4307
  • totya4
    PAL TV szabvány az 50fps, nézz utána :) 25 teljes képkocka, de mivel 1 képkockán 2 egymást követő képkocka információja van (váltottsoros/2 félkép->ezért is szükséges a váltottsormentesítés progresszív megjelenítő esetén) ezért az 50fps. Ha pl a mozifilmet nem alakítják váltottsorosra (valahogy megsaccolva a kieső időpillanatok tartalmát), akkor az 25fps lesz-marad (a 24fps-ből).
  • w77d
    mondjuk egy idő után biztos meg lehet szokni az alacsony fps-t, csak én vagyok hozzászokva a magas fps számhoz (a nénikémet XD)
  • [HUN]FaTaL
    A PAL 25 az NTSC 30fps (29,97) ha jól tudom.

W77D: Nekem nem tűnik szakadozottnak mert az ezeréves gépem miatt már megszoktam:D Majd egyszer ha lesz új 50fps-sel biztos jobban fog tetszeni ugyanaz de egyelőre ez jutott:) Dirtet is 20-30fps-sel toltam 1280 2xaa minden low/off csak a sofőr van lowon hogy legyen:D Meg HDR kikapcsolva (azt egyébként is kikapcsolnám):D
  • totya4
    Ha már említetted a filmeket, sokszor ha fordul/mozog a kamera, azt én sokszor nem látom folyamatosnak. De kibírom. A film/tv egyébként egész más mert a PAL felvételnél nem 25, hanem 50fps az fps.
  • w77d
    egy játék 20 fps-nél már lassúnak, szakadozottnak tűnik! A film az teljesen más, mivel nem csinálsz semmit, csak nézed, nem tűnik fel!
  • Prince of Máté
    Film és játék teljesen más elven működik!
  • [HUN]FaTaL
    Hát nemtom nekem egy játék 22-25 fps-től már folyamatos szerencsére:) Mondjuk nemigazán mérem az FPS-t, ha játszható játszok, ha nem akkor uninstall:D
  • gabi89
    Azért a filmnézés más mint egy játék ahol reflexek is kellenek na meg gyors mozgások vannak :)
  • [HUN]FaTaL
    Hát az elég gáz lehet, ha nem tudsz filmet nézni:/
  • totya4
    Kemény 24 fps... az már igencsak az érzékelési határ. Nekem olyan 40 fps kell ahhoz hogy folyamatosnak érezzem/lássam a mozgást (bármely játékban). Ezért nem is tudtam játszani az NFS Pro streettel, mert a patch lefixálta az fps-t 30-ra... és az nekem már nem sima mozgás. Patch nélkül már jobb volt a helyzet :)
  • berczely
  • berczely
    Bocsánat!Nem jól írtam nem visszaugrik hanem eleve nem lehet felvenni ultra-ra!

• w77d
    hallottam ilyenről de nem tudom mitől van! mik ugranak vissza?
  • berczely
    De tényleg visszaugrik nemtudom miért!Kezdetektől ilyen!Nemtom lefotózni mert nem fér a képre az összes beállítás!Kimarad pár!
  • berczely
    Nem vettem észre semmilyen rossz iránytást!Vista alatt vittem végig semmi gondom nem volt amateur, pro amateur szinteken!Mindenhol 10pont meglett 1-2 helyen nem.
  • w77d
    nekem semmi nem ugrott vissza high-ra, minden maradt ultrán
  • w77d
    24-25 fps-el nem szar az irányítás neked? nekem ha 30 alá megy már késik az irányítás! mondjuk én is teljesen fullon futtatom, de még driveresen rásegítek az élsimításra hogy 8x-os legyen mert a játék csak 4x-est produkál
  • berczely
    Nem buheráltam a játékot!Minden felhúztam maxra valami ultra-n van valami high-on mert hilyába húztam ultra-ra visszatette high-ra!
  • berczely
    Nincs!
  • w77d
    ki van véve a HDR?
  • berczely
    Konfig:Asus M2N4 SLI||AMD Athlon64 x2 4800+||Leadtek 8800GTS 320MB||2GB DDR2 800MHz RAM||200GB HDD SATA2

Windows Vista alatt:
    - Minden maxon 4xAA 1440x900, 20-30FPS

Windows XP alatt:
    - Mivel hogy nincs fent XP nem tudok képet csinálni de sokkal könnyedébben gyorsabban fut a játék kevesebbet tölt versenyeknél tuti több FPS!Kipróbáltam!
  • w77d
    jah, persze, akkor kapna kőkemény 15-16 fps-t :D
  • totya4
    Mivel a "minden maxon" nyilván azt jelenti hogy az AA is maxon van, hát :)
  • Attila889
    1.Xbox 360 van már 69 990 FT-ért...igaz nem az a legjobb amin sztem jól menne a Dirt :)
    2.HDTV-nk van szóval az nem gond.
    3.Kimondta hogy megvenném eredetibe? XD
    4.hmmmm a túlmelegedésről hallottam...de nem játszanék én annyit vele...hiszen a nagy tv-nken nagyon erős a fény....szóval nem birnám sokáig :S
  • Attila889
    akkor szerintetek mi lenne az a dolog amin változtatni kéne?1 GB RAM csak elég..akkor a kártyát lekéne cserélnem azt tom...elméletielg Ati Radeon 2350-em lesz de ez még nem biztos :)
  • w77d
    de gondolom élsimítást te nem használsz
  • berczely
    Aláírásomban szereplő konfigon fullon minden 1440x900ban Vista alat amikor többen vagyunk akkor induláskor kicsit meg-meg akad de a Vista miatt mert XP alatt kib*szott jól fut!Vista alá még kéne ram!És ez se volt drága gép!(kinek mi)
  • totya4
    Álmodban picim.
  • w77d
    konzolt rá lehet kötni gond nélkül tft-re? nekem azt mondták, hogy a képarány miatt nem lenne jó
  • arty
    grafika:
    minimum: geforce7300GT 10k használtan
    medium: geforce8600GT/ATI 2600XT 20k használtan
    high: geforce8800GT/ATI HD3850 50/40k használtan

xbox360: 55-60k, használtan 50k vagy kevesebb. Igaz, xboxon sem megy teljesen folyamatosan a játék, viszont szép. HDTV ahoz sem feltétlen kell, mivel LCD-monitoron is játszhatod a játékokat (CRT-n nem érdemes, 60hz szétnyomja a szemed)

ps3 95k, de azon a legszebb/legjobb a játék, mert arra jött ki legkésőbb
  • ninja7
    Akkor nem tudja senki hogy honnan lehet leszedni a szinkront mert nagyon fontos lenne! előre is kössz
  • berczely
    DiRT-hez elég olcsón lehet már venni olyan konfigot amin frankón fut minden maxon!
  • w77d
    1. annyiból nem veszel konzolt( a ps3 és az xbox is 100ezer fölött vagy környékén van)!

2. konzolhoz hogy szép legyen kell egy jó minőségű HDTV, ami igencsak drága

3 konzolhoz 3x annyiba kerül egy játék, mint PC-re

4. konzolra is rengeteg a panasz teljesítmény miatt, gyakorta túlmelegedik, elkezd szaggatni
  • Attila889
    de azok már nagyon drága kártyák...annyi pénzből meg konzolt veszek amit sose kell fejleszteni...és ott még a Dirt is szaggatás nélkül menne....szerintem badarság lenne fejleszteni egy gépet egy játék miatt....mármint én nem fogom...akármennyire is szeretném látni a Dirt-öt.
  • gabi89
    Sajna az sem viszi el :( Atinál az X-es széria az fölött ami SM3.0 tehát ami el is viszi Nvidia fronton pedig Gef. 6xxx és ez fölött
  • Attila889
    igen,igen olvasgattam vissza fele.....és mondjuk egy 9800-ason?Mondjuk azon se mert az is 2.0-s....akkor felejtős? :(
  • gabi89
    Minimum SM3.0-ás kártya kell hozzá és a 9600-os nem az szóval nem is indul el.
  • Attila889
    Ati Radeon 9600-as XT-vel fog menni?A TDU 800X600-ban szaggatás nélkül ment....esetleg valami vélemény?De fontos lenne mert már leszedtem a gammát...és ha jó megveszem :D
  • ninja7
    Nem tudja valaki hogy honnan lehet leszedni a magyar szinkront?
  • DJ Skyline
    akkor ismét bebizonyosodott, hogy upgradelni kell a gépemet! mondjuk egyenlőre fillérem sincs rá azért kösz