4307
  • [HUN]FaTaL
    Jó lett a magyar, nekem tetszik. Nem tud senki FTP-t biztosítani?
  • berczely
    Windows mikori rajta?Lehet azzal van a gond.Vírus?
  • w77d
    sokszor voltam én is így, hiába állítottam össze a "csúcs" konfigom, van ami nekem sem jó
  • domy75
    Látod hiába csúcs ha valami nem indul. De már mindent elkövettem vele, feltettem a c meghajtóra hátha a c\program files-ból elindul, de nem. De emlékszem rá hogy annak idelyén a demo sem indult. Nem értem, valamivel ütközik csak nem tudom hogy mivel.
  • FlyHigh
    Csúcs, az biztos.
  • berczely
    Sajnos túl jó hozzá a géped!
  • domy75
    Sziasztok, olyan problémám lenne hogy feltettem a Dirt-et, indítanám és semmi, meg se nyikkan. Mi lehet a probléma? Semmi hibaüzenetet nem ír ki, csak egyszerűen nem indul el. A konfigommal semmi probléma nem lehet mert csúcs gépem van a legfrissebb driverek vannak fent. A konfigom: ASUS P5K Pro, Intel core 2 duo 6750, Gainward 8800 GT (169.21 WHQL-es driverrel), 4GB DDRII 1066 Mhz Geil memória, a többi lényegtelen játék szempontjából. Szerintem ezzel indulni kellene! Köszi a segítséget.
  • Balumann
    Telepítés után vagy 1.0 crack, vagy 1.2 patch és 1.2 crack.
    Ha mersz kockáztatni, hogy neked sikerül-e majd betölteni a mentést akkor elég az 1.0
  • daf xf
    1 kérdés.
    Ha lejött gamma feltelepíés után kell rögtön valami peccs vagy azonnal indulhat a játék?
  • daf xf
    Aha gondolkoztam azon hogy énis átálok intel-re de akkor lapot is cserélnem kellene így inkább veszek majd egy erősebb amd-t mondjuk rgy 5200-ast.
  • HoReSz1975
    hát az gáz, pedig, de tudtam volna értékelni, ha meglenne magyarul. Olyan kiváncsi lettem volna Gondolom nem csak én

Amúgy jó lett, frankóbb a magyar
  • [HUN]FaTaL
    Nem lehet külön mert nemtudom hol tárolja a játék, csak egybe lehet a gamét:/
  • HoReSz1975
    mármint 8gb a hun nyelvi fájl, vagy azt nem lehet külön, csak egybe a gammát
  • [HUN]FaTaL
    8giga nem fogok rapiddal szarakodni
  • HoReSz1975
    Egyenlőre EPOX 9NPASLI lap, AMD 4600+ X2, HYNIX 2*1024MB 400MHz DDR,INNO 8800GT 512Mb G92---

Februárban eladó a lap, proci, ram.
    Erre állok át:
    Intel Core2 Quad Q6600 4x2,4Ghz 2x4Mb dobozos
    Asus P5N-E SLI
    RAM DDR2 PC6400 800MHz 4GB GEIL BLACK DRAGON KIT 2DB
    INNO 8800GT marad, idővel kap testvérkét is...
  • HoReSz1975
    de király lenne, amúgy mekkora terjedelmű, mert felvágod winrarral és mondjuk 50mb csomagokban feltöltöd a rapidra, vagy tökmindegy hová, mi meg kicsomagoljuk letöltés után
  • [HUN]FaTaL
    Ha valaki nagy sávval rendelkezik (pl. Koli) és nyit egy FTP-t akkor feltöltöm a teljes magyar verziót 2-3 nap alatt és onnan a többiek leszedhetik.
  • grebber
    Magyar felirat fájl!

A játék language mappájába kell bemásolni (régit másoljátok előtte máshova) ékezetekre nem jöttem rá tehát hosszú ékezetek helyett kockák láthatóak.

De a rendes magyar nyelvi verzióba tökéletesen minden ékezet!
  • w77d
    na ennél a játéknál készülj föl, hogy nem fog hasítani a dolog! én is meglepődtem, hogy a 8800gtx-em alatt mit művel :D
  • daf xf
    Aha az én karim papiron tudja a 4.0-át is bár én abban kételkedem hogy azt vinné is.
    A 3.0-át azt röhögve mert anno amikor játszottam az erbörnel az ugye 3.0-át használ és azis ment vígan highon 1024ben.
  • Balumann
    Ennek a játéknak shadermodel3 a minimum, Crysis elmegy Radeon 9600-assal is. Nálam viszont ez jobban megy sokkal.
  • grebber
    Hát ennek sem kicsi az igénye az biztos,de szeritnem Crysishoz erősebb kell.
  • daf xf
    Meg ezalá a game alá nagyobb vas kell mint a crysis alá?
  • daf xf
    Aha értem akkor leszedem aztis.
  • Balumann
    A mentésrendszeren javít. Sokaknak (köztük nálam is) nem tudta betölteni a mentéseket. Volt akinek egyszer se tudta betölteni, nekem 3x kb. sikeresen betöltötte, aztán kiírta h corrupted file, can't load.
  • w77d
    főleg a mentés bugot, de nekem kb 2 fps-t is dobott a dolgon
  • grebber
    Na elküldtem haveromnak a languagedata_english.lng fájlt a magyar nyelvű verzioból.
    Azt mondta magyar is lett a menü meg minden kiirás de nincs hosszú ékezet benne helyükön egy kocka van.

Nemtudja valaki milyen fájl kellhet még ami miatt lesz ékezet is??Mert teljes magyarba nálam nincsen ilyen gond!
  • daf xf
    Am már ha ittartunk az 1.2-es patch mit javít ebben a játékban?
  • daf xf
    Jah bocs akk necsodálkozz.:D
  • w77d
    ja hogy úgy!
    én 1280x1024-ben játszok minden játékban, minimum 8xaa 16xaf-el!!
  • Balumann
    Én egyszer felraktam a grafikát maxra és kb. 24-25 fps volt ha jól emlékszem, akadt, de az autó irányítása teljesen olyan volt mint amikor nem akad (kormánnyal).
  • daf xf
    ja highon semmi AA 1024ben úgy volt olyan 20 fps közelharcban 15.
    De nemvolt zavaró szval úgymondom hogy tudtál normálsian célozni.
  • grebber
    Na ne viccelj már.Nézzél körül a neten mások gyengébb géppel vigan tolják Crysist Highon.
  • w77d
    a crysist highon vitted?????????
    nekem csak mediumon ment!!!
  • [HUN]FaTaL
    ATi Tray Toolsal mértem. Vagy cska nem nem tűnt fel hogy késik. Egyedül a fék késett.
  • w77d
    akkor az biztos nem 15fps-volt, valamelyik program rosszul mérte, maga a COdemasters is kimondta ezt a hibát, de nem tudták javítani!
  • [HUN]FaTaL
    én 15fps-sel toltam és érdekes nem laggolt a kontroller (igaz billről tolom)
  • daf xf
    Crysis highon 1024ben volt átlag 20 fps
  • arty
    jahogy, nem zavar az 5-7fps ... hm, akkor mégis lesz esély a játékra!
  • arty
    8500GT-t te még LOW-on sem fogod élvezni, simán 30fps alatt leszel ős jön a hires kontroller lag ...