Portal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nemjoooooooooooooooooooooooooo :_D nem tom megcsinalni :D
DarkSector
Iszonyatos egy játék lett!!!!!!
Remélem lesznek majd + küldetéslemezek hozzá, meg multiplayer!!!!!!!!!!!!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

<#worship> thx a segitseget :D
TreDoR

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

motyodlee
hát igy sem mûködik... :/

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

VRSDM
warez kérdés. elv. fennt kell lennie mellé a stock hl2nek is nem?!
nekem csak az ep1 van fennt, de azt írja hogy nem található az eljárás belépési pontja a steam_api.dll-ben :C

másnál hogy néz ki a mapparendszer?

u dont have to listen anybody else but me

motyodlee
hát... a parancsikonokat feltettem mind2 partícióra, mindkettõnél végkifejlett az error üzenet. most megprobom a game-t átdobni a másikra, hátha..

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

lõj magad alá meg a rá merõleges falra 1 lyukat gyursulj be és felfogsz repülni, have fun, itt még közel nem vagy a végéhez am! :)

fsgh
másik forumról:

"Na figy! Remélem ezzel segítek!én igy csináltam: Uj->Parancsikon-> (Jön a varázsló)-> Tallózás(Katt)-> megkeresed a hl2.exe-t ahova kitömörítetted a game-et(nekem spec.: d:/Games/Portal/portal/hl2.exe) Nah és itt a lényeg stb../hl2.exe -steam -game portal A szóközök is kellenek és amit letöltöttél SteamEmu.ini fájld másold be ide st../portal/ide ahol a hl2.exe van és ird fölül MAJD 2 Katt a parancsikonra"

így csináld végig...esetleg probáld meg több vinyón (ha van) akkor tuti mennie kell

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

motyodlee
és ennél mit kell csinálni? :))

armageddon666
nézz föl magad elé... majd nézz föl magad mögé... majd nézz magad alá...

nemis... igazából feküdj a hasadra, tedd csípõre a kezed és várd meg míg megérkezik a partyszervíz <#wow3>

@

itt mit keeee csainalni :D plzzzzzzzz heeelp mert semere nem lehet menni :D
TreDoR
Lementette, a portál flash verziójában található zenét, és a 2. és 3. végigjátszás alatt azt hallgattam XD, így még nagyobb fíling volt.

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

TreDoR
Options > Portals > Portal Funnel

Segít beleesni a padlón található portálokba.

és ezt hol lehet beállítani?

TreDoR
Nah, portál aim nélkül pár rész nehezebb, de semmi extra.

hogy érted h "aim nélkül"?vmi nehezítés?

scorpeeon
Most próbáltam ki, kb az 5. pályáig vittem eddig, nem rossz kis játék :) Enyhén Prey beütése van a dolognak.

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

RelakS
Nincsenek tutorial mapok, az már maga a játék ;)

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

armageddon666
nyissszembefalra meg oldalra portált és ugorj bele xD

@

motyodlee
aludj egyet, vagy fuss egy kört :D
friss aggyl biztos jó lesz + sikerélményed lesz ha te magad jössz rá

Valaki segithetne nekem is ....Portal 15 pálya..azthiszem kibanagyot kell ugrani?Vagy mit, portáltam már a menyezet alá és a gödörnél ugrottam de nem érek el odáig leesek a padlóra.tudom elég lámaság de már fáradt vagyok és nehéz már gondolkodni!Kösz
motyodlee
help<#help>

TreDoR
Asszem mindjárt nekiállok 3.-szor portal aim nélkül megcsinálni.

vaki segitsen _:D nem tom most mi van eljutottam a tutorial mapok vegere asszem ?!?! egy ien liften vagyok ami megy elore es bele visz a tuzbe es meg halok mit kell csinalni ?: :D
armageddon666
nemtudok mûvészien fordítani :K úgyértem hogy megmaradjon a hangzása és az összhangja xD szószerint lefordítva nem jók :c de valaki aki érez erre késztetést megteheti ^^

@

czky
És magyarul? Nem tud mindenki angolul...

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

armageddon666
amúgy Achievmentek mire jók?

@

armageddon666
Egy-két funny szöveg:

"There was even going to be a party for you. A big party that all your friends were invited to. I even invited your best friend the companion cube. Of course, he couldn't come because you murdered him. All your other friends couldn't come either because you don't have any other friends because of how unlikable you are. Unlikable, it says so here in your file 'unlikable'- liked by no one"

"Have I lied to you? I mean, in this room? Trust me."

"Remember when the platform was sliding into the fire pit and I said 'Goodbye' and you were like 'NO WAY' and then I was all 'We pretended we were going to murder you'? That was great!"

"Oh, you think you’re doing some damage?! 2+2 is… 10… in base four, I’m fine!"

"Maybe you should marry that thing since you love it so much. Do you want to marry it? WELL I WON'T LET YOU. How does that feel?"

"Congratulations. The test is now over. All Aperture technologies remain safely operational up to 4000 degrees kelvin. Rest assured that there is absolutely no chance of a dangerous equipment malfunction prior to your victory candescence. Thank you for participating in this Aperture Science computer-aided enrichment activity. Goodbye."

"You're not smart. You're not a scientist. You're not a doctor. You're not even a full time employee. Where did your life go so wrong?"

"Your entire life has been a mathamatical error. A mathamatical error I'm about to correct."

@

TreDoR
Nemtom, én is így kezdtem el, de nekem már a liftbõl való kiugrásnál is 3 lépést számol... Az egy dolog, hogy a game nem realisztikus, de a fogalmakat nem kellene átértékelniük, mert ez így marha hülyén néz ki. A videóban meg van 1 vágás, a legvégén, de lehet, hogy több is van...

doncarlos
ahha.. köszi a segítséget

lololol
épp az a lényeg, hogy ne nagyon lépkedj :)
pl. 13-as chamber 4 lépésbõl: http://youtube.com/watch?v=QqsBzxnb8IA

TreDoR
Ezek a footstepes challengek eszméletlen nagy hülyeségek, egy ugrásnál kb. 3-4 lépést számol... Vagy én nem vagyok tisztában a LÉPÉS fogalmával, vagy a készítõk. LOL

hallgasd meg azt is amit a palya elejen mond
TreDoR
Ha kell veszek videót

DJ Skyline
értem, kösz

doncarlos
ott is ez avn.. nem lehet portált nyitni... hogy mentetek tovább? #293?

doncarlos
vagy közvetlen a lépcsõ fölé?

doncarlos
Balra fenn a fal beportálhatatlanító... jó kis szó mi? Na de ez van. Nem tom hogy tovább.

TreDoR
Ezek miatt áll mindig talpra az alany és ugyanezek fogják fel az esést (ezért nem hal bele).

czky
Jó megoldás! :)

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

TreDoR
Én úgy szoktam, hogy ráállok arra a (nagyon) kicsi platformra amin a kapcsoló is van, és elkezdek gugolva oldalazni jobbra, amíg fel nem tûnik az a kiálló faldarab széle amire rá kell lõni az egyik portált (rálövöm), utána márcsak oda kell lõni a másikat ahol éppen az energiagömb van, és miután átment a portálon kinyitom az ajtót. Ez így nem "szakszerû", de nem kell kapkodni XD

TreDoR
Nah, másodszor is kitolva.

motyodlee
megnéztem most azt, hogyha egy helyre (paertícióra) teszem õket, akkor is kidob...
ha nem más, leszedem mégegyszer...

fsgh
gondolom fix le van szedve a parancsikn meg meg van csinálva úgy ahogy kell. ha ezek megvannak 1et még megprobálhatsz. Nekem pl azért nem ment mert nem a c-re tettem hanem egy másik winyómra...ha több winyód van probáld meg minden...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

SpiritFire
de egyszer a számítógép mondja hogy "Well done Android"

Voltam nyitás után!

czky
A pajzs magasságában attól jobbra van a kapcsoló a különálló faldarab elõtt.
Beállítod úgy a portálokat, hogy a fénygömb repüljön a pajzs felé (ami mögött ugye van a célja). Miközben jön a fénygömb, megcsinálod a portálokat úgy, hogy be tudd nyomni a pajzs kapcsolóját.
Remélem érthetõ. Picit gyorsan kell csinálni, de megoldható...

motyodlee
help aki tud...<#rolleyes>

DJ Skyline
azt lehet tudni mi van a csaj lábán?

Sil3nt

18. palyanal vagyok, csak nekem meg nem indult be az a kis lift. azt hogy lehet beinditani?mert ahova azt az energiagombot iranyitanom kene az elott pajzs van...azt hogy lehet kinyitni?