2459
Portal
  • pikk ace
    Monnyuk a vége lehetett volna kicsit jobb mert végülis kijut a technika de millssz hát egy ekkora zuhanást neméltúl az emberke:):) de amugy nekem is nagyontetszik:D
    a menüjén javithattak volna egy kicsit mert igy nagyon hl2 ős de nekem is az év játéka
  • Varga10
    Hogyan kell elindítani ha,:

A játék azt irja ki hogy MountAppFilesystem() failed .Átirtam a SteamEmu-t is meg csináltam parancsikont is és beillesztettem mögét a -steam -game portal sort de ezzel is ezt irja ki.
  • pikk ace
    Csá mindenki

Már kétszer kivittem a portalt szal ha kell vkinek vmijen segitség a ályákon kérdezhet naggyábol tudom mindegyiken h hogy s mit:)
  • Varga10
    Ez a probléma előfordult már valakivel???
  • toysoldier
    visszaolvasni
  • HUNMarcus
    Portal-Unleashed ezt a verziót vettem meg magamnak csak nem tudom elindítani valamit kitömörít és onnantól kezdve mit kell csinálni???
  • gduck
    Szal nem jutok szóhoz .... :)

Nálam aszem ez az év játéka! Egyszerűen fatasztikus, hogy még manapság is vannak még ilyen JÁTÉKFEJLESZTŐK! Ez a játék úgy tökély ahogy van! Csak gratulálni tudok a készítőknek! Olyan emlékeket/érzelmeket ébresztett bennem ez a játék, hogy nem tudom szavakba önteni... EZ JÁTÉK! Francba a csili-vili hardverzaba gamékkal :D

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Na és EZ a befejezés, háát egyszerűen... ÁÁÁÁÁ
  • ocskoszilard
    a flash verzió is jól meg van csinálva, csak a 25-ös szinten vettem észre az irányítást, úgyhogy aki nem tudta annak most leírom:
    előre, hátra, ugrás- w,a,s,d
    kék portál-q
    piros(sztem narancssárga) potál-e
    portálok eltüntetése-r
    tárgy felvétele-f
  • DarkSector
    Ha leszeded a fix-et, és fellülírod, akkor mennie kell....
  • gyuri12
  • Varga10
    Nem tud valaki megoldást???
  • Code92
    kell hozzá törelem meg az a kár h. mind2 portalt a bal egérgomb nyitja :D szal ha beleghondolok a sima portal (3d) egyszeűbb volt de azért számtekórán elleszek ezzel a fash-el is :)
  • armageddon666
    olvass vissza :P linkeltem már (priv. megj. dt-n portal topicban is linkeltem oda meg nemírtak szal ott megtalálod ^^)
  • gyuri12
    nagyon jó kis játék vót ez!:O

a vége meg poén:)
    a zenét honnan lehet letölteni?(ami a végén volt:D)
  • Varga10
    Mi van vele??? Csak ezzel tudok játszani vagy mi a fszom???
  • DarkSector
    #793!
  • Varga10
    Nem is indul el se fekete képernyő csak gey hibaüzenet ezzel a szöveggel MountAppFilesystem() failed ...
  • DarkSector
    Egyeltalán nem indul, vagy csak fekete kép van?
  • Varga10
    Raktam igen a -steam elé szőközt.

Az Unleashedet szedtem le de alapból sem sikerült elindítani...

Tehát még mindig nem sikerült elindítani...
  • Seth
    a -steam elé is raktál egy szóközt ugye?

ja és melyik verziót szedted? pl unleashed verzióhoz nem kell semmiféle steamemu
  • Varga10
    Hello!!!

A játék azt irja ki hogy MountAppFilesystem() failed .Átirtam a SteamEmu-t is meg csináltam parancsikont is és beillesztettem mögét a -steam -game portal sord de zzel is ezt irja ki.

Mit kell csinálni hogy elinduljon???

• motyodlee
    még egy kérdés:
    az normális ha egy bonus mapot megcsinálok akkor hibát észlel és leáll?
  • motyodlee
    tenksssz :D
  • Varga10
    Parancsikont is csináltam... És nem vagyok 10 éves... És azt sem tudom miért lennne ez baj...
  • kuci06
    volt már?

PORTAL flash verzsön, hogy számtechen is élvezhessük :D
  • Pepsi Twist
    jólvan na bocs hogy élek...
  • armageddon666
    stílusa alapján is....
  • TreDoR
    Nincsmit
  • Darkjether
    És enked is Neo:D
  • Darkjether
    Tredor tényleg köszi és sry a bénaságomér
  • TreDoR
    Pl. mert nekünk nem voltak ilyen gondjaink (legalábbis nekem), valakinek meg elég volt átírni a MountCacheManual értékét...
  • TreDoR
    Hát, az orangebox nevűnél találsz 3 mappát ha belépsz a portal mappába. Ezeket kell betenni oda, ahol a játék van (nálam pl.: "C:/Valve/Portal/portal/portal"). Aztán belépsz a portálba és a new gamere kattintva megtalálod (a legutolsó pálya lesz).

A többit (vagyis a legtöbbet) pedig úgy kell elindítani, hogy a bsp jájlt beteszed a portal "maps" nevezetű mappájába. Aztán belépsz a játékba, előhívod a consolet és beírod (idézőjelek nélkül): "map" és utána a pálya neve, pl. "map facility", és már tölti is be.
  • NEOreg3
    persze hogy nincs a warezosoknál steam mappa

meghajtód:\mappaahovakitömörítetted\portal\portal\maps <- ide másolj be mindent, ami a maphoz tartozik
  • Darkjether
    na léceeeeee
  • TreDoR
    Erre már tényleg nem írok semmit, mert csak felidegesítem magam, sry.
  • Darkjether
    itt azt irja hogy a steam mappába kel de nekem nincsen sehol olyan mappa hogy portalmapps meg nekem nemis kell installálni nemtuttok segíteni magyarul irva mer amugysenagyon vágommitírt:D thx
  • NEOreg3
    portalmpas.net -en van leírás, hogy mit csinálj a mapokkal
  • Darkjether
    Tredor:
    http://www.portalmaps.net/browse.php

http://halflife2.filefront.com/files/Portal/Maps;9887

Ezek közül csak 2 map jáccható, ami a filefrontot található.
    =======================================================================
    Hova tegyem őket sry de hülyevok hozzá
  • Enosh Chan
    Vajh tudja miaz? :S
  • gyuri12
    akkor srx,de a neved alapján eléggé 10 évesnek tűntél:/