2459
Portal
-
#2459 Ööööö ezzel megfogtál. -
#2458 De ez hivatalos, nem? -
#2457 Most már portálnak áll a világ?!
Now, you are thinking with portals. -ból nem lehetett volna pl: Most már portálokban gondolkodsz. , vagy ilyesmi?
GlaDOS hangja meg szörnyű. Vajon meghallgatták a készítők a kommentárokat? Abban mintha mondanának háttér infót, hogy hogy készült a hangja.
Utoljára szerkesztette: RelakS, 2020.08.25. 16:43:44 -
#2456 Kicsit sem veszi el a játék lelkét :)
Az oroszok meg tudták csinálni igényesen:
Utoljára szerkesztette: MerlinW, 2020.08.25. 00:09:33 -
chris0000 #2455 hi. épp most rakták fel a Portal teljes szinkronját IDE! nagy THX a csapatnak! üdv.
Utoljára szerkesztette: chris0000, 2020.08.24. 17:43:26 -
#2454 Készülőben van, és egyre többet láthatunk a Factum Solus: Episode Two modból. Nagyon ígéretesnek tűnik, remélem ez is hasonlóan jó lesz, mint az első rész volt! -
#2453 az idő még hagyján, meg a portal kapuk száma. Na de a lépés számok? Azok nagyon gecik -
#2452 nekem viszont majdnem mind megvan :) csak az ucso három pálya gold medálja hiányzik. azok csak ezüst helyezésűek :( -
#2451 Így az advanced pályákon játszva eszméltem rá ,hogy semmiféle acsi maxolás nem lesz itt kérem :(
Nemhogy az arany de szerintem még a az ezüst időket se fogom elérni a challange roomokban az szinte biztos. -
#2450 Ki szeretném maxolni az acsikat,de még vannak a továbbfejlesztett pályák meg a challange szobák amikben tuti elvérzek és hagyom majd a rákba! -
#2449 milyen jó neked, ilyen kőnyű achievementet csinálsz, nekem már csak 1 van, de soha nem fogom tudni megcsinálni.
adok egy jó tanácsot, ha legközelebb csinálsz bárhol achievementet, mentsd le minden pálya elejét és végét -
#2448 Basszus a rádiok meglettek de a kamerás acsi nem :( Valahol elhagyhattam párat,de legalább ez is jelezhetné hogy tartottam a szedésbe egyesével mert így megint végig kell menni a játékon :(
-
#2447 Ha az első részben meg akarod csinálni az advanced mapokat meg a kihívásokat, akkor az jóóóóval nehezebb, nekem lehetetlennek tűnik, de azokat leszámítva nem hiszem hogy nehezebb, mint a kettő.
-
#2446 LOL én meg mit összegörcsöltem a kockával hogy mandinerekből leszedjem a repkedő gömbbel.
-
#2445 Ami "fémfalon" van, azt nem is lehet/kell -
#2444 Hát ez a rádiós acsi nem egyszerű néha olyan helyen van a cucc hogy vért hugyozok mire megszerzem :(
A kameraleszedős acsit meg szerintem cseszhetem ,mert most voltam a 14 vagy hányas pályán és ott a "fémfalon" volt vagy 4 db amiket nem tudtam sehogy leszedni :( -
#2443 Szerintem nehezebb. A 2 jobban rávezet a megoldásokra. Pl. miután megtanultál egy folyadékot, biztos hogy 3-4 csak olyan feladvány lesz, azután tanulod csak a következő löttyöt. Viszont így már ugye 3-4 pályát haladtál is. -
steweee #2442 melyik a nehezebb ? én ezt még megjelenéskor végigvittem, pár évvel ezelőtt terveztem ugyan, de volt más, és "féltem tőle". emlékeim szerint vannak benne nagyon húzós részek is. a második részt könnyen végigvittem, párX akadtam csak el, de azt se a logika miatt inkább hogy nem láttam a megoldást (portolható faldarab)
tehát az első rész nehezebb volt, vagy csak szokatlan akkoriban ? vagy én fejlődtem volna ? :) -
#2441 ha befogta a jelet, zöldre vált a lámpája és elkezd olyan hangot kiadni, mint a betárcsázós modemek :D -
#2440 Minden pályán oda kell vinni a rádiót, ahol befogja a morzejelet. Számlálóval is jelzi ha sikerül egy új. -
#2439 Ennél a rádiós acsinál "vettem az adást" van valami különlegesség még vagy elég ha "megérintem" a rádiókat? -
#2438 a kettőt én is karácsonykor vettem meg ~5000ért, de az egyet is megvettem boltba 3000 körül, mert ez a játék megérdemli, hogy eredeti legyen :D -
#2437 Nem sokat kellett volna visszaolvasnod:
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1153329052&no=2403]#2403[/URL], [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1153329052&no=2404]#2404[/URL]
portalgamemaps.com, thinkingwithportals.com, plusz barátod, a Google, kismillió találata. . .
Steam-en "belül" nem lehet. Ahogy már írták előttem páran, Portal 2 nem valószínű, hogy valaha is ingyenes lesz, de a szokásos karácsonyi leárazásokon 3-4€-ért hozzájuthatsz majd. -
#2436 szoktak leárazások is lenni -
#2435 Akkor egyhamar nem igazán fogsz te a Portal 2-vel játszani. Pontosabban inkább soha. Az első rész is csak azért lett ingyenes, mert alapból nem egy teljes értékű játék, hanem csak próba volt, hogy ez a játéktípus mennyire jön be az embereknek. -
#2434 a portal 1 et végigtoltam már vagy 2 éve. azóta hozzá se nyúltam. Hol lehet letölteni hozzá jó pályákat? steamen belül is lehet? Nem a portal 2-t még nem próbáltam megvárom amíg az is ingyenes lesz. -
#2433 photoshop - video game crossover -
Vlala #2432 Méghogy ezt nem lehet modolni :)
Igen hasznos feature egy belső nézetes, egyszemélyes játék esetében, amelyben csak így van külső nézet. :) -
#2431 -
#2430 közben rájöttem a steam volt a ludas, köszi -
#2429 Állítsd angolra a steam-et. -
#2428 options, audio...... ? -
#2427 hogy a nyavalyába lehet (angol)feliratot előhozni? -
steweee #2426 the cake is poisoned.... :) -
bucsher #2425 http://www.aperturescience.com/ -
#2424 3x lol -
#2423 -
The Cake is a LIE!!!
The Cake is a LIE!!!
The Cake is a LIE!!!