Portal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
,,Linuxot a stabilitásért, Macintosht a produktivitásért, Windowst a pasziánszért\" -.-\" 4ever / A lényeg lényegének lényege lényegében lényegtelen /
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Cadillac Escalade Owner Pepsi Twist nem alszik, Pepsi Twist vár.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
THX
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
bonusokat még nem kezdtem el de 5 perce váltott át a menüm tortásra
ez mindenkinek kötelezõen ajánlott! 😄
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
remélem a privát pályagyártók egyre jobban belejönnek majd és elég sokáig fog élni..azt nem remélem,hogy a készítõk is meglepõdnek majd saját sikerükön és hivatalos pályákat is csinálnak hozzá...😊
Mérföldkõ az FPS mûfajban, ekkora hangulatot és eredetiséget már nagyon rég láttam. Kocka/Hyperkocka feeling is megvolt. 10/10!
Kövezzetek bátran halálra fõtéren, de nekem ez (sokszor x sok)x sokszor nagyobb élményt nyújtott mint a HL2 mindenféle kiegje együttvéve.
Kezdtem nagyon nem szeretni a Valvet, de ez... minden hibájukat elfelejtettem ezennel. Valve 4 president!
Szenzációs élmény volt, nagyon rég éreztem ilyet
<#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
(ami eléggé idegesítõ, kevesebb mint fél méter hiányzik, már vagy 6 féle képpen kipróbáltam hátha kitudok sajtolni még egy kis sebességet de nem megy...)
@herczeg (Defiant/Union) A politika egy nagy sakkjátszma, amiben mindkét oldalon sötét parasztok állnak!
http://transformersplay.extra.hu/portal4.jpg
Gigabyte GA-H87-HD3, Intel Core i5 4670, 8GB Corsair DDR3 Vengeance LP, MSI GTX 1070 8GB Armor OC Edition, 120GB Samsung 840 Basic, 500W Corsair BS, NZXT Phantom 410 Black, Dell U2312HM
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Vizsgáld meg alaposan a 3. gépágyú fészkét: még nyitva az ablak, ahol berakták, onnan meg már keresd meg magad, hogy azon kilõve hol tapad meg értelmes helyen a portal kapu 😉
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
help elakadtam,ha már van válasz erre a kérdésre akkor sorszámot mondjatok plox! ty
Szóval ott tartok hogy van egy kis szoba ahova csak gugolva tudok bemenni és a földre az van írva hogy HELP vérrel nah most ez egy zárt szoba ez nem is lényeg megyek elöre elöre fele pedig van 3 ilyen behúzható csõ ami össze van csukva és azon ha átmennék szembe ott van az út folytatása nah most elindulok rajta át és amikor a másodikon vagyok szétnyílik és leesek lennt van 3 szoba amiknek az ajtaja zárva van és szép lassan egyessével kinyílnak és bennt ien Turretek vannak amik ugye lézerrel lönek nah most ezek kiiktatom és ennyi itt elakadtam nem tudok mit csinálni 3 kis szoba van amikben azok a rohadt turretek voltak azokkal végzek és ennyi van még a szobába 1-2-3 hordó deh nem igazán tudok mit kezdeni velük help pls!
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Sima HL2 meg EP1 nincs benne. De nincs Black Box, csak VGA-khoz adják.
Lett volna, csak az EA...
Ilyen jár most sok VGA hoz gyárilag pl.
de ha nem tetszik/nem jó, akkor töltsd le ezt: Portal FIX-Unleashed (pár kilobyte)
ha még most sem, akkor vedd meg^^
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
- Készíts másolatot a portal mappádról, bla bla bla...
- Szedd le a GCFScape-et, ezzel tudsz turkálni a source motoros játékok *.gcf fájlaiban.
- Keresd meg ezt a mappát, itt lesznek ezek a fájlok: ..\Steam\steamapps\
- Nyisd meg ezt GCFScape-l: half-life 2 content.gcf
Bal oldalon látni fogod a gcf fás szerkezetét. Klikkelj a bal oldalon található "hl2"-re (nemtom, hogy ikon formájában lesz vagy, hogy, mert nem használtam még ezt a programot).
Most jobb klikk a "maps"-ra, válaszd ki az "extract"-ot és csomagold ki a teljes mappát ide: \Steam\steamapps\the_great_bundini\portal\portal
- Tedd meg ugyanezt a "scenes" mappával
- Steam be, Portálba go. Console elõ (az advanced options-nál kell bekapcsolni, ha jól emléxem)
- consoleba írd be ezt (idézõjelek nélkül): "map *"
kilistázza a mappokat, az impotált hl2-eseket is
- consoleba most ezt: "map" és utána a map nevét amit be akarsz tölteni. Pl. : "map d1_canals_01"
- még mindig consoleba (miután a pálya betöltött): "sv_cheats 1", ezzel engedélyezed a cheateket.
- console...: "impulse 101" ez megdob az összes fegyóval (és asszem összes tölténnyel is ha jól emléxem)
- upgradeld fel a portalgunt, úgy, hogy ezt beírod a consoleba: "upgrade_portalgun"
- aztán kill them all! XD Jah, és ne fürggyé le!
Oblivionban, azok NPC 😊 Mennek vadásznak, megharagszanak és csatáznak 😊
Köszi!!