A másik meg, hogy ott 1920x1080 van 60 fps-sel ;)

Ja, csak minimum olyan gép kell az élvezhetõ játékhoz mint a tied, ezért el is raktam a spejzba az imidzst, majd elõveszem pár év mulva :P

w77d
PC

arty
ps3-on ugyan nem láttam, de a 256mb vram vszeg azért korlátot jelent texturarészletességben ... másrészt ps3-on aligha van 1680x1050/4xAA ;)

Forza.

Prince of Máté
Egyértelmûen konzolon szebb :) (nem x-fos hanem PS3)
Amúgy IMGBURN = DVD Decrypter

arty
PC-n, de ahoz egy százezres videokártya kell (2900XT vagy 8800GTX)

viszont kipufogoláng csak konzolon van :D

Forza.

Johnny23
hali!

sztetek konzolon v. PCn szebb a játék? (gépigény?)

!! FORZA MILAN !! -Johnny-

arty
IMGBURN

a TOOLS/BUILD opcio erre van, h fájlokat irj rá, adatként. mivel az image(mdf) nagyobb mint 4 gb, csak UDF fájlrendszerben irhatod!

Forza.

Prince of Máté
DVD Decrypter

repvez
Akkor melyik progit ajánlod irásra.Megnéztem a nero a dvd9-es lemezt 8120mb-osnak ismeri fel és ezért nem fér rá.
arty
tulirás nincs, NERO-t meg nem kell használni.

Az image adatként kiirva: 8,543,305,728 byte (mdf, mds, nfo)
DVD+DL max kapacitása: 8,547,991,552 byte
Ráfér.

mi is a problémád? ;)

Forza.

repvez
Ezért vagyok gondba ,mert a néro szerint tulcsuszik az adatterületen .Esetleg ez lehet attol hogy a beállitásokban rosszul van megadva a lemez méret?Egy DL-es lemeznek mekkora a max felirhato fájlmérete, mert ezek szerint a 8,5gb az csak elméleti.A tul irás lehetséges?
Balumann
Itt egy bigyó, amivel feloszthatod 2 DVD-re az iso-t, és kitudod írni.

Cobra.
Attól, hogy az iso 8560Mb, a valós adatmenyiség lehet kevesebb. Töltsd be az iso-t az íróprogramodba és az majd megmondja, hogy ráfér-e a lemezre vagy sem.

Hide and fear, Cobra Commander is here !

repvez
Valaki tudna nekem segiteni technikai jellegü kérdésben, hogy hogy a fenébe irjam ki dupla rétegü lemezre a játékot ha csak az iso mérete 8560mb?
arty
reménykedj h jön ki szinkron pakk, mint a fifához :)

Forza.

Naon zsír a game

ASRock AM2NF3-VSTA AM2 ATXAMD Athlon64 X2 4200 2x512kb AM2 Box sapphire x1950 pro512mb 1g kingmax ddr2 800 mhz

ajem kisa
Most engem tényleg érdekelne, hogylehetne megoldani, hogy csak a szinkront rakni hozzá, mert nekem (tényleg) eredeti a lemez, még a megjelenéskor vettem meg! Ha valakinek van ötlete, szivesen meghallgatnám!:)
Gondolom privátba kéne megbeszélni!?
Kösz!

Prince of Máté
Megjelnt????
én még egy privát oldalon sem látom :S
Amúgy egy kis infó a szinkroról:
Link

Ki adja a hangját a magyar szinkronhoz??
Sthol buci már megint???<#vigyor><#vigyor><#vigyor>

berczely
Megjelent magyarul!Torrenten fent van!

Prince of Máté
Nem, mert:
1.) Warez
2.) Még meg sem jelent, úgy tudtam ma jelenik meg, de akkor okróberben fog.

ajem kisa
Ma van szeptembeR 28-a, belinkeled majd ha megtaláltad a magyar szinkront a játékhoz?!;)
Köszi!

tdu Toyota
jön valaki dirtözni???

VAMOS MI SEVILLA!!!!!!!!!!

Balumann
Nekem úgy 10. indításra írta ki elõször, utána meg 3. indításra. De én igazából nem is szeretném végigvinni, nem mindegyik verseny mód tetszik. Én csak úgy versenyezgetni szeretnék, meg fõleg az izé...t szeretem (amikor egyedül kell menni minél gyorsabban, nem jut eszembe a neve a módnak). :-(

Prince of Máté
Én már egy CSOMÓ ideig elvittem, aztán win reinstall, és kezdhetem újra.
De már ezt nem kezdem el karrierben, hanem majd a magyart.

[HUN]FaTaL
Mert mindenki trainerezik:D szívesen kipróbálnám a citroeneket csakhát a mentés bug:( w77dnek legalább sikerült végigvinnie és utána szállt el a mentés, vista alatt ezekszerint ilyen, nekem XPn már a második induláskor új profilt kell csinálni mert corrupted. Ami elég idegesítõ hogy minden grafikai állítás után újra kell indítani a játékot:(

http://goo.gl/gd6Zi5

Balumann
Hát jah, de legújabb javításban már ez javítva van. Úgyhogy az a kár inkább, hogy nem törik fel az 1.2-es verziót :-(
Nagyon jó lenne egy cheat, vagy trainer, amivel unlockolni lehetne a pályákat, autókat. Akkor tudnánk vele legalább játszogatni. De hiába keresem akárol, nem találok. Trainer csak olyan van ami pénzt ad, meg valami versenyre ható csít van még asszem. Kódokat nem is találok, bár az utóbbi játékokba ahogy elnézem nem nagyon raknak már ilyen lehetõséget... nemtudom miért -.-

w77d
jó lenne ez a game, ha az összes kocsi, összes pálya mentésem nem kapott volna korrupted minõsítést! Olyan kár hogy elbaszták ezt a szerencsétlen mentési rendszert!! nincs kedvem elölrõl kezdeni!

Prince of Máté
Na én most feltetette ma wingmant, és úgy kell kalibrálni, hogy a wingman profileban hozzáadod a dirt.exe fájlt, és controlsnál egyénileg állítod be az irányokat.
Amúgy én egy verseny után dobtam vissza a szekrénybe :D

raven87
Köszi. Szóval akkor b*szhatom.
Ezúton szeretném üdvözölni a készítõk anyukáját. :)

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

Prince of Máté
Nekem is olyan kormányom van mint neked, és nekem mûködik:S
AMúgy ahogy kipróbáltam, már raktam is vissza a szekrénybe, én már hozzászoktam a billhez.
De lehet még1szer kirpóbálom.

Hello Mindenki! Tudna valaki okosat mondani abban, hogy egy logitech wingman formula force GP kormányt miért nem tudok használni? Igaz a readme fileban a következõ 4et említik csak:
- Logitech G25
- Logitech MOMO
- Logitech Driving Force Pro
- Microsoft X360 controller
És hogy a legtöbb controllerrel mûködik, az enyém ezek szerint nem tartozik a támogatottak közé?
Elõre is köszi az infokat!
Kishozi