2459
Portal
-
#817 Monnyuk a vége lehetett volna kicsit jobb mert végülis kijut a technika de millssz hát egy ekkora zuhanást neméltúl az emberke:):) de amugy nekem is nagyontetszik:D
a menüjén javithattak volna egy kicsit mert igy nagyon hl2 ős de nekem is az év játéka -
Varga10 #816 Hogyan kell elindítani ha,:
A játék azt irja ki hogy MountAppFilesystem() failed .Átirtam a SteamEmu-t is meg csináltam parancsikont is és beillesztettem mögét a -steam -game portal sort de ezzel is ezt irja ki. -
#815 Csá mindenki
Már kétszer kivittem a portalt szal ha kell vkinek vmijen segitség a ályákon kérdezhet naggyábol tudom mindegyiken h hogy s mit:) -
Varga10 #814 Ez a probléma előfordult már valakivel??? -
#813 visszaolvasni -
#812 Portal-Unleashed ezt a verziót vettem meg magamnak csak nem tudom elindítani valamit kitömörít és onnantól kezdve mit kell csinálni??? -
#811 Szal nem jutok szóhoz .... :)
Nálam aszem ez az év játéka! Egyszerűen fatasztikus, hogy még manapság is vannak még ilyen JÁTÉKFEJLESZTŐK! Ez a játék úgy tökély ahogy van! Csak gratulálni tudok a készítőknek! Olyan emlékeket/érzelmeket ébresztett bennem ez a játék, hogy nem tudom szavakba önteni... EZ JÁTÉK! Francba a csili-vili hardverzaba gamékkal :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Na és EZ a befejezés, háát egyszerűen... ÁÁÁÁÁ -
#810 a flash verzió is jól meg van csinálva, csak a 25-ös szinten vettem észre az irányítást, úgyhogy aki nem tudta annak most leírom:
előre, hátra, ugrás- w,a,s,d
kék portál-q
piros(sztem narancssárga) potál-e
portálok eltüntetése-r
tárgy felvétele-f -
#809 Ha leszeded a fix-et, és fellülírod, akkor mennie kell.... -
gyuri12 #808 -
Varga10 #807 Nem tud valaki megoldást???
-
Code92 #806 kell hozzá törelem meg az a kár h. mind2 portalt a bal egérgomb nyitja :D szal ha beleghondolok a sima portal (3d) egyszeűbb volt de azért számtekórán elleszek ezzel a fash-el is :) -
#805 olvass vissza :P linkeltem már (priv. megj. dt-n portal topicban is linkeltem oda meg nemírtak szal ott megtalálod ^^) -
gyuri12 #804 nagyon jó kis játék vót ez!:O
a vége meg poén:)
a zenét honnan lehet letölteni?(ami a végén volt:D) -
Varga10 #803 Mi van vele??? Csak ezzel tudok játszani vagy mi a fszom??? -
#802 #793! -
Varga10 #801 Nem is indul el se fekete képernyő csak gey hibaüzenet ezzel a szöveggel MountAppFilesystem() failed ... -
#800 Egyeltalán nem indul, vagy csak fekete kép van? -
Varga10 #799 Raktam igen a -steam elé szőközt.
Az Unleashedet szedtem le de alapból sem sikerült elindítani...
Tehát még mindig nem sikerült elindítani... -
#798 a -steam elé is raktál egy szóközt ugye?
ja és melyik verziót szedted? pl unleashed verzióhoz nem kell semmiféle steamemu -
Varga10 #797 Hello!!!
A játék azt irja ki hogy MountAppFilesystem() failed .Átirtam a SteamEmu-t is meg csináltam parancsikont is és beillesztettem mögét a -steam -game portal sord de zzel is ezt irja ki.
Mit kell csinálni hogy elinduljon???
-
#796 még egy kérdés:
az normális ha egy bonus mapot megcsinálok akkor hibát észlel és leáll? -
#795 tenksssz :D -
Varga10 #794 Parancsikont is csináltam... És nem vagyok 10 éves... És azt sem tudom miért lennne ez baj... -
#793 volt már?
PORTAL flash verzsön, hogy számtechen is élvezhessük :D -
#792 jólvan na bocs hogy élek... -
#791 stílusa alapján is.... -
#790 Nincsmit -
Darkjether #789 És enked is Neo:D -
Darkjether #788 Tredor tényleg köszi és sry a bénaságomér -
#787 Pl. mert nekünk nem voltak ilyen gondjaink (legalábbis nekem), valakinek meg elég volt átírni a MountCacheManual értékét... -
#786 Hát, az orangebox nevűnél találsz 3 mappát ha belépsz a portal mappába. Ezeket kell betenni oda, ahol a játék van (nálam pl.: "C:/Valve/Portal/portal/portal"). Aztán belépsz a portálba és a new gamere kattintva megtalálod (a legutolsó pálya lesz).
A többit (vagyis a legtöbbet) pedig úgy kell elindítani, hogy a bsp jájlt beteszed a portal "maps" nevezetű mappájába. Aztán belépsz a játékba, előhívod a consolet és beírod (idézőjelek nélkül): "map" és utána a pálya neve, pl. "map facility", és már tölti is be. -
#785 persze hogy nincs a warezosoknál steam mappa
meghajtód:\mappaahovakitömörítetted\portal\portal\maps <- ide másolj be mindent, ami a maphoz tartozik -
Darkjether #784 na léceeeeee -
#783 Erre már tényleg nem írok semmit, mert csak felidegesítem magam, sry. -
Darkjether #782 itt azt irja hogy a steam mappába kel de nekem nincsen sehol olyan mappa hogy portalmapps meg nekem nemis kell installálni nemtuttok segíteni magyarul irva mer amugysenagyon vágommitírt:D thx -
#781 portalmpas.net -en van leírás, hogy mit csinálj a mapokkal -
Darkjether #780 Tredor:
http://www.portalmaps.net/browse.php
http://halflife2.filefront.com/files/Portal/Maps;9887
Ezek közül csak 2 map jáccható, ami a filefrontot található.
=======================================================================
Hova tegyem őket sry de hülyevok hozzá -
#779 Vajh tudja miaz? :S -
gyuri12 #778 akkor srx,de a neved alapján eléggé 10 évesnek tűntél:/