Clive Barker\'s Jericho

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ffxi
Tök jó lesz, mármint demo alapján naon bejött. De Church közelharci(melee attack) gombját átraknám shift-re. De nem lehet :'(

Fákjúal!

DarkSector
Most már eszembe jutott!!!!
Tiszta Alpha Prime....
Mármint a grafika....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Uh, kössz 😄
<#gonosz2>

DarkSector
Nyomkodni kell, de csak akkor és azt az irányt amit kirak..
Elõbb nyomhatod, ha megjegyzed, de késõbb már nem...
Fel->bal>fel->fel->fel->fel->jobb->le->le->le->...stb..
Valahogy így..
Az utcsónál asszem a fel....és ellõki a szörnyet....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Yooo ALL! Nagyon durva a játék, legalábbis nagyon bejönn. De viszont elakadtam. Mikor Church-csel felmászok a falon, akkor le kell menni egy kürtõn. De nem megy mert mindig leesem és kifolyik az agyam is XD. Nyomkodni kõ a nyilakat, de hogy? Plzz, a "trükkjét" áruljátok el 😛
DarkSector
Október 24-26 könyéke...

SpiritFire
e hónap végén

Voltam nyitás után!

Magiszter
Csak egy kérdésem volna a tisztelt publikumhoz: Mikor jelenik meg a teljes?

én valahogy többet vártam ettõl a jericho tol... játszottam anno az undyinggal.. olvastam pár könyvét is , és hát ez csak egy átlagos hent lesz szvsz
ThugEdge
ja igen még az volt jóféle rész😊

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

élõben. kétszer.

kirol
Én meg már vagy 6 pályával azelõtt uninstalláltam.

SpiritFire
ingame video-k alapján, vagy screenshotok alapján??? <#levele><#sniffles>

Voltam nyitás után!

én ott nevettem😊

ajem kisa
Ugyanmár, csak viccelek teeeee! Amugy angulul mondja, hogy xy menjen fel, mire vár...?!

Shep
Hát a fearben én 1x nem ijedtem meg, ez a létrás jelenet, meg háááát ...
Egy jó rész azért volt benne, mikor a végén a helikopáterre felkapaszkodott a kiscsaj.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

DarkSector
Igen nem volt rossz, de mikor behugyzik egy jelenettõl az ember az már más kategória...😄

ThugEdge
na azért a fear-ben,amikor a kiscsaj egyszercsak ott áll, mikor a létrán megfordulunk a lemászáshoz,na az azért nem volt olyan rossz,én speciel megrántottam az egeret,de lehet csak én vok így vele
csak egy példa az fps-ekben lévõ ijesztgetésre

Az élet egy kurva nehéz játék...nem lehet benne sehol menteni!

DarkSector
Mi a tiedben van szinkron is?<#szomoru2>

Csuhai G
😄😄D😄DDDd

\"Amennyiben az érintettek elhalálozása nem következett volna be, még ma is élnének.\"

...hanem kevesebb...

SpiritFire
nem 13...

Voltam nyitás után!

nem koppanok le. megszeretném tudni,hogy hány éves vagy

ajem kisa
Ha nemtudtok olvasni angolul, akkor hallgassátok, mit mond, mert ott mondja, hogy:- Heee Klárika, ereggyémán fel a falon, me' a másikódalrú kitunnád nyitnijaz ajtút!
<#pias>

DarkSector
Nem írtam hülyeséget, hanem mást írtam...
De lekoppanhatná má....

DarkSector
Én meg azt mondtam, hogy ha eleve nem tudom hogy hová kell állni, akkor nem írja ki..és ilyenkor jön az ember a topicba kérdezni...
de lényegtelen, csak az elõbb volt, hogy az egyik tag kérdezte és a másik meg azt mondta, hogy ne játszon vele, az aki nem tud ilyeneken átjutni....

akkor bevallod,hogy hülyeséget írtál,és nem jól élvertél,és egy gyerek,aki még csak nem is játszott a demóval,jobban tudta a dolgokat mint te?(videóóó)

DarkSector
Kuss..

mint itt többen is mondták,hogy ha rossz helyen állsz,akkor írja ki,amit a lentebbi képen. ha meg jó helyen állsz,írja ki azt,mint neked.
és hol szóltam be fiacskám?

Pont azt írtam, hogyha rossz helyen állsz, akkor azt írja ki, hogy pontosan hova kell menni (ha jó helyen állsz, akkor pedig a rövidebb szöveget). Mint lent a képen. S ez így volt nálam is, mindhárom alkalommal, amikor eljutottam ide a demóba.
DarkSector
Igen tudom!!!
Jahj hogy néha milyenek az emberek...
Én azért fontoskodtam, hogy értse meg mindenki, hogy akkor írja csak ki a gép ha a jó helyen állsz...bakker...
De ha összevissza keresgél az ember elõször akkó nem!
És ezért mondtam, hogy nem kell azé lenézni az embereket, mert a demo-ban esetleg nem vesz mindjárt észre valamit....

reaper4
nálad van a hiba, mert nálam is kiírta...

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

A 449-es hozzászólásban a képen látható, ahogyan kiírja, hogy hol kell felmászni. Ha a megfelelõ helyre mész, akkor írja ki, hogy nyomd meg a SPACE-t, és akkor tényleg elég annyit megtenni.
DarkSector
De azé beleszósz, mi?

igen

SpiritFire
és ez alapján írsz véleményt???????????????

Voltam nyitás után!

nem megy el a gépemen

DarkSector
Nálam nem írta ki, hogy hol kel felmászni....
Csak annyit írt, hogy használjam a SPACE gombot a mászáshoz, de azt hogy hol kell felmászni, azt nekem legalábbis nem írta ki..
Valszeg te más demo-va játszó...

kétszer

SpiritFire
látod most is leosztalak és helyeseled <#idiota> tehát igazam van <#eplus2><#eljen>

Voltam nyitás után!

Tatyla
/agree

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

de

SpiritFire
Ne vedd sértésnek, de te vagy olyan hsz-t írsz amiben vkit/vmit leosztassz, vagy olyat amiben helyeseled annak a válaszát aki vmit/vkit (szóismétlésRULZ) leoszt <#idiota>

Voltam nyitás után!

csak vazze ki van írva...

tonyr
remélem lesz benne co-op, azt akko 6an lehet nyomni, azt amig wki a japo csayyal kinyitja a kaput, addi elökörködik a többi 5 :f

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

DarkSector
Elsõre minden új és szokatlan..majd ha egyszer már vágja az ember a dolgokat, akkor késõbb már tudja, hogy miket mahinálhat a játékban...

Azt láttam énis amit kiírt, de én meg azt nem láttam hogy hová kéne mászni..
És miután megtaláltam, rájöttem, hogy csak az ellenséget kell követni...
<#vigyor3>

kryst
Köszi a segítséget!<#worship>

SpiritFire
Ha már ebben az 5 perces demóban elakadtok, akkor a full tuti nem nektak való... <#rolleyes>

Voltam nyitás után!

ajem kisa
Ja, amugy oda is van irva, csak éngolul!😊