Portal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Striderre gondolsz amúgy? Barnás-sárgás bazi nagy 3 lábú izé.
A Valve természetesen meg tudná csinálni, fél perc alatt akár.
De mi nem. Mert a Portal és a CSS is mind különálló játékok, külön egyedi funkciókkal, amiket egyesíteni csak programozással lehetne, ahhoz meg forráskód kéne, meg az Engine elég alapos belsõ ismerete.
A HL2 pályák(meg még mondjuk az EP1, EP2) futtatása azért lehetséges, mert mint mondtam a Half-Life 2 az a Source Engine mondjuk úgy mintajátéka, az engine-t ahhoz írták, és a Half-Life 2 alapfunkcióit önmagában tartalmazza.
Persze mint mondtam, annyit lehet, hogy elindítani egy CSS-es pályát, és egyedül futkosni rajta HL2-es fegyverekkel, meg a Portal Gunnal.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Ott az van, hogy a portal fegyverét lehet a HL2-be beleültetni...
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Amikor úgy ölöd meg terrort, hogy magasba a falon nyitsz egyet, egyet meg alája :)
Nincs itt szó semmi féle játék keverésrõl, egyszerûen arról van szó, hogy a Portal viszi sok más Source Engines játék PÁLYÁIT.
Tehát pl CSS-t felejtsétek el, mert a Portal(egyelõre) csak Single Player játék, tehát hiába lehet vele ugyanúgy a CSS pályáin is játszani, HL2-es fegyverek lesznek, és egyedül tudtok majd mászkálni az üres pályán.
Amúgy HL2-es fegyverek is csak azért vannak benne, mert a Source Engine sokkal jobban kötõdik a HL2-höz, mint más játékok az enginejükhöz, ugye minden játék exe fájlja hl2.exe, mindenhol ott a hl2 mappa, stb. Ez azért van, mert nem úgy fejlesztették annak idején, hogy külön az engine-t, azt arra a játékot, hanem félig-meddig együtt, persze nyitva hagyva a lehetõségeket az átalakításhoz, de minden Source Engines játék igazából egy Half-Life 2 mod. Szóval visszatérve a fegyverekre, vagy szándékosan, vagy nem szándékosan, de egyszerûen nem vették ki a Portalból õket.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Über mega szuper csúcs gáma!
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Láláláláááááá... Kegyetlen!!! :D :D
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
2 kúl játékból egy még kúlabb?!!!!!!!!!!!
HL2 + Portal jobban kapcsolódik egymáshoz, mint hittük!

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Csak mindkettõnél a parancsikont változtattam meg a leírás szerint, és csak egyedül a portalhoz kellett fix...
Jah és én még kiegészítettem a beirandó szöveget:
-steam -game portal -w 1024 - h 768
Mert nálam a " -w 1024 - h 768" nélkül csak hang volt, és kép nem mert a monitor nem bírta az alapfelbontást.
Több tippem nincs.
Valaki ere orvoslást tud?
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
Lehet a Episode Two hoz is fix kell? azért nem megy?
amugy legalább a sok lövöldözés után tök jól kikapcsol ez a gém:)
jókat lehet vele szorakozni challange mapokon, mién keveseb portállal stb :)
Zomil mester személyesen ^^
Semmi GW? Csak ez a fincsi kis portal? :-D
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Test Chamber 17-nél vagyok annak is végén... sajna nem vágom egyelõre a liftek szerepét ebben a teremben, de rájövök, válasz nem kell. Eddig mindent pár perc alatt megoldottam /hátbaveregeti magát.
Brutál nehéz bevinni az energiagömböt a legbelsõ leárnyékolt kapcsolóhoz, már állandóan szögeket számolok fejben.<#eljen>#eljen>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
MountAppFilesystem()faild:
Ott a hl2 topik FAQ :) az segít.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Tudom nem ide kellne irni de nektek ment a hl2 episode two?
Én elinditottam a -steam -game ep2 parancsal csak utána kidobott hogy ninc smeg valami txt file.Állitolag ez a=unleashead) verzió nem is müködik.Szoval várjak még mig megjelenik valmi normálisabb verzió vagy nektek már sikerült valahogy ezt elindítani?
Ha van rá "igény" szivesen segítek, leírom lépésrõl lépésre hogy hogyan lett jó nekem.
beleugrasz és ahogy esel le gyors raksz egy portált magad alá. (ne azt a színt ami felül van de szerintem innen már érted az ötletet)
ahogy elõrerebülsz balra majd tudsz rakni egy portált a padlóra. és voila, chekpoint
http://www.youtube.com/watch?v=_cBmUbVffMU
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE