4307
  • grebber
    Én a legszebb autósnak mondanám.
    Bár van benne 1-2 rész pl a kamionos meg a bugys aminek az írányitása furcsán szar :D
  • w77d
    kb én is így vagyok vele.... egyébként szerintem a még mindíg a legszebb pc-s játék a Dirt
  • grebber
    1280*1024 Ultrán van minden ami lehet 4x multisampling. 30-50 fps között ingadozik futamok közben.
  • Prince of Máté
    Szépek!
    High?
    Mennyi fpss-sel megy?
  • grebber
    Pár kép tőlem:

• Balumann
    Szinte biztos, hogy az újabb Ati driverek miatt van. 1.2 patchel nekem már jó volt a játék 2-3 hónapja csak nem játszottam vele eddig. vista-n meg megy rendesen, habár kicsit gyengébb graffon, de jól.
    Tehát régebbi driverrel jól kell h mennyen.
  • Hecker007
    nah mindegy egy hét és megvan az új gép, azon úgyis vista lesz majd azon kipróbálom megint
  • Prince of Máté
    Szintén ez a problémám van...
  • Balumann
    Tegnap próbáltam játszani a játékkal, és pont ugyan iylen probléma, így villog a táj, elémterem egy hegy, a menü meg így akadozgat. Mondjuk a játék jól megy Vista-n úgyhogy megoldottam, átmentem vista-ra és ott jó. :S
  • arty
    1.21es pecset probáld meg
    és/vagy rakj fel esetleg régebbi drivert, hátha másikkal megy
  • Hecker007
    hali, nem tudjátok mi lehet arra a megoldás, hogy ne villogjon a játékban a kép össze-vissza, az biztos hogy a vga-m nem melegszik túl úgyhogy az nem lehet, legújabb DX+ati driver van fent, winfos is kb másfél hetes úgyhogy nem értem, 1.1-es patch van a játékon
  • Prince of Máté
    Minek az az egy giga memória?
    Azért mert neked az van?
  • Neoncsoves
    2x1Gb Kingston 800MHz
    Core 2 Duo E4500 2.2GHz
    Gainward 8800GT 1024Mb
    Asus P5K

Minden játék maxon megy... nem kell oda E6600 meg hasonlo drága procik (monnyuk E6600 már nem nagy összeg...najo 1-2 játéknál azért észreveszem hogy 1 KICSIT jobb proci kéne, de nem nagyon lehet észrevenni...)
  • Prince of Máté
    Vannak 10k-ért tökéletes gépházak 400 wattos táppal, jó nem egy Raidmax de szép!
  • Peetboy
    Nem. Nekem most egy 300 W Tápom van, az meg kevés lenne ahhoz. A házat is újat vennék, mert ez már unalmas. Egy Full Plexi házat. Az még 20k.
  • arty
    miért számoltam volna? ezek megmaradnak az eddigi gépedből ...
  • Peetboy
    Ehhez még jönnek azok amiket nem számoltál:
    + 400 W Táp: 5k
    + PC Ház: 10k = és máris 65-be van benne. De ha én most vennék, hiába jönne ki ilyen olcsóból, akkor sem vennék már 4000+ procit, akkor már Intel Core Duo E6600-at és hozzá egy minimum egy 9600 GT-t.
  • tmisi
    Ja én is kalkulálok majd, hogy minden marad, csak a négy lényeges elem cserélődik, bár én egy kicsit többet áldozok majd rá (90-100k), hogy minél tovább bírja (bár nekem sem kell mindenben max graf).

Bár most kicsit sikerült gyorsítanom a dirtön, ha leveszem motorháztető nézetre a többversenyeseket, és nincs előttem tumultus, csak max 1-2 kocsi (vagy senki :), akkor már kezd egész jól mennni. Hiányzik a két mag, nem vitás.
  • arty
    50ezres gép:
    alaplap: 12k
    proc: 11k
    ram: 7.2k
    vga: 19k
    (Gigabyte MA-69VM-S2, A64 X2 4000+, 2x1gb csx ddr2-800, 2600XT v. 3650 v. 8600GT -> de ha van még 10k (azaz össz 60 ezer) akkor egy 9600GT is beleférhet és az a gép MINDEN mai jatekot elvisz, JÓ/MAX minőségben)
  • Balumann
    Pont nem a maxot kell nézni az optimalizáltsághoz. Szerintem egész jól beállítható, és ha már 31 fps-el fut akkor én nem érzek akadást, sem azt h megakadna egy kicsit is. Ennek nagyon sok ellen példáját tudom mondani, pl. GRAW 2 lowon is 60 fps körül is kb. olyan mintha laggolna a célkereszt meg mittudomén mi, Vegas 2 is sok helyen úgy beakad. Vagy Area 51 , lowon szaggatott. Crysis is meg-meg akadt, belassulgatott, kivéve ha leg low-abbra vettem mindent.
    Nagy a gépigénye de ha megvan akkor tökéletesen fut egy bizonyos beállításon. Ráadásul ez az a játék ami Vista-n is ugyan úgy stabilan futott nálam, mint XP-n (nagyon sok játékkal ellentétben).
    És tényleg nagyon szép a táj, effektek, szinte ez az egyetlen játék amiben meg is értem a nagyobb gépigényt, nem felesleges részletességek és tényleg nagyon szép gyengébb grafikán is.
    ...szemben 1-2 játékkal ami lowon még igénytelenül is játszhatatlan, pl. Crysis vagy legtöbb u3 engines játék -.-
  • Prince of Máté
    Optaimalizált?
    Még a legjobb kártyákkal is alig megy 40 fps-t maxon!
  • Maxtreme
    Azt lehet.
    Mondjuk olyan mind1, mert ez a game 1 magos cpuval élvezhetetlen, lassú. (a többautós versenyek főleg)
    Nálam anno 3.6-ra húzott P4-el és x1950GT-vel teljes mértékben élvezhetetlen volt.
  • Peetboy
    Attól függ melyik. Mert a a 4 éves 3,0 Ghz-es Celeronokat is simán leveri az én Bartonom.
  • Maxtreme
    "Értem tehát a gyenge Celeronon is elindul,de az enyémem nem indul el. "

Elárulom neked hogy az újabb gyenge (és most nem a 2 magosról beszélek..mert az alázza 1éertelműen) celeronok hülyére verik a bartonod.
  • w77d
    ok professzor úr, ön biztos nem hibázott még fórumozás közben!

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a faszom televan az állandó kibaszott kötekedéssel!!
  • Peetboy
    Ez előtt = helyesen "ezelőtt"
  • Peetboy
    Akkor a Crysisal miért tudok játszani Low-Mediumon? Pedig arra azt mondták, nagyon rosszul optimalizálták, mert erős a gépigénye. Akkor ez a gém, leveri még a Crysist is, ha olyan nagy a gépigénye.
    Ja, én meg majd ha nyerek a lottón, akkor veszek egy olyan gépet, mint a tiéd.
  • w77d
    nálam elfut szépen fullon 4x-es élsimitással 16XAF-el. Ez előtt egy 7900GT 512Mb-om volt, azzal jelentősen gyengébben ment.
    Nem hinném, hogy egy 6600GT-vel akár a legminimálisabb beállításkkal játszható lenne...
  • Peetboy
    Értem tehát a gyenge Celeronon is elindul,de az enyémem nem indul el. 50-esből nem hinném,hogy kijönne egy új gép. Talán az alaplap + a proci. De ha veszek új gépet, a mostani gépet akkor sem adom el,ezért már alig kapnék valamit. Inkább meghagyom, jó lesz a tesómnak.
  • arty
    Ne értetlenkedj már ...

SSE2 utasitáskészletet a Te procid nem támogat, a fos celeron meg hiába lassabb, az támogatja, tehát elindulni elindul rajta - csak játszhatatlan lesz a game.

És sajnos hiába cserélsz procit, meg alaplapot, a vga akkor is kevés lesz hozzá. Komplett gépcserét javaslok vagy vegyél egy xboxot :)
    (mindkettő kijön egy ötvenesből, de ha pc-t bővitesz, akkor a mostani konfig belét eladhatod, igy az picit olcsobb lehet)
  • Maxtreme
    Na igen..
    Mikor még 8800GT-vel sem teljesen tökéletes nálam..
  • Snexi
    Shader Model 3.0-át tudja de a proci miatt nem fog elindulni.Aki meg azt állitotta hogy fullon ment a 7600GS-én az vagy hazudott vagy úgy értette hogy fullon ment csak éppen 5fps-el (a mostani gépemen megy 35-40fps-el fullon)
  • Peetboy
    Még jó,hogy tudja a vga-m az SM3-at. Felteszem mégegyszer, aztán majd leírom sikerült-e elindítani végre.
  • Balumann
    Már nem nagyon érdemes feltenni ilyen kérdést, hogy miért kellenek ilyenek. Azért mert így csinálták meg.
    Manapság ez van szinte minden játéknál, bár főleg videókártyákkal. Sm3 igény is sok esetben szerintem indokolatlan, ha gyengébb grafikára tesszük a játékot. Meg a szaggatások.
    Ez a játék legalább jól optimalizál a többihez képest.
  • Peetboy
    Visszaolvastam. Valaki azt írta neki fullon elmegy egy 2,4 Ghz-es Celeronnal és egy 7600 GS-el. Na akkor nekem is el kell, hogy induljon.
  • Peetboy
    Hát az érdekes lenne. Megpróbálok utána olvasni. De nem mondanám,hogy egy hiper szuper grafikáról van szó és a fizikája is csak a régi. Akkor nem értem miért olyan fontos neki a proci SSE2 támogatása.
  • ajem kisa
    Pedig amikor a játék kijött, sokaknak emiatt nemindult!
    Ha van türelmed, olvass vissza!;)
    Mégha ujrarakod a rendszert az alap dolgokkal, akkor sem fog elindulni (sajna ilyen ez!)!
  • Peetboy
    Bárcsak egy procin múlna a dolog. Akkor vennék is bele egyet, de ahhoz alaplapot is kéne cserélni.
    Azért mondtam azt,hogy nincs olyan, hogy nem indul el, mert nálam még nem volt olyan játék ami nem indult volna el.Még a Crysis is elindult.
    Nem hinném,hogy az SSE2-n múlna az hogy elindul-e vagy sem.
    Ha windows program hibával nem indul, akkor ott peogram hiba van.
  • Prince of Máté
    Hagyd csak, ő egy olyan élőlény, akinek kár bemesélni bármit is, amíg azt az ő saját szemével nem tapasztalja.
  • Snexi
    De van olyan hogy nem indul el