Portal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
DFTBA ಠ_ಠ
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
DFTBA ಠ_ಠ
Most nekiestem megint a rádiók miatt. Nem akartam hinni a szememnek, hogy 2007 év végérõl van az utolsó mentésem O_o
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Ugyanígy van az évek óta ingyenes half-life2 multiplayerrel, azzal se tudsz hl2ctf-el játszani pl., meg a portal demoval se tudsz betölteni egy custom pályát.
Ahhoz hogy legálisan lehessen a modokkal játszani, innen meg kell venni 1db játékot. Természetesen ha egy adott mod egy játék textúráit/modelljeit stb használja, mint pár hl2ep2 single player mod, akkor pont az kell hozzá, amire épül, de egy független moddal mint a battlegrounds játszhatsz a portállal vagy a cs-vel is. A prelude esetében pl mind1 mit veszel, mert a free portal tartalmát tudja használni, ha már van sdk az accon, tehát jó egy hl2dm is.
Te találtál egy kiskaput ami megkerüli ezt a "védelmet", grat. Újreg vagyok, riiiiiiiiiiight, de arra ennyi idõ alatt is rájöttem, hogy az sg nem warez fórum, ezért kértem hogy töröltesd magad.
Arab money
"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."
jó nehéz ez a prelude! el leszek vele egy darabig 😊
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG
DFTBA ಠ_ಠ
[merlinw.org]
When someone saves a new HDR photo, god kills a kitten. Gyerekmunka jó, maláj elnök rossz! http://www.flickr.com/tokeletlen/
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Steam\steamapps\neved\portal\prelude könyvtárba.
- Játék hozzáadása, kitallózod a:
Steam\steamapps\neved\portal\hl2.exe
- A parancsikont pedig módosítsd erre:
Steam\steamapps\neved\portal\hl2.exe -game prelude
SourceMods-ból csak akkor megy, ha fent van a hl2 is.
[merlinw.org]
Majd egyszer jól fog még jönni.
Most nem szeretném a Steam klienst letölteni, de innentõl mindig le fogom tudni tölteni ingyen az accountomról, és a Wishlist-ben lévõ Portallal ne foglalkozzak? Vagy miért van az ott?
Nem vettem még játékot Steam-en, azért kérdezem, de akkor ez ingyenes lesz, ugye?
Steam "megvételhez" elég annyi, hogy létrehozok egy Steam accountot, rá rakom a Portalt, és kész? Tehát a "megvételhez" nem kell letöltenem, de innentõl az accountból mindig le fogom tudni tölteni ingyen?
halp pls! :S
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
jaja, amíg játszottam vele én is éreztem, hogy valamiért egyedi, tetszik, de mégis bizarr, rejtélyes az egész, a feliratok a falon, illetve amíg a végére nem értem addig nem igazán értettem, hogy mi a szitu, aztán amikor megláttam GLaDOS-t... durva volt.
Hasonlót éreztem Half-Life-nál is... magával ragadott a játék hangulata. Valve tudja mitõl döglik a kocka. 😄
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
[merlinw.org]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
When someone saves a new HDR photo, god kills a kitten. Gyerekmunka jó, maláj elnök rossz! http://www.flickr.com/tokeletlen/