2459
Portal
  • VRSDM
    megyek csekkolom :D
  • Bexter
    A robotott a piciket vigyétek a lift elötti energia mezőbe, az a hang még királyabb :D
  • VRSDM
    én a legjobban a kis sentry robotok hangját imádtam :]

amikor felborítom és : " i don't hate you" :] haláli édesek, épp ezért próbáltam is minél többet életbenhagyni :]
  • Bexter
    nincs mit
  • Atys91
    Zsíír...Kösz!!
  • Bexter
    a második" után nyomj egy space-t legyen hely a - elött
  • Atys91
    Raktam a C elé "C ilyet e akkor is ezt irja...
  • Bexter
    a C elött nincs " jel
  • Atys91
    Hy!Nekem már csak annyi gondom van h miért irja azt ki mikor a CÉL-hez irnám a -steam -game portal-t...h "A cél mezőben megadott név (C:\Portal\portal\hl2.exe"-steam -game portal)érvénytelen.Ellenőrizze a fájlnév helyességét és az elérési utat...
    PLZ HELP!!LÉGYSZI!!!
  • Bexter
    warezoknál előfordul.
  • ViniSoundz
    hi,

nekem az a gondom, hogy nincsen az a fasza beszédhang a gémben. jutúbon néztem, hallottam, de nekem max felirat van. zene, többi hang müxik, de hogy beszédhang mér nincs, arra nemtók rájönni. ha vkinek van 5lete, akkor plíz írjon. tenkjú
  • armageddon666
  • Zomil
    ha nem warezrol szedted volna akkor pl lenne olyan h achivments: amiben különbözö teljesitendö célok lennének

ui.: jó lenne ha kicsit vissza fognád magad...
  • Requiem88
    miért keresed a játék értelmét? pl a cod2-nek mi az értelme? a cs-nek? melyik játéknak van "értelme"? ez is egy átlag játék, sztorival, grafikával, megoldandó feladatokkal. mit értesz "értelem" alatt?
  • Requiem88
    de agresszív vagy :D
    ciklus van? :D
  • Enosh Chan
    88 at latok ott :O:O:O
  • Hydroceph
    requiem91
    91 ammi?
  • Hydroceph
  • Hydroceph
    TE mirool beszelsz?:D
    milyen angolrol beszelsz? ki a fasz mondta h "nem ertem"? annyit kérdeztem h azon a szaros (kb) 20 mapen kivul mi ertelme a gammának, hozzatennem, BASZTAM megvenni, köcsög modon torrenteztem....
    #1077;
    volt egy storys része, azt csinaltam meg kb 3 ora alatt, a NEW gamere kattintva...
  • ElekAdam
  • Bexter
    Mit cisnáltál te 3 óráig?
  • Requiem88

még angolul sem kell tudni hozzá hogy megértsd...
  • Hydroceph
    haliho, egy kérdésem lenne;
    ennek a gammának mi a pontos értelme? 3 ora alatt végignyomtam a storys részt, bonus mapeken, de amugy? story ennyi volna? nemteljesen értem, tetszene marhara, v ez csak vmi "demo" szeru volt?
  • Bexter
    Én azért nem találkoztam aszonnyal 2 napig mert portal meg ep-ztem :D
  • Requiem88
    tékos...
  • Requiem88
    kockaaaaaaaaaa
    esetleg motivált jáékos?
  • VRSDM
    hát bizony. imádom a barátnőmet, lassan egy éve vele, kb. 1hét volt eddig össz. hogy nem találkoztunk mindennap összeadva, szóval dúl a láv. tegnap mégis késtem fél órát, és hazajöttem előbb tőle. hogy befelyezhessem a portal-t :DDDDD
  • csimpok
    http://www.portalmaps.net/
    http://www.thinkingwithportals.com/
    http://www.myaperturelabs.com/
    http://halflife2.filefront.com/files/Portal/Maps;9887
  • Alexease
    Az utobbi idoben keveset jatszottam (ugy altalaban a jatekokkal), de ezt vegig toltam, es brutalis jo volt! Mar csak ez is megerte volna nekem az arat, es azert ott van "mellette" az HL2, Ep1, EP2, stb. (Bar a HL2, EP1, stb. mar meg volt hivatalosan, igy meg van "ketszer":DDD).

A lenyeg, hogy maradando elmeny volt, grat a keszitoknek (meg ha sok ertelme nincs is, ide beirni:DD)

• laca133
    megtanultam és bocs ha zavart :)
  • Bexter
    Now you're thinking with portals :P
  • Zomil
    tanuld már meg pls használni azt a nyamvatt válasz gombot, köszi :)
  • VRSDM
    nah végeztem énis a storyline-al.

és hát mit ne mondjak akárki akármit mondd, ennek ugyan olyan valve szaga van, ha ők fejlesztették ha nem :]
    a hangulat, a modellek, a poénok, a feeling. eszement !!!

utóbbi idők legnagyobb játéka volt! :]
  • laca133
    részemről vége a vitának. és méggecer bocs :)
  • laca133
    És bocsi ha megbántottalak vmivel..
  • laca133
    TREDOR próbálok segíteni vkinek aki kért segítséget ebben semmi kivetni való nincs. És egyébként TREDOR nem vagyok gyökér betudom ismerni ha, nincs igazam... és nincs igazam kipróbáltam minden rózsaszín. DE ez még nem azt jelenti, hogy itt fel is adnám a próbálkozást. Szerintem ez nem gyökérség biztos meglehet csinálni vhogy. Csak rá kell jönni, hogy. :) Ha próbálkozik az ember és tanácsot ad az még nem gyökérség. És igen igazad van még egyszer mondom nehogy még egyszer azt mond hogy gyökér vok mert lámi vok mert nemtom elismerni hogy nem neked van igazad. Igazad van elismerem. :) Próbálkozok és ha összehoztam majd elmondom hogyan kell. :)
  • Doom 4
    nem
  • Bexter
    Ti már találtatok jo bonus mapot a gamehoz?
  • Doom 4
    :D:D:DXDXDXD szép mire leírtam rájöttél
  • Doom 4
    ott ahol én tartottam ne álitsad meg hanem lőj mögé 1 fehér részre 1 portalt aztán meny ki a szellőzőből és kintre 1 másik színű portalt