Portal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
Na ott amikor visszajutok a pályára, ahol egy droid kilövi nekem az üveget. Ott a lépcsõn hogy kéne átjutni? Mert az ajtó nem nyílik, más út meg nincs.
És a Registríben hol állítható át????
És az Achievements-t nem lehet vhogy elindítani? Nekem a telepítõs Black Box van meg.
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
DFTBA ಠ_ಠ
ergó minig a csúcsponton kell mozgatni picitkét az egéren, majd várni hogy kidobjon újra ugyan az a portál a csúcspontra, és itt addig addig próbálkozol míg szépen jó helyen lesz, és lõ :]
elsõre énis szenvedtem mostmár 2-3. ugrásra mevan.
u dont have to listen anybody else but me
Lenne egy kérdésem: nem tudja valaki hogy a Portalba hogy a fenébe tok betenni custom mapokat?
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
u dont have to listen anybody else but me
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
2. Create shortcut on hl2.exe and add -steam -game portal
3. Play and Enjoy 😊
"
Help, ezzel mit kell csinálni? Shorcutot csinálok, properties-be beírom, nem indul...
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
hogy szerelem hogy a kezed a kezemben éltet" - ZSIZSKO " - kezelõorvosát vagy nyelvtan tanárát 😊
azért még az enyém jobb😊(kicsit elbiztam magam), de várom mikor adnak ki ilyen alakú teljes gépházat.
HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014
thank you for helping us help you help us all
itt se torrent se dc 😞
max ftp.
Azzal össze tudnánk dobni?
http://bexter.hu Szép Fényeket!
ha a játék megvan, inkább a programot szedd le hozzá
thank you for helping us help you help us all