Portal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nem mond semmit, csak a fegyver belegurul alul egy ilyen taroloba
amugy a foszereplo csaj nem droid
motyodlee
na emberek, újabb fejlemény :D
sikerült elindítani, viszont most ledob az asztalra egy olyan szöveggel, hogy
Engine error
Could not load library client

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Facek
13-as 2 portállal kivégezve =)
TreDoR
Elkezdtem kommentárokkal végigitolni, eddig nem értettem miért van a tesztalany lábán az a két "kampó", és, hogy miért nem sérül mikor 20 métert zuhan, de mostmár világos XD

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Magnum PI
Most olyat csináltam hogy az egyiket a falra a máikat meg a padlóra hogy beleessek, Ez is loopol és még össze vissza forog is minden, vicces

Magnum PI
érdekes dolgokat lehet ezzel csinálni, PL. egymás felé raknia portálokat és beleugrani. Vagy a fal sarkára rakni a portálokat. Nagyon jó

Jaffa 2843
azt nem próbáltam.. mint a legtöbb érzelmekkel felruházott droid, egyböl szökni próbáltam a megsemmisités elöl :D

nagyon jo kis hangok ezek... hirtelen le is cseréletm egykét windows hangot ezekre :D

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Zomil
amugy mi történik ha megárom h elégjek a tüzbe? :) mond valami poénosat?:)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
amugy miközbe advanced mapon otltam feltünt ha egymást lövik akkor is nagyon jókat beszolnk:DDD
"dont shoot me"
"hey its me" :)
nagyon jók :)

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Jaffa 2843
portal english.gcf\sound\npc\turret_floor\
itt vannak azok a kedves kis beszólások :D

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Jaffa 2843
ezzel a progival kilehet szedni a GCF fileokbol a cuccokat: GCFscape

Jaffa 2843
nah végigjátszva.. volt vagy 4 óra sacc/kábé :)
nekem rohadtul tetszett, csak picit rövidre sikeredett.. és többször meg nem érdemes végigjátszani mert ugy már nem kihívás.. ajánlom mindenkinek a vége után a bonus mapokat.. azok is elég ötletesek lettek

Hellotok en egy teljesen más dolgot szeretnék hog ylehet kiszedni a hangokat a játékból mert leginkább a tornyok hangjai teccettek és bele szeretném tenni a telefonomba Koszi.

toysoldier
balra fent a falra csinálj egy kék portált, azután menj fel bal oldalt a lépcsõn, ott lesz egy lyuk, abba egy sárga portált, ugorj bele, aztán amikor esel ki a kékbõl csinálj magad alá egy sárga portált, így átjutsz ^^

remélem érthetõ ^^

amúgy énis ezen a pályán akadtam el, csak én a végefelé

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

doncarlos
Hali mindenkinek. Elakadtam egy picit a 14, és 15. pálya között vhol. Már csak a jó megoldás nem jutott még szembe, más minden. Segítsetek légyszi! Köszi!

DarkSector
minden maradjon a helyén, csak indító ikonon jobbegér->küldés asztalra parancsikon->és ott kell jobbegér, és a cél: rublikában a szöveg mögé begépelni a dolgokat....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Ja és próbáljátok meg úgy, hogy a "Portal Tunnel"-t kikapcsoljátok az optionsban. Én egybõl így kezdtem, ez kikapcsolja a segítséget, hogy ha felrepülsz egty portálból, akkor automatikusan bele esel vissza (Ha közben nem nyomsz iránygombot). Így azért jóval nehezebb a 18. pályán az egyre magasabb platformok elérése, vagy a 15-ös advaced chamber eleje.
motyodlee
ha az exe-t a helyét hagyom akkor az elsõ hibaüzenet lép fel...
na mind1 mára ennyi elég is lesz ebbõl
köszönöm a segítséget

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

GyuriX2572
AZ EXE-T NEM TETTEM SEHOVA!! A parancsikonnal meg azt csinálsz amit akarsz, nem értem mia probléma.

motyodlee
na most azt irja, hogy "failed to load the launcher DLL; a megadott modul nem található"
a leírásod szerint abba a portal mappába tetted az exe-t ahol van még cfg, downloadlist..... mappa is.
ha a rendes fõkönyvtárba irom a cél-t akkor a hiba ismét fent áll

Ja, eléggé akad nekem is a túzes résznél, összehasonlítva a többi résszel, még a játék legvégén hasonló.
Most fejeztem be a 17-es advanced chambert, hát eddig tuti ez volt az összes közül a legdurvább :) A 18ast holnapra tartogatom.
GyuriX2572
Megvan a parancsikon az exe-rõl? Jobbgomb, tulajdonságok, középsõ fül (parancsikon), magyar windozba nem target, hanem "cél" itt ennek kell szerepelnie:
E:\Games\Portal\portal\hl2.exe -steam -game portal
Nyílván a saját elérési utaddal.

motyodlee
újabb felvetés:
-ha esetleg nem sorrendben csináltam a dolgokat, és felülírások is megtörténtek, és csak ez a verzió (kicsomagolt) van meg, akkor ujra le kell szednem az eredeti állapotában??
megjegyzés most sem megy

motyodlee
úgy látszik bennem van a hiba, mert szakadatlanul ugyanazt a hibaüzenetet adja ki...
mondjuk azt a target részt nem vágom annyira

Zomil
pontosabban advanced, mert a challange müködik

GyuriX2572
Én is szívtam vele egy sort délelõtt, mert senki nem volt képes elmondani normálisan!!!!!
SZAL... 00-ás rart megnyitod és mindent kicsomagolsz egy könyvtárba. Nem kell steam, nem kell HL2, csak egy FIX
Ha kicsomagoltál mident van 1 portal könyvtár és 9GCF file. EZEKHEZ NE NYÚLJ HOZZÁ. Portal könyvtárban megkeresed az ini-t és FIX-el felülírod.
Most csinálsz egy parancsikont a hl2.exe-rõl (portal könyyvtár!!) és rámész jobbgombbal, tulajdonságok, target: ezt írd az elérési út uton
-steam -game portal
Ennyi, mostmár mennie kell!!

motyodlee
ha nincs meg mondjuk az eredeti hl2.exe, mert felülirtam akkor honnan szedem le?
másik kérdés: legyen a cél... de mi?

DarkSector
Nem!
Ha telepítéssel van gondod, akkor:
WinRar-al a blablabla.rar-t megnyitod, és kicsomagolod az 1 könyvtárat, és a kb 13 fájl-t valahová...
Bemásolod fix-et, és fellülírod....

Ezután asztalra parancsikon a HL2-es ikonról..
jobbegér a parancsikonon....

"blablabla" -steam -game portal -w 1024 -h 768
legyen a cél....
Idézõ jel után kell mindjárt space és utána az elsõ kötõjel..karakterpontossan így kell beírni....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Zomil
arra nem tudtok megoldást h a challenge map végén ne faggyon ki? :)

motyodlee
az nem játszik benne szerepet esetleg, hogy nincs fent steam?

motyodlee
na bakker sehogy sem jön össze :(((
egyszer lenne vmi ugy ahogy én szeretném...

AleXXXXX
huhh
én ami vlt mapa a rarokab kicsomiztam egy mappáb anyi
parancsikon és kész
ja és a fix

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

motyodlee
volt még egy csomó cfg file avval mit kell csinálni?

motyodlee
nekem is annyi volt rarban. kicsomagolva már 5

AleXXXXX
hát én bluedragonrol szedtem, és nekem 2.valahány giga...

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

motyodlee
vissza is olvastam, olyat is írtak hogy kell alá a hl2?

Amúgy a tüzes résznél nektek is rohadtul akad?
motyodlee
koppra igy irtam be ujra de ismét hibát ir ki, ugynazt

AleXXXXX
nem jol írtad be a "paramétereket" ......../hl2.exe -steam -game portal
asszem így de olvas vissaz, és figyelj a szóközükre

AleXXXXX
Én úgytudtam onan van,de ha nem akor nem:D
E za credits song önmagában is egy zene sztem:) tük jó:)

motyodlee
további fejlemény:
kicsomagoltam, fixáltam, de hibát ír ki

Error!
Setup file 'gameinfo.txt' doesn't exist in subdirectory 'hl2'.
Check your -game parameter or VCONFIG setting

mit kéne csinálnom?

armageddon666
HL2-ben nemigen volt portal fegyver -.- inkább az a közös hogy mindkettõben feltûnik Black Mesa és Aperture Science is :K

@

AleXXXXX
nemtoom mi aza "Source motor" de biztos, meg anyi, h abol van a portalfegyver.

motyodlee
köszi :D

Önmagában is, semmi köze a HL2-höz, csak annyi, hogy ez is Source motoros.
motyodlee
sziasztok!
ez a játék önmagában is játszható vagy kell hozzá a hl2?

A challengeket akkor fejeztem be mikor láttam youtubeon a 14es chambert 3 lépéssel meg 5 mp alatt teljesíteni...
Facek
Csináld a footstepseket kiváncsi vagyok neked hogy megy :D
TreDoR
Most a challengeket csinálom, jó nehezek :P (szerencsére XD).

Pálya szerkesztõrõl vagy új mappokról semmi hír?

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

TreDoR
Miután kilõtted a portált a következõ platformra, nézz teljesen felfelé még mielõtt visszaesnél az elõzõbe, így egyáltalán nem fogsz pörögni.