2459
Portal
  • Bexter
  • Bexter
  • MerlinW
    http://www.portalmaps.net/

Egyébként Google.
  • toto11
    tényleg nehéz volt, de jó
    hol vannak még ilyen kiegészítők?
  • tomonor
    azér' jó mer' jó nehéz =D
  • qtab986
    Prelude más játék lett mint a Portal.Nekem nem tetszik.A Portal egy klasz logikai játék a Prelude meg csak ügyességi játék.negyed órákat lehet elcseszni azzal,hogy egy szűk szögtartományban sikerüljön kilőni a sugarat.
  • TSL16b
    Mondom, hogy kész, el is küldtük. Mivel "hivatalos" honosítás lesz, várhatóan az update fogja tartalmazni más nyelvekkel együtt. A fejlesztő szerint most pont a fordítások elkészülésére várnak, aztán kiadják.
  • MerlinW
    Még mindig ugyanarról az egy helyről...
    www.magyaritasok.hu

Persze, ha elkészül.
  • xido
    még sehonnan,csak készítik hamarost
  • toto11
    és honnan lehet beszerezni a magyarítást
  • tomonor
    próbálgasd, nekem is úgy sikerült.
  • Twetr0x
    Egyrészt guggolj, mikor átmész a portalon, másrészt kapcsold ki azt, hogy a gép segítsen a portalba érkezni. Sokkal gyorsabban át lehet repülni rajta. Nekem legalábbis úgy sikerült.
  • qtab986
    4:35 nél hogyan gyorsul fel annyira,hogy feljut a lifthez?
  • TSL16b
    http://www.portalprelude.com

Kész a magyarítás is.
  • Narxis
    Prelude
  • qtab986
    A portal kiegészítő-ről hol lehet többet megtudni?Nem találom nyomát.Mi a neve?
  • tomonor
    jah nem, ez Johnatan Culton-tól van és Still Alive a neve. Azt hittem hogy a portal kiegészítő zenéjéről beszélsz. >.<
  • qtab986
    Erre a zenére gondolok.Ez a chemical brotherstől van?Valahogy nem tudom elhinni.
  • tomonor
    ja, a chemical brothers-től van, amikor glados-al harcolunk.
  • qtab986
    Ennek überdurva jó zenéje van a végén.
  • Narxis
    Én segítenék, de halvány lila fogalmam sincs.
  • ricsaka
    Basszátok meg, nekem ugyanaz a gondom, min Varga10-nek. Csak nekem meg van a source 2007 binaries.gcf Ha indítanám kiírja, hogy MountAppFilesystem() failed: pedig beírtam, hogy -steam -game portal

Nagyon szépen megkérem a kedves urakat, hogy segítsenek, mer nem hiszem el, hogy innen senki nem tudja értelmesen leírni, hogy mit kell csinálni. Mindenki csak fikázza szerencsétlen srácot, aki bénázik a game-el, pedig másfél percbe telne leírni, hogy hogyan oldja meg a problémát és akkor nem ezzel lenne tele az olda . . .
  • MerlinW
    1. Download Prelude from Fileshack.com
    2. Download 7-zip
    3. Extract the .exe file using 7-zip (yes, it is possible)
    4. copy extracted files to /Portal/prelude folder
    5. hl2.exe -game prelude

Launch the game and enjoy!

Működik, kipróbáltam.
  • Kicsikiraly
    :D nekem a kedvenc részem a "man-sized ad-hoc quantum tunnel through physical space with possible applications as a shower curtain"

^^
  • tomonor
    ...na akkor megyek zuhanyrózsákat gyártani a NASA-ank ;)
  • Kicsikiraly
    Itt a setting-et olvasd el :D
  • Zomil
    a zuhanyfüggöny és a tudományos ág teljesen összekapcsolható logikusan :DDDD

mit csinált a csávó? véletlen feltalálta a teleportáló zuhanyfüggönyt? :D
  • Kicsikiraly
    elejéhez: zuhanyfüggöny :D csak hogy pontosak legyünk :D
  • Zomil
    köszi szépen, nagyon jó kis leirás :)

egy linket tudnál dobni ahol bövebben el lehet olvasni?
  • tomonor
    jah, és a prelude-ban annát irányítjuk, aki már a klón tömeggyártás része. Azért is olyan elnézőek a professzorok, hogy ha beszorulsz egy csapdába, akkor kinyírnak :D
  • tomonor
    Valve közölte még annó, aztán felment wikire, és úgy a fan oldalakra. Sok sikert az olvasáshoz.
  • tomonor
    Nos tehát. Az eredeti Portal 2100 körül játszódik. Annó az Appereture Science-t egy C.JOHNSON nevű ember alapította aki függönyöket gyártott a katonaságnak (1950-ben). A függöny jó bevétel volt és később áttértek tudománnyal foglalkozni (maga a portal a half-life univerzumba játszódik)- többek között tervezték a portal gun-t, Genetic Lifeform and Disk Operating System-et, azaz GlaDOS-t, stb stb. Fő céljuk Black Mesa leverése volt. Létrehoztak egy alapítványt, a Bring-your-child-to-work day-t, ami nagyjából arról szólt, hogy a szülők bevitték a gyereküket pár hónapra/évre, ahol kísérleteztek velük (többek között klónozták is őket). Végül 1993-ban elkészült Glados 1.2 változata, 2001-ben pedig aktiválták (erről szól a prelude ugyebár). Ámbár, a Prelude annyiban eltér az eredeti sztoritól, hogy Glados nem támadt rögtön az emberekre, hanem szép lassan kezdett bezizzenni, ezért sem szeretik sokan a prelude-ot.
    Glados hozzáfért a klónokhoz, és még több klónt csinált, ám nemtudni mi történt, ám már az évszázad során annyira bekattant, hogy meg akart halni. Azért is volt olyan elengedő az eredeti portal-ban a preludehoz képest, amikor egy gyilkológép volt, aztán meg egy kis gyenge gép.
    Végülis terve nem sikerült, nem sikerült megölnie magát, ugyanis biztonsági mentést készített saját magáról a biztonsági mechanizmusa-erről szól a Still Alive. Mindenesetre Chell nem élte túl-a portal végén a halál kamera nézetben látjuk a világot, ahogy gladosnak esnek le a darabjai.
    A flash map pack története nem kötődik egyáltalán az eredeti portal-hoz, ám fel lehet fogni ugy mintha glados csak szórakozni akart volna egy picit chell egyik klónjával.
  • Narxis
    Kitalálták. :D
  • Zomil
    és ök mégis honnan veszik ezt? :D
  • tomonor
    nem is fog leesni. ez a fan-fikciós oldalakon van leírva. Na de ha ennyit nem tudtok, akkor mingyárt leírom mi-mi a portálban.
  • Zomil
    jah értem :)

és mikor derül ki h Chell a neve? :DDD

kb. 5ször végignyomtam a portal-t, de nekem nem esett le :O
  • Narxis
    lol
  • tomonor
    de lehet, csak a konzolba be kell irni hogy sv_cheats 1 és noclip
  • tomonor
    nem inkább erre? Chell az a csaj akivel a normál portal-ba nyomjuk (fekete haju)
  • Zomil

erre még nem válaszoltál :)