Portal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
hmm

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Amit google kidobott, mind fagyott. Lehet, hogy azért, mert Mac-es Steamen nyomom. Nemtom..
Tudtok olyan oldalt, ahol jó kis gondolkodtatós custom mapok vannak Portalhoz?
MerlinW
Ez egy remekmû, nem lehet elégszer belinkelni😊

[merlinw.org]

Kicsikiraly
direkt írtam hogy miért rakom be sokadszorra 😄 de elsõre is én raktam még ha jól emlékszem 😄

DFTBA ಠ_ಠ

Aquir
most pont nem jogos

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

ez még hányszor lesz ideágyazva? xD

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Kicsikiraly
most, hogy ingyenes lett, lássák azok is, akik most kezdték el, és játszották végig:

DFTBA ಠ_ಠ

RelakS
R U still there? ... Nap time.

Most nekiestem megint a rádiók miatt. Nem akartam hinni a szememnek, hogy 2007 év végérõl van az utolsó mentésem O_o

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Még a kis robotokat is, akik jajvewszékelve dõlnek fel, vagy égnek porrá, ha átdobom õket az energiamezõn.

ezt sajna nem lehet elmesélni. Azt a feelinget így betûkön keresztül nem lehet átadni, mint amit angolul visszaad a játék.

Zomil
És még utána sajnálod is, h tényleg de köcsög voltál h megölted 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Ilyen kedves bájjal elõadni, hogy "túléltelek köcsög", csak GLaDOS képes.

Aquir

ASCII Portal 😊)

MerlinW

[merlinw.org]

MerlinW
magyaritasok.hu-n van felirat hozzá.

[merlinw.org]

FSpofon
Attól hogy ingyenes, még nem teljes értékû program, ez esetben a mellé adott szolgáltatások csonkák. A valve gameknek fontos része a modok támogatása, amihez az évek alatt kiadott source sdk verziókat csatolják az accountokra fizetõs vásárlás esetén.
Ugyanígy van az évek óta ingyenes half-life2 multiplayerrel, azzal se tudsz hl2ctf-el játszani pl., meg a portal demoval se tudsz betölteni egy custom pályát.

Ahhoz hogy legálisan lehessen a modokkal játszani, innen meg kell venni 1db játékot. Természetesen ha egy adott mod egy játék textúráit/modelljeit stb használja, mint pár hl2ep2 single player mod, akkor pont az kell hozzá, amire épül, de egy független moddal mint a battlegrounds játszhatsz a portállal vagy a cs-vel is. A prelude esetében pl mind1 mit veszel, mert a free portal tartalmát tudja használni, ha már van sdk az accon, tehát jó egy hl2dm is.
Te találtál egy kiskaput ami megkerüli ezt a "védelmet", grat. Újreg vagyok, riiiiiiiiiiight, de arra ennyi idõ alatt is rájöttem, hogy az sg nem warez fórum, ezért kértem hogy töröltesd magad.

Arab money

Nekem meg akkor futkorászott a hideg a hátamon (idegességemben), mikkor az egyik pályarészen feszt leestem (az én bénaságom miatt)!<#alien>

"Mindenki az emberiséget akarja megváltoztatni, nem önmagát."

ProGabe
nagyon nagyon köszönöm! tökéletesen mûködik

jó nehéz ez a prelude! el leszek vele egy darabig 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Katun
Szerintem lehetett érteni. Amúgy nekem akkor futkorászott a hátamon a hideg amikor a végén ment a zene. Na az óriási volt <#wave>

PC | PS2 | PSP | Xbox | Xbox One | iOS eszközök | Alma fan Xbox LiVE: NagyAttilaORG

Kicsikiraly
a lehetõ legérzéketlenebb megjelenítése a világ legnagyobb játéktörténetének 😞 akinek az angoltudása rossz, az inkább töltse le a magyar szinkront is hozzá vagy valami, rossz nézni ahogy félreértelmezitek a történetet 😄 Nekem a tortaeloltós jelenetnél a hátamon futkározott a hideg 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Aquir
Semmit, a süti egy jutalmazásfélét jelentett volna, a vége pedig egy szubjektíven megítélhetõ befejezést (illetve hogy maradt még GLaDOS-ból)

lightjack
csáó! most játszottam végig a portalt kb 3 óra alatt(:S:S-elõször) és lenne egy kérdésem...nem igazán jó az angol tudásom, csak egy kicsi van így nem igazán vágtam a történetet. azt értem h egy kísérleti alanyta alakítunk, és a végén kijutunk a való világba, de hogy mi a szar az a süti??? meg a játék végén ott felgyulladnak a golyók fényei, meg eloltja egy kar a sütit...ez mit jelent??

MerlinW
Köszönjük mr. újreg két figyelmeztetéssel. Portal és Prelude is ingyenes. Milyen warez? Téma lezárva.

[merlinw.org]

Freeware-Z. 😊

5Dani
Ez miért is warez?

When someone saves a new HDR photo, god kills a kitten. Gyerekmunka jó, maláj elnök rossz! http://www.flickr.com/tokeletlen/

FSpofon
no warez pls
ingyen portalhoz nincs mod támogatás.

Arab money

Aquir
Jólvan, a #2130-as is tény. Ha Portal nincs fenn, el sem indítja, kellett neki.

MerlinW
ProGabe-nek sem ment, nekem sem. Ha SourceMod-ban van az anyag, lemegy az intro, majd rámszól, hogy neki kell source motor, pl a hl2. Hogy ez az új Steam hibája, vagy az új Portal-é (kapott egy alapos ráncfelvarrást a napokban a Mac-es kiadás után) azt nem tudom. A lényeg, hogy a Steam-be illesztett parancsikonnal nem indul, csak a lenti megoldással.

[merlinw.org]

Aquir
Az alapértelmezett telepítési helye a SourceMods nem? (oda telepítendõ). Portallal mûködött.

MerlinW
Ha elég lenne, mûködne. De nem mûködik. Nem hülyeségbõl írogatok. Steam-es Portal-al nem mûködik a prelude az alapértelmezett telepítési helyén.

[merlinw.org]

Aquir
Nem kell hl2, elég a Portal

MerlinW
- Másold át a SourceMods-ból a
Steam\steamapps\neved\portal\prelude könyvtárba.

- Játék hozzáadása, kitallózod a:
Steam\steamapps\neved\portal\hl2.exe

- A parancsikont pedig módosítsd erre:
Steam\steamapps\neved\portal\hl2.exe -game prelude

SourceMods-ból csak akkor megy, ha fent van a hl2 is.

[merlinw.org]

Aquir
Ha steam megvan, akkor a steam honlapjáról ingyenesen letölthetõ és ha megvan, akkor bármeddig az accounton marad, igen.

Jó, már kipróbáltam klienssel is, rajta van, telepíthetõ, minden😄
Majd egyszer jól fog még jönni.

Na létrehoztam egy új accountot, most az accban(weboldalon keresztül) azt látom, hogy a Portal ott van az All Games fülben. Viszont ott van a Wishlistben is, amiben 22,99eurót írnak.

Most nem szeretném a Steam klienst letölteni, de innentõl mindig le fogom tudni tölteni ingyen az accountomról, és a Wishlist-ben lévõ Portallal ne foglalkozzak? Vagy miért van az ott?

Nem vettem még játékot Steam-en, azért kérdezem, de akkor ez ingyenes lesz, ugye?

Hy all!
Steam "megvételhez" elég annyi, hogy létrehozok egy Steam accountot, rá rakom a Portalt, és kész? Tehát a "megvételhez" nem kell letöltenem, de innentõl az accountból mindig le fogom tudni tölteni ingyen?

Aquir
GLaDOS elõtt a nagyteremben ami felfelé nyitott és ajtókból nyílnak sentry-k. Folyamatosan felfelé kell megugrani. Közben szedd a rádiókat is😊

300 lábat hol a legegyszerûbb megugrani?
Aquir
nekem végigment. ha nem sérült a fájl hogy újra letöltsd akkor nemtom

ProGabe
leszedtem a prelude-ot, elindítom, lemegy a 2 splash-screen, felvillan a töltõképernyõ és kivág asztalra. hibaüzenet sincs

halp pls! :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Narxis
"ehhez a játékhoz jókora beleélés kell hogy átérezd igazán hogy miért kultjáték"

jaja, amíg játszottam vele én is éreztem, hogy valamiért egyedi, tetszik, de mégis bizarr, rejtélyes az egész, a feliratok a falon, illetve amíg a végére nem értem addig nem igazán értettem, hogy mi a szitu, aztán amikor megláttam GLaDOS-t... durva volt.

Hasonlót éreztem Half-Life-nál is... magával ragadott a játék hangulata. Valve tudja mitõl döglik a kocka. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

magyar felirat nem adja vissza az eredeti hangulatot.

MerlinW
Fõleg, hogy magyar felirat is van benne😊 Prelude-ban legalábbis. Alapjátékhoz pedig magyaritasok.hu-n.

[merlinw.org]

jah, és értem is a szöveget.

tudsz te angolul egyáltalán? Mert anélkül nem fog menni.

Aquir
A szöveg ezt alátámasztja, szóval valóban az 😊

Aquir
ott inkább az a jó hogy szépen jönnek a tesztek és arra ébred az ember rá, hogy ezeknek az is mindegy hogy meghal az alany.. 😊

5Dani
nem az amikor
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
majdnem
megsülsz?

When someone saves a new HDR photo, god kills a kitten. Gyerekmunka jó, maláj elnök rossz! http://www.flickr.com/tokeletlen/

5Dani
jaja, és nekem pont ez a hangulat hiányzik a preludebõl :C