2459
Portal
-
#1859 -
#1858 -
#1857 http://www.portalmaps.net/
Egyébként Google. -
toto11 #1856 tényleg nehéz volt, de jó
hol vannak még ilyen kiegészítők? -
tomonor #1855 azér' jó mer' jó nehéz =D -
#1854 Prelude más játék lett mint a Portal.Nekem nem tetszik.A Portal egy klasz logikai játék a Prelude meg csak ügyességi játék.negyed órákat lehet elcseszni azzal,hogy egy szűk szögtartományban sikerüljön kilőni a sugarat. -
#1853 Mondom, hogy kész, el is küldtük. Mivel "hivatalos" honosítás lesz, várhatóan az update fogja tartalmazni más nyelvekkel együtt. A fejlesztő szerint most pont a fordítások elkészülésére várnak, aztán kiadják. -
#1852 Még mindig ugyanarról az egy helyről...
www.magyaritasok.hu
Persze, ha elkészül. -
xido #1851 még sehonnan,csak készítik hamarost -
toto11 #1850 és honnan lehet beszerezni a magyarítást -
tomonor #1849 próbálgasd, nekem is úgy sikerült. -
#1848 Egyrészt guggolj, mikor átmész a portalon, másrészt kapcsold ki azt, hogy a gép segítsen a portalba érkezni. Sokkal gyorsabban át lehet repülni rajta. Nekem legalábbis úgy sikerült. -
#1847 4:35 nél hogyan gyorsul fel annyira,hogy feljut a lifthez? -
#1846 http://www.portalprelude.com
Kész a magyarítás is. -
#1845 Prelude -
#1844 A portal kiegészítő-ről hol lehet többet megtudni?Nem találom nyomát.Mi a neve? -
tomonor #1843 jah nem, ez Johnatan Culton-tól van és Still Alive a neve. Azt hittem hogy a portal kiegészítő zenéjéről beszélsz. >.< -
#1842 Erre a zenére gondolok.Ez a chemical brotherstől van?Valahogy nem tudom elhinni. -
tomonor #1841 ja, a chemical brothers-től van, amikor glados-al harcolunk. -
#1840 Ennek überdurva jó zenéje van a végén. -
#1839 Én segítenék, de halvány lila fogalmam sincs. -
ricsaka #1838 Basszátok meg, nekem ugyanaz a gondom, min Varga10-nek. Csak nekem meg van a source 2007 binaries.gcf Ha indítanám kiírja, hogy MountAppFilesystem() failed: pedig beírtam, hogy -steam -game portal
Nagyon szépen megkérem a kedves urakat, hogy segítsenek, mer nem hiszem el, hogy innen senki nem tudja értelmesen leírni, hogy mit kell csinálni. Mindenki csak fikázza szerencsétlen srácot, aki bénázik a game-el, pedig másfél percbe telne leírni, hogy hogyan oldja meg a problémát és akkor nem ezzel lenne tele az olda . . .
-
#1837 1. Download Prelude from Fileshack.com
2. Download 7-zip
3. Extract the .exe file using 7-zip (yes, it is possible)
4. copy extracted files to /Portal/prelude folder
5. hl2.exe -game prelude
Launch the game and enjoy!
Működik, kipróbáltam. -
#1836 :D nekem a kedvenc részem a "man-sized ad-hoc quantum tunnel through physical space with possible applications as a shower curtain"
^^ -
tomonor #1835 ...na akkor megyek zuhanyrózsákat gyártani a NASA-ank ;) -
#1834 Itt a setting-et olvasd el :D -
#1833 a zuhanyfüggöny és a tudományos ág teljesen összekapcsolható logikusan :DDDD
mit csinált a csávó? véletlen feltalálta a teleportáló zuhanyfüggönyt? :D -
#1832 elejéhez: zuhanyfüggöny :D csak hogy pontosak legyünk :D -
#1831 köszi szépen, nagyon jó kis leirás :)
egy linket tudnál dobni ahol bövebben el lehet olvasni? -
tomonor #1830 jah, és a prelude-ban annát irányítjuk, aki már a klón tömeggyártás része. Azért is olyan elnézőek a professzorok, hogy ha beszorulsz egy csapdába, akkor kinyírnak :D -
tomonor #1829 Valve közölte még annó, aztán felment wikire, és úgy a fan oldalakra. Sok sikert az olvasáshoz. -
tomonor #1828 Nos tehát. Az eredeti Portal 2100 körül játszódik. Annó az Appereture Science-t egy C.JOHNSON nevű ember alapította aki függönyöket gyártott a katonaságnak (1950-ben). A függöny jó bevétel volt és később áttértek tudománnyal foglalkozni (maga a portal a half-life univerzumba játszódik)- többek között tervezték a portal gun-t, Genetic Lifeform and Disk Operating System-et, azaz GlaDOS-t, stb stb. Fő céljuk Black Mesa leverése volt. Létrehoztak egy alapítványt, a Bring-your-child-to-work day-t, ami nagyjából arról szólt, hogy a szülők bevitték a gyereküket pár hónapra/évre, ahol kísérleteztek velük (többek között klónozták is őket). Végül 1993-ban elkészült Glados 1.2 változata, 2001-ben pedig aktiválták (erről szól a prelude ugyebár). Ámbár, a Prelude annyiban eltér az eredeti sztoritól, hogy Glados nem támadt rögtön az emberekre, hanem szép lassan kezdett bezizzenni, ezért sem szeretik sokan a prelude-ot.
Glados hozzáfért a klónokhoz, és még több klónt csinált, ám nemtudni mi történt, ám már az évszázad során annyira bekattant, hogy meg akart halni. Azért is volt olyan elengedő az eredeti portal-ban a preludehoz képest, amikor egy gyilkológép volt, aztán meg egy kis gyenge gép.
Végülis terve nem sikerült, nem sikerült megölnie magát, ugyanis biztonsági mentést készített saját magáról a biztonsági mechanizmusa-erről szól a Still Alive. Mindenesetre Chell nem élte túl-a portal végén a halál kamera nézetben látjuk a világot, ahogy gladosnak esnek le a darabjai.
A flash map pack története nem kötődik egyáltalán az eredeti portal-hoz, ám fel lehet fogni ugy mintha glados csak szórakozni akart volna egy picit chell egyik klónjával. -
#1827 Kitalálták. :D -
#1826 és ök mégis honnan veszik ezt? :D -
tomonor #1825 nem is fog leesni. ez a fan-fikciós oldalakon van leírva. Na de ha ennyit nem tudtok, akkor mingyárt leírom mi-mi a portálban. -
#1824 jah értem :)
és mikor derül ki h Chell a neve? :DDD
kb. 5ször végignyomtam a portal-t, de nekem nem esett le :O -
#1823 lol -
tomonor #1822 de lehet, csak a konzolba be kell irni hogy sv_cheats 1 és noclip -
tomonor #1821 nem inkább erre? Chell az a csaj akivel a normál portal-ba nyomjuk (fekete haju) -
#1820 #1811
erre még nem válaszoltál :)