Portal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt nem hiszem el,te is ott akadtál el????? Most akartam képet feltenni,h itt h kell átjutni.

Zomil
jah igy már más 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

pointer4
Ja, nézd meg mire írtam, ott a link.
Narxis
Lehet egy hozzászólás bekerült egy tér-idõ hasadásba és így a Portal 2 topik helyett a Portal topikba került a hozzászólása. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Zomil
portalban hajó? 😮

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

pointer4
Van talán a vége fele, amikor kijutsz a pályáról, 4 barna kocka eltolásával egy szerelõ járatba, majd irodákba, ablakból hajó látszódik, és valmai daru gombra pakol valmait.
Na ott amikor visszajutok a pályára, ahol egy droid kilövi nekem az üveget. Ott a lépcsõn hogy kéne átjutni? Mert az ajtó nem nyílik, más út meg nincs.
TSL16b
Ahhoz a cheatland.hu/hl2 oldalról tölthetõ csomagot ajánlom, amiben a credits.txt további részeket magyarít a végefõcímben (ez a steameshez szánt csomagban nincs benne, mert a Steam úgysem törõdik vele). A registry átállítása a Steam-Hungarian.reg futtatásával a legegyszerûbb.

Ez GFC nélküli változat,és vmennyire magyar,de nem teljesen,tehát minden magyar benne,csak a dalszöveg nem.
És a Registríben hol állítható át????

TSL16b
A végefõcím csak kibontott (GCF nélküli) változaton változtatható teljesen magyarra, a játékmenü nyelve viszont a registryben (plusz a SteamEmu.ini-ben, ha van olyan) állítható át.

Zomil
gondolom nem eredeti...abban nem müködik az achievments

Nemtom beállítani,h minden magyar legyen a játékban,ne csak a párbeszédek szövege. A Creditsben is csak félig magyar,a dal szövege nem😞PLS HELP

És az Achievements-t nem lehet vhogy elindítani? Nekem a telepítõs Black Box van meg.

TreDoR
Az a rész portal funnel nélkül az igazi <#vigyor>, de úgy is könnyen meg lehet csinálni, ha rájössz a lényegre <#vigyor0>

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

Hú,meg tudtam csinálni😊 De csak úgy,h magam alá lõttem mindig újat,tehát a célra is,meg alám is mindig,és így ment😊

Én értem a logikáját,csak ott könnyebb korrigálni,ha mellé esnék,mert csak bal meg jobb van.Itt meg mozgathatok 4 gombot is,h pont bele essen.

azt nagyon egyszerûen végigvittem, itt is a fejtörõs részek komolyan mondom könnyebbek,mint ez a 18.pálya végén....

Kicsikiraly
ilyen problémákra ajánlom, h a portal flash játékkal játsz, az leegyszerûsíti 2d-re, és rájössz a momentum igazi logikájára, utána ezek elsõre sikerülnek majd.

DFTBA &#3232;_&#3232;

VRSDM
beállítod úgy "sok sok ide oda ugrálással" az egeret hogy pont a célpontot legyen mikor átfordul. ekkor várnod kell csak, mindig ugyan úgy fog beforogni (lábbal a föld felé) innentõl már csak egy jó idõzítés kell

ergó minig a csúcsponton kell mozgatni picitkét az egéren, majd várni hogy kidobjon újra ugyan az a portál a csúcspontra, és itt addig addig próbálkozol míg szépen jó helyen lesz, és lõ :]

elsõre énis szenvedtem mostmár 2-3. ugrásra mevan.

u dont have to listen anybody else but me

Hy! a 18.pálya végén amikor savas teremben a lépcsõkön kell felmenni magam alá lõtt portálokkal,azt hogy lehet egysdzerûen megcsinálni???Mert akárhogy próbálom,mindig mozognom kell a levegõben,nem marad egyensúlyban,h csak lõni kelljen.PLS HELP!!

mindenképpen látni fogsz benne maps mappát..oda tedd be...
Kicsikiraly
vedd meg az orange boxot, megéri 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Narxis
Akkor halvány segédfogalmam sincs. Ha kell hozzá Steam akkor lehet valahogy így ha nem akkor tényleg nem tudom.

De nekem nem eredeti a játék hanem az Unleashed-es változat van meg!
Narxis
Másold be az egészet a Steam fõkönyvtárán belül (alapméretezett: C:\Program Files\Steam) található: SteamApps\<Steam accountod neve>\portal\portal mappába.

Hali mindenki!

Lenne egy kérdésem: nem tudja valaki hogy a Portalba hogy a fenébe tok betenni custom mapokat?
VRSDM
jókérdés 😄

NEOreg3
csak tudnám, hogy a videóban miért egy custom mapon rohangál.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

TreDoR
Ez jó, erre elvileg még az Exite Mod is képes <#vigyor>

\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls

laca133
Örök hálám 😄D
VRSDM

Voltan
Megvan, csak át kellett írni az ini-t

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
". Unpack the release with WinRAR or equivalent
2. Create shortcut on hl2.exe and add -steam -game portal
3. Play and Enjoy 😊
"
Help, ezzel mit kell csinálni? Shorcutot csinálok, properties-be beírom, nem indul...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

pointer4
nooooo 😊
VRSDM
gondvanembör?

pointer4
Sztem ezzel kapcsolatban - " "amíg le nem hunyom örökre a szemem addig akarom
hogy szerelem hogy a kezed a kezemben éltet" - ZSIZSKO " - kezelõorvosát vagy nyelvtan tanárát 😊
VRSDM
így http://bestflash.com/java32_mirror.swf

Kicsikiraly
ilyen tükröt hogy lehet sg-be beszúrni? <#idiota>

DFTBA &#3232;_&#3232;

VRSDM

Narxis
need

Kicsikiraly
jól nézem, ez is egy gépház? 😄

ilyen kell 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

VRSDM

VRSDM
ez sem gyenge!!! :]

samsung123
lol😊
azért még az enyém jobb😊(kicsit elbiztam magam), de várom mikor adnak ki ilyen alakú teljes gépházat.

HDReadyTV(32"), AMD 955BE@4,3Ghz(24/7) AMD 5850@5870 1Gb,Lownoise aircooling, Invidual case, PS3Fat(GT5), Cockpit(G25), headtrack, DTS 5.1(970Watt)*2011, PS4*2014

MaSzKa

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
marha jó lett

tetszik grat

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

30Dani
ma már nem, de ha adsz elérést, akkor feldobhatom rá vmikor

thank you for helping us help you help us all

Bexter
A gáz hogy a gépem meg amin a game van innen kb 3000 km re van 😄
itt se torrent se dc 😞
max ftp.
Azzal össze tudnánk dobni?

http://bexter.hu Szép Fényeket!

30Dani
kb 140 mega
ha a játék megvan, inkább a programot szedd le hozzá

thank you for helping us help you help us all

Bexter
apropó kiszedett hangok. Valaki elküldené nekem zipben?
koliban nem lehet torrentezni se dc-zni minden szar le van tiltva 😞

http://bexter.hu Szép Fényeket!