2459
Portal
  • Bexter
    Eltünt a célkeresztem :D
    HOgy imátkozom vissza?
  • bardocz
    Köszi!
  • HunnernesKonge
    A First Slice csak az első 11 szintet tartalmazza a Portalból, egyébként semmiben nem különbözik, csak nem lehet végigjátszani
  • TreDoR
    Nemtudom, mivel nem tudtam letölteni, nem játszottam a first slice-al.
  • bardocz
    A két játék miben különbözik?Nem a pályákra gondolok,hanem ilyen alapvető dolgokra,mert itt én még pl nem találkoztam olyan lézeres kis robotokkal,ami van néhány képen.Meg itt van pár pálya,hol van egy megszabott portál,és ahoz lehet lerakni másikokat.
  • TreDoR
    Ezen nem lepődöm meg, nekem is nvidiám van, de hiába regeltem, nem tudtam leszedni a first slicet (avval az acc.-ommal voltam bejelentkezve amin van Portal...). Legalább szólhatott volna az Steam, hogy már van Portálod, biztos el akarod cseszni a lehetőséget?...
  • bardocz
    Hiába ingyenes,ha ajáték nemt udja magát úgy feltelepíteni,hogy működjön:D
  • TreDoR
    Igen, az is ingyenes az nvidia-soknak.
  • bardocz
    Sziasztok!

Tegnap frisítettem vga drivert,és mondta az nvidia,hiogy leszedhetek egy 14 szintes portal játékot,hát gondoltam kipróbálom.Játszok vele,örülök,hogy fut gépemen,kezdek belejönni,és a 10. szint után,amikor tölt,valamiért kilép a játék:( Amúgy nálam a játék neve Portal:The First Slice.Nagyon jó játék,csak sajnos lefagy:)

Ha már itt vagyok megkérdezem,hogy half-life 2:deathmatch,szintén ennek az akciónak a érsze,a játék indulásánál a töltésnél kiírja,hogy valami mss vagy hasonló evü dll fájl rosz helyen van,namost én próbáltam bárhova bemásolni,és akkor sem ment a játék:S
  • zolo
    Mit kell átírni?
  • Kicsikiraly
    igen, rájöttem, de azért kösz :D
  • laca133
    Elkell elöbb índítanod a játékot hogy létrehozzon olyan mappát :D
  • Kicsikiraly
    Újra lett telepítve a gép, így a portalt is újra kellett rakjam. Feltelepítem (Eredeti, Orange Box), és látom hogy van ez a flashes verzió mappackja. letöltöttem, tenném be, megyek Steam, Steamapps, és ott nincs steam felhasználónevemmel mappa, sőt csak egy SourceMODs nevű mappa van. hol lehet a hiba, telepítés gond nélkül zajlott.
  • Jani Hun
    :D:D:D:D
    Ot-n jáccok amugy:)
    meguntam h olyan lassan fejlödtem:):D
    szal mentem a sexOt jóóóóóósok szorzósra:D igaz sokszor tele van:D meg már alig jáccok:D
    na majd holnap még jövökk jóóócak:D
  • Bexter
    nem a kérdésedre válasz de melyik serveren tibiázol? :D
  • Jani Hun
    csőő all...
    nem eredetibe van meg és bajom van:D:D illetve a gémmel:) naszal
    elinditanám és kiir egy olyat h

Error!

MountAppFilesystem() failed:

OK
    naszal ha valaki tudná a megoldást akkor lécci:)
  • Tinman #1683
    Sajna csak 80-as fénymásolópapír volt készleten, lehet, hogy majd megcsinálom keményebb papírból, mert ennek nincs tartása... lehet látni, hogy behajolt a talaj, meg görbe a fal :-/
    De kis Portal hangulatot azért áraszt :-) Most a turretet kezdtem el, jó nehéz lesz, főleg kicsiben...
  • TreDoR
    Jók lettek, grat! Kartonból csináltad?
  • RAZOR27
    Defasza!
  • Tinman #1680
    Már csak a sütit, egy HQ cube-ot, meg egy turretet kell megcsinálnom :-/

• xido
    nem szabad...csak kis időre:)
  • 30Dani
    Elég hamar sikerült eladkadnom :)
  • xido
    dehogynem...nagy móka..jó,hogy egybe lettek fűzve a pályák:)
  • 30Dani
    Előbb mégcsak majdnem jobb volt :)
    Csak gondoltam mivel a flesses 2D volt, ezért 3D-ben nem akkora móka.
  • Bexter
    Jobb mint az eredeti :D
  • 30Dani
    Érdemes leszedni a flesses kiegészítőt?
  • Bexter
    Nah végeztem vele :D Majdnem jobb mint az eredeti :D
  • Bexter
    flash portal mapban elakadtam :D
    Ahol a kocka adagolo fejemre esik és beragad egy csomo fenn van egy piros nyil :D
    valaki help
  • TreDoR
    Ha nem eredeti a game nem fog, max. ha patchelt a steam. Egyébként c:/Program Files/Steam/SteamApps/
  • vixo
    hy all!

vki tudna segíteni a portal telepítésében?
    source 2007 binaries.gcf fájlt hova kell rakni,h működjön a portal?
    a steam termszetesen fent van a gépemen.
    előre is köszi a helpet!
  • xido
  • VRSDM
  • Narxis
    :D
  • Bexter
  • Narxis
  • xido
    fúj de egy görény ez az új pálya-fürt hozzá:))..éjjel azt hittem valami kurva újat fedeztem fel benne,hogy oda ugráltam el,ahová elvileg nem lehet vagy nincs jelentősége...erre kiderül,hogy arra kell menni...ehh..rontják el az örömömet
  • RAZOR27
    Hát sikerült végigvinnem.Hát a végefőcím zenéjét annyira agyonajnározták, hogy csakazértis kijátszottam, de nem ájultam el tőle :D
  • 30Dani
    tecsőn keress rá
  • RAZOR27
    Üdv nincs valakienek egy videója, vagy elihazítása a 19., utolsó feladatról, először akadok el és miértisne pont az utolsónál :(
  • pointer4
    Na megvan, ott lennt a piros X es helyen is lehet nyitni portal kaput, báár, tutti hogy 10x próbáltam de nem ment előszőr. Ez után már könnyű, plafonra nyomsz egyet benn, beugrassz a lépcsők alá, mejd a plafonon átesve magad alá is, és hopp felreppensz.