2501
-
timantes #900 átteleportálsz a vak csáveszbe Jonesba , megnyomod a Qt , átteleportálsz a gránátot lövő nagydarab szörnybe a tetőn és azzal felrobbantod a tetőn lévő üzemanyagtartályt , ezzel lerombolod az egész épületet , gyerekjáték , 20 percembe telt mire megtudtam csinálni , sok sikert -
#899 elvileg kevesebb memot zabál el. -
heringer #898 A vitality-s crack mivel jobb nem tudja vki. -
#897 A képernyő szélén megjelenő nyilaknak megfelő gombot kell nyomni [szóval ha pl felül látsz 1 nyilat, akkor W-t kell nyomnod..) -
#896 hát igen, az undying....az horror volt
ennek a játéknak meg csak jó a reklámja
ha taktikai fps kell vkinek, jó grafikával, próbálja ki az armát:
arma -
priluki #895 hi,tud nekem valaki segiteni mert elakadtam.. itt nem tudom hogy mit kell csinálni..
-
#894 Rögtön az elején a "Tomb"-hoz érve mit kell nyomni, hogy a karakterem ne essen bele ismétlődve állandóan a szakadékba? -
#893 köszi -
#892 Q: What are the system requirements?
A: The demo's system requirements are as follows:
Minimum Specification:
* Windows XP / Vista
* CPU: Pentium 2.4 GHz or Athlon XP 2400+
* RAM: 1 GB
* Graphics Card: GeForce 6600 / Radeon X1600
* DirectX 9 Compatible Sound Card
* 2 GB Hard Drive Space
* 2x DVD-ROM Drive
Recommended Specification:
* Windows XP / Vista
* CPU: Intel Core 2 Duo or Athlon 64 X2
* RAM: 1 GB
* Graphics Card: GeForce 8800 or Radeon X1950
* Creative Sound Blaster X-Fi Sound Card
* 2 GB Hard Drive Space
* 2x DVD-ROM Drive
Supported Graphics Cards:
Note: a shader 3.0 or higher graphics card will be required.
ATI Radeon X1600, X1800, X1900, X1950, HD2900.
NVIDIA GeForce 6600, 6800, 7100, 7300, 7600, 7800, 7900, 7950, 8800.
Not compatible with all integrated sound/graphics solutions (including laptops).
-
#891 Hát ha nem tetszik akkor nem.
Nem számít, csak arra irtam hogy íme van olyan FPS amibe nem hentelni kell. Ja meg ott van még a Rainbow Six 2. 3.része, na azokba se tudnál aprítani. -
#890 :(
Holtudom megnézni pontosan hogy kell e hozzá 3.0? -
#889 nem hinném..mert asszem SM3.0-ás a játék. -
#888 Szerintetek Radeon 9600 XT kártyán menni fog? -
#887 Tudomásul vesszük, hogy neked nemtetszik..
Ha akarsz akkor játsz mással.
Engem meg a többieket leköt. -
#886 Ahoz erős gép kell ám!!!! -
#885 Hogy tudtok az angollal játszani ha 2 hét múlva itt a magyar? Elhiszem hogy nagyon jó. Én is játszottam az elején. Iszonyat hangulatos. Viszont ha már kiadják magyarúl megvárom. Szetm nem tudnám 2 x túlvinni (unalmas lenne). -
#884 En bekapcsoltam es lelasitotta az egesz kepernyot... -
mikiking #883 Amugy csak hüjülte mazzal a -1 ponttal.nagyon teccik a grafikája nekem legalábis a demonak, nagyon cépp,már csak a fullra várok h jöjjön le ...... király game -
zso23 #882 Csak nálam lép ki exe-hibával ha bekapcsolom az "Advenced Smoothing"-ot?
Valaki nézze már meg! nála mi történik. -
#881 Ez a jatek FANTASTIKUS!
Imadom :D -
#880 sztem nem. Nekem is lent van a game játszottam is kicsit. Viszont várok a magyaritásra inkább. -
genory #879 Ugye ezt még nem lehet beszerezni magyar nyelven, majd csak november közepe felé? Vagy rosszul tudom? -
#878 Clive.Barkers.Jericho.PROPER.CRACK.ONLY-ViTALiTY -
gyuri12 #877 nem értem,itt senkisem játszott az undyinggel?egy csomóan istenítik ezt a sza...khm játékot,miközben a horro hangulat semmi(mielőtt valaki leszólna,kirpóbáltam,nem tetszett) -
#876 annak ellenére hogy csak lődőzni kell benne ugye, eléggé oda ragaszt a székhez. most pihizek asszem. 2 délutános lesz sztem. bár ha belehuznék esére tuti kész lenne a game :D -
#875 na wégre, ez kell a népnek !!!
barker papa tudja mitöl döglik a légy, azaz a horror nagymestere hooza a már +szokott 100%os formáját, wazze, ez 1 kiba**ott jo game, naon jo feeling+graph, naon jo, de mit keres még itt, lépek is wissza, me még sok szörnyikét kell lehentelnem :) -
#874 Zzzz...Zzzzzzz....Zzzzzzz...
A légy! -
#873 -
#872 VALAKI SZEDJE KI NEKEM A JÁTÉK FÁJLJAIBÓL HA LEHET AZT A LÉGY FORMÁJÚ KURZORT, AMI A MENÜBEN NÉHÁNY HELYEN ELŐJÖN!!!!
Kegyetlen durva...olyan mintha repkedne a monitoron egy légy...
Remélem ki lehet szedni a játékból..
mert jó lenne kurzornak... -
gyuri12 #871 szánalmas vagy -
timantes #870 várjál még a dx 10-el jövő év végéig , majd akkor lesz kb 7 játék ami arra épül... -
Hellsing47 #869 ez a hozzálás baromira szánalmas -
#868 Háát én "hivatalos" info-t még nem hallottam ez ügyben.
De minek DX10? Nálam így is a toppon van vizuális szempontból... -
mikiking #867 Uj game,és nem tesznen bele dx10 et ? hát ez indulásnak - 1 pont -
#866 Nem valószínű.. -
#865 Tudom, hogy ez nem pc-re van, és hogy lesz, vagy van 2része..de neharagudj rám, de ez egy kalap szar..bármennyire is taktikázni kell benne.
Gondolom erről beszélsz. -
mikiking #864 Dx 10 van a gameban ? -
#863 Na erről van szó!!!
Ne halgass se rám se másra!
Dönts te! -
#862 érdekesen hangzik, bár, hogy ugrándozunk igy az időben? -
#861 Sok az elvárás...!!!
Menj be a nemrég említett Bioshock-ba, és maxon egy szaros legyszart sem fogsz látni a sok robbanástól, lövéstől, meg minden egyébb effecttől...
1-2 olyan PFS van, ami nem a gyilkolásról szól.
Oblivion meg társai.
De azok RPG beütésűek..azok meg fújj...!