2459
Portal
  • Narxis
    :D Nem is lehet benne noclip. :D
  • tomonor
    én simán végig toltam o.o' egyedül a 19-es chamberhez néztem segítséget, na az kikuurt nehéz, még a youtubeos segitséggel is (halál arra aki csal noclip-el!)
  • Narxis
  • Bexter
    fizu osztáskor már rendelem is :)
  • Zomil
    sztem nincs gond a nehézséggel :)

kicsit gondolkodni+koncentrálni kell és mindent meg lehet csinálni
  • zomgzerg
    lesz patch nemsokára amiben visszavesznek az eleje nehézségéből
  • xido
    az hagyján..én feltettem még tegnap éjjel,mikor lekaptam...aztán a cellámból se jutok ki a legelején,mert a turettek szétszednek:))
  • 30Dani
    Szopat ez a kiegészítő, nem pedig vicces. Chamber3-ban képtelen vagyok akkorát ugrani, mint kellene.
  • Zomil
    "Később azt a scene-t látjuk amikor Chell megérkezik és összeesik"
    Ki?:D

amugy azt értem is h késöb raktuk be a "morality" modult, mertmár elinditota a gázt, de miután beraktuk mért fözött meg még1 professzort? :D
  • tomonor
    miért nem? Glados megtámadta a professzorokat, mert hiányzott a megfékező processzor amit neked kellett belerakni, ám hamarabb elindította a gáz kibocsátást, nem ugy mint az eredeti portálban. Aztán mikor a csaj meghalt, kivonszolta GMAN. Később azt a scene-t látjuk amikor Chell megérkezik és összeesik. Közbe egy villám megvilágítja GMAN-t a pultnál. Legalábbis sejtésem szerint ez történt :)
  • Zomil
    nah akkor a véleményem:

-többször elakadtam mint a sima portálban, de ez sem volt annyira nehéz:)
    -jó poénok voltak benne, jók a szövegek
    -jó a sztori :)

összességében nagyon tetszett, látszik, h sokat dolgoztak vele a készitök

bár a vége nekem nem teljesen 1értelmü :D
  • tomonor
    válaszok:
    -eredetileg F6 a gyorsmentés és F9 a betöltés
    -telepítéskor half life tartalmakat szed le a steam-ről
    -igenis meg tudnak nevettetni, ám az is igaz hogy igazi ördögök (egyszer amikor elakadtam egy csapdába fogtak, és kivégeztek :D )
    -hát, ez van >:P
  • 30Dani
    Elindítottam a Prelude-öt nem eredeti Portallal. Amit tapasztaltam:
    - F9 nem hozza vissza a gyorsmentést, F10-re viszont kidobott az desktopra.
    - Néhol villogó 3D-s ERROR feliratok vannak, gondolom a HalfLifeból hiányol dolgokat, ha már valaki összerakta standalone verzióként, akkor ezek miért nincsenek benne?
    - Szerintem humortalan, idegesítő a személyzet, ez nagy csalódás az eredeti játékhoz képest.
    - Nagyon hamar elakadtam :)
  • Narxis
    Ámen.
  • xido
    no problemo,csücsül a polcon:)
  • xido
    csak ötlet volt,mert simán a Portal régen ment így..most már OB van fent,így nem zavar,ha keresi:)
  • Kicsikiraly
    vegyétek meg inkább a játékot, és akkor ezzel nincs probléma.
  • tomonor
    nekem a prelude inditáskor a steamet kezdte keresni, csak szólok...
  • xido
    2.98g méretű Portal-Unleashed...kicsomagol oda,ahová a kedves user óhajtja,beír valamit még az exe-hez aztán kész,gondolom a Prelude is megy ezzel...
  • Bexter
  • RAZOR27
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    a kalóz öböl-ben egyetlen verzió van, a commentjeibe belevan írva mitkell tenni, hogy mennyen

• Bexter
    ott nincs 1,43 as méretü :P
  • xido
    ha nem kezdtek itt el "Prelude"-ozni,le nem esik,hogy nem a flash-adaptációval nyomjátok,hanem van egy új mod hozzá...fene,pedig egy időben figyeltem ezeket,mint megszállott Portal-rajongó:)
  • tomonor
    a 19.ik pálya első fele lesz igazán izzasztó :D 2 óra elment rá míg feljutottam a tetőre és beállítottam a dolgokat, utánna néztem meg a csalást. nos ugy már könny ülett volna >.<
  • zitababa
    Hát én a 3.-ik pályán izzadok, már a végén lennék, de a kijárat előtti peremet sehogy sem érem el.Már 100-szor ugrottam,guide-ot néztem, de nem jön össze. Ugrás közben hiába ugrok is, nem éri el,lehet vmivel gyorsítani, vagy trükközni?
    ha minden pályán így ki kell cm-ni, az gyengébbé teszi az elődjénél...
  • zitababa
    A mininován keress rá, nekem is onnan volt meg...
    ...amúgy osztom a többieket, tényleg nem könnyű, de ezért szeretjük,nem?
  • tomonor
    ezzel értek egyet.
  • tomonor
    én a végén árok, és ha nincs erőgéped, nem fogod tudni végigvinni, úgy laggol. Glados korántsem olyan gyenge, mint amilyennek a normál játékba mutatja magát. Tud pl energiahullámokat kibocsátani, van vonósugara(ez az eredeti játékba is benne van, csak nem téged dobál vele ) és lézersugara is, ami mindent átéget. Mellé 4 FPS-es játékmenet, és isszonyú nehéz stb stb. >.<
  • RAZOR27
    Na elkezdtem a Prelude-t, bitang nehéz lett, már a "bemelegítő" pályán turretekbe ütköztem, ami nemis gond (kedvenc akadályaim :), de a technikás részekkel szokásom szerint sok időt töltök :D
  • pointer4
    Lehet van egy 3. verzió, mert itt egyik se pálcika. Nem az a choosenOne-os flesh anim ? :D
  • tomonor

?_? akkora noob nem lehet
  • pointer4
    Csak csóró :D Ezzel magyarázza.
  • xido
    talán a flash verzióval játszott és azt hiszi,a nagyjáték is ilyen:)
  • Bexter
    priviben küldenél linket vagy valamit mert nem tlaálom :)
  • tomonor

Továbbá, a végső harcnál járok, miután aktiváltam gladost, és megvan a lilla processzor, ám az istenért se sikerül beregasztanom belé >.< Legalább is ezzel a 4 FPS-el elhetetlen. :/
  • Kicsikiraly
    :D
  • Bexter
  • Narxis
    Mi van? Elakadtál az első pályán? :D Szar mi?
  • Kicsikiraly
    ? a portal konzolos pálcikákkal való mozgás? 12 éves amerikaiak gondolkozásához szarrábutított játék? szerintem te még nem játszottál vele :D
  • zomgzerg
    miert erne meg egy 1.5 oras konzolos palcikakkal mozgashoz es 12 eves amerikaiak gondolkozasahoz szarrabutitott jatek 4 ezer forintot? :D