2459
Portal
  • Bexter
    Nah megvettem a narancso bxot :D
  • Bulics
    nah jó találtam párat de nem tudom elindítani nem ismeri fel a program fekete képet mutat és nem indítja el.
  • Bulics
    Helló tudtok olyan nagyobb pálya csomagokat olyasmit mondjuk mint a prelude meg flash mappack?
  • tomonor
    shader beállításokat vedd fel maxra
  • Aquir
    options / video -ba állíts át vmit, vagy nemtom
  • Bulics
    Sziasztok. Régebben letöltöttem már a portalt, és egy párszor végig is vittem. olyan kérdésem lenne hogy a portálok már nem olyanok mint egyébként kéne (szépen animáltak), hanem egyszínűek. ezt az sem oldotta meg hogy 3 napja megvettem az orange boxot és újra felraktam a már vagy egy éve letörölt játékot.ugyan olyan és az ablaküvegek sem torik a fényt, csak simán szurkék és csíkosak. miért lehet ez? köszi
  • Aquir

Rohattjók :D

• Kicsikiraly
    legérdemesebb egy orange boxban megvenni akárhol, mostmár annak is nagyon lement az ára, én már 4Kért is láttam.
  • tomonor
    1. Rocky megastore
    2. nincs
  • 5Dani
    Hol érdemes megvenni a játékot?
    Második részről van valami hír?
  • RAZOR27
    megy az anélkül is, macerás, de 5perc alatt beüzemelhető De tényleg, egy ilyen kaliberű játéknál a vétellel jobban jár az ember :)
  • tomonor
    nos a legfrissebb verzió nekem a steambe rakott shortcut-ot a cuccaim közé, szal...
  • RAZOR27
    csak hiszed
  • tomonor
    A portal prelude mod is csak steamen műkszik ;)
  • TSL16b
    Arra lehet csak igazán. A Portal egy bizonyos (asszem Unleashed, vagy milyen) változatán csak nehezen, vagy sehogy nem megy a magyar szinkron, de a steames eredetin modként szépen működik.
  • RAZOR27
    say hello to the Bannerhammer xDD
  • tomonor
    lol fail
  • csaby14
    arra is rá lehet ugyanúgy magyarítást meg szinkront rakni???
  • csaby14
    az az orange boxos ár
  • Kicsikiraly
    akkormeg? rajta.

de az orange box mégjobb. öt kurvajó játék és az is tök jó áron van.
  • csaby14
    jah arrol a polcról ok az előbb megnéztem az 576 Kb-nál 1799Ft +999 Ft a kiszállítás
  • tomonor
    BOLTBÓL
  • csaby14
    milyen polc.? honnan?
  • tomonor
    vedd meg, kb 3000 forintba kerül, ha annyira nincs pénzed akkor meg ne is számíts másra.
  • zeli
    Polc. kb 3 másodperc alatt leszedhető onnan a játék, ami kb. 1,67 GB/s-os sávszélességet jelent.
  • RAZOR27
    ...
  • csaby14
    hali nem tudja valaki hogy honnnan lehet letölteni a portalt nagy seedel hogy gyorsan lejőjjön.
    előre is kössz
  • xido
    ma tudtam csak róla..durva..elismerésem a készítőnek,végre valaki hozzáértő volt a keverőpult mögött is:)

youtube
  • runner78
    köszi
    videot már megnéztem tegnap.
  • TSL16b
    Hamarosan megjelenik a szinkron mod formára alakított változata, ami Steam alatt is működőképes. Fokozott türelmetlenség esetén a YouTube-on lévő új videó (amit a régi lejátszásakor a képen megjelenő feliratra kattintva lehet megközelíteni) melletti szövegben található link (1.5-ös változat, ez már mod) is hasznos lehet. Vagyis ez.
  • runner78
    Hahó.

Valakinek sikerült a szinkront betenni a Portal-Unlashed verzióba?

szinkron

Csak mert ugye nekem az a verzió van amiben nagyméretű gfc fájlok vannak, és nincs SOUND könyvtár, amiben ki kéne cserélni a fájlokat.

Esetleg a gfc fájlban lehet valami szerkesztővel kicserélni a hangokat???
  • Narxis
    lol
  • TaPeti
    Már sikerült!Hallottál már olyat hogy ben van a pendrive a gében és nem enged kicsomagolni a GÉPEN lévő fájlokat I/O eszköz hiba miatt!Kihúztam a pendrivet és sikerült.
  • TaPeti
    Nem kell már!RIP-elve "vettem meg" és a kicsomagolásnál sorra hibásak voltak a fájlok de majd elkérem vkitől az orange boxot!
  • tomonor
    pff, elküldeném ha fel lenne rakva :<
  • TaPeti
    vki eltudná küldeni a játék mappájából a porta/sounds-ból a MUSIC mappát erre a címre:[email protected]?Hibásnak érzékeli a játék és nem működik.
  • tomonor
    jah xD ám lesz folytatása :)
  • steweee
    egyik legnagyobb játék volt....
    imádtam kitalálni hogy is lehet továbbjutni, volt ahol beletelt pár órába, aztán mikor megvolt, a fejemre csaptam, hgoy a k**** életbe, milyen 1xű és milyen hülye voltam hogy nem jöttem rá hamarabb
  • tomonor
    audio beállítások, show subtitles-captions only
  • toarpad
    Császtok .

Lenne egy olyan kérdsem hogy a Portal-ban és más Steam-es játékban (HL2,HL2 Ep1-Ep2) hogyan lehet megjeleníteni a feliratot ? Mert én sose tudtam hogy hol kell .

Választokat előre is köszönöm !