Colin McRae: DIRT

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

w77d
nem kéne verni magad, mert a végén belilulsz <#wave>

xD
[HUN]FaTaL
😄DDDDD

http://goo.gl/gd6Zi5

0Fritz0
Leszophatlak, mester?
Vagy tudod mit? Leszarom a konfigodat. 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

[HUN]FaTaL
apuci megvette a configot és most menõzöl mi?😊

Jah és Vistán nyomom .)
Vista powa 😄😄...
Akinek meg nem jön be a vista az ne fikázza hanem gyüjtsön uj configra ...
mert persze hogy nem fog jol futni p4en meg 1 giga ram.al a dirt vistán omg wtf.
mycfg😮perating System: Windows Vista™ Ultimate System Model: 945P-S3 Processor: Intel(R) Pentium(R) D CPU 3.40GHz (2 CPUs), ~3.4GHz
Memory: 2046MB RAM DirectX Version: DirectX 10
Display Devices : Card name: NVIDIA GeForce 8800 GTS
Current Mode: 1280 x 1024 (32 bit) (75Hz)
Ez 1 ilyen game , az iráynitás a játékban a tervezök okossága ..lehet finomitani rajta de nem lesz jobb .D
Én is kattogtam ezzen de rájöttem felesleges meg kell szokni .
Én 1 logitech rumble pad 2 dual analog controlle-al nyomtam elég királyul bele lehet jönni az irányitásba .
Meg kell tanulni a pályát azt hali...
GoodGame.)
sehogy 😊

arty
mondom, fraps-al mérd le. az h te hogy érzed, irreleváns... 😉

Forza.

watto
hello!
ilyen gépen hogy menne(notebook)???
Duo T2080
1gb ram
ati mobility radeon X2300 256 Shader3.0

elõre is thx!

réebbi gépemen nem ment😞😞😞😞

. . , -cske készen van a &#9786; -cske.

BaLeeX
Rendben, nem tudtam hogy ez ennyire erõforrásigényes játék. De ki fogom próbálni amit ajánlottatok. Thx.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

Prince of Máté
Tedd vissza high-ra a grafikát, és próbáld ki úgy könnyebb-e vezetni...

Japep
Nem tudom...a grafika maxon van, és nem szaggat egy picit sem.
Engem az zavar, hogy kicsit érzékeny a gombnyomásokra. Ezért gondoltam, hátha másnak is "idegesítõ" egy kicsit, de be tudott állítani egy jobbat...ezek érdekelnének engem.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

arty
lehet frameráta problémád van ... tedd fel a frapsot és addig butitsd a játékot, amig 30kepkocka/másodperc-el legalább nem megy

Forza.

[HUN]FaTaL
Hogy játszotok ti a játékkal? 1.2 nem indul nekem sehogysem, 1.1el meg elszáll a mentés...

Japep
Hello!
Nem tudtok egy jó "irányítás-beállítást" (kormány, gáz, fék) mondani nekem, mert az "alap" nekem nagyon nem teszik...próbálgattam már állítgatni rajta, de én nem nagyon tudom kitapasztalni. Szóval a százalékokra lennék kíváncsi, hogy ki mit használ!

Elõre is kössz! 😄

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Lehet, hogy nagyon balfasz vagyok, de nem tudom beállítani. Baszakodtam vele egy csomót, de a játékon belül meg sem jelenik, mint controller...
Köszi! Megpróbálom még1X, nemkem billentyûzettel nem megy😄
Te írtad:
Pont azért kérdezek hátha van valakinek valami ötlete azon kívül, hogy "rakjál xp-t mert a vista fos". 😊

Nem egészen így fogalmaztam, hanem hogy ha már valaki valamilyen indíttatásból egy új, nem kiforrott oprendszert tesz fel, érdemes a korábbi oprendszert is megtartani, vagy újonnan feltenni egy kisebb (de elégséges méretû) partíciót adva neki. A vistának is nyilván vannak elõnyei, mint ahogy az XP-nek is vannak hibái.

Látom vetted a fáradságot leírni a haverod gépét, erõsebb procija van, és ahogy látom már mások is írták, ez a játék bizony rettentõ erõforrás igényes, nem mintha nem vetted volna észre magad is - hiszen ez a problémád.
Akkor elmondom hogy én, 3ghz-re rángatott core2-vel 1950pro-val ha nyomtam, akkor ha eléggé legyengítettem a grafikát akkor futott ugyan akár magasabb fps-el is, de nem olyan gördülékenyen és simán mint ahogy azt egy autóverseny programtól el lehessen várni. Szóval ez nem egy flatout2.
De tényleg, ahogy az elõttem szóló is elmondta, vegyél le mindent minimumra, azaz minden beállítást+felbontást, a control centerben tegyél mindent auto-ra (azaz defaultra) vagy a minimumra hogy úgy hogy megy. Ha úgy számodra elfogadható, akkor lehet eljátszadozni azzal hogy egyesével adagolni neki a minõséget melyiken hal ki.
Balumann
Az én gépemen is tökéletesen fut a játék, 1024-ben medium-high beállításokkal. Nemtudom mi lehet a gond nálad, esetleg próbálj a Catalist Control Centerbe minimumra levenni mindent (antialanising, stb.).

Prince of Máté
Pedig kb dupla akkor gépigénye van mint a bioshocknak.
Dirt nekem Mediumon 1024-ben 2x-es AA-val 30-35 fps-sel megy, Bioshock Highon 1280x1024-ben 50 fps-sel megy, és ha ezt leveszem 1024be még 20 fps-t jelent.
Dirt-t nagyon szarué optimizálták

w77d
"Meg nem hiszem, hogy a Dirtnek komolyabb gép kell, mint egy Bioshocknak, Strangleholdnak esetleg MoH:Airborne-nek amik maxon mentek 30fps felett. "
ezt erõsen cáfolnám! a dirt már most elhíresült irreálisan nagy gépigényérõl!

ment a válasz!

i7 920,Msi Eclipse SLI, 6GB gskill DDR3 1600,gigabyte 295gtx,64gb Kingstone ssd, 2x 1,5gb WD GReen 3 Hanns.G 28\'8 Wide, 3ms

jofer
Tomcika!

Küldtem neked privit! Lenne pár kérdésem hozzád! 😊

* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB

BaLeeX
Kipróbáltam régebben, nekem sem ment. Ami még nem ment az a Hitman Blood money, Silent Hunter 4, MOH PA. Hirtelen ennyi, a többi game amit próbáltam az mind ment szerencsére. Bocsi az offért.

Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit

megteszed hogy kipróbállod vistán a Dark of Messiah-t? Nekem viste ultimate van fent.

i7 920,Msi Eclipse SLI, 6GB gskill DDR3 1600,gigabyte 295gtx,64gb Kingstone ssd, 2x 1,5gb WD GReen 3 Hanns.G 28\'8 Wide, 3ms

BaLeeX
Hasonló konfig az azt jelenti, hogy 5600+ amd x2, 2gb ram szintén és 1950pro. Azaz a processzor valamivel erõsebb a videókari meg valamivel gyengébb. Driver ugyanaz mondjuk neki XPje van. Kipróbáltuk ugyanazon a pályán neki minden high-on elég stabil 30fps körüli eredmény, nálam mediumon, élsimítás nélkül 10-15fps.
Az lehet, hogy van pár fps eltérés XP és Vista alatt de nem ennyi. Meg nem hiszem, hogy a Dirtnek komolyabb gép kell, mint egy Bioshocknak, Strangleholdnak esetleg MoH:Airborne-nek amik maxon mentek 30fps felett.

"Nézd ha semmit nem próbálsz meg akkor minek kérdezel "
Ez jó. 😊 Pont azért kérdezek hátha van valakinek valami ötlete azon kívül, hogy "rakjál xp-t mert a vista fos". 😊
Ha ötlet nem is volt de az kiderült, hogy másnak vista alatt megy gond nélkül így nem feltétlenül az a gond.

Új játéknál fõleg a hivatalos oldalon (faq/forum/news) ott lesz az infó.
Balumann
Jah, nekem is így van, hogy külön partición fennvan a Vista meg XP is, csak lusta vagyok beállítani a Vista-t, meg csomó idõ mire megszoknám.

Tomcika: Nekem a Dark Messiah a régi gépemen elindult Vista-n simán (bár sajna az a játék nekem XP-n és Vista-n is játszhatatlan volt, gyenge volt a gépem). Ezen a gépemen még Vista-n nem próbáltam.

Nekem minden fullos vistán! "nekem" stabilabnak is tûnik...
Bár 2 game nem indul el az egyik a Lord of the Rings 2 a másik a Dark of Messiah <#fejvakaras>
32-bites-t használok, legújabb driverekkel. Nincs valakinek valami ötlete hogy ezek miért nem futnak? vagy van valami orvosság erre?<#rinya><#conf>

Nézd ha semmit nem próbálsz meg akkor minek kérdezel 😊
Én elhiszem hogy valaki nagyon szeretne egy új kinézetû, de nem eléggé kiforrott oprendszert ami ráadásul tesztek szerint játékokban lassabb/jóval lassabb, de akkor minimum csinálja úgy, hogy legyen a gépén egy XP-s partíció is, hogy ilyen esetekben ott is ki tudja próbálni, és így ki legyen zárva az oprendszer, helyesebben az oprendszer + az oprendszerhez való driverek.
Egyébként az a "hasonló" konfig még üti a fülem, pontosan mije van a havernak?
arty
lassabb játék = vga driver. neki 8800GTX-e van, nyilván nem zavarja h az XP-s 79fps itt csak 55 😉

a vista amugy sztem is fos, 2g ram mellett is lassabb mint az XP, de a fõ baj h létezik 32bitre is és nem elég "kompatibilis".

Forza.

BaLeeX
Ha egy játék elindul 64bitesen nagy valószínûséggel nem lesz lassabb, mint 32-esen a probléma akkor szokott lenni ha el sem indul 64-esen (nem sok ilyen volt eddig szerencsére).

Amúgy sztem nem kell a vistát fikázni, ha fos lenne akkor nem azt használnám de szebb is meg gyorsabb is mint az xp volt. De ahogy látom másnál simán megy szóval valami más probléma lesz. 😞

w77d
én viszont igen, és ugyanaz az eredmény, mint xp alatt

Prince of Máté
Igen, de gondolom te nem 64 bitest használsz!

Balumann
Nekem Vista -n teljesen ugyan úgy fut a játék, mint XP-n (pedig még a teljesítmény javító patchek sincsenek fenn).
/nem használok még vista-t, de fennvan és ezt a játékot próbáltam ott is, 1-2 hónappal ezelõtt/

Prince of Máté
ott vmi OP rendszer hiba lesz, nem a fos Vistával kéne használni...

Hát én 1950Pro-val inkább nem izzítom ezt a játékot, tehát megértelek. Ha a játékbeli és a közvetlen vga driver beállítások ugyanazok (!), akkor lehet gond még az oprendszer is, nemlehet hogy neki teszem az XP-je van? Catalyst is olyan verzió legyen, mint a havernak... akkor lehet hasonlítani 😊
BaLeeX
Valamiért szaggat a game csak nem értem miért. 1.1-es patch fent van, aláírásomban szereplõ konfig, plusz vista64.
Ha mediumra tettem, levettem a képsimítást, felbontás 1024x768 még a motiun blurt is levettem na úgy ha egyedül megyek akkor 20-30fps ha rendes verseny több autóval akkor nem ritkán 10-11fps.
Van valami ötletetek mi lehet a probléma? Haveromnak hasonló konfiggal gond nélkül megy és nekem is minden más játék maxon élvezhetõen függ szóval itt valami más gond lesz.
Legújabb catalyst és hangkártya driver is van. Ötlet?

[HUN]FaTaL
Leszedtem a Clonet mert azt hittem az 1.2 elindul ha lehúzom a meghajtót. Hát tévedtem😞 Akkor shift+del a mentés bug miatt :/

ajem kisa
Ezt találtam...:S

Prince of Máté
Nem tud senki konkrét dátumot a magyar verzió megjelenésérõl?
Valaki tolja már a magyart?
Mert már mondta 1 gyerek.

Köszi
Gti Racing-al kapcsolatban tudsz segiteni?

Bence94
á ne se próbálkozz nagyon kevés ramod van,a vga iszonyat gyenge ehhez meg nem sm 3-as.nyugi nekem se menne jól vagy nem meg se próbáltam enyémen talán elindulna de 2 fps-el<#idiota>.

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Sziasztok
P4,768mb ram g force fx5500 128mb 3.3ghz
ezekkel elindul ez a játék vagy ne is próbálkozzam?
Elõre is köszi

arty
hja, h te nem vagy érzékeny a 20fps-re ... értem. én az vagyok és kurvára zavar, fõleg konzolon idegesit.

a meghajto egy PC fejes samu, mindent zabál, tökéletesen.

Forza.

Nemtom milyen boxon nézted de dirt-el toltam haveromnál boxon és egy deka szaggatás nem volt...
Esetleg mehgajtó csere?😉

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

arty
jah, vszeg itthon nem a codemasters adja ki, igy nem csoda, ha nem is tudnak rola ... (eleve ilyen nagyobb multiknál nincs infoáramlás 😄 )

Forza.

grayfox
ez pedig így van. vegas is beszaggatott vadul x360-on 😄

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

grebber
Szerintem nem kell hogy a fordításnak köze legyen a kiadóhoz!

Next PC upgrade: 2022