2459
Portal
-
#1539 szósz engine nagyonmód szerkeszthető, ingyen lekapod a TES-t vagy miaz. a contrsuction kit-et, és kiszeded őket. -
#1538 Nem tudjátok le lehet-e szedni valahonnan a portalban lévő (beszéd) hangokat wav vagy mp3 formátumban? -
#1537 -
#1536 legalább 20 szor meghallgattam zsinorban de még mindig magával ragad :) awesome :D -
#1535 Én helpelek neked if nekd kellek :D -
#1534 valakinek ha van kedve, és némi tudása, akkor belefoghatnánk egy portal magyarításba. szándfordzs szvsz képes ilyen hangot kreálni.
mondjuk tény hogy angolul sokkal édesebbek a hangok :) -
#1533 videótól független, marhajó a zene :] -
#1532 Zsír. Pont ezért kár, hogy Garry's Mod-hoz nincs normális portalgun, mert azzal még ennél is sokkal durvább videókat lehetne csinálni. (Gordon Freeman + Portalgun ) -
#1531 A korábban linkelt zenére egy rohadtjó klip :O -
humorosbol -
#1529 Az még megoldható, meg az is, hogy a portalgunnak is legyen hangja, de az ep2 sajna már nagyobb falat -
#1528 én a sima hl2 mapokat is csak tök bugosan tudtam átteni :S semminek nincs hangja, csak a fegyvereknek és annak, ha eltalálok valakit, meg néha egyszerűen beragadok és nemtudok megmozdulni. -
#1527 Én még az ep2 mappjait sem tudtam hibamentesen betölteni a portalba, szóval nemtudom. De nem hiszem, a Garry's Mod lua scripteket használ, a portal asszem nem. Egyébként meg kellenének dll-ek a portalból, hogy működjön a portalgun. -
#1526 Tényleg nem ugyan az ráadásul totálisan bugosak grafikailag.
De valahogy csak át lehet rakni a portalbol a gunt ugye? -
#1525 Egyáltalán nem ugyanaz, az inkább egy teleport csak megmarad a lendületed. Viszont mivel nem tudsz átesni a portálokon, így nem tudod kihasználni azok lehetőségeit. -
#1524 Gmodhoz van külön portalgun gyakorlatilag ugyanaz, csak picit máshogy nézki -
#1523 Valakinek sikerült már átraknia a portalt a garry's modba? Elvileg minden source motoros játéjba át lehet rakni. Ha esetleg még senki sem próbálkozott volna ezzel akkor meg tudnátok mondani, hogy hol van a portalgunnak az összes adata? A modellek megvannak de kéne a script is. -
#1522 [apro]én már láttam régen, megfelelek mester? csak ne szólj be mégegyszer mert elszégyellem magam egy marék kukoricán a sarokban .,. -
#1521 hát ebben a topicban biztos nem...
amugy grat az értelmes bebüfögésért, nc... -
#1520 vótmá' -
#1519 anyám, fetrengtem a szövegtöl :D -
#1518 A day in the life of a turret :D -
#1517 sajnos az még nullán:( ,nyithatós ajtós megoldáson gondolkozok, de lehet azt csak késöbb csinálom meg addig csak szimplán egyenes lesz és ki lesznek vágva a dvd meghajtónak meg egyéb dolgoknak a hely. de legalább már akkor már müködőképes lesz a ház:)(1 hét mulva kb) A koliba viszem be mert már kell egy jól szellőző ház. -
#1516 eleje hogy áll? -
#1515 édesapám repülőgép építő, így sztem nekem minden a rendelkezésemre áll majd, amúgy meg elektrotechnikai suliba járok mérnök asszisztensnek tanulva (nemeze akarok lenni) ... szóval na ma tervezgetek :] valami finom forma után -
#1514 lehet hogy hülye kérdés: magát a fémet mivel hajlítottad/vágtad? -
#1513 hAJRÁ HAJRÁ:) JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE, KAPOM -
#1512 kedvetkaptam énis valamiféle gépmoddingohz, amúgy is van itthon vagy 4üres ház elfekvőben, lehet be kéne újítani őket :] -
#1511 1510:a kábeleket alul vezetem el a gép alatt hátul, de majd rakok képeket a technikai részéről is
1508: rakok még képet, de legyen kész. eladni ezt nem hinném hogy eladom mert ez az első komolyabb modom ezért még apró szépséghibák vannak rajat, és csak tökéleteset adnék el:) (bár ha megfizetik:) -
#1510 ja az a túloldalon van, bocs most nézem a másik képet :) -
#1509 gép csatlakozásait hol oldod meg? -
#1508 dehogy szabdalod. még-még-még!!!
aporpó nem eladó a ház? :$ -
#1507 te űrült vagy :D -
#1506 Bocsi, hogy szétszabdalom a topikot de képet ritkán rakank ugyhogy én megteszem:)
Kb igy haladok, majd jönnek bele a neonok és világitós ventik -
#1505 lol ez mekkora :D -
#1504 Lehet hallottátok már :D -
#1503 LOL -
#1502 Itt a farsanang? :D -
#1501 [center] -
#1500 jezaz