2459
Portal
-
tomonor #1779 /facepalm -
#1778 /facepalm -
#1777 hát lehet hogy sokan fogják áldani, de akik eredetivel játszanak csak facepalmoznak :D hogy egy ilyen játék nem ér meg 4K-t embereknek :D -
zitababa #1776 Hello!
Sokan fogják áldani nevemet!
HA MŰKÖDŐ STEAM NÉLKÜLI WAREZT AKARTOK LETÖLTENI A "PRELUDE" JÁTÉKHOZ, AKKOR a 1,43 GB-OS STANDALONE VERZIÓRA KERESSETEK RÁ, MERT TÖKÉLETESEN MŰKÖDIK STEAM NÉLKÜL!
Most teszteltem!!!!
zita -
#1775 Tudom, portal kb 3600, orange box mondjuk 6500. De engem a többi egyáltalán nem érdekel, hiába alig drágább -
#1774 de a portal magába majdnem annyi mint az orange box :D -
tomonor #1773 ráadásul polcokon
pont igy:
-
tomonor #1772 külön is lehet venni az orange box játékait -.- pl portal-t. -
#1771 Nem lehet szétbontani egy orange boxot? Nekem a Portalon kívül nem kell más. Vagy nincs értelme, mert minden program ugyanazt az accountot használja? -
#1770 persz, hogy van, de most az épp egy másik játékkal fog találkozni a pénztárnál -
tomonor #1769 o.o nekem nem. te, nemigaz hogy nincs 4k-d... -
#1768 Optimista vagyok, azt gondolom néhány nap és valaki fogja és kimásolja a map fájlokat és felteszi valahova...(elvégre a a flash-map packot is csak másolgatni kellett) -
#1767 amugy is meg kéne venni, tahoság egy ilyen jo játékkal játszani ugy hogy nem eredeti :D -
#1766 akkor meg pláne megéri :D -
#1765 Elnézek mediamarktba, hátha van.
Akkor dobozos eredetivel tuti hogy menni fog a Prelude, warezzal meg tuti nem? -
#1764 htx, nem tudom miaz -
#1763 Szerintem használtan max:D
4000FT újonnan -
#1762 #1757 -
tomonor #1761 Én egy rocky megastore-ba vettem tavaly. Steam acc is járt hozzá természetesen, ám nekem már volt acc-om azelőtt is, szal... -
tomonor #1760 a flash pályascsomag ehez képest gyerekjáték volt nekem :D -
#1759 nehezebb a flash-map pályacsomagnál? (röstellem, de elakadtam benne :D) -
#1758 thx majd gépcsere után beshopingolom :D -
#1757 Nem árulod el hol 2k a játék? -
xido #1756 cdgalaxis -
xido #1755 most már csak 7K HUFért!!! -
tomonor #1754 Kira a mod o: (és kikuurt nehéz :D ) -
#1753 orange box. 5 db egytől egyig rongyosra játszható játék(tapasztalatból mondom, half life 5/5 TF2-t is rengeteget toltam, Portal pedig örök top1 játék lesz nálam) 12K HUFért. szerintem megéri, a legjobb üzlet, és portalt elég olcsón kapod meg ha úgy nézzük :) -
#1752 Hopp, hülyeséget írtam, 8 chapter van. Egy chapter asszem több részből áll. -
#1751 8 pályát láttam, de nem tudom mekkorák, gondolom ahogy haladsz előre egyre összetettebb, nagyobb lesz 1-1 pálya. -
#1750 Milyen hosszú kb. az eredetihez viszonyítva? -
#1749 Na végre ki tudtam próbálni a Prelude-ot, sokkal nehezebb mint az alap játék, de éppen ez adja a savát-borsát. Nekem legalábbis sokkal nehezebb... mielőtt jönnének a hardcore portal fanok :P De nagyon jól sikerült, a megszokott humoros mondatoktól kezdve az a fura steril hangulat amit ad, abszolút tetszik eddig a játék. A zene is nagyon jó, le is szedtem a készítők oldaláról. -
#1748 Fog. -
#1747 hol 2000? -
#1746 De nem azt írja hogy Steam kell hozzá? Ha itthon veszek dobozost, azzal fog menni? -
#1745 idehaza amit tlaáltam legolcsobb az 3600 steamen 20$ mostani ráfolyamot nézve jobb ha idehaza veszem meg :D -
#1744 Steamen. -
#1743 nem.
Hol lehet legolcsobbanmegvenni eredetiben? -
#1742 Működik valakinek nem eredeti játékkal? -
tomonor #1741 *half life 2 -
tomonor #1740 van még a portal TFL pack is, ami gondolkodtató és kira is egyben :D http://www.youtube.com/watch?v=O3Hg_Du3iDE-vidi... Ám ehez nemcsak steam szükséges, hanem hlaf life is, ugyanis néhány textúrát, hangot onnan vesz ki xD