Portal
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- bár nyelvtanból csak 4es voltam, de én úgy értelmeztem a mondatot, hogy :
MerlinW ajánlott modokat, ami mellé SenorGrande MÉG ajánjla az alatta felsoroltakat.
Visszanéztem pár oldalt, és nem láttam MerlinW által ajánlott modokat, ezért kérdeztem meg hogy hányas hsz.-ben ajánlotta amit ajánlott...
hol is vannak amit MerlinW úr linkelt, nem találom . lehet gyengül a látásom. hanyas hsz. ?
MerlinW által ajánlott - szerintem is remek - mod-ok mellé tudom még ajánlani ezeket:
Factum Solus
Gamma Energy
Portal Pro
Portal: Unity
Aperture : Déjà vu
Portal: Project-Alpha
Portal: Project-Beta
Megjelenésre is vár egy ígéretes darab, a Chell's Legend, és a Portal: Awakening, ami Portal 1 mod-nak indult, de most már Portal 2 alá ültetik át.
ASUS PRIME B450M-A ° RYZEN 7 2700 ° HyperX Predator 16GB KIT DDR4 3333MHz ° Gigabyte GTX1050 Ti 4GB ° Kingston SSD A2000 500GB M.2 ° WD Blue 1 Tera ° FSP 450W HEXA 85+ ° BitFenix Ghost
[merlinw.org]
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
A tört is "steam-es", tehát menni fog vele csak kézzel kell majd a fájlokat a helyükre másolni. Ha mégsem menne valamiért, van magyar szinkron is a játékhoz.
[merlinw.org]
portal elsõ részéhez magyarosítást hol tudok leszedni? nem éppen eredeti a játék szóval ha lehet ne steames linket adjatok. nem nekem kéne hanem húgomnak (nem ért angolul)
elõre is köszi
pumpált πna... a legjobb... lvl 500-as ork paladin, +80 Ininity Rod 90 spell power 120000/sec meele hit... jah ez nem az a játék
XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
[merlinw.org]
egy csomó új elem van benne, hasonlók mint amiket a portal 2 trailerekben látni, pl dobbantók és gravitációt módosító sugarak, meg más érdekességek, kicsit elrugaszkodik az alap portal gameplaytõl
[merlinw.org]
[merlinw.org]
Beírod google-be... Egyébként www.portalprelude.com
[merlinw.org]
Válaszokat elõre is köszi.
kicsit hosszabbnak tûnt mint az alap game, de hasonló felépítésû, nem nehezedik el hirtelen hanem folyamatosan adagolja a megoldandó feladatokat. inkább idõzítés és mozgás a fontos benne, nem a lendületbõl ugrások
Elõrendeltem a Portal 2-t two packben, mert bátyámmal közösen vesszük, de ehhez járt két darab Portal 1 is. Na most nekem is és neki is van Portalja, szóval most van kettõ darab ajándék Portal 1em. Ha valaki igényt tart rá, küldjön privit és szívesen elküldöm neki. Nem tudom mennyien fogtok írni, de értelemszerûen az elsõ két személynek küldöm.😊