Portal

Oldal 1 / 50Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MerlinW
Ööööö ezzel megfogtál.

[merlinw.org]

Evin
De ez hivatalos, nem?

Fordítások: http://evin.konzolozz.hu Az élet csupán álom, útban a halál felé.

RelakS
Most már portálnak áll a világ?!
Now, you are thinking with portals. -ból nem lehetett volna pl: Most már portálokban gondolkodsz. , vagy ilyesmi?
GlaDOS hangja meg szörnyű. Vajon meghallgatták a készítők a kommentárokat? Abban mintha mondanának háttér infót, hogy hogy készült a hangja.
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2020.08.25. 16:43:44

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

MerlinW
Kicsit sem veszi el a játék lelkét :)

Az oroszok meg tudták csinálni igényesen:
//www.youtube.com/embed/Y89DkEZcSn0
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.08.25. 00:09:33

[merlinw.org]

hi. épp most rakták fel a Portal teljes szinkronját IDE! nagy THX a csapatnak! üdv.
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2020.08.24. 17:43:26
SenorGrande
Készülõben van, és egyre többet láthatunk a Factum Solus: Episode Two modból. Nagyon ígéretesnek tûnik, remélem ez is hasonlóan jó lesz, mint az elsõ rész volt!

ASUS PRIME B450M-A ° RYZEN 7 2700 ° HyperX Predator 16GB KIT DDR4 3333MHz ° Gigabyte GTX1050 Ti 4GB ° Kingston SSD A2000 500GB M.2 ° WD Blue 1 Tera ° FSP 450W HEXA 85+ ° BitFenix Ghost

RelakS
az idõ még hagyján, meg a portal kapuk száma. Na de a lépés számok? Azok nagyon gecik

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

biomage
<#nevetes1> nekem viszont majdnem mind megvan :) csak az ucso három pálya gold medálja hiányzik. azok csak ezüst helyezésûek :(

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

grebber
Így az advanced pályákon játszva eszméltem rá ,hogy semmiféle acsi maxolás nem lesz itt kérem :(

Nemhogy az arany de szerintem még a az ezüst idõket se fogom elérni a challange roomokban az szinte biztos.

Next PC upgrade: 2022

grebber
Ki szeretném maxolni az acsikat,de még vannak a továbbfejlesztett pályák meg a challange szobák amikben tuti elvérzek és hagyom majd a rákba!

biomage
milyen jó neked, ilyen kõnyû achievementet csinálsz, nekem már csak 1 van, de soha nem fogom tudni megcsinálni.
adok egy jó tanácsot, ha legközelebb csinálsz bárhol achievementet, mentsd le minden pálya elejét és végét

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

grebber
Basszus a rádiok meglettek de a kamerás acsi nem :( Valahol elhagyhattam párat,de legalább ez is jelezhetné hogy tartottam a szedésbe egyesével mert így megint végig kell menni a játékon :(

ocskoszilard
Ha az elsõ részben meg akarod csinálni az advanced mapokat meg a kihívásokat, akkor az jóóóóval nehezebb, nekem lehetetlennek tûnik, de azokat leszámítva nem hiszem hogy nehezebb, mint a kettõ.

grebber
LOL én meg mit összegörcsöltem a kockával hogy mandinerekbõl leszedjem a repkedõ gömbbel.<#banplz>

MerlinW
Ami "fémfalon" van, azt nem is lehet/kell

[merlinw.org]

grebber
Hát ez a rádiós acsi nem egyszerû néha olyan helyen van a cucc hogy vért hugyozok mire megszerzem :(

A kameraleszedõs acsit meg szerintem cseszhetem ,mert most voltam a 14 vagy hányas pályán és ott a "fémfalon" volt vagy 4 db amiket nem tudtam sehogy leszedni :(

genndy
Szerintem nehezebb. A 2 jobban rávezet a megoldásokra. Pl. miután megtanultál egy folyadékot, biztos hogy 3-4 csak olyan feladvány lesz, azután tanulod csak a következõ löttyöt. Viszont így már ugye 3-4 pályát haladtál is.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

melyik a nehezebb ? én ezt még megjelenéskor végigvittem, pár évvel ezelõtt terveztem ugyan, de volt más, és "féltem tõle". emlékeim szerint vannak benne nagyon húzós részek is. a második részt könnyen végigvittem, párX akadtam csak el, de azt se a logika miatt inkább hogy nem láttam a megoldást (portolható faldarab)

tehát az elsõ rész nehezebb volt, vagy csak szokatlan akkoriban ? vagy én fejlõdtem volna ? :)

ocskoszilard
ha befogta a jelet, zöldre vált a lámpája és elkezd olyan hangot kiadni, mint a betárcsázós modemek :D

genndy
Minden pályán oda kell vinni a rádiót, ahol befogja a morzejelet. Számlálóval is jelzi ha sikerül egy új.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

grebber
Ennél a rádiós acsinál "vettem az adást" van valami különlegesség még vagy elég ha "megérintem" a rádiókat?

ocskoszilard
a kettõt én is karácsonykor vettem meg ~5000ért, de az egyet is megvettem boltba 3000 körül, mert ez a játék megérdemli, hogy eredeti legyen :D

SenorGrande
Nem sokat kellett volna visszaolvasnod:
#2403, #2404
portalgamemaps.com, thinkingwithportals.com, plusz barátod, a Google, kismillió találata. . .
Steam-en "belül" nem lehet. Ahogy már írták elõttem páran, Portal 2 nem valószínû, hogy valaha is ingyenes lesz, de a szokásos karácsonyi leárazásokon 3-4€-ért hozzájuthatsz majd.

ASUS PRIME B450M-A ° RYZEN 7 2700 ° HyperX Predator 16GB KIT DDR4 3333MHz ° Gigabyte GTX1050 Ti 4GB ° Kingston SSD A2000 500GB M.2 ° WD Blue 1 Tera ° FSP 450W HEXA 85+ ° BitFenix Ghost

Aquir
szoktak leárazások is lenni

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Jaka923
Akkor egyhamar nem igazán fogsz te a Portal 2-vel játszani. Pontosabban inkább soha. Az elsõ rész is csak azért lett ingyenes, mert alapból nem egy teljes értékû játék, hanem csak próba volt, hogy ez a játéktípus mennyire jön be az embereknek.

jackoneill90
a portal 1 et végigtoltam már vagy 2 éve. azóta hozzá se nyúltam. Hol lehet letölteni hozzá jó pályákat? steamen belül is lehet? Nem a portal 2-t még nem próbáltam megvárom amíg az is ingyenes lesz.

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

Aquir
photoshop - video game crossover

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Méghogy ezt nem lehet modolni :)
Igen hasznos feature egy belsõ nézetes, egyszemélyes játék esetében, amelyben csak így van külsõ nézet. :)

Aquir

Szabi84
közben rájöttem a steam volt a ludas, köszi

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

MerlinW
Állítsd angolra a steam-et.

[merlinw.org]

Aquir
options, audio...... ?

Szabi84
hogy a nyavalyába lehet (angol)feliratot elõhozni?

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

the cake is poisoned.... :)

http://www.aperturescience.com/

Optimus Prime
3x lol

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

biomage
<#nevetes1>

Looooser

The Cake is a LIE!!!
The Cake is a LIE!!!
The Cake is a LIE!!!
The Cake is a LIE!!!
The Cake is a LIE!!!

pumpált &#960;na... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

MerlinW
300Ft egy Euro, így semmi sem "madness":)

[merlinw.org]

SenorGrande
Steam MIDWEEK MADNESS!
Portal 2 11,24€!

ocskoszilard
a kettõt én is ajánlom, ott nem fogsz elaludni, Whitley és GlaDOS beszólásai, meg a feladatok elég jóra sikerültek :D
de ha már az egy nem tetszett,akkor nem kell erõltetni, nekem megesett, hogy egy nap alatt 3x végigvittem =)

Nekem pont az tetszett a játékban, hogy feladat-orientált, nem úgy mint pl. egy cod, hogy mész 20 métert ledarálsz 5 enemyt és jön valami durva cutscene. Sokkal nagyobb sikerélményt adott maga a tudat, hogy továbbjutottam egy feladványon.

ssszzéééépppúúúúúúúúöööeeeeeeeeeeeeeeee

Optimus Prime
Hal... GLaDOS hangja sem szórakoztatott? Olyan vicces.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

MerlinW
Pedig feltétlen ajánlott. A második rész az elsõhöz képest egy hálivúdi csoda.

http://www.youtube.com/v/nX4r0W0omNM&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

[merlinw.org]

Fpocok
Ezek után kizárt, hogy a másodikat is kipróbálom. De tény. Nagyon hangulatos. Voltak azok a kis eldugott részek, na ott mindig felébredtem egy kicsit...

Parasite Eve 2, best game EVER!

Optimus Prime
Kicit talán monoton. Egyedül, ott a kihalt vagy steril laborban.

SZilaJMaGGoT
Szerintem egyáltalán nem unalmas.

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

MerlinW
Próbáld ki a második részt, az zseniális lett. Folyamatos történetvezetés, piszok jó hangulat.

[merlinw.org]

Fpocok
Még soha nem játszottam vele, szóval tök új volt. Gondoltam kipróbálom már, ha ingyen megvettem nem is olyan rég :D
Baromi hangulatos, a sentry gunokat imádtam. Olyan kis cukik. Közben viszont baromi baromi baromi unalmas. Majdnem bealudtam. Szerencsére nem volt túl hosszú, 110 perc kellett csak.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Optimus Prime
Én szólok. :)

Oldal 1 / 50Következő →