Portal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
"........./..../.....exe" -steam -game portal -w 1024 -h 768
És a legtöbb monitoron csak így lesz kép a hang mellé!!!!!!!!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Mi választja el a techdemo-t egy teljes játéktól?
A hossza?
A kinézete?
Az, hogy megyek-lövök játék-e?
Szerintem ez egy új stylus....!Régen tetris vót..most PORTAL van....
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Mit kéne még csinálnom?
Több küldetéslemezt....több kiegészítõt....és multiportal-t a népnek!!!!!
Ez isten akarata....áááá-á-á-á-men!<#worship>#worship>
Vagy nem egymást, hanem egymás lába alatt lõnénk a talajt, hogy ki zuhan elõször le egy csapdába....
Aztán lehetnének egyébb ezközök, vagy funkciók...
Én eddig ilyen játékot sem hittem, hogy tudnának csinálni, akkor majd a multi jelentsen nekik gondot???
Én tudnék tippeket adni....
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Mar vegigtoltam a gamezt, nagyon zsiiiiros lett, az advanced mapokat is kivegeztem tegnap este..
sajnos tobb idom meg nem volt vele jatszani melo miatt, de ha valakinek megis volt hozza ideje es idege, akkor homajositsatok mar fel, h az advanced mapok utan van e meg bonus map amit unlockolni lehet, vagy csak max a gep ellen tudok versengeni, idoben, portal es lepesmennyisegben ?!
esetleg ha azokat is megcsinalom hibatlanra lesz meg tobb map ?!
remelem lesz ojan fan aki csinal majd uj mapokat, esetleg kidobnak egy pajakeszitot ?!😄
lehetne itt meg funolni csak ido es energia kerdese 😄😄
egyszo mint szaz, nagy elmeny volt vegezni a bonuszokkal, neha martam az arcom 😛
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Érdekes lenne, de ez csak feltételezés...
Egymásra lövögetjük a portalokat, vagy mi?😄
GIGABYTE Ep35 ds3 | Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.60GHz | 3GB DDR2 1066Mhz Kingmax RAM | GIGABYTE GeForce 9600GT 512MB | 500GB Samsung SATA II HDD
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
HELP!
megérte ennyit szenvedni vele ^^
16osig jutottam el, mégegyszer mindenkinek kössz 😄D
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Csak nekem egy tized másodpercre kihoz vmi hibaüzenetet.
Még lefotózni sem tudom.
http://stage6.divx.com/user/PMB960/video/1732287/Portal-end-credits
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
Nekem viszont már ezt sem töltötte be.
leszedtem mégegyszer és most mûködik 😄DDD
köszönöm mindenki segítségét
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Így már addig jó hogy indítás után a csapos fej és az azt követõ képernyõ utáni "töltõ" képernyõ töltsön kb. 2-3 másodpercig aztán fogja magát és mindenféle üzenet nélkül kilép. Ja és a képernyõn látni a kurzort és mozgatni is lehet. Csak sajna kilép!
Ilyen volt valakinek?
@
Egyébként tényleg ki lehet szállni a liftbõl 2 lépéssel csak marha nehéz.
"...portal\hl2.exe" -steam -game portal
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Játszanék az Advanced mapokkal, de már az elsõ pálya végén mikor beszállok a liftbe kilép a játék egy hibaüzenettel: "hl2 mûködése leállt"
Van valami megoldás?
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Na szóval kitömörítettem ezt: unl-prtl r00.
Van egy portal könyvtár és kilenc gcf. file.
Megkeresem a SteamEmu ini fájl-t és bemásolom abba a könyvtárba ahol ugyanez a file és a hl2 exe file található, és felülíratom.
Most fogom a hl2 exe fájlt, jobbegérgomb, parancsikon létrehozása.
Na most van egy olyan fájlom hogy: hl2.exe---96KB Alkalmazás, ugye errõl csináltam parancsikont. Amit errõl csináltam: hl2.exe---1KB Parancsikon.
Amit csináltam parancsikont: hl2.exe---1KB, erre jobb egérgomb, tulajdonságok, a megnyiló ablakban fönt a parancsikon fülre kattintás, majd a legfelsõ "írható" mezõbe, ami ugye a "cél:" a már beírtak után a"
jelet visszatörlöm és a "....\portal\hl2.exe után beírom hogy:...\portal\hl2.exe -steam -game portal és a végére a ".
Tehát ezt kell látnom:...\portal\hl2.exe -steam -game portal"
Rákattintás az "alkalmaz" gombra és csodák csodályára NEM jó.
Ezt írja: "A Cél mezõben megadott név(....\portal\hl2.exe -steam -game portal) érvénytelen. Ellenõrizze az elérési út és a fájlnév helyességét".
Biztos én rontok el valamit, de mit? Nem létezik hogy másnál ugyanaz a "verzió" mûködik ugyanezzel a módszerrel nálam pedig nem.
Kösz elõre is.