2459
Portal
  • Bexter
    Mögé löj és ott jöjj ki :D
  • VRSDM
    épp most jöttem rá :]
  • lololol
    ne állítsd meg
  • VRSDM
    és a ventillátort hogyan állítsam meg? hiába akasztok neki be széket-pct-mappát. akármit csak úgy sikálja aztán kiköpi :D
  • Doom 4
    na jóvan mindjá nyitok 1 veszekedő topicot ahol felbaszhatjátok 1-mást
  • TreDoR
    Akkora egy gyökér vagy, hogy arra már szavak nincsenek.
  • Doom 4
    köszi a segítséget végig vittem
  • laca133
    Ugyanaz az alapja mindkettő játéknak nehogymá ne lehessen megcsinálni. TREDOR egyébként én nem tettem semmi rossz megjegyzés veled szemben én normális hangnemet ütöttem meg szal nemtudom mit kell idegeskedned. Ha az aggaszt, hogy azt mondtam hallgatnod kellet volna, akkor még mindig tartom ahhoz, amit mondtam, de semmi rossz szándék nem volt bennem..
  • laca133
    ep2-be is belehet rakni ember gondolkozz ha hl2-vel meglehet akkor ep2-vel is OMG!!!!
  • TreDoR
    Te egy oltárira nagy seggfej vagy öcsém... Bocsi, de már tényleg képtelen vagyok visszafogni magam. Ezt én már 11 nappal ezelőtt leírtam, mert valaki kérte: #716. Kicsit le vagy maradva.

Egy kib*xott szóval nem írtam, hogy a hl2 mappjait nem lehet betölteni a portálba. Bálint Csabi azt kérdezte, hogy a portal gunt, hogy lehet beimportálni az ep2-be. Erre írtam, hogy sehogy. Még az ep2 mappjait sem lehet betölteni a portálba, de ha sikerül is, akkor majdnem az összes textúra lila színben fog pompázni (tapasztalat, orange box-val)...

Gondolom neked le sem esett, hogy amit linkeltél videókat azok hl2-esek és nem ep2-esek... Portálba betöltött ep2 mappokról készült videókat pedig sehol nem fogsz találni (legalábbis egyelőre)...
  • VRSDM
    megvan már, fel kellett küldeni egy kampós bigyót aztán hordóról ugrálni stb. vak voltam :] köszönöm szépen (pedig még koszos kéznyomok is mutatták az utat" :D
  • Requiem88
    tudnál róla mutatni egy screenshot-ot? én nem akadtam el azona részen sehol, tudok segíteni.
  • VRSDM
    1órán át mászkáltam kinnt bennt fönnt lennt, ahol csak lehet. de semmih ... na majd körbenézek ha hazajöttem.
  • DarkSector
    Egy patricion van minden?
    Vagy például c-n a win és d-n játékok?
  • Ability
    Nézz be a garázsajtókon belülre is. Az egyikben megtalálod a kiutat.
  • Requiem88
    "Tudod menyi időbe tellet hogy végig vigyem a GTA San Andreast? Nagyon sok. És az a sok mentés."
    Júúúúúúúúúúúúúúúúúúúj, és vajon mennyi idő lenne elrakni a mentéseidet egy pendrive-ra?
  • laca133
    Ez a két videó a telepítés és az elindítást tartalmazza aki nem szeretné elolvasni :)
  • laca133
    De ha még ezt sem hinnéd el akkot tessék....

http://hl2portal.akatsuki.hu/

http://www.youtube.com/watch?v=AL5n5fUkqXI
  • VRSDM
    nah help. totál elakadtam. 19es részleg, már szökök jobbra balra javába, beestem egy verembe 3nagy cső elzárja a felfelé utat, lent 3kis "garázs"ajtó felnyílik 3sentry gun, mindet megolom, DE nem lehet kijutni, nincs hova felfelé portált nyitnom. ha valaki tud valamit köszöntem.
  • laca133
    TREDOR ha olyan bölcs lettél volna, hallgattál volna. Képzeld megtaláltam a fórumba a megoldást, hogy lásd, nem viccelek le is írom neked.

" crayon, kommentjeim száma: 11 db

85
    na ha még kell valakinek akkor tessék:
    1. Fogod a Portal mappádat és kimásolod egy biztonságos helyre (backup)
    2.Letöltöd a GCFscape nevű progit és felinstallod.
    3.Megnyitod a GCFscapet és elmész a Steam mappádban ide: ..Steam steamapps és itt megnyitod a "half-life2 content.gcf" fájlt.
    4.Most a GCFscapeben egy fastruktúrát látsz baloldalt. ott ráklikkelsz a hl2 nevű mappa kis kockájára lenyílik a benne található többi mappa.
    5.A lenyílt mappák közül a maps nevűn kattintasz egy jobbost és választod az Extract opciót.
    6.Mikor megkérdi hová hajtogassa szét mondd neki, hogy ide:
    Steam steamapps (your_steam_id) portal portal
    Ezzel a lépéssel összekeverted a portal eredeti a HL2 eredeti pályáit.
    7.Most az 5. lépéstől csináld meg ugyanezt csak a maps helyett a scenest tömörítsed ki.
    Ezzel a lépéssel a scriptelt jeleneteket is összekeverted. (tehát a teljes HL2 történet technikailag a Portal játékodban is elérhető lesz.
    8. Elindítod a Portált és előhozol egy konzolt! (nem nem az Xboxodat) HA nem tudod, hogy kell, van magyar leírás a HL2höz ebben is úgy kell. Google...
    9.Ha Megvan a konzol bepötyögöd, hogy 'maps' és enter. Ha jó helyre tetted a HL2 pályáit akkor felsorolja őket a portáléval együtt.
    Ha most beírod pl., hogy 'map d1_canals_01' akkor a csatorna_01 nevű pályát tölti be a HL2ből. (menekülés a combine elől a csatornában).
    Ilyen módon a mapokat egymás után betöltögetve a HL2 sztori végigtolható.
    Ha eddig megvan és betöltött a mapod akkor vissza akonzolhoz és írd be: 'sv_cheats 1' (cheatek bekapcsolása)
    Ha ez megvan akkor írd be, hogy: 'impulse 101'
    Most ha mindent jól csináltál a HL2 egyik pályáján vagy és minden a HL2ben megtalálható fegyver plusz a PhD (doktori portalgun) is megvan és lehet mókázni.
    Ha a portalt még nem vitted el odáig, hogy a PhD mind2 lyukat képes kilőni akkor még írd be a konzolba: 'upgrade_portalgun'
    Ezzel egy fullos portalgunod lesz.
    Jó játékot mindenkinek. Crayon™ "
  • TreDoR
    Engem már az eredeti is kidobott... nem szereti ha gyakran leteszem tálcára és utána vissza.
  • armageddon666
    megkaptad a választ. win reinstall segít... megntéseket meg kiírod vagy másik partícióra teszed vagy valami... nekem már vagy 2 óta vannak mentéseim azokból a játékokból ahol kicsit többet szenvedtem :P van egy külön mappa nekik...
  • TreDoR
    Ott biztos nem találsz rá megoldást, és máshol sem.
  • toarpad
    Egyébként ami a Windows-son van töménytelen játékom nem fogom egy játék miatt elrontani / letörölni . Tudod menyi időbe tellet hogy végig vigyem a GTA San Andreast ? Nagyon sok . És az a sok mentés . Na inkább hanyagoljuk a témát és térjünk vissza az eredeti témához .
  • toarpad
    OFF : Elnézést kérek elnéztem valamit .
  • toarpad
    OFF : Megkérdezhetném hogy hová tünt az előző HSZ-em ?
  • Bexter
    a windows nem egy áldott dolog amit ennyire védeni kell :)
    half life játékok miatt nem egyszer töröltem a wondows hogy menjen :)
    ennyi áldozatott tegyél meg
  • Szuperkaraj
    Sziasztok, az mitől lehet hogy elindul a menü, minden jó, aztán a new game-re megyek, kiválasztom az első chaptert és nem történik semmi
  • toarpad
    A Windows ? DEHOGY ! EGY JÁTÉK MIATT ? Inkább játszok mással mint hogy letöröljem a Windows-t .
  • laca133
    toarpad esetleg a win újratelepítése megoldaná a dolgot.
  • toarpad
    Na végre elindult de most megint baj van . Amikor elindul eljut a töltő képernyőig ( amikor ki írja hogy Loading... ) és utána elsötétül a képernyő majd ki írja hogy : A hl2.exe fálj hibát észlel ezért leál .
    Nem tudjátok hogy miért írja ezt ?
  • rémrendescrysis
    Vki nem tud nekem megoldást arra hogy mér lép ki mindig az első pályán a gém?
    DVD5-ös verziót használok.
    PLEASE HELP!!!!
  • Bexter
    a kockéval amit a fölöted lévő járatbol tudsz kinyerni ha felrobantotd a lézerrel.
  • Doom 4
    ok már megvan de a 19 edik pályánálamikor már sokáig jutottál akkor van 1 szellőző amin át kell menni hogy tudok bejutni ?
  • laca133
    TREDOR belehet rakni. Olvasd el a gamestar fórumot Bálint Csabi. Ott biztos találsz rá megoldást hogy rakd be. Amittittolvashatsz.
  • Zomil
    nem nehéz csak engedélyezni kell a csitet, majd bepötyögni a repülés parancsot és leszállsz a cake szobába
  • Doom 4
    kozolt hogy tom lehozni ?
  • TreDoR
    Ez mekkora hülyeség . Ilyen videót énis csinálok...
  • Bexter
    Erre gondolok :)
    http://www.youtube.com/watch?v=qVFRKUOl_8E
  • TreDoR
    Hogy mi?