Portal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Enosh Chan
Hat-Ez-NAGYON-KÉÉÉÉÉÉSZ 😄D Baromi jo jatek volt 😄 Es a Credits 😄D Hat vegigviszem meg 3x aztan megyek aludni 😄DDD

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

DarkSector
Ezt írja mindenki a cél rublikához a parancsikonnál....:

"........./..../.....exe" -steam -game portal -w 1024 -h 768
És a legtöbb monitoron csak így lesz kép a hang mellé!!!!!!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
De miért lenne az?
Mi választja el a techdemo-t egy teljes játéktól?
A hossza?
A kinézete?
Az, hogy megyek-lövök játék-e?

Szerintem ez egy új stylus....!Régen tetris vót..most PORTAL van....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

a játék eleve 1280 as felbontásban akar indulni vagy mégnagyobban és sajna nem minden monitor bírja

Hát igen ez egy jo kis repkedos pálya ki kell használni a gravitációt a játékban például csinálsz egy portált az elott amit átt akarsz ugorni és valami magos helyrol meg beleugrasz egy máskik portálba ami ezáltal felgyorsít és aztán az iránygombokkal áttrepulsz a falon elég sokszor kell használni de jo otlet

TreDoR
Nemtom, nekem teljesen úgy tûnik, hogy ez csak egy techdemo

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Sziasztok, nekem "installálás" után ezt írja MountAppFileSystem() failed:

Mit kéne még csinálnom?
DarkSector
Még szinte alig mentem benne, de belehalnék, ha vége lenne!!!!

Több küldetéslemezt....több kiegészítõt....és multiportal-t a népnek!!!!!
Ez isten akarata....áááá-á-á-á-men!<#worship>

DarkSector
Használd a fantáziádat..Olyan küldetések lennének, hogy egymást segítve tudnánk csak továbbjutni...
Vagy nem egymást, hanem egymás lába alatt lõnénk a talajt, hogy ki zuhan elõször le egy csapdába....
Aztán lehetnének egyébb ezközök, vagy funkciók...
Én eddig ilyen játékot sem hittem, hogy tudnának csinálni, akkor majd a multi jelentsen nekik gondot???

Én tudnék tippeket adni....

Serpa
az engem is érdekelne, h bonus mapok lesznek-e hozzá?

adios
MI jó lenne ha egy ilyen fegyvert a Half-Life-ba is betennének.Gondoljatok bele egy cmobine katona alá és fölé nyittok egy-egy kaput és nézitek,ahogy örökké ott "repked".😄

blackcalibra
Hát sajna ugyanaz....
scorpeeon
Most játszottam ki, az utolsó páyla frankón oylan hosszú volt, mint a játék egészen addig. A végén az a dal az nem semmi 😊

Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP

Hali!
Mar vegigtoltam a gamezt, nagyon zsiiiiros lett, az advanced mapokat is kivegeztem tegnap este..
sajnos tobb idom meg nem volt vele jatszani melo miatt, de ha valakinek megis volt hozza ideje es idege, akkor homajositsatok mar fel, h az advanced mapok utan van e meg bonus map amit unlockolni lehet, vagy csak max a gep ellen tudok versengeni, idoben, portal es lepesmennyisegben ?!
esetleg ha azokat is megcsinalom hibatlanra lesz meg tobb map ?!

remelem lesz ojan fan aki csinal majd uj mapokat, esetleg kidobnak egy pajakeszitot ?!😄
lehetne itt meg funolni csak ido es energia kerdese 😄😄

egyszo mint szaz, nagy elmeny volt vegezni a bonuszokkal, neha martam az arcom 😛
AleXXXXX
nézd meg mire válaszoltam😛

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

TreDoR
Ki mondta, hogy lesz multi? 😛

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

blackcalibra
A kutyát nem érdekli hogy elhiszed-e....
Facek
Kooperatív ? Egyik player csak az egyik féle portált tudja lõni ?
Érdekes lenne, de ez csak feltételezés...
TreDoR
31%, lehet mára pihentetem egy kicsit a játékot XD

AleXXXXX
Multyba milesz?😄
Egymásra lövögetjük a portalokat, vagy mi?😄

GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD

Facek
Próbáld meg hogy így indítod az ikonnal:
-steam -game portal -w 1024 -h 768
reaper4
nem hiszem el,h ilyeneket kell magyarázni 😄 ehh

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

TreDoR
28%, úgy tûnik mégsem olyan rövid a game 😛

TreDoR
Az sfv fájl a crc ellenõrzõ...

blackcalibra
Visszatérve arra a kérdésre hogy kikapcsol -e a monitor mikor kilép. Most nézem csak hogy igen. Amikor kilép a zõld led a monitoron elalszik egy kicsit.
blackcalibra
Ja és a fix könyvtárban lévõ unl-prtlf sfv kiterjesztésû fájl csak dísznek van?
blackcalibra
Nem. Beadja a töltõképernyõt olyan 2-3 másodpercig, közben látható a kurzor, mozgatható is de nem a winfosos, attól ez nagyobb aztán mielött kilép a kurzor nyil mellett megjelenik a homokóra és egy pillanattal késõbb már ki is lép a winfosba. Mikor indítom picit visszaadja az asztalt és látni hogy átállítja a felbontást kissebbre. Nemtudom ez számít-e.
Facek
Monitor ki-be kapcsol, ilyen is történik ?
blackcalibra
Jaja. Bárcsak nekem is a pályák után lépne ki.... de nem <#help>
Bocs, ugyan az van neke mis mint blackcalibra-nak!
HELP!
motyodlee
hát ez rohadt jó 😄D
megérte ennyit szenvedni vele ^^
16osig jutottam el, mégegyszer mindenkinek kössz 😄D

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

Nekem is ez van! 😞(
Csak nekem egy tized másodpercre kihoz vmi hibaüzenetet.
Még lefotózni sem tudom.
zeus89
Akinek kéne itt van a PORTAL CREDITS ... tehát az a befejezõ cucc 😊 ... HD minõségbe ..

http://stage6.divx.com/user/PMB960/video/1732287/Portal-end-credits

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

TreDoR
Nem teljesen mindegy? Attól, hogy kilép még tudsz menni a következõ pályára, és mivel ez nem challenge, így nem tudsz benne rekordot sem dönteni...

blackcalibra
Nekem el sem indul. Gondolom a legelsõ töltõképernyõ után jönne a fõmenü.
Nekem viszont már ezt sem töltötte be.
Nekem is kilép... de nekem csak akkor amikor átviszek egy pályát... pont akkor lép ki amikor belépek a liftbe. Jah és csak az advanced challange modban... nem tudja valaki ez miért van?

blackcalibra
Szétvágom....... Mindig kilép! Hihetetlen.
TreDoR
Huh, a testchamber 14-et kivégeztem challenge módban, de jól megizzasztott (és ez a legkönnyebb pálya...). Jelenleg 24%-nál tartok.

motyodlee
Na, emberek!
leszedtem mégegyszer és most mûködik 😄DDD
köszönöm mindenki segítségét

Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene

blackcalibra
Igaz! Köszi szépen.
Így már addig jó hogy indítás után a csapos fej és az azt követõ képernyõ utáni "töltõ" képernyõ töltsön kb. 2-3 másodpercig aztán fogja magát és mindenféle üzenet nélkül kilép. Ja és a képernyõn látni a kurzort és mozgatni is lehet. Csak sajna kilép!
Ilyen volt valakinek?
TreDoR
Pl. séta lassú lépés, futás hosszú lépés, jah, bocs ebbõl a gamebõl kihagyták a sétát...

TreDoR
Csináld meg külön - külön...

armageddon666
persze... 3 nagy lépéssel... de hogy cisnálsz meg egy FPSt úgy hogy van kis és nagy lépés? görgõvel állítod hogy mekkora legyen a lépéshosszod mi? asd... vagy wasd normál lépés, nyilak meg hosszúlépés?

@

TreDoR
Ezt a távolságot 5 lépésbõl NEM tudja megtenni... A valóságban nekem max. 3 lenne! NC!

Egyébként tényleg ki lehet szállni a liftbõl 2 lépéssel csak marha nehéz.

davidka003
Így írd a parancsikonhoz:

"...portal\hl2.exe" -steam -game portal

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

davidka003
Végigvittem a játékot.
Játszanék az Advanced mapokkal, de már az elsõ pálya végén mikor beszállok a liftbe kilép a játék egy hibaüzenettel: "hl2 mûködése leállt"
Van valami megoldás?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

blackcalibra
Nekem sem akar indulni, pedig mindent úgy csinálok ahogy itt írtátok.
Na szóval kitömörítettem ezt: unl-prtl r00.
Van egy portal könyvtár és kilenc gcf. file.
Megkeresem a SteamEmu ini fájl-t és bemásolom abba a könyvtárba ahol ugyanez a file és a hl2 exe file található, és felülíratom.
Most fogom a hl2 exe fájlt, jobbegérgomb, parancsikon létrehozása.
Na most van egy olyan fájlom hogy: hl2.exe---96KB Alkalmazás, ugye errõl csináltam parancsikont. Amit errõl csináltam: hl2.exe---1KB Parancsikon.
Amit csináltam parancsikont: hl2.exe---1KB, erre jobb egérgomb, tulajdonságok, a megnyiló ablakban fönt a parancsikon fülre kattintás, majd a legfelsõ "írható" mezõbe, ami ugye a "cél:" a már beírtak után a"
jelet visszatörlöm és a "....\portal\hl2.exe után beírom hogy:...\portal\hl2.exe -steam -game portal és a végére a ".
Tehát ezt kell látnom:...\portal\hl2.exe -steam -game portal"
Rákattintás az "alkalmaz" gombra és csodák csodályára NEM jó.
Ezt írja: "A Cél mezõben megadott név(....\portal\hl2.exe -steam -game portal) érvénytelen. Ellenõrizze az elérési út és a fájlnév helyességét".
Biztos én rontok el valamit, de mit? Nem létezik hogy másnál ugyanaz a "verzió" mûködik ugyanezzel a módszerrel nálam pedig nem.
Kösz elõre is.
nekem steam meg minden nelkul muxik
TreDoR
Van egy olyan érzésem, ha évekig tolnám akkor sem tudnám megcsinálni a challengek nagy részét...

lol meg is 😄DD rajottem 😄D