2459
Portal
-
#1739 Ennyit simán megér, még ha rövid is. De szerencsére van még 50-100 custom map is. Meg most ez a kiegészítő. Szóval el vagyunk látva. -
tomonor #1738 nekem is eredeti van... 2000 FT. Pfff. -
#1737 nekem eredeti van szoval csak arol tudok majd nyilatkozni :) -
#1736 xD énis olvastam, igazából azért is írtam be ide, gondoltam majd valamelyik jóember csak letölti és elmeséli, megy-e -
#1735 Remélem a warezes portallal is megy majd!
"In order to play Portal: Prelude you need to have Steam/Portal installed on your system" -
#1734 én most töltöm :)
kiváncsi vagyok -
#1733 Innen tölthető a Prelude -
tomonor #1732 LINKET!!!!!!!!!!!!!!! -
#1731 Gondolom hallottátok már a Portal: Prelude-ről, most jött ki (asszem épp ma) 7xxMb-os pályacsomag ami az eredeti sztori előzményeibe enged bepillantást :) véleményt kérek! -
#1730 igen, én meg onnan másoltam :D -
#1729 lol -
tomonor #1728 igen, én küldtem ezt a képet a világ legjobb nője 'zárt' topikba xdd -
#1727 -
tomonor #1726 Nem akart minket megölni... Csak szabad akart lenni.
-
#1725 szuper :D -
#1724 -
#1723 ez tök jó :) -
#1722 BOCS
-
#1721 The Device Has Been Modified v2 -
#1720 szerintem fake. az egyetlen valós mód eljutni a tortáig és a WCC-ig, az az hogy a GLaDOS elleni harc közben (vagy akár előtte, lényeg hogy azon a pályarészen legyél) noclipet benyomsz, elmész jó messzire pályán kívül, és látni fogsz a pálya mellett egy részt ami valahogy nem illik oda. Na az lesz az a piros folyosó, végén a tortával és a WCC-vel.
(ha spoileres szóljatok, bár szerintem kevesen vannak már akik nem játszották volna végig :D) -
#1719 vótmán? -
#1718 parancsikon jobb gomb tulajdnságok, Cél résznél meg beirod hogy igy nézzen ki:
...\portal\hl2.exe -steam -game portal
a 3 pont jelöli az elötte lévő mappákat! -
tritonkirály #1717 Sziasztok, tudom hogy már ezerszer le lett irva...én meg már 1 órája böngészem visszamenőleg az oldalakat, de nem találtam megoldást.
Szóval letöltöttem az unleashed verziót, kicsomagoltam, kiraktam az asztalra a másolatot az exe-ről...letöltöttem a fixálót kicseréltem a már meglévőre de még mindig azt irja ki hogy:MountAppFilesystem() failed:
Tényleg hálás lennék egy jo megoldásért....
Előre is köszönöm srácok... -
kalapos #1716 Kösz a segítséget -
#1715 nem -
kalapos #1714 Egy linket tudnál írni? -
#1713 tecsőn van végigjátszás minden maphoz -
kalapos #1712 Üdv.
A 15 pályán elakadtam.Valaki tudna segíteni.
Ott vagyok hogy a olazmagönböt be kellene tennem a fogóba ami a kijárathoz vezető liftet leengedi de pont a fogó elött van 2 üveglap és a teremben ahol vagyok van 2 szoba is -
#1711 elég sok nagy topikban van kint a linkje, folyamatosan a banner alatt...
olyan topikokban is amiket modik gazdiznak :]
St füle rágva volt sokáig hogy legyen szavazás, most van, lehetőséget adunk... :| -
#1710 ha egy topikot reklámozol, az is reklám. (kaptak már ezért büntit, sőt bant, nem is egyszer) -
#1709 énis :D -
#1708 Azé raktam a végére szmájlit.... -
#1707 sg-n belüli belső link, szóval mireklám? -
#1706 "Ez nem a reklám helye" -
#1705 ha szükség van ránk ;)
hogyha nem tudnátok :)
Az SG berkein belül vállalunk külső szavazások hosztolását. Ha egyéni szavazást akarsz elhelyezni a topikodban,
akkor írj VRSDM, Desigo vagy Ability nevű felhasználók valamelyikének.
Köszönjük! :) -
#1704 -
#1703 beírod consoleba, hogy:
crosshair 1 -
#1702 -
#1701 van egy húgom... -
#1700 :D valamit buheráztad?