4307
-
#3747 Ja bocs, én kérek elnézést. -
#3746 SSE2 kell csak hozzá -
#3745 Hát pedig nem fog elindulni, mert szar :D
Nincs meg benne a megfelelő (alapvető...) támogatás az SSE3.
15 ezerért már van egy normális AMD X2-es proci -
#3744 Már rájöttem miért nem indul el. Mert azt írja ki,hogy nincs feltelepítve a program. Uninstalláltam. Megpróbálom feltenni újra.
Olyan nincs,hogy nem indul el. -
#3743 Nem fog elindulni,kár próbálkozni -
#3742 Szar a tiéd.
Na most meg nem tudja feltenni az 1.1 Patchot. -
#3741 Procid szar ;) -
#3740 Hát annyira talán nem nagy a gép igénye. Az én gépemen a Crysis-t is toltam Mediumon-Lowon.
Találtam egy Cracket, most töltöm az 1.1 Patchot, utána kiderül elindul-e. -
#3739 Procid miatt nem is fog -
#3738 Sziasztok!
Feltelepítettem a játékot. Nekem 4,5 GB-os verzió van meg. Nem kér Serialt és cracket sem a magyar leírása szerint.
Nem indul el, program hibára hivatkozva. Tudtok hozzá Cracket? -
tmisi #3737 Aláríásodban a fenti gép? Na neee. Az alsó még haggyán.
Mondom én h szarul optimalizált. A Crysis sem futott fényesen, de legalább végig lehetett vinni. :/ -
#3736 nekemis hasonló gépem van de 1024-be és medium vagy akár néha high-en is fut 30-40fps-el -
tmisi #3735 Majd lesz fejlesztés (lap+memó+vga+proc elég, többi jó, így mehet teljesítménybe a pénz), majd nyárra gondoltam. Csak azt hittem vmi bug (1.2 fenn van). Azért thx.
De inkább optimalizálatlanságnak mondanám. Mondjuk ha gyengébb fokozaton megyek még 15 fps-sel is verem néha őket. XD -
#3734 A kártyája még bírná a több autót, csak kb lowon :/ -
#3733 7300gt-vel anno simán ment 800x600/low-ban nekem.
Az tény, h mellette egy huzott 2magos a64 volt...
szal sztem inkabb CPU limitje lehet, mert a 7600GS elvileg jobb, mint a 7300gt-m -
Elmör #3732 Meg a VGA-ja miatt is.
Szívás, de az van, hogy ha normális futást szeretne, akkor kell egy új proci meg VGA, de akkor már lapot is kell cserélni, meg memót is, egyszóval mindent. Ez van, én is így jártam 2 éve. -
#3731 Azért lassú, mert csak 1 magos a procit, szal ezt úgy is veheted, hogy 1 kocsit bír el normális sebességgel :/ -
csabika1982 #3730 Elég erős gép kell hozzá, olvass utána.
-
tmisi #3729 Az mi a f*ért van, hogy a már levettem csum-minimumra 640-be és a többautós versenyek továbbra is szaggatnak? Bezzeg egy kocsival meg megy mint a szél, nagyobb grafikán is. Tán a proci kevés neki? Vagy mert AGP-s? Tuning sem segít sokat.
Persze valamivel ösztönözni kell az embereket, hogy dobja a francba a gépét egy újabb helyett, amin meg fél év múlva megint szaggat valami...
De akkor is gáz. -
#3728 Oksa köszi
Hardvert az nem tok frissíteni mert SGP-s karim van és csak PCI- van az ati oldalán frisseb fent:( -
csabika1982 #3727 én innen szedtem le a cracket gamecopyworld.com és driver frissités -
#3726 Hy
Feltettem a Dirt-et crackeltem 1.1patch-t is feltettem!
Belépek és fekete képernyő semmire se ragál,másodszor meg kidobott exe hibával:S(De ha jól tom az DricetX-el lehet orvosolni!
Feltettem a 1.2patch-t és most meg crack-et keres:S:S
Valaki ha tud adni az 1.2patch-hez cracket léccives adjon,vagy ha más probl lehet segítsetek!
KÖSZÖNÖM CSÁÓ -
#3725 patch 1.2 + legujabb ati driver legyen fent -
Bakos Martin #3724 http://www.nivel22.com/wp-content/images/2006/11/dirt/dirtcolin3.jpg
http://ps3media.ign.com/ps3/image/article/746/746166/mcrae-gets-dirty-with-neon-20061115074851608.jpg
http://img503.imageshack.us/img503/1311/dirt2007061416442265ve0.jpg
http://www.fotosps3.com/albums/colin-mcrae-dirt/mcrae3.jpg -
bsyrex #3723 Hali!
Valaki megtudná mondani mi lehet a baj, ha friss xp-m van fenn és elindítom a gamét fekete lesz a képernyő de nem csinál semmit. Cor 2 procim van meg 2 gb ramom meg egy ATI hd 2600 xt vga-m, jah és az 1.1 -es patch van fenn! -
#3722 Crack is létezik már! -
#3721 Egyik sem ... most volt Winfos telepítésem .... :(
Nekem nem kért kódot a játék telepítésekor lehet ez a baj?
-
#3720 alcohol, clonecd, blindwrite szintén nincs fent?
mert akkor win reinstall lesz ebből ... -
#3719 Nos le is szedtem a daemon tools-t de ugyanaz
Más progi ami emulátor lenne nincs a gépen
-
Deep Rush #3718 Ja.. visszaolvastam,megvan... :) -
Deep Rush #3717 Van nekem egy eredeti angol nyelvű DiRT-em. (VGA kártyához adták) Van rá lehetőség ez valahogy magyarrá varázsolni? -
Neoncsoves #3716 Esetleg Daemon-Tools fut a háttérben? vagy valami emulátor progi? ha igen, akkor azokat kapcsold ki! -
#3715 Upsz ez a másik kép az eredeti hibaüzenet a következő.
Értem mit mond, de nem tudom mit kellene tennem, hogy elinduljon.
-
#3714 Hali!
Tudna valaki segíteni?
Feltelepítettem a Dirt-öt, és csekkolás után nem indul el.
A játék eredeti, szal nem vágom mi lehet a baja... a gép is épp hogy elég hozzá.
Kép:
http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/dirt+error.bmp
-
Battlecruiser #3713 Nekem nem jön be az az oldal amire elvileg a magyarítás fel van rakva.A szinkronosra gondolok.Bejön még valakinek az az xcore oldal?Vagy egyébb alternatíva? -
#3712 2.8-as cerka mellé x950pro? Az szép xD
Sokol rádióhoz felső kategóriás hangfalat.. :) -
#3711 Nem igazán érdekel a játék, nem egy nagy szám, csak a vinyómról akarom már lassan eltüntetni:D -
#3710 Vagy pedig vedd meg...
Lejebb van 1 link ott csak 5k az eredeti..uj...magyar... -
#3709 Darabolod két 4.7-es DVD-re... -
Mokus1 #3708 THX