Portal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"
u dont have to listen anybody else but me
hogyha nem tudnátok 😊
Az SG berkein belül vállalunk külsõ szavazások hosztolását. Ha egyéni szavazást akarsz elhelyezni a topikodban,
akkor írj VRSDM, Desigo vagy Ability nevû felhasználók valamelyikének.
Köszönjük! 😊
u dont have to listen anybody else but me
crosshair 1
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
\"Sergeant of the master sergeants most important person of extreme sergeants to the max!\" Duty Calls
Tegnap frisítettem vga drivert,és mondta az nvidia,hiogy leszedhetek egy 14 szintes portal játékot,hát gondoltam kipróbálom.Játszok vele,örülök,hogy fut gépemen,kezdek belejönni,és a 10. szint után,amikor tölt,valamiért kilép a játék😞 Amúgy nálam a játék neve Portal:The First Slice.Nagyon jó játék,csak sajnos lefagy😊
Ha már itt vagyok megkérdezem,hogy half-life 2:deathmatch,szintén ennek az akciónak a érsze,a játék indulásánál a töltésnél kiírja,hogy valami mss vagy hasonló evü dll fájl rosz helyen van,namost én próbáltam bárhova bemásolni,és akkor sem ment a játék:S
DFTBA ಠ_ಠ
Ot-n jáccok amugy😊
meguntam h olyan lassan fejlödtem😊😄
szal mentem a sexOt jóóóóóósok szorzósra😄 igaz sokszor tele van😄 meg már alig jáccok😄
na majd holnap még jövökk jóóócak😄
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
nem eredetibe van meg és bajom van😄😄 illetve a gémmel😊 naszal
elinditanám és kiir egy olyat h
Error!
MountAppFilesystem() failed:
OK
naszal ha valaki tudná a megoldást akkor lécci😊
gamer since: ,,Created: Apr 03 2005, 15:51:56 CEST"
De kis Portal hangulatot azért áraszt :-) Most a turretet kezdtem el, jó nehéz lesz, fõleg kicsiben...
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Csak gondoltam mivel a flesses 2D volt, ezért 3D-ben nem akkora móka.
thank you for helping us help you help us all
Ahol a kocka adagolo fejemre esik és beragad egy csomo fenn van egy piros nyil 😄
valaki help
http://bexter.hu Szép Fényeket!
vki tudna segíteni a portal telepítésében?
source 2007 binaries.gcf fájlt hova kell rakni,h mûködjön a portal?
a steam termszetesen fent van a gépemen.
elõre is köszi a helpet!