Portal

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szeptember 20-ig ingyenes a Portal! Tessék szólni minden ismerõsnek akinek kimaradt: link

MerlinW
Ne csináld már... #2403

[merlinw.org]

"MerlinW által ajánlott - szerintem is remek - mod-ok mellé tudom még ajánlani ezeket:"

- bár nyelvtanból csak 4es voltam, de én úgy értelmeztem a mondatot, hogy :

MerlinW ajánlott modokat, ami mellé SenorGrande MÉG ajánjla az alatta felsoroltakat.

Visszanéztem pár oldalt, és nem láttam MerlinW által ajánlott modokat, ezért kérdeztem meg hogy hányas hsz.-ben ajánlotta amit ajánlott...

MerlinW
SenorGrande alatt, te vaksi😊

[merlinw.org]

jujj de jók, köszönjük.

hol is vannak amit MerlinW úr linkelt, nem találom . lehet gyengül a látásom. hanyas hsz. ?

SenorGrande
Érdemes a moddb-n nézelõdni mod-ok után! Van pár igen jó - ugyan nem hivatalos kiegészítõ - amelyik felülmúlja az alapjátékot.

MerlinW által ajánlott - szerintem is remek - mod-ok mellé tudom még ajánlani ezeket:
Factum Solus
Gamma Energy
Portal Pro
Portal: Unity
Aperture : Déjà vu
Portal: Project-Alpha
Portal: Project-Beta

Megjelenésre is vár egy ígéretes darab, a Chell's Legend, és a Portal: Awakening, ami Portal 1 mod-nak indult, de most már Portal 2 alá ültetik át.

ASUS PRIME B450M-A ° RYZEN 7 2700 ° HyperX Predator 16GB KIT DDR4 3333MHz ° Gigabyte GTX1050 Ti 4GB ° Kingston SSD A2000 500GB M.2 ° WD Blue 1 Tera ° FSP 450W HEXA 85+ ° BitFenix Ghost

MerlinW
Egy félhivatalos jött, a Flash map pack, illetve két igényes csomag a Blue Portal és a Prelude, amiket érdemes kipróbálni. Bár a Prelude piszok nehéz.

[merlinw.org]

Looooser
ezer köszönet, még egy kérdés jött ki további map pack a gyártótól? vagy csak ez az alap 19 teszt pálya van? mert elég gyors volt, még az alap bónuszokkal is

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

Jaka923
A tört az csak nonsteames, és azzal a Magyarítások Portálon levõ cucc nem mûködik.

MerlinW
magyaritasok.hu

A tört is "steam-es", tehát menni fog vele csak kézzel kell majd a fájlokat a helyükre másolni. Ha mégsem menne valamiért, van magyar szinkron is a játékhoz.

[merlinw.org]

Jaka923
Csak a steames verzióhoz van magyarítás.

Looooser
Sziasztok! apróbb kérdésem lenne,
portal elsõ részéhez magyarosítást hol tudok leszedni? nem éppen eredeti a játék szóval ha lehet ne steames linket adjatok. nem nekem kéne hanem húgomnak (nem ért angolul)
elõre is köszi

pumpált πna... a legjobb...     lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék

MerlinW
Régen egy gomb volt és a ctrl(alma?) lenyomása mellett volt jobb klikk (asszem).

[merlinw.org]

Egy gomb van rajta, de érintõs felülete van és érzékelik hogy a bal vagy a jobb oldalán nyomod meg. Régen lehet, hogy csak összesen egy gomb volt rajta, nemtom..:/
Optimus Prime
Mac-hez tényleg egygombos egér volt/van? Ezt sose tudtam. 😊

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

RelakS

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

milyen egyszerû, és mégis milyen bonyolult...

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

pointer4
Ennél alma logikával sokkal jobbat tudok, egy gomb nyomás az a bal, a kettõ az a jobb, a három az a felgörgõ, 4 a le 😄

Nem. A bal oldala az bal-, a jobb oldala pedig jobbklikk.
RelakS
nem úgy van, hogy ha már érinted az egyik ujjaddal, és a másik ujjaddal megtapintod, az a jobb katt?

Egy nagy gomb az egész, de ha a jobb oldalán nyomod meg, akkor jobbklikk lesz. A görgõ érintõs, 360ban mozog. Viszont az ez elõtti egeren lehetséges, hogy csak egy gomb van. Nem tudom, csak két éve vagyok Mac felhasználó.😊
ocskoszilard
elsõ ránézésre az egész egér "fuuuu", ha jól emlékszem se gomb, se görgõ, full érintõs a legújabb 😄

Van jobb klikk a macen...😊
MerlinW
RelakS
jáj

lolSL
hogy moddolt? custom modellek stb? töröld le a steamapps/user/portal/portal mappát

Egy moddolt steames portalból hogy birok sima portalt csinálni?

lolSL
Portal Unity elkészült

egy csomó új elem van benne, hasonlók mint amiket a portal 2 trailerekben látni, pl dobbantók és gravitációt módosító sugarak, meg más érdekességek, kicsit elrugaszkodik az alap portal gameplaytõl

Megvan a hl2:Ep 2,TF2

MerlinW
Ja és ahogy az oldal is írja, csak az ingyenes Portal-al nem megy, kell hozzá egy megvásárolt Valve termék (Half Life 2, TF2, CS:S)

[merlinw.org]

Megfogadom 😉

MerlinW
Készülj fel rá hogy profinak kell lenned, hogy akár az elsõ pályákon is végigküzd magad.

[merlinw.org]

Köszi 😊

MerlinW
Vagyis most nézem, lehet hogy magyaritasok.hu-n van fordítás hozzá. Csak éppen nem megy az oldal.

Beírod google-be... Egyébként www.portalprelude.com

[merlinw.org]

És azt honnan tudom letölteni?

MerlinW
Nincs magyar Prelude. Az nem hivatalos kiegészítõ, hanem egy mod.

[merlinw.org]

Valaki be tudna linkelni egy magyar portal prelude-t?Mert megvan egy amit nem rég töltöttem le de csak az alapnyelvek vannak bent pl. angol,német,orosz,spanyol... És hogy hol lehet beállítani a magyart feliratnak?

Amúgy eredeti Steames és köszi,még csak az 1. végigjátszásnál tartok.

lolSL
eredeti? csak 2. végigjátszás alatt lehet a radiokkal fogni a jelet.

Valaki tudna segíteni? Minden pályán megtaláltam a rádiót, de nincsen rajta led és ha elviszem arra a pontra ahol adnia kéne morze jeleket, akkor még mindig ugyanúgy megy a zene és a morze meg se mukkan.És valaki tudna linkelni a frissítéshez?

Válaszokat elõre is köszi.

lolSL
nagyon jó ez a mod, most értem a végére
kicsit hosszabbnak tûnt mint az alap game, de hasonló felépítésû, nem nehezedik el hirtelen hanem folyamatosan adagolja a megoldandó feladatokat. inkább idõzítés és mozgás a fontos benne, nem a lendületbõl ugrások

lolSL
MerlinW
Hol máshol?😊

[merlinw.org]

hol? steam?
MerlinW
Van egy felesleges Portal-om, ha valakinek kell, szóljon.

[merlinw.org]

Üdv,
Elõrendeltem a Portal 2-t two packben, mert bátyámmal közösen vesszük, de ehhez járt két darab Portal 1 is. Na most nekem is és neki is van Portalja, szóval most van kettõ darab ajándék Portal 1em. Ha valaki igényt tart rá, küldjön privit és szívesen elküldöm neki. Nem tudom mennyien fogtok írni, de értelemszerûen az elsõ két személynek küldöm.😊
lolSL
pár készülõ mod, alsó kettõnek már van játszható része:

MerlinW
Akkor jah. Ha mocsok vagy eladhatod valami jöttment hülyének😊

[merlinw.org]