2459
Portal
  • tomonor
    /facepalm
  • Narxis
    /facepalm
  • Kicsikiraly
    hát lehet hogy sokan fogják áldani, de akik eredetivel játszanak csak facepalmoznak :D hogy egy ilyen játék nem ér meg 4K-t embereknek :D
  • zitababa
    Hello!

Sokan fogják áldani nevemet!
    HA MŰKÖDŐ STEAM NÉLKÜLI WAREZT AKARTOK LETÖLTENI A "PRELUDE" JÁTÉKHOZ, AKKOR a 1,43 GB-OS STANDALONE VERZIÓRA KERESSETEK RÁ, MERT TÖKÉLETESEN MŰKÖDIK STEAM NÉLKÜL!
    Most teszteltem!!!!

zita
  • 30Dani
    Tudom, portal kb 3600, orange box mondjuk 6500. De engem a többi egyáltalán nem érdekel, hiába alig drágább
  • Kicsikiraly
    de a portal magába majdnem annyi mint az orange box :D
  • tomonor
    ráadásul polcokon
    pont igy:
  • tomonor
    külön is lehet venni az orange box játékait -.- pl portal-t.
  • 30Dani
    Nem lehet szétbontani egy orange boxot? Nekem a Portalon kívül nem kell más. Vagy nincs értelme, mert minden program ugyanazt az accountot használja?
  • RAZOR27
    persz, hogy van, de most az épp egy másik játékkal fog találkozni a pénztárnál
  • tomonor
    o.o nekem nem. te, nemigaz hogy nincs 4k-d...
  • RAZOR27
    Optimista vagyok, azt gondolom néhány nap és valaki fogja és kimásolja a map fájlokat és felteszi valahova...(elvégre a a flash-map packot is csak másolgatni kellett)
  • Bexter
    amugy is meg kéne venni, tahoság egy ilyen jo játékkal játszani ugy hogy nem eredeti :D
  • Kicsikiraly
    akkor meg pláne megéri :D
  • 30Dani
    Elnézek mediamarktba, hátha van.
    Akkor dobozos eredetivel tuti hogy menni fog a Prelude, warezzal meg tuti nem?
  • 30Dani
    htx, nem tudom miaz
  • grebber
    Szerintem használtan max:D

4000FT újonnan
  • 30Dani
  • tomonor
    Én egy rocky megastore-ba vettem tavaly. Steam acc is járt hozzá természetesen, ám nekem már volt acc-om azelőtt is, szal...
  • tomonor
    a flash pályascsomag ehez képest gyerekjáték volt nekem :D
  • RAZOR27
    nehezebb a flash-map pályacsomagnál? (röstellem, de elakadtam benne :D)
  • Bexter
    thx majd gépcsere után beshopingolom :D
  • 30Dani
    Nem árulod el hol 2k a játék?
  • xido
    cdgalaxis
  • xido
    most már csak 7K HUFért!!!
  • tomonor
    Kira a mod o: (és kikuurt nehéz :D )
  • Kicsikiraly
    orange box. 5 db egytől egyig rongyosra játszható játék(tapasztalatból mondom, half life 5/5 TF2-t is rengeteget toltam, Portal pedig örök top1 játék lesz nálam) 12K HUFért. szerintem megéri, a legjobb üzlet, és portalt elég olcsón kapod meg ha úgy nézzük :)
  • Narxis
    Hopp, hülyeséget írtam, 8 chapter van. Egy chapter asszem több részből áll.
  • Narxis
    8 pályát láttam, de nem tudom mekkorák, gondolom ahogy haladsz előre egyre összetettebb, nagyobb lesz 1-1 pálya.
  • 30Dani
    Milyen hosszú kb. az eredetihez viszonyítva?
  • Narxis
    Na végre ki tudtam próbálni a Prelude-ot, sokkal nehezebb mint az alap játék, de éppen ez adja a savát-borsát. Nekem legalábbis sokkal nehezebb... mielőtt jönnének a hardcore portal fanok :P De nagyon jól sikerült, a megszokott humoros mondatoktól kezdve az a fura steril hangulat amit ad, abszolút tetszik eddig a játék. A zene is nagyon jó, le is szedtem a készítők oldaláról.
  • Narxis
    Fog.
  • 30Dani
    hol 2000?
  • 30Dani
    De nem azt írja hogy Steam kell hozzá? Ha itthon veszek dobozost, azzal fog menni?
  • Bexter
    idehaza amit tlaáltam legolcsobb az 3600 steamen 20$ mostani ráfolyamot nézve jobb ha idehaza veszem meg :D
  • Narxis
    Steamen.
  • Bexter
    nem.
    Hol lehet legolcsobbanmegvenni eredetiben?
  • 30Dani
    Működik valakinek nem eredeti játékkal?
  • tomonor
    *half life 2
  • tomonor
    van még a portal TFL pack is, ami gondolkodtató és kira is egyben :D http://www.youtube.com/watch?v=O3Hg_Du3iDE-vidi... Ám ehez nemcsak steam szükséges, hanem hlaf life is, ugyanis néhány textúrát, hangot onnan vesz ki xD