2459
Portal
  • ocskoszilard
    a companon cube mellett a többi kivágó az mi lenne? mert így 2d-ben nem tudom
  • VRSDM
    ini-t kell kicserélni, neten találsz hozzá fix-et
  • ApPa123
    Sziasztok lenne 1 kérésem megvan a portal de azt írja ki mikor indítom hogy mountappfilesystem failed szereztem egy cack-et utána az írta ki hogy mountappfilesystem () failed:One of the required gcf files is missing of might be corrupt az angol nyelvtudásom nem túl jó segítsen valaki léci köszi sziasztok
  • VRSDM
    megvan mit csinszok a hétvégén :P
  • Bexter
    :DDDD
  • 30Dani
  • vixo
    azt tudom,nah elvileg half-life 1be is berakható a portalgun,de hogyan???? vki leírná nekem pls!
  • laca133
    Xp-re 9.0 van csak.
  • vixo
    és miég olyan kérdésem lenne,h a sima portal játékot nem tudom elindítani vmiért,vmi directx 8.0-ás hibát ír,már több helyről leszedtem a 8.oás verzióját a directx-nek,de egyiket sem tudom xp-re feltenni,mert elvileg csak me-ra,2000re és windows98ra van directx 8.0,xpre nincs???
  • vixo
    Hy all!

a sima half-life 2be be lehet rakni a portal fegyvert,de A counter Strike source játékba is bele lehet rakni? És ha igen,akkor hogy? valaki segítene,előre is Kösz!
  • samsung123
    na készülget az uj számitógép házam, amit a portal szellemébe készitek:) lassan de biztosan haladok majd rakok képeket, most az linkelem amiről ihhletet vettem:

• Pepsi Twist
    már megtaláltam kb 30 percel ezelött :D azért kösz
  • Bexter
    Hát ezt már jo rég irták le. szerntem jobban jársz ha te keresed meg mint más neked. Időt sporolhatsz meg vele :)
  • Pepsi Twist
    akkor igen de hogy? na meg a portalt sem tom elindítani (már megint) :S (valamit a steamemu.ini-ben kellet átírni csak már nem emléxem mit és mire)
  • Bexter
    Nekem ugy rémlik forditva :)
    Portálba a hl2 mapokat :)
  • Pepsi Twist
    Valaki leírta magyarul hogy hogy kell berakni a portalgun-t a hl2be vagy mifene csak nem találom, valaki belinkelné a hsz számát? KÖSZI!
  • 30Dani
  • VRSDM
    nemlehet valami rip-et szedtél le? :$
  • Balumann
    Esetleg nem lehet, hogy 5.1-re van beállítva a hangrendszer, és nincs bekapcsolva a center hangszóró? Bár ebbe a játékba úgyemlékszem frontokból is jön.
  • TSL16b
    Nemrég volt róla szó: #1327
  • spidey
    Nincs. Csak ki van tömörítve. Inkább előröl kezdem, ha rájövök, hogy kell GLaDOS hangját beállítani...
  • 30Dani
    Sokat vesztettél. Nincs telerakva custom mapekkel?
  • spidey
    csak eredetiben van hang?
  • Bexter
    nem eredeti?
  • spidey
    Hmm, végigmentem kb. 16 pályán, és megtudtam, hogy GLADOS-nak végig beszélnie kellett volna. Nekem meg sem szólalt. Ötlet, hogy miért?
  • Narxis
    Képet, mert így már nem rémlik.
  • baxxterboy
    gyerekek 15. pálya 2. felénél mit kell csinálni?
  • Narxis
    Először én is így kezdtem neki, de aztán támadt ez az ötletem. :D Meg aszittem majd kelleni fog a doboz ajtónyitáshoz.
  • 30Dani
    youtube
  • TSL16b
    Én nondestruktív módon oldottam meg: vittem oda egy széket az irodából.
  • caprine #1429
    Mi az a tecső???
  • Narxis
    Cső alá nyitsz egy portalt, másikat meg robotnál és kilöveted vele.Ja és nem fekjutni kell, hanem majd kiesik egy doboz amivel majd be tudsz jutni egy kis alagútba.
  • 30Dani
    tecsőn minden pálya végigjátszása fent van
  • gagasardy
    hi, a 19-es pályán vok, azután a rész után, amikor egy rakétát lövő robottal meg akar ölni., az üveget be tudtam törni, de utána nem tudok feljutni abba a vezetékbe, vki help?
  • Narxis
    Apróbb nem is lehetne. :)
  • RelakS
    a lejjebb lévő linken (#1409) keresztül érhető el, és ott az apróbetű írta
  • Narxis
    Nekem nem írja, gondolom mert ATi kártyám van és megvan a teljes verzió.
  • RelakS
    Steam rulz... írja is a letöltés gomb alatt, hogy csak demo
  • Narxis
    Gugli rulez!Ez a Portal: First Slice nem más mint egy meghosszabbított DEMO. Bővebb info.
  • Narxis
    Amúgy nekem mgvan még a régi nVidia kártyám, most berakjam a gépbe, hogy letöltsem? :) Tényleg jó lenne megtudni, hogy konkétan ez mi...