Colin McRae: DIRT
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy tudod mit? Leszarom a konfigodat. 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
Vista powa 😄😄...
Akinek meg nem jön be a vista az ne fikázza hanem gyüjtsön uj configra ...
mert persze hogy nem fog jol futni p4en meg 1 giga ram.al a dirt vistán omg wtf.
mycfg😮perating System: Windows Vista™ Ultimate System Model: 945P-S3 Processor: Intel(R) Pentium(R) D CPU 3.40GHz (2 CPUs), ~3.4GHz
Memory: 2046MB RAM DirectX Version: DirectX 10
Display Devices : Card name: NVIDIA GeForce 8800 GTS
Current Mode: 1280 x 1024 (32 bit) (75Hz)
Én is kattogtam ezzen de rájöttem felesleges meg kell szokni .
Én 1 logitech rumble pad 2 dual analog controlle-al nyomtam elég királyul bele lehet jönni az irányitásba .
Meg kell tanulni a pályát azt hali...
GoodGame.)
ilyen gépen hogy menne(notebook)???
Duo T2080
1gb ram
ati mobility radeon X2300 256 Shader3.0
elõre is thx!
réebbi gépemen nem ment😞😞😞😞
. . , -cske készen van a ☺ -cske.
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
Engem az zavar, hogy kicsit érzékeny a gombnyomásokra. Ezért gondoltam, hátha másnak is "idegesítõ" egy kicsit, de be tudott állítani egy jobbat...ezek érdekelnének engem.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Forza.
http://goo.gl/gd6Zi5
Nem tudtok egy jó "irányítás-beállítást" (kormány, gáz, fék) mondani nekem, mert az "alap" nekem nagyon nem teszik...próbálgattam már állítgatni rajta, de én nem nagyon tudom kitapasztalni. Szóval a százalékokra lennék kíváncsi, hogy ki mit használ!
Elõre is kössz! 😄
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Pont azért kérdezek hátha van valakinek valami ötlete azon kívül, hogy "rakjál xp-t mert a vista fos". 😊
Nem egészen így fogalmaztam, hanem hogy ha már valaki valamilyen indíttatásból egy új, nem kiforrott oprendszert tesz fel, érdemes a korábbi oprendszert is megtartani, vagy újonnan feltenni egy kisebb (de elégséges méretû) partíciót adva neki. A vistának is nyilván vannak elõnyei, mint ahogy az XP-nek is vannak hibái.
Látom vetted a fáradságot leírni a haverod gépét, erõsebb procija van, és ahogy látom már mások is írták, ez a játék bizony rettentõ erõforrás igényes, nem mintha nem vetted volna észre magad is - hiszen ez a problémád.
Akkor elmondom hogy én, 3ghz-re rángatott core2-vel 1950pro-val ha nyomtam, akkor ha eléggé legyengítettem a grafikát akkor futott ugyan akár magasabb fps-el is, de nem olyan gördülékenyen és simán mint ahogy azt egy autóverseny programtól el lehessen várni. Szóval ez nem egy flatout2.
De tényleg, ahogy az elõttem szóló is elmondta, vegyél le mindent minimumra, azaz minden beállítást+felbontást, a control centerben tegyél mindent auto-ra (azaz defaultra) vagy a minimumra hogy úgy hogy megy. Ha úgy számodra elfogadható, akkor lehet eljátszadozni azzal hogy egyesével adagolni neki a minõséget melyiken hal ki.
Dirt nekem Mediumon 1024-ben 2x-es AA-val 30-35 fps-sel megy, Bioshock Highon 1280x1024-ben 50 fps-sel megy, és ha ezt leveszem 1024be még 20 fps-t jelent.
Dirt-t nagyon szarué optimizálták
ezt erõsen cáfolnám! a dirt már most elhíresült irreálisan nagy gépigényérõl!
i7 920,Msi Eclipse SLI, 6GB gskill DDR3 1600,gigabyte 295gtx,64gb Kingstone ssd, 2x 1,5gb WD GReen 3 Hanns.G 28\'8 Wide, 3ms
Küldtem neked privit! Lenne pár kérdésem hozzád! 😊
* Asrock B450 Pro4 * AMD Ryzen 5 2600 * 4 X 8 GB G.Skill Aegis * Samsung 980 m.2 SSD * 480 GB Kingston SSD * Toshiba 3 TB HDD * Inno3D 3060ti 8GB
Asrock E3G3, i5 2500k, 16GB DDR3, Sapphire R9 280X Vapor-X, ASUS Xonar D1, Win7 64bit
i7 920,Msi Eclipse SLI, 6GB gskill DDR3 1600,gigabyte 295gtx,64gb Kingstone ssd, 2x 1,5gb WD GReen 3 Hanns.G 28\'8 Wide, 3ms
Az lehet, hogy van pár fps eltérés XP és Vista alatt de nem ennyi. Meg nem hiszem, hogy a Dirtnek komolyabb gép kell, mint egy Bioshocknak, Strangleholdnak esetleg MoH:Airborne-nek amik maxon mentek 30fps felett.
"Nézd ha semmit nem próbálsz meg akkor minek kérdezel "
Ez jó. 😊 Pont azért kérdezek hátha van valakinek valami ötlete azon kívül, hogy "rakjál xp-t mert a vista fos". 😊
Ha ötlet nem is volt de az kiderült, hogy másnak vista alatt megy gond nélkül így nem feltétlenül az a gond.
Tomcika: Nekem a Dark Messiah a régi gépemen elindult Vista-n simán (bár sajna az a játék nekem XP-n és Vista-n is játszhatatlan volt, gyenge volt a gépem). Ezen a gépemen még Vista-n nem próbáltam.
Bár 2 game nem indul el az egyik a Lord of the Rings 2 a másik a Dark of Messiah <#fejvakaras>#fejvakaras>
32-bites-t használok, legújabb driverekkel. Nincs valakinek valami ötlete hogy ezek miért nem futnak? vagy van valami orvosság erre?<#rinya>#rinya><#conf>#conf>
Én elhiszem hogy valaki nagyon szeretne egy új kinézetû, de nem eléggé kiforrott oprendszert ami ráadásul tesztek szerint játékokban lassabb/jóval lassabb, de akkor minimum csinálja úgy, hogy legyen a gépén egy XP-s partíció is, hogy ilyen esetekben ott is ki tudja próbálni, és így ki legyen zárva az oprendszer, helyesebben az oprendszer + az oprendszerhez való driverek.
Egyébként az a "hasonló" konfig még üti a fülem, pontosan mije van a havernak?
a vista amugy sztem is fos, 2g ram mellett is lassabb mint az XP, de a fõ baj h létezik 32bitre is és nem elég "kompatibilis".
Forza.
Amúgy sztem nem kell a vistát fikázni, ha fos lenne akkor nem azt használnám de szebb is meg gyorsabb is mint az xp volt. De ahogy látom másnál simán megy szóval valami más probléma lesz. 😞
/nem használok még vista-t, de fennvan és ezt a játékot próbáltam ott is, 1-2 hónappal ezelõtt/
Ha mediumra tettem, levettem a képsimítást, felbontás 1024x768 még a motiun blurt is levettem na úgy ha egyedül megyek akkor 20-30fps ha rendes verseny több autóval akkor nem ritkán 10-11fps.
Van valami ötletetek mi lehet a probléma? Haveromnak hasonló konfiggal gond nélkül megy és nekem is minden más játék maxon élvezhetõen függ szóval itt valami más gond lesz.
Legújabb catalyst és hangkártya driver is van. Ötlet?
http://goo.gl/gd6Zi5
Valaki tolja már a magyart?
Mert már mondta 1 gyerek.
Gti Racing-al kapcsolatban tudsz segiteni?
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..
P4,768mb ram g force fx5500 128mb 3.3ghz
ezekkel elindul ez a játék vagy ne is próbálkozzam?
Elõre is köszi
a meghajto egy PC fejes samu, mindent zabál, tökéletesen.
Forza.
Esetleg mehgajtó csere?😉
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Forza.
Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!