Clive Barker\'s Jericho

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Shep
Na az azért elég szar film. Amúgy meg nem tetszeht mindenkinek a hellrézer, haverom pl odáig van érte és szerinte a 6. rész a legroszabb 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Akkor maradj a Tudom mit tettél tavaly nyáron sorozatnál! :-)))
Shep
Attól, hogy klasszikus még lehet szar 😊 mondom szerintem a 6 volt az egyetlen valamire való rész.

Advanced Smoothing mit csinál amúgy?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

sb1
Nagyon szép és hangulatos játék, remélhetõleg meg is jelenik a beigért idõpontra...
Amúgy nálam az alábbi beállításokkal 30 fps alá nem ment :
1680*1050
Textura detail: HIGH
Shader Detail: HIGH
Shadows: HIGH
Vsync: OFF
Motion Blur: HIGH
Advanced Shmooting: *4

Gigabyte GA-P55A-UD3,Core [email protected]+Arctic INTEL Freezer XTREME rev.2,Kingston DDR3 8GB 1600MHZ, Samsung 1Tb HD103SJ, nVidia GTX680 2Gb OC ,CM HAF 932 Black, Be-Quiet! 700W PS4 + LG 55LA690s

úúúú ja,a spiderman ban kikúrtjók voltak😊 föleg a végsó bossfightnal mikor Herryvel kelett menni😊 na ott azt hittem töröm a klaviatúrát😊

Nem akarok kekeckedni, de a Hellraiser egy klasszikus. Minden szimbólum a helyén van benne.

Egyébként ne csak a filmekrõl essen szó. Ott van például a Korbács. Valamikor a 80-as években adták ki nálunk elõször.
Shep
Bizony hogy jó lenne, bár abban mikor a romok között kellett már nem is tudom mit megkeresni, hát az a rész valami borzalom volt.

artschi
<#eljen>

A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!

Shep
Eleinte én is szerettem, mert a TR: Legends-ben jó is volt, de a spídermanban nagyon nehézre csinálták, remélem itt nem lesz ilyen, de már elõre félek, hogy majd ezzel lesz nehezítve a játék és majd jön a káromkodás meg a billentyûzet csapkodás 😊

ejj de rövid volt a demo😊imádom az ilyen elõre megrendezett jeleneteket amiben nyomkodni kell a gombokat😊 furcsa egyébként hogy nem lehet ugrani,bár ez nem olyan akció játék mint a többi😊

agyhalál
Telepíteném a demot, de kevésnek találja a C meghajtón levõ 48GB szabad helyet. Mitõl lehet???

Nézz tükörbe, hogy neked mi van a homlokodra írva!

a jericho után azért örülnék egy undying 2 bejelentésnek!biztos nem vagyok egyedül ezzel

igen az 1.rész nagyon jo volt!2. 3. nézhetö de inkább felejtös!

AntiHero
Kicsit javítottam a banneren mert voltak hibái.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

nem, mercury engine

Eftörsokk, nekem is ez volt, restart...kurva securom, minek egy demoba?

http://emulehelp.uw.hu

csak indítsd ujra a gépet,és jó lessz😊
(igen kezd meghasadni a tudatom attól hogy ennyire hülye vok😛)

Shep
Hát ez rohadtul rövid volt. Ez U3 engine amúgy?

help !
nem indul a demo
A szükséges biztonsági egységet nem lehet aktiválni.
A következõ programot nem lehet végrehajtani (5024).
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=module&c=5024&l=hu címen.
ezzel a hibaüzivel kivág😊

Shep
Ez mekkora beszólás, ha nem tudnám mirõl van szó még félre érthetõ lenne.😊

Shep
Na meglesem én is a demot, remélem nem sima hent játék.

ajem kisa
Jó játék lesz! Jo volt a demo is, csak rövid!
X360 karra is bevan lõve, mint a bio, meg a lost planet...
Csak ilyen játékot karral vétek veretni!

AntiHero
Csináltam egy ilyet esetleges Bannernak.

én is lenyomtam a demo-t kurvajó játék lesz..
nekem sebességgel nem volt gondom, nem hinném hogy lassabb mint a fos UE3 engine-es játékok, ráadásul pozitívum hogy nem kékhalál mizéria, mint UE3nál sok embernél

http://emulehelp.uw.hu

Shep
Az mondjuk jó 😊 az elsõ nagyon durva az annyira pánikoltatós azzal a zenével, a 2. már nem volt olyan hú de jó, a harmadikat meg nem sikerült megszerezni.

kill3r21
nekem igazán a melle atacknál a belassulás tetszet ijen bullet time szerü igen kira 😄
Hellraiser mellet még ott van még a Candyman is!

xotyi
Kipróbáltam a demót minden a maxon 1024*768
Textura detail: HIGH ,
Shader Detail: HIGH
Shadows: HIGH
Vsync: OFF
Motion Blur: HIGH
Advanced Shmooting: x8

20-50 fps között.. érdekes játék,csak Delgadonak nem sikerült használnom eggy képességét sem.😞

Trance&Friends nothing more..

Shep
A hellrézer érdekes széria gyakorlatilag 1 jó rész volt az pedig a 6 (ha jól emlékszem mikor a detektív csóka volt) a második vagy harmadik részben volt az a kukacok ették a csókát jelenet, hát attol gusztustalanabbat filmen még nem láttam, undorító volt, ráadásul mindegyik rész olyan se eleje se vége ahoz, hogy valami értelme legyen az egésznek minden részt meg kell nézni. Mondjuk az elsõ részben a fickó egész jól meg volt csinálva, mármint az akkori technikához képest.

AntiHero
Sztem az ott félelmetes volt mikor a késes csajjal kellet egyedûl menni.

Esrohnoil
Ez öreg hiba.
Undying-ot mindenképp megéri egyszer végigtolni, pedig nem mai darab.
Filmek: Az h. Pokolkeltõ (Hellraiser), nem mond neked semmit? 😄

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Prince23
Hm, egy filmet sem láttam tõle, ami Clive vonatkozású lenne. Egyáltalán hollywoodi filmekhez van köze? vagy ez ahogy láttam, gondolom független mozis.

Egy játékát sem ismerem...

Faki
"Barker has been open about his homosexuality..." <#zavart1>

Faki
Bucser
Clive Barker's Undying ha mond valamit?

Egyébként Dark-fantasy és horror író film rendezõ és rajzolómûvész. A dark fantasy alatt ne azt értsd hogy sötét hangvételû elfes mesék, hanem az elme legsötétebb bugyraiban lévõ történetek feltárását kell érteni😊

jó kis munkái vannak😊

Stepehen king mondta, hogy a horror jövõjeként Clive Barkert látja.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Prince23
amúgy ki ez a Clive Barker?? Valami hollywoodi horror író??
Sejtésem szerint nagy múltú valaki ez Barker... de hogy mi, mihez van köze???

grebber
Saját video 2 (Rapidshare, 43M😎

Next PC upgrade: 2022

grebber
Saját videom a játékból! (Rapidshere, 40M😎

tonyr
nekem nem jönnek be a csapatos +oldások, de az undying faya cucc wolt, és ezért +néztem a demot, és azt kell h mondjam, ez is hozza a Clive Barker filinget, wárom a full-t, bár kell neki a was, me fullon 25 fps-el ment, nem wolt lassu, csak alacsony fps...

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

grebber
Gamespy: October 23, 2007
Ign:

US: October 23, 2007
Europe: October 26, 2007
Australia: November 2, 2007

Gamespot: Oct 23, 2007

Törölt felhasználó
Szerintem jó hangulata volt a demónak, biztos lesznek érdekes dolgok a full-ban, ami mikor is jelenik meg? Lehet már tudni?
grebber
Ez is attól függ ki mit tart betegnek.

Amúgy azzal a nagy darab csókával menve esélye nincs senkinek 😄
A kardos csajszi sem gyenge.

Teszek fel majd videot nemsokára.Aki még nem tolja megnézheti!

Törölt felhasználó
De azért elég beteg volt...
grebber
Demoba szerintem semi félelmetes nem volt!

Törölt felhasználó
Bioshock inkább kaland volt mint horror.
Clive Barker neve szerintem garancia lesz a rettegésre 😊
Sgtfathi
Megnéztem én is a lenti konfigon 1680x1050-full-ba és nem ment 30Fps-
alá, és nagyon jól néz ki szval jo lesz ez!!

Gigabyte DS3P, Core2Quad Q9550 +Hyper Tx 2x2Gb Corsair Xms2 DDR2-1066,MSI TF2 Gtx480,Thermaltake Blue Evo 650W, Samsung XL2370 Moncsi

Evil
Szoval csak sm3 on megy a game? Ugytudtam sm2 tön is megy, bár nemsok gépigényel foglalkozo leirást láttam :S

AntiHero
Rövidke demó De meggyõzõ és félelmetes!<#csodalk>
Régen láttam videókat és azok látván egyre inkább lemondtam a játékról.
Most viszont a demó végigjátszása után azt kell mondjam. Várom....
( Bár a BioShocknaka zért nagyobb hangulata volt, viszont ez sokkal de sokkal félelmetesebb)

(a játék meglepõen jól futott a szar 7600GT-men😊 (csak hoznák már vissza az új kártyám<#szomoru1>) (1280x1024 MINDEN HIGHT, BLUR OFF)(igaz harcnál le esett az fps de még jácható volt bõven)

Pár kép:

wander01
vaze, ez a gém beszarás. de a szo legszarosabb értelmében... <#wow1><#wow1><#wow1> iszonyat durva a feeling, várjuk várjuk...

Evil, az a vidkari sehol sem sm3.0

EVGA 680i Sli, C2D Q6600, 4x512 A-Data Extreme Vitesta 1066mhz, Gainward 8800 Gtx, Gigabyte Aurora, 3x300 Samsung Sata II, 320 gb WD, NEC Labelflash

Evil
Tiszta fekete minden semitse látok menütöl kezdve semi.. Lejebb jok a menü képek igy sikerült elinditani kitotozni a new gamet viszont ottis feketeség mindenfele halom ahogy beszélnek meg minden de fekete monitor és anyi :S Valaki help?

Ja és Amdx2 3800+ x800gto viddkari 2gb ram..

http://hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=22430&p=2 és innen szedtem mirror 1 röl 😞

Lammer
Nah megneztem enis a demot... ehh eleg feelinges...
nalam minden maxon, 1280*1024ben(Blur ki, sicc) zsir folyekony... palyat ilyen 3mp alatt tolti be... pedig nincs is durva gepem 😄
core2 [email protected], 3GB ramcsi, x1900xt 512es karesz(alapon)... (400as sataII vinyo) jahes tinyxp plat2 edition <#vigyor3>

varom a fullt^^

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan