2459
Portal
-
#1699 Eltünt a célkeresztem :D
HOgy imátkozom vissza? -
#1698 Köszi! -
#1697 A First Slice csak az első 11 szintet tartalmazza a Portalból, egyébként semmiben nem különbözik, csak nem lehet végigjátszani -
#1696 Nemtudom, mivel nem tudtam letölteni, nem játszottam a first slice-al. -
#1695 A két játék miben különbözik?Nem a pályákra gondolok,hanem ilyen alapvető dolgokra,mert itt én még pl nem találkoztam olyan lézeres kis robotokkal,ami van néhány képen.Meg itt van pár pálya,hol van egy megszabott portál,és ahoz lehet lerakni másikokat. -
#1694 Ezen nem lepődöm meg, nekem is nvidiám van, de hiába regeltem, nem tudtam leszedni a first slicet (avval az acc.-ommal voltam bejelentkezve amin van Portal...). Legalább szólhatott volna az Steam, hogy már van Portálod, biztos el akarod cseszni a lehetőséget?... -
#1693 Hiába ingyenes,ha ajáték nemt udja magát úgy feltelepíteni,hogy működjön:D -
#1692 Igen, az is ingyenes az nvidia-soknak. -
#1691 Sziasztok!
Tegnap frisítettem vga drivert,és mondta az nvidia,hiogy leszedhetek egy 14 szintes portal játékot,hát gondoltam kipróbálom.Játszok vele,örülök,hogy fut gépemen,kezdek belejönni,és a 10. szint után,amikor tölt,valamiért kilép a játék:( Amúgy nálam a játék neve Portal:The First Slice.Nagyon jó játék,csak sajnos lefagy:)
Ha már itt vagyok megkérdezem,hogy half-life 2:deathmatch,szintén ennek az akciónak a érsze,a játék indulásánál a töltésnél kiírja,hogy valami mss vagy hasonló evü dll fájl rosz helyen van,namost én próbáltam bárhova bemásolni,és akkor sem ment a játék:S -
#1690 Mit kell átírni? -
#1689 igen, rájöttem, de azért kösz :D -
#1688 Elkell elöbb índítanod a játékot hogy létrehozzon olyan mappát :D -
#1687 Újra lett telepítve a gép, így a portalt is újra kellett rakjam. Feltelepítem (Eredeti, Orange Box), és látom hogy van ez a flashes verzió mappackja. letöltöttem, tenném be, megyek Steam, Steamapps, és ott nincs steam felhasználónevemmel mappa, sőt csak egy SourceMODs nevű mappa van. hol lehet a hiba, telepítés gond nélkül zajlott. -
#1686 :D:D:D:D
Ot-n jáccok amugy:)
meguntam h olyan lassan fejlödtem:):D
szal mentem a sexOt jóóóóóósok szorzósra:D igaz sokszor tele van:D meg már alig jáccok:D
na majd holnap még jövökk jóóócak:D -
#1685 nem a kérdésedre válasz de melyik serveren tibiázol? :D -
#1684 csőő all...
nem eredetibe van meg és bajom van:D:D illetve a gémmel:) naszal
elinditanám és kiir egy olyat h
Error!
MountAppFilesystem() failed:
OK
naszal ha valaki tudná a megoldást akkor lécci:)
-
#1683 Sajna csak 80-as fénymásolópapír volt készleten, lehet, hogy majd megcsinálom keményebb papírból, mert ennek nincs tartása... lehet látni, hogy behajolt a talaj, meg görbe a fal :-/
De kis Portal hangulatot azért áraszt :-) Most a turretet kezdtem el, jó nehéz lesz, főleg kicsiben... -
#1682 Jók lettek, grat! Kartonból csináltad? -
#1681 Defasza! -
#1680 Már csak a sütit, egy HQ cube-ot, meg egy turretet kell megcsinálnom :-/
-
xido #1679 nem szabad...csak kis időre:) -
#1678 Elég hamar sikerült eladkadnom :) -
xido #1677 dehogynem...nagy móka..jó,hogy egybe lettek fűzve a pályák:) -
#1676 Előbb mégcsak majdnem jobb volt :)
Csak gondoltam mivel a flesses 2D volt, ezért 3D-ben nem akkora móka. -
#1675 Jobb mint az eredeti :D -
#1674 Érdemes leszedni a flesses kiegészítőt? -
#1673 Nah végeztem vele :D Majdnem jobb mint az eredeti :D -
#1672 flash portal mapban elakadtam :D
Ahol a kocka adagolo fejemre esik és beragad egy csomo fenn van egy piros nyil :D
valaki help -
#1671 Ha nem eredeti a game nem fog, max. ha patchelt a steam. Egyébként c:/Program Files/Steam/SteamApps/ -
#1670 hy all!
vki tudna segíteni a portal telepítésében?
source 2007 binaries.gcf fájlt hova kell rakni,h működjön a portal?
a steam termszetesen fent van a gépemen.
előre is köszi a helpet! -
xido #1669 -
#1668 -
#1667 :D -
#1666 -
#1665 -
xido #1664 fúj de egy görény ez az új pálya-fürt hozzá:))..éjjel azt hittem valami kurva újat fedeztem fel benne,hogy oda ugráltam el,ahová elvileg nem lehet vagy nincs jelentősége...erre kiderül,hogy arra kell menni...ehh..rontják el az örömömet -
#1663 Hát sikerült végigvinnem.Hát a végefőcím zenéjét annyira agyonajnározták, hogy csakazértis kijátszottam, de nem ájultam el tőle :D -
#1662 tecsőn keress rá -
#1661 Üdv nincs valakienek egy videója, vagy elihazítása a 19., utolsó feladatról, először akadok el és miértisne pont az utolsónál :( -
#1660 Na megvan, ott lennt a piros X es helyen is lehet nyitni portal kaput, báár, tutti hogy 10x próbáltam de nem ment előszőr. Ez után már könnyű, plafonra nyomsz egyet benn, beugrassz a lépcsők alá, mejd a plafonon átesve magad alá is, és hopp felreppensz.