4307
-
#3707 Itt megtalálod -
Mokus1 #3706 valaki küldjön az 1.2 patch-es cracket. -
#3705 hogy lehet a DiRT-ről biztonsági másolatot :) készíteni? Nero nem írja ki, mert DL lemezre is túl nagy, túlírással se hagyja... -
csabika1982 #3704 gamesmagyaritas.atw.hu reg. aztán toltés -
#3703 Szevasztok .Megtudnátok mondani honnan lehet ennek a játéknak a magyarosítását meg szerezni,vagy le tőlteni???Előre is köszönöm -
MORO67 #3702 Köszi megprobálom hátha sikerül. -
#3701 ajjaj, az nagyon kevés. tegyél le mindent minimumra és próbáld meg! -
MORO67 #3700 2.8-as Celeron -
#3699 az effekteket vedd le, az falja a procit.
Apropó, milyen procid is van? -
MORO67 #3698 640X480-ra levettem és még ugy is késik esetleg még valamit ki kell kapcsolni???Különben ATI 1950 Pro 512Mb-os videokártyám van -
#3697 Vedd lejjebb a grafikát, 30fps alatt késik az irányítás -
MORO67 #3696 Sziasztok megudná nekem valaki mondani hogy miért van az hogy gyönyörüen müködik a játék de késik az irányitás 1-2 másodpercet???Probáltam rákeresni a megoldásra de nem találtam semmit ami orvosolná a problémát.Ha beállitási probléma lenne akkor megkérlek benneteket mondjátok már el hogy mit kell feltelepiteni vagy átállitani. -
#3695 Nekem is volt hasonló problémám, de a reinstall orvosolta -
#3694 Ja szórakozni lehet vele.
Tegyétek fel a realistic grip modot, meg a break modot. Kb a felénél tartok, de már amatőr fokozaton is vértizzadok rallyba. -
gstup #3693 Sziasztok!
Lenne egy olyan kérdésem,hogyan lehet feloldani az összes módot,mert egyszer végig vittem már és utána letöröltem,de most nincs kedvem elölről kezdeni megint(mentéseket nem tartottam meg ).Szóval van vlmi megoldás?
Üdv Mindenkinek! -
#3692 Arcade játék rally autókkalszórakozni lehet vele...Bár a 2005 jobban megfogott... -
Puhos #3691 Is kimaradt. -
Puhos #3690 Nehéz, de akkor gyenge. -
#3689 Hát gondolom ülve játszottál és így elég nehéz hasra esni! -
Puhos #3688 Hi!
A kártyámhoz kaptam ajándékba, feltettem, kipróbáltam de le is szedtem. Hát mit mondja nem estem tőle hasra! -
#3687 mérvanaz, hogy felteszem az iTWiNS versiont, rá 1.1-est, majd az 1.21-es patchet, rácrackelek, majd pedig hibaüzivel kidob? elseindul a game, rögtön adja a hibaüzit. -
#3686 5k a dirt -
tombl100 #3685 Szia!
Olvastam a válaszodat a fagyással kapcsolatba. Nekem is hasonló a problémám mint annak akinek válaszoltál. Nekem egyszer 23%-nál szart be , újratelepítettem minden fasza , mígnem ma 6%-nál megint csinálja a szaságot. Patch fennt van. Akérdésem a köv: Ha az elején működik (kétszer is) akkor később miért szarik be? Ha valaki tud ötletet szívesen venném. Előre is kösz!!!! -
temes69 #3684 sziasztok!
lehet hogy hülye kérdés, de a dirtöt csak billentyűvel meg kormánnyal lehet irányítani? gamepaddal nem? merhogy nekem nem sikerült működésre bírnom a gamepadomat játék alatt. csak azért kérdem hogy megnyugodjon a lelkem és nyugodtan játszhassak billentyűvel -
#3683 Na megnézetem, tényleg kicsit más a por.Azt hogy szebb e vagy nem mindenki döntse el maga.
Megnéztem 4-es színtű bloomal de komolyan nekem még ez is sok.Előbb 2 es jobb volt.
Ja és végre tudok fehér kocsival is menni, úgy hogy ne vakuljak meg a fényáradatól -
Maverick 18 #3682 Sziasztok!
Logitech formula force ex kormányom van és a dirtben abszolut nem működik a force feedback. Pedig a beállítások megvannak be is van kapcsolva. Ha kilépek a windowsba a kormány nomrálisan működik tovább de a gamben semmi visszacsatoló erő sincs. Nagyon gáz.
Tudnátok valamit segíteni?
Előre is köszi -
#3681 Tényleg nagyon jók a a modok, a dirt_breaktweakert én Dirt HDR tweaker néven találtam az oldalon. Nálam működik. Az extra strong break opciónál lehet állítani 100% 75% 50% 25% 0%osra ,a 100% a default tehát ott a legerősebb a fék.A pathba meg be kell írni hogy a hova tetted fel a jaátékot. És elvileg működnie kell.
A Sound update viszont bugos, elszáll a zene és a menühangok, valamint az ütközéseknél sincs hang. Elfelejtettem backupott csinálni úgyhogy most tehetem fel újra.
A Dirtier modot csak egy pályán próbáltam ki, de nem láttam változást .Elvileg nagyobb koszank kell a kocsin lenni.
A Dustplus australia modot is próbáltam, egy ausztrál gyosrson, de ott se nagyon láttam különbséget, mondjuk visszajátszást nem nézetem.
linket köszönjük artynak -
LacHUNt3r #3680 Sziasztok gondom van a játékkal kéne némi segítség ha valamelyikőrök tudja mi a baj plz segítsen már! :)
feltettem a játékot,mikor el indítottam volna crackelés után,belép a játékba,feketeképernyő egy idejig aztán kilép ".exe" hibával..
Majd feltettem az 1.2-es patchet és a cracket hozzá,így is ugyan azt kaptam..
Ötlet? ..előre is thx a helpet..! -
#3679 Patch fent van?Esetleg windows újratelepítés. -
grims #3678 hello!
6%ig jutottam, most már folyamatosan lefagy a játék.nem áll le az exe, csak beakad a hang és a kép. se ctrl+alt+del-re, se másra nem reagál,csak restartolni tudok.
konfigom: C2D E6750, 2GB RAM, GeForce 8600GT, Windows XP
ezzel nem hinném,h gond lenne, főleg,h próbáltam már alacsony grafikával is...
de akkor mi a gond? plz segítsetek -
csabika1982 #3677 gamesmagyaritas.atw.hu itt a magyar szöveg -
#3676 Semmi, de utal rá a program neve is (Dirt - Kosz) -
Matte #3675 sziasztok!
nincs a játékban időjárás-változás? én csak várom hogy essen az eső, csak várom ,de egyik pályán sem.....se eső, se hó? semmi??? -
#3674 Az ugy kb 1Gb...
Valami torrent izéröl töltsd le!
(nekérdezd honnan, nemt'om! sorry) -
#3673 helo all
van valakinek meg van magyarul a Dirt?
ha igen akkor küldje már el a lagunes mapábol a hungary filét
elöre is kösz -
WiZZ #3672 hello
biztos volt róla már szó, de nem jöttem rá,h mi a baj...
Logitech WingMan Formula GP kormányom van, de a játékban csak olyan van,h Beállítás1, és az a billentyűzet, a kormányt nem érzékeli.
fennt van 1.21-es patch és WingMan-es driver. lehet,h nem kompatibilis a játék és a kormány? -
#3671 Proci...:S -
#3670 az, kell neki sse2 support. -
#3669 A proci lesz a visszahúzó erő, nem a vga. Nekem HDR nélkül 1024ben mediumon 25-28fpsem van. -
#3668 nem kizárt, h amiatt nem megy (nincs benne SSE2, de nemtom az alapfeltétel-e)
viszont ez a proc+vga páros biztosan kevés a játszhato sebességhez, akár lebutitva is - sajna