Clive Barker\'s Jericho

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ajem kisa
Már megkérdezték páran!
Az egyik csajjal felkell mászni a falon...

kryst
Itt, hogy a fenében lehet tovább menni?

Shep
A Call of ... jó is volt, de nekem miután a városból megmenekültünk annyira már nem tetszett, bár voltak még jó helyszínek, de a város az nagyon ütött.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Csak annyit írok Clive Barker's mint ahogy a címben is szerepel.Ez a név garancia arra hogy nem egy hétköznapi démonvadászos történetet kapun.
Shep
Hát a bióbolt (én csak így hívom) közele sem akkora durranás mint azt sokan mondják, szép, meg jó de az újratermelõdõ szörnyek és a monoton hent miatt nem egy nagy valami.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Jó most tök nyolc hogy hány éves nem?

Voltan
Én is megnéztem a demót. Nem rossz, nem rossz, de ez alapján semmi olyasmi, amit még nem láttunk. Démonirtó-kommandó, pszionikus képességekkel rendelkezõ elit katonák, hát ilyen aztán tényleg soha nem volt még bazmeg.
Szóval eredetiség (a demó alapján) nem sok van benne, de azért szép, meg nem is rossz.
Lehet különben, hogy más körülmények között jobban tetszene, de engem a Bioshock annyira lenyûgözött, olyan kegyetlenül jó lett, hogy per pillanat nem jöhetne ki olyan FPS, amivel maradéktalanul elégedett lennék.
Azért messze nem felejtõs a Jericho, várom is, csak hát a Bioshock...

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

Voltan
Alone 1 alap.
De az Undying is kegyetlen volt, valóban. Meg nekem a Call of Cthulhu is tetszett.

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

SpiritFire
nincs az 10

Voltam nyitás után!

Shep
Az egy kb 10 éves játék unreális 1-es motorral, Barkeres történet, nyomasztó helyszínek, fordulatok, lövöldözés stb, szóval jó kis game.

CaviaR
Sokak szerint (köztük szerintem is) a leghangulatosabb horror játék máig.

Nem mondtam, hogy nem bízom benned, de azt sem, hogy igen. Pedig nem. Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!

DarkSector
Igen az sirály...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Undying?
Ez mi?Egy új játék?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

dienesoft
nem tudom, hogy mennyire kéne ennek a játéknak ijesztõsnek lennie, engem egy percig se rémített meg. És nem is annyira tetszik, sajnos tocsog a vérben. Nem az én stílusom.

Shep
Alone 1, na az jó volt, bár nem fps.

Jó a játék, szép, csili-vili amit imádok<#wink>,valszeg jó lesz a sztori is,de az Undyinghoz képest sehol nincs a hangulata...
DarkSector
Na ez hiányzik...
Cseszett DX10 meg fosta....

NeoMaN
Ezzel egyetértek.

NeoMaN
HDR+AA

DarkSector
Igazad van..
De én ilyen játékokkal "mint a félek elõrébbmenni"... kicsit azét rosszabbul állok, mert ha megdõl a mérleg, akkor ez visszaüthet..
Mert játszottam én már olyan nyomasztó játékkal, amit meg azé nem nagyon játszottam, mert nyomasztó hangulata volt...
PL...a szerintem "régen" naygszerû játék aEvilDead ps-re pl ilyen vót....
Jah és kegyetlenül utálom és feláll a szõr a hátamon az olyan "újratermelõdik az ellenség" szerû játékoktól...!

Nekem elég, vagy inkább arra várok(elvárok), ha megteremt egy "szorongok és félek elõre menni" hangulatot.
Az olyan olcsó(bb) hatásvadász elemektõl mint pl. hirtelen rádrontok (hanghatásokkal megerõsítve)... persze, hogy megijedek, de erre nem lehet se filmet se játékot felépíteni.

Az abszolút best Silent Hill-t valószínûleg soha semmi nem fogja felülmúlni horror game terén (legalábbis nálam).

DarkSector
Jó filmben van 1 kapásból...
Az átok...
Mikor az elején a csaj a padlásra megy az öngyújtójával...
Na ott beszartam....<#buck>

DarkSector
1.Minden poén akkor lesz, ha az összes karaktert megkapod....
2. Nehéz dolog ez a horror rész...
Mondj 1 olyan filmet, amitõl manapság megijjed az ember....
Na csak azért, mert FPS-ben szerintem 1 sincs...
És azért hangsúlyozom, mert FPS-en kívül viszont van....
Részemrõl Resident, meg Silent Hill szerûségeknél...<#vigyor3>

DarkSector
Na pl arra gondolok, hogy mondjuk...
Fear-ben kúlak az ellenségek....Condemnedben megintcsak kúlak....
De itt ezt már nem érzem, és én ezé mondtam, hogy jó a gém, de nem szabad elszállni tõle azért, mert ennyire hype-olják...

Nekem kellemes szórakozás volt a Jericho, direkt este próbáltam ki. Az ellenség, a pályák tényleg szépen kidolgozottak. Sztori, játékmenet: ebbõl nem sokat láttam, én is remélem, hogy nem lõttek el minden puskaport.

ami fusztrált, hogy hol a horror hangulat?? feltételezem Barker nem azt gondolja, hogy néhány agyatlan szörnytõl a mai játékosok megijednek
...remélem hosszabb távon (full verzióban) sikerül jobban elkapnom a feelinget.

DarkSector
Nekem mindig a Prey jut eszembe a játékról..

DarkSector
Igen lehet, mert én még nem nyomtam végig, de a mozgásuk inkább, ami irritál engem.. vagy lehet hogy csak az elején ilyenek...?<#fejvakaras>

Faki
Nem szídtam az anyádat, nem személyeskedtem senkivel, szal ne hülyézz.
Nekem már nem élvezet az, ha megyek és halomba ölök 3féle ellenséget mindenféle csuda dolgokkal. Valakinek ez bejött nekem nem, ennyi..
Nameg sok agyat elborít a hype, lásd doom3.

DarkSector
Na azé má ne...<#vigyor3>

SpiritFire
A bio-ban amúgy a monszták tényleg nem túl változatosak Thuggish, Spider, Leadhead Splicer... 2 féle bigdaddy + ugyan ezek más színben. Több fontos szereplõ is Ugyan azt a nõi skin-t kapta amit az alap splicerek (más színben), a fegyók nagyon nem realisztukusak és a plsamidokkal az a baj h olyan mintha csak több fegyver lenne a játékban, mivel plasmid és fegyó nem megy együtt, pedig az úgy lenne az igazi, így sok plasmid felesleges... De ettõl független még imádom a Bio-t...

Off vége

Voltam nyitás után!

AntiHero
Így szeretlek-------><#law>

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

DarkSector
Bekaphatod ha már ilyen szépen tudsz válaszolni....<#mf1>
Te nem érted valszeg, mert nem a zombi szón van a lényeg....
Ki a faxt érdekel, hogy zombik-e vagy marslakók, meg hogy mirõl szól a játék...ha a játék maga nem élvezhetõ...
Egy szaros történetet akarok, akkor megnézek egy filmet, vagy elolvasok egy regényt...ami magyar...
Angolul úgyis csak azt fogom megérteni, amit a cselekvés alapján látok, úgyhogy ez a réze nem hat meg....

SpiritFire
mint te?

Voltam nyitás után!

mondja ezt a 13éves gyurika :\

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

azok nem zombik.sztem te nem játszottál azzal,mert akkor tudnád,hogy mi is történt ott.vagy csak egy tizenéves kis angol-nulla kölök vagy

DarkSector
Én mindegyikkel eddig...Most perpillanat...
Stranglehold meg motogp 2007-el...

DarkSector
Miért most nem viázni akarok, de én megnéztem közelrõl a bioban egy olyan zombit...
Utána meg egy szörnyet a Jericho-ban...
És nekem részletessebbnek tûnt az utóbbiban....
Meg a fõszereplõk is....

Na de mindegy....
Nekem igazából az fáj, mintha egy primitív doom szerû utánzattal játszanék...
Nemtudom miért, de a fater és a kislány kivételével a zombik mozgásanimációja eléggé unszinpatikussá sikeredett volna...
Meg a marhasok effect, amitõl nehezen látni...
Jó tudom !
Akkor kapcsoljam ki!
Igenám, fde akkor meg már nem szép...

A jericho-ban meg valszeg sokak szemét az élsimítás hiánya csípheti és azé szarják le...
Nemtuom...Izlések és pofonok...<#vigyor3>

AntiHero
"Jah és Bioban meg szánalmassak a fegyverek szerintem...
Mint egy mûanyag...játékpisztoly..."

Nem is vitatkozok többet. Nincs miért. 100%-ban eltér a véleményünk.

te mivel játszottál fiam?

akkor rossz a véleményed

DarkSector
Mié...Melyik nem agyatlan öldöklés?
Itt legalább látom, hogy mit akarok lõni, és látom hogy hová lépek...
Medalban zavaró a torkolattûz attól függetlenül hogy bazinagyok a fegyverek...Bioshockban, meg fullon játszva, mintha egy tüzijáték kellõs közepén lennék még a fegyvert sem látom a kezemben...!!!!!

Condemned is ezé sirályság....
Meg itt faxa ötletnek tartom, hogy lehet karaktert választani...
Nem olyan unalmas...

Jah és Bioban meg szánalmassak a fegyverek szerintem...
Mint egy mûanyag...játékpisztoly....<#vigyor3>

Ezért mondom hogy hiába szép, ha megálsz egyhelyben és csak nézelõdsz, de a játszhatósága messze a béka segge alatt van...
És nem igazán tud legalábbis engem lekötni....
Mindegy nemlényeg ez csak a saját v-nyem volt...

AntiHero
"de elnagyoltak és bénák az ellenfelek..."

<#fejvakaras>Szerintem te másik játékkal játszottál.

kirol
Pontosan!!!

DarkSector
A bioshock-ban szépek a textúrák, de elnagyoltak és bénák az ellenfelek...
Szerintem az ellenségek legyenek kúlak!!!!!!!
Mint a fater....

DarkSector
Elõször is hülye az te lehetsz...
Másodszor meg ne személyeskedj...

DarkSector
Egyetértek...
Tiszta Suffering...😄

reaper4
egyet értek veled az elsõ videóknál örültem, mint állat. az utolsóknál meg el voltam keseredve. de a demó után azt kell ,h mondjam, h nem lesz ez olyan rossz😄.mondjuk a doom4 soha nem jutott eszembe errõl. a moha meg úgy szar ahogy van sajna😞 a régi mohaa rajongók tudják ,h mirõl beszélek...

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

hát,én sem fogok tõled többet várni,ha még a koromat sem tudod...

reaper4
van kis helyesírási hiba bocs 😊 a sör hatása meg a tudatlanságé😊

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

reaper4
és nem vagy egyedül ezzel az érzéssel. 😄 a bioshocknak olyan hangulata volt, (nem graf meg nem megyek és azt se tudom,h mi történik csak lövök) ami ritkán van meg játékban. évente 1 max 2... de aki nem tudja értékelni azt sajnálom,h nem tudja értékeli 😄