2459
Portal
-
#1899 Nah megvettem a narancso bxot :D -
Bulics #1898 nah jó találtam párat de nem tudom elindítani nem ismeri fel a program fekete képet mutat és nem indítja el. -
Bulics #1897 Helló tudtok olyan nagyobb pálya csomagokat olyasmit mondjuk mint a prelude meg flash mappack? -
tomonor #1896 shader beállításokat vedd fel maxra -
#1895 options / video -ba állíts át vmit, vagy nemtom -
Bulics #1894 Sziasztok. Régebben letöltöttem már a portalt, és egy párszor végig is vittem. olyan kérdésem lenne hogy a portálok már nem olyanok mint egyébként kéne (szépen animáltak), hanem egyszínűek. ezt az sem oldotta meg hogy 3 napja megvettem az orange boxot és újra felraktam a már vagy egy éve letörölt játékot.ugyan olyan és az ablaküvegek sem torik a fényt, csak simán szurkék és csíkosak. miért lehet ez? köszi -
Rohattjók :D
-
#1892 legérdemesebb egy orange boxban megvenni akárhol, mostmár annak is nagyon lement az ára, én már 4Kért is láttam. -
tomonor #1891 1. Rocky megastore
2. nincs -
#1890 Hol érdemes megvenni a játékot?
Második részről van valami hír? -
#1889 megy az anélkül is, macerás, de 5perc alatt beüzemelhető De tényleg, egy ilyen kaliberű játéknál a vétellel jobban jár az ember :) -
tomonor #1888 nos a legfrissebb verzió nekem a steambe rakott shortcut-ot a cuccaim közé, szal... -
#1887 csak hiszed -
tomonor #1886 A portal prelude mod is csak steamen műkszik ;) -
#1885 Arra lehet csak igazán. A Portal egy bizonyos (asszem Unleashed, vagy milyen) változatán csak nehezen, vagy sehogy nem megy a magyar szinkron, de a steames eredetin modként szépen működik. -
#1884 say hello to the Bannerhammer xDD -
tomonor #1883 lol fail -
csaby14 #1882 arra is rá lehet ugyanúgy magyarítást meg szinkront rakni??? -
csaby14 #1881 az az orange boxos ár -
#1880 akkormeg? rajta.
de az orange box mégjobb. öt kurvajó játék és az is tök jó áron van. -
csaby14 #1879 jah arrol a polcról ok az előbb megnéztem az 576 Kb-nál 1799Ft +999 Ft a kiszállítás -
tomonor #1878 BOLTBÓL -
csaby14 #1877 milyen polc.? honnan? -
tomonor #1876 vedd meg, kb 3000 forintba kerül, ha annyira nincs pénzed akkor meg ne is számíts másra. -
#1875 Polc. kb 3 másodperc alatt leszedhető onnan a játék, ami kb. 1,67 GB/s-os sávszélességet jelent. -
#1874 ... -
csaby14 #1873 hali nem tudja valaki hogy honnnan lehet letölteni a portalt nagy seedel hogy gyorsan lejőjjön.
előre is kössz -
xido #1872 ma tudtam csak róla..durva..elismerésem a készítőnek,végre valaki hozzáértő volt a keverőpult mögött is:)
youtube -
runner78 #1871 köszi
videot már megnéztem tegnap. -
#1870 Hamarosan megjelenik a szinkron mod formára alakított változata, ami Steam alatt is működőképes. Fokozott türelmetlenség esetén a YouTube-on lévő új videó (amit a régi lejátszásakor a képen megjelenő feliratra kattintva lehet megközelíteni) melletti szövegben található link (1.5-ös változat, ez már mod) is hasznos lehet. Vagyis ez. -
runner78 #1869 Hahó.
Valakinek sikerült a szinkront betenni a Portal-Unlashed verzióba?
szinkron
Csak mert ugye nekem az a verzió van amiben nagyméretű gfc fájlok vannak, és nincs SOUND könyvtár, amiben ki kéne cserélni a fájlokat.
Esetleg a gfc fájlban lehet valami szerkesztővel kicserélni a hangokat???
-
#1868 lol -
TaPeti #1867 Már sikerült!Hallottál már olyat hogy ben van a pendrive a gében és nem enged kicsomagolni a GÉPEN lévő fájlokat I/O eszköz hiba miatt!Kihúztam a pendrivet és sikerült. -
TaPeti #1866 Nem kell már!RIP-elve "vettem meg" és a kicsomagolásnál sorra hibásak voltak a fájlok de majd elkérem vkitől az orange boxot! -
tomonor #1865 pff, elküldeném ha fel lenne rakva :< -
TaPeti #1864 vki eltudná küldeni a játék mappájából a porta/sounds-ból a MUSIC mappát erre a címre:[email protected]?Hibásnak érzékeli a játék és nem működik. -
tomonor #1863 jah xD ám lesz folytatása :) -
steweee #1862 egyik legnagyobb játék volt....
imádtam kitalálni hogy is lehet továbbjutni, volt ahol beletelt pár órába, aztán mikor megvolt, a fejemre csaptam, hgoy a k**** életbe, milyen 1xű és milyen hülye voltam hogy nem jöttem rá hamarabb
-
tomonor #1861 audio beállítások, show subtitles-captions only -
toarpad #1860 Császtok .
Lenne egy olyan kérdsem hogy a Portal-ban és más Steam-es játékban (HL2,HL2 Ep1-Ep2) hogyan lehet megjeleníteni a feliratot ? Mert én sose tudtam hogy hol kell .
Választokat előre is köszönöm !