2459
Portal
-
a companon cube mellett a többi kivágó az mi lenne? mert így 2d-ben nem tudom
-
ini-t kell kicserélni, neten találsz hozzá fix-et -
ApPa123 #1457 Sziasztok lenne 1 kérésem megvan a portal de azt írja ki mikor indítom hogy mountappfilesystem failed szereztem egy cack-et utána az írta ki hogy mountappfilesystem () failed:One of the required gcf files is missing of might be corrupt az angol nyelvtudásom nem túl jó segítsen valaki léci köszi sziasztok
-
megvan mit csinszok a hétvégén :P -
:DDDD -
-
azt tudom,nah elvileg half-life 1be is berakható a portalgun,de hogyan???? vki leírná nekem pls! -
Xp-re 9.0 van csak. -
és miég olyan kérdésem lenne,h a sima portal játékot nem tudom elindítani vmiért,vmi directx 8.0-ás hibát ír,már több helyről leszedtem a 8.oás verzióját a directx-nek,de egyiket sem tudom xp-re feltenni,mert elvileg csak me-ra,2000re és windows98ra van directx 8.0,xpre nincs??? -
Hy all!
a sima half-life 2be be lehet rakni a portal fegyvert,de A counter Strike source játékba is bele lehet rakni? És ha igen,akkor hogy? valaki segítene,előre is Kösz!
-
na készülget az uj számitógép házam, amit a portal szellemébe készitek:) lassan de biztosan haladok majd rakok képeket, most az linkelem amiről ihhletet vettem:
-
már megtaláltam kb 30 percel ezelött :D azért kösz -
Hát ezt már jo rég irták le. szerntem jobban jársz ha te keresed meg mint más neked. Időt sporolhatsz meg vele :) -
akkor igen de hogy? na meg a portalt sem tom elindítani (már megint) :S (valamit a steamemu.ini-ben kellet átírni csak már nem emléxem mit és mire) -
Nekem ugy rémlik forditva :)
Portálba a hl2 mapokat :) -
Valaki leírta magyarul hogy hogy kell berakni a portalgun-t a hl2be vagy mifene csak nem találom, valaki belinkelné a hsz számát? KÖSZI! -
-
nemlehet valami rip-et szedtél le? :$ -
Esetleg nem lehet, hogy 5.1-re van beállítva a hangrendszer, és nincs bekapcsolva a center hangszóró? Bár ebbe a játékba úgyemlékszem frontokból is jön. -
Nemrég volt róla szó: #1327 -
Nincs. Csak ki van tömörítve. Inkább előröl kezdem, ha rájövök, hogy kell GLaDOS hangját beállítani... -
Sokat vesztettél. Nincs telerakva custom mapekkel? -
csak eredetiben van hang? -
nem eredeti? -
Hmm, végigmentem kb. 16 pályán, és megtudtam, hogy GLADOS-nak végig beszélnie kellett volna. Nekem meg sem szólalt. Ötlet, hogy miért? -
Képet, mert így már nem rémlik. -
baxxterboy #1433 gyerekek 15. pálya 2. felénél mit kell csinálni? -
Először én is így kezdtem neki, de aztán támadt ez az ötletem. :D Meg aszittem majd kelleni fog a doboz ajtónyitáshoz. -
youtube -
Én nondestruktív módon oldottam meg: vittem oda egy széket az irodából. -
Mi az a tecső??? -
Cső alá nyitsz egy portalt, másikat meg robotnál és kilöveted vele.Ja és nem fekjutni kell, hanem majd kiesik egy doboz amivel majd be tudsz jutni egy kis alagútba. -
tecsőn minden pálya végigjátszása fent van -
gagasardy #1426 hi, a 19-es pályán vok, azután a rész után, amikor egy rakétát lövő robottal meg akar ölni., az üveget be tudtam törni, de utána nem tudok feljutni abba a vezetékbe, vki help? -
Apróbb nem is lehetne. :) -
a lejjebb lévő linken (#1409) keresztül érhető el, és ott az apróbetű írta -
Nekem nem írja, gondolom mert ATi kártyám van és megvan a teljes verzió. -
Steam rulz... írja is a letöltés gomb alatt, hogy csak demo -
Gugli rulez!Ez a Portal: First Slice nem más mint egy meghosszabbított DEMO. Bővebb info. -
Amúgy nekem mgvan még a régi nVidia kártyám, most berakjam a gépbe, hogy letöltsem? :) Tényleg jó lenne megtudni, hogy konkétan ez mi...