4307
  • Bmfcb
    thx csak mer a demót leszedtem és el sem indult de még csak hibaüzi se volt. lehet h a procit nem támogatja?
  • w77d
    nagyon döcögne
  • Bmfcb
    Hy! ezen szerintetek elfutna? AMD Athlon Xp 2400+ ; 1,5 GB DDR ; GeForce 7600 GS.
    Előre is thx!
  • Hoffi
    mármint a játék áll le és nem tok játszani
  • Hoffi
    Hy

segitsetek lécci máma szereztem meg a játékot feltelepítettem minden és amikor kiírta hogy cheking disc azt betöltötte majd kiirta hogy a windows hibát észlelt ezért leáll ilyenkor mi a teendő?

Előre is köszi!
  • gplay
    Mitől van az, hogy mikor megszereztem a gémet akkor elfogadhatóan futott a több szereplős versenyeken is, most mikor HDR off, Bloom levéve, irányítás és törés szintén moddolva a Rally Raid és társai 14-20 FPS, 1024x768 minden low. Régebben a moddolás előtt mentek ezek is 20-30 között. és akkor nem volt minden low inkább medium? Viszont a sima rally és egyéb 1 személyes futamok most mennek a 30-40 helyett 50-60 FPS-t, de akkor meg mi lett a többivel?
    Konfigom alul olvasható.
  • norbi56
    akkor medium:)
  • arty
    #3579-3580 - hátha vmelyik kimaradt ;)
  • w77d
    nem bánom de sajnos ritkán vagyok fönt :( ma este azért fölmegyek egyet :)
  • samsung123
    igaz amiket irtál, de szerintem igy már sokkal jobb az alapjátéknál, és mivel nem vagyunk elhalmozva Rally játékokkal mostanában ennek a modoknak hála el lehet vele lenni jó ideig még.
  • dragon11
    #3642 pls
  • alma2
    Hmm, en is csak ezert tettem fel ujbol, marmint a realistic mod miatt. Ami valojaban annyi, hogy van egy txt file amiben le van csokkentve x szazalekkal minden feluleten a tapadas. Magad is megteheted, hogy mas ertekeket irsz bele. De ettol meg sajna kozel sem lett szimulator ugyanugy furan reagal a legtobb sologra. Valamiert elvezetesebb se sokkal szamomra. Szerintem a Tdu meg igy is sokkal elvezhetobb, ha mar valami arcade autost kell mondani. De majd leirom 0 ra a tapadast, hatha legalabb egy havas/jeges arcade jatekot kapok :)
    Vagy van valami mas mod is amit nem talaltam meg ?
  • daf xf
    Am hogyan lehet tört játékkal Oninén xD játszani?
    Nekem kér valami felhasználói nevet emg jelszót oda beírok valamit és nemfogadja el..
    Hogyan kell?
  • daf xf
    Felvettelek msnre ha nembánod
  • w77d
    low-medium között
  • daf xf
    szerintem medium high.
  • norbi56
    Core 2 duo 2ghz proci(2.2-re túlhúzva)MSI NX8600GTS DDR3 256MB vk,1GB DDR2 RAM fog menni a játék?milyen beállításokkal?
  • w77d
    akkor nem tudom miért lehet :(
  • daf xf
    u.a
  • w77d
    vedd lejjebb a grafikát és nézd meg úgy
  • daf xf
    Nekem kurva hülyén van az irányítás elfordítom a kormányt és a kocsiban belül is fordul de a kocsi alig akar kanyarodni.:D
    LOL
  • samsung123
    NA találta, hang modod, ami élethűbbé teszi:
    http://www.bhmotorsports.com/download/16130
  • dragon11
    Eredetivel?:) Nincs tört szeró?Btw, x-firet támogatja?:)
  • arty
    igen. lehet!
  • dragon11
    Hi all, lehet ezt neten tolni?Thx.
  • Madmano
    Hali.2,lehetkérdés:mit kell csinálni a Bloom utilityvel?Magyar szinkron lehet találni ehhez vhol?
  • samsung123
    sajnos nem sok mindent kehet állítani kormányügyileg, de a kormányhoz adott szoftverrel általában lehet kicsit módosigatni(ha van ilyened), de nekem formula EX és G25 tel megy tökéletesen.

milyen kormányod van? és az érzékenységet hogy érted? ha kicsit is fordítasz már fullra befordul a kormáy?
  • miki10
    hello!

nem tudjátok hogy lenne jol be állitva a kormány hogy ne legyen a colin dirtbe olyan érzékeny?

és miért írja ki minidg ha onlinén akarok menni, hogy hálozat hiba a hálozat megszakadt? vagy néah olyat is ír ki hogy a verziom nem komptabillis

Előre kösz!
  • berczely
    Leszedtem de én se tudom hogy kell kezelni!
  • berczely
    Na ez dúrva!Felraktam én is a módokat és nehéz lett sokkal reálisabban sérül és a kocsi fizikálya is jó!HDR-t is babráltam eszméletlen szép lett!
  • samsung123
    3579 HSZ-ben ott van belinkelve BRAK KILLER néven. ha megy, ird már le hogy mit kell vele csinálni.
  • berczely
    Jó kössz nem kell csak megtaláltam őket de a dirt_breaktweaker nem találom!
  • berczely
    Be tudod linkelni ezeket a cuccokat mert én azt se tudom melyiket szedjem le annyi minden van!Megköszönném!
  • berczely
    Képet tudnál feltenni hogy milyen lett a game?
  • arty
    köszönöm! ezek alapján kötelező ujra feltenni

• samsung123
    Na kicsit próbálgattam a MODOKAT amiket RT belinkelt: G25 kormányon és 82cm lcd HD-TVN, a játék magyar moddal 1.2 peccsel(warez verzió)

1)DIRT_bloom_utility: remek, 10 fokozatban állítható a hdr, a nullától az a maxig, alpból asszem 4 van ez szerintem a legjobb, a játék éles marad és mégis van rajta HDR, szerintem ezzel a moddal vagy 2x szebb lett a játék miközben a az FPS nem hogy esik nő:)

2)DiRT Damage Overhaul Mod: ez ttől tényeg ugy törik a kocsi mint RBR-ben, fokozatosan romlik az autó és a sérülésekre is jobban reagál, ez is kötelező.

3)DiRT DRIVER-VIEW_added_cam: ez 1 bónusz belsőnézetet ad. ez átmenet "az orrom a szélvédőhöz nyomom" nézet és a távoli között, nagyon jó én ezt a nézetet használom.

4)DIRT_Demo_RealisticGrip_Alpha.: És most jön a lényeg!!!!!!
    ez a mod teljesen megváltoztatja az autók tapadását, végre adagolni kell a gázt, megpördül, sodródik és mindezt nem idétlenül!!! miközben nem változik meg pl az ugratás magassága( nem repülünk nagyobbat, magasabbat) ez a legjobb mod hozzá, hasonlit szimulátorhoz!!!! persze a karrierben már sokkal nehezebb igy megnyerni akár a legkönnyeb fokozaton is. de ez a legerőssebb átalakitás. vannak belinkelve csak 10 vagy 5 százalékban módositott fizika(ezt nem próbáltam még). DE igy a brutális ERŐGÉPEK tényleg megmutatják mit tudnak! Szinte féltem rárakni a lábom a gázra, telejesen talán nem is nyomtam le meg 3- ban is kipörgött a kerék. KÖTELEZŐ (kormány használata erősen ajánlott)

5)dirt_breaktweaker: na ez a másik lényeg. a legzavaróbb a Dirtbe a féktáv rövidsége volt 200km/h is 2 mp megáll a kocsi:(. de ezt ezzel javitják, be lehet álltani milyen nagyságban legyen realisztiku. sajnos ezt tudtam kipróbálni mert valahogy nem vágom mit kell csinálni vele(pedig egyszerűnak tűnikén vagyok a idiót) ha valaki megcsinálná és leírná hogy kell megköszönném.

Végeredmény: minden hiba a mi a Dirtbe volt ki lett javitva!! kapunk egy nagyon jó már már simulator játékot a legmodernebb grafikával ami eddig NEM volt.(vagy szép és gagyi arkád vagy csúny, de jó szim) én ujbol játszogatok vele órákat. játszogatok vele.
  • arty
    szivesen!

ha van időd és kiprobálod, irj tapasztalatokat :) engem is nagyon érdekel, lehet ujra végigtolnám PC-n, csak nincs idő probálgatni, mert nics fent a játék és nincs helyem épp, tul sok kiprobálni valo gyült össze most :(
  • samsung123
    ÁÁÁÁ, RT erre a modokra vártam már amikor kijött a játék!!!!! reménykedetm hogy csinál valaki ilyet és most teljesült, ritka pillanatok egyike, mikor jó ötleteket valaki meg is csinál (amit a játékkészitők elbasztak)
    KÖSZÖNÖM A LINKET
  • [HUN]FaTaL
    Homályosításhoz a BLURt kapcsold ki. A HDR (fény) kikapcsolásához pedig külső progi kell, viszább olvasol megtalálod.
  • Szpisti
    Srácok!
    Nem tudjátok, hogy hogyan lehet a játékból kivenni azt az idegesítő homályosítást? És az miért van, hogy a fények olyan eszméletlen csúnyán fényesek? Valamit ki kell kapcsolni a menüben?