2459
Portal
  • pointer4
    Jajjmá, ami a számítástechnikában ma lehetetlen, holnap már elavult... :)
  • Dodo55
    Pont most mondtam el, hogy soha az életbe nem lesz Portal modos CSS, hacsak a Valve nem csinál, mert nincs szó semmi Portal modról, csak arról, hogy más játékok pályáit viszi a Portal, de mivel singleplayer játék, a CSS meg multiplayer, ráadásul nem alap HL2-es fegyverek vannak benne, így FIZIKAI LEHETLENSÉG ezzel a módszerrel keverni a 2 játékot.
  • pointer4
    Én már látom szemem előtt, a portal modos css szervereket :)
    Amikor úgy ölöd meg terrort, hogy magasba a falon nyitsz egyet, egyet meg alája :)
  • Dodo55
    Azért van itt egy kis tévedés.
    Nincs itt szó semmi féle játék keverésről, egyszerűen arról van szó, hogy a Portal viszi sok más Source Engines játék PÁLYÁIT.

Tehát pl CSS-t felejtsétek el, mert a Portal(egyelőre) csak Single Player játék, tehát hiába lehet vele ugyanúgy a CSS pályáin is játszani, HL2-es fegyverek lesznek, és egyedül tudtok majd mászkálni az üres pályán.

Amúgy HL2-es fegyverek is csak azért vannak benne, mert a Source Engine sokkal jobban kötődik a HL2-höz, mint más játékok az enginejükhöz, ugye minden játék exe fájlja hl2.exe, mindenhol ott a hl2 mappa, stb. Ez azért van, mert nem úgy fejlesztették annak idején, hogy külön az engine-t, azt arra a játékot, hanem félig-meddig együtt, persze nyitva hagyva a lehetőségeket az átalakításhoz, de minden Source Engines játék igazából egy Half-Life 2 mod. Szóval visszatérve a fegyverekre, vagy szándékosan, vagy nem szándékosan, de egyszerűen nem vették ki a Portalból őket.
  • DarkSector
    Igen az valóban faxa lenne.
  • herczeg
    dark messiahval nemmegy, megöli az AI-t, senki sme mozdul (legalábbis ezt írták pára...)
  • Zomil
    ehh "minden source játékkal müködik" azért ez durva, képzeljétek már el dark messiah-t portálokkal, vagy a counter strike-ot portal-os moddal, az de durvaaaaaa:DDD
  • Blekk Síp
    Jah az lemaradt, hogy akkora a hangulata, hogy az vmi fenomenális.
    Über mega szuper csúcs gáma!
  • Blekk Síp
    ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ baaazegggg a véggeeee kegyetleeennn, SZANA MEG SZÉJJEL RÖHÖGTEM magammm :'DDDDDDDDD
    Láláláláááááá... Kegyetlen!!! :D :D
  • herczeg
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    leesik középen a dumáló gépről egy gömb, azt beledobod a tűzbe. akkor jönnek a rakéták, feléportálozol egyet, megint leesik egy gömb, megint tűzbe és így tovább
  • Geroka16
    Hi!!! végén elakadtam a játékban...amikor eresztik ránk a mérgező zöld füstöt h lehet ovábbjutni?
  • DarkSector
    Srácok EZT nézzétek meg....!!!!4
    2 kúl játékból egy még kúlabb?!!!!!!!!!!!
    HL2 + Portal jobban kapcsolódik egymáshoz, mint hittük!
  • Zomil
    nah ittvan mindenkinek a 7végi házija: itt :DDD
  • DarkSector
    Én ini-t nem írtam át...
    Csak mindkettőnél a parancsikont változtattam meg a leírás szerint, és csak egyedül a portalhoz kellett fix...
    Jah és én még kiegészítettem a beirandó szöveget:
    -steam -game portal -w 1024 - h 768

Mert nálam a " -w 1024 - h 768" nélkül csak hang volt, és kép nem mert a monitor nem bírta az alapfelbontást.

Több tippem nincs.
  • xulon
    Sikerült elinditanoma Hl2 episode Two-t ugy mint a portálst hogy az inibe át kellet irni a 420 at 400 ra.Ez mind szép és jó eli is idnul a játék csak a new game re kattintva bejön aza balak ott arra katintik hogy start new game és semmi se történk, már ott hibázik a dolog hogy a szörke ablakba kép sincsen.:(

Valaki ere orvoslást tud?
  • Facek
    hajrá, nem rossz 5let =)
  • samsung123
    Hali. annyira bejött a játék, hogy ugydöntöttem építek egy Portálos számítógép házat:). olyan lesz amilyen a játékban is van, kicsit húzós lesz megépíteni, de hagyszóljon:) ugy tervezem 20e ből ki is jön, csak el ne barmoljam:), majd linkelek be képet hol járok. jó éjt
  • hapi
    Ez akkora játék hogy nem találok szavakat. Újra hiszek abban hogy lesznek még jó játékok...
  • xulon
    Elindult a portal és ugy belejöttem hogy végig is vittem, azt hittem nehezebb lessz.

Lehet a Episode Two hoz is fix kell? azért nem megy?
  • Zomil
    áhh, gw-t meguntam, 2.5év alatt totál kiveséztem,nem maradt már kihivás, de igy legalább ujra tudom élvezni a cod2 szépségeit, és most kupázgatunk a klánommal :)

amugy legalább a sok lövöldözés után tök jól kikapcsol ez a gém:)
    jókat lehet vele szorakozni challange mapokon, mién keveseb portállal stb :)
  • Tinman #677
    OFF:

Zomil mester személyesen ^^
    Semmi GW? Csak ez a fincsi kis portal? :-D
  • Zomil
    /hátba vereget téged :DDDD
  • ocskoszilard
    nem használtad a portal fix-et nélküle nem megy
  • Tinman #674
    Hatalmas gáma... báááz ez karikákat ver nálam a HL2 EP2-re
    Test Chamber 17-nél vagyok annak is végén... sajna nem vágom egyelőre a liftek szerepét ebben a teremben, de rájövök, válasz nem kell. Eddig mindent pár perc alatt megoldottam /hátbaveregeti magát.
    Brutál nehéz bevinni az energiagömböt a legbelső leárnyékolt kapcsolóhoz, már állandóan szögeket számolok fejben.
  • xulon
    Nekem valamiért most ezel a hibaüzenettel áll le hogy :

MountAppFilesystem()faild:
  • laca133
    Én ezzel a verzíóval végig is vittem a portalt meg a hl-t :DDDD
    Ott a hl2 topik FAQ :) az segít.
  • TreDoR
    Vazz, én már 3 különböző tervet is kitaláltam, hogyan kéne átjutni, nem csoda, hogy egyik sem jön össze
  • Seth
    aki letöltötte,az ezt a verziót töltötte, és többség már végig is vitte
  • xulon
    Hello!

Tudom nem ide kellne irni de nektek ment a hl2 episode two?
    Én elinditottam a -steam -game ep2 parancsal csak utána kidobott hogy ninc smeg valami txt file.Állitolag ez a=unleashead) verzió nem is müködik.Szoval várjak még mig megjelenik valmi normálisabb verzió vagy nektek már sikerült valahogy ezt elindítani?
  • blackcalibra
    Na kedves mindenki! Van még olyan valaki akinek nem indul el a játék valamilyen okból? Csak mert nekem is sikerült elindítani!!
    Ha van rá "igény" szivesen segítek, leírom lépésről lépésre hogy hogyan lett jó nekem.
  • herczeg
    hmmm... érdekes a kamerás megoldás én átugrottam lelöktem és visza...
  • doncarlos
    kösz mindenkinek ez egy jó fórum
  • doncarlos
    Köszi, de a youtube-on láttam... az eleje ment, de azt hogy oda fel hogy kerül a portal, az... nem semmi.
  • Zomil
    amikor az elözö helyröl repülsz ide ennek a tömbnek a tetejére kell nyomni egy portalt :)
  • herczeg
    késő^^
  • doncarlos
    http://www.youtube.com/watch?v=_cBmUbVffMU
  • herczeg
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    raksz egy portált gecimagasra tőled balra az ajtó fölé ahol kijössz és egy másikat arra a falra ahová pont nézel olyan magasra hogy bele tudj ugrani.
    beleugrasz és ahogy esel le gyors raksz egy portált magad alá. (ne azt a színt ami felül van de szerintem innen már érted az ötletet)
    ahogy előrerebülsz balra majd tudsz rakni egy portált a padlóra. és voila, chekpoint
  • doncarlos
    Na jó... bazz. Eddig 2x akadtam el egész játék során, de ennyire még nem. Erre sose jöttem volna rá. Megleltem a megoldást itt:

http://www.youtube.com/watch?v=_cBmUbVffMU
  • doncarlos
    Hali.. vaaki megmondaná hogy hogyan tovább? test chamber 18 advanced legeleje:

• RelakS
    Igen, a 16-os pályától kezd izgalmas lenni :) (asszem onnan vannak automata fegyverek telepítve teszt eszköz "meghibásodás" vagy mi miatt)