Clive Barker\'s Jericho

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

AntiHero
#388 és #398

Hülyék vagytok sztem.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

thx, azt próbáltam elsõnek 😊 , de nem ment 😞 .

i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...

Faki
Bioban csak a monotonitás ami engem idegelt. LEvan egyszerûsítve minden a konzolosok miatt, hackelés is így el lett kúrjantva. Kevés ellenfél, shock+fejlövéssel végigdarálható az egész.
Története nem volt rossz, csak kellett volna valami a mi kizökkent abból a qrva monoton gyakásból, pölö mint a HL2-ben a verdázás vagy 1-2 izgibb logikai feladat.
Jericho meg demó alapján nem lehet megítélni mert iszonyat rövid. DE, ha a demó alatt elõtték a puskaport, tehát ha semmi plussz nem lesz a teljesben, mint amit láthattunk, akkor ez is egy monoton gyilok lesz.
Vagy csináljanak egy painkiller szerû hatásvadászatot, vagy legyenek kreatívabbak, mert ma ez már nem elég, a régi játékosok ingerküszöbe változott doom I-II óta.

LoCk
Nagyon komoly a grafika, a hangulat...<#vigyor1><#eplus2>
Mar nagyon várom a full verziót.<#hehe>

ASUS Rampage Formula | Intel Q9450 |,Corsair Dominator 4GBKit|ASUS ENGTX295 1792MB|Enermax Liberty 620W|Zalman tower|Stb..

reaper4
viszont játékélményben az általad írt sorrend helyes😄 bioshock a király és a többi....

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

DarkSector

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

hali mindenki! Az miért lehet, hogy akárhonnan szedtem le a demot, a csomagolás végén mindig hibás volt, és nem tudom indítani a setuppot. thx a helpet, ha valaki tud <#worship><#worship><#worship>

i5 [email protected],Maximus III Formula,8G Ripjaws,GTX670 OC...

dante3
Próbáltam!<#kacsint>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

SpiritFire
egy 12 évestõl nem is várunk komolyabb kritikát...

De ez a 3 játék max grafika alapján összehasonlíthatóm igaz h mind FPS de teljesen más kategória. Aki szereti a hentet annak a Jericho tökéletesen jó lesz... Aki inkább a WW-kwt szereti annak úgy is a MOHA aki meg sci-fi/ kaland rajongó annak Bioshock... Ha érveltek, a másik úgy is mond ellenérvet...

Voltam nyitás után!

DarkSector
Ne haragudj de szerintem te is hype után mész...
Próbáld meg a Demo-t....és szerintem megváltozik a véleményed....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

prey utánzat??!!!
hülye vagy kéremszépen,hülye vagy??!!
történet,ai, grafika, fegyverek/képességek,mindenben földbe alázza a preyt. a moha pedig... egy bugos foscthalichka.

az elsõ videónál: "uhh bazdmeg ez király"
aztán gameplay videóknál:" ezmiez?doom4?"
gémpléj videók után:" mi ez a szar?!"

a moha meg mán az elsõ videóknál/infóknál sem jött be, úgy hazudtak mint a vízfolyás(több száz(!!!!!!) vezethetõ jármû pályánként,hatalma pályák,megdöbbentõ ai,ésatöbbiésatöbbi.a nagy szart, az egy fosch volt

DarkSector
Igaz Jericho nem U3?
Szerintem meg Medalban pont hogy a környezet, meg a karakterek (meg a mozgások) egyszerûen földbe döngölik a Bioshock-ot!!!!

Szerintem vagyis jobban mondva az én szememben a Bioshock egy hanyag Prey utánzat....
Mármint a hanyagság arra vonatkozik, hogy elnagyolt de kurvára... és bénák meg idegesítõek számomra az ellenfelek...
Medal letisztultabb...

Jah és jelen esetben Jericho a frankó kis játékmenetéven fogott meg, hogy több karakterrel lehet egyszerre nyomni, hogy váltogatod õket...
Sirályak a karakterek...
Faxa fegyverek....és kicsit jobb ellenfelek, szerintem mint a Bio-ban...
Most nekem már nem számít ilyenkor az a pár pixel+amit a Bioshok a képernyõre nyomat másodpercenként...

dante3
Én is, nekem a Jericho sem tetszik! Sztem agyatlan öldöklés lesz belõle, nem beszélve az optimalizálatlanságról!<#szomoru1>

Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!

egyetértek

grebber
Jericho sem UE3-as! Amugy a Medalba nemtaláltam olyan dolgot amira aztmondom hogy szép sõt külön kiemelném a benne lévõ növényzetet ami olyan szinten szánalmas hogy az már katasztrofális!

Next PC upgrade: 2022

DarkSector
Szerintem a Grafikára rátesz a játékmenet is...
Ezért szerintem Növekvõ sorrendben....
Bioshock->Jericho->Medal.....mert szerintem a medál a legszebb, ha a Crysis-tól eltekintek....jah és különben is az nem U3-as...

kirol
Már tegnap leírtam, az arra van, hogy az FPS-ed a tizedére essen. 😊

EmThor
jóhogy szebb a bioshock. mondjuk azt csak pc-n láttam.

nem olyan nagy szám ez. agyatlan lövölde. ezt amiatt mondom, hogy a gépi csapattársak hogy viselkednek.

szóval jobban örültem volna, ha csak 1 karival kell menni. jó otthagyhatom csapatot pálya elején, de ha kell éppen valaki, akkor :S

Na lenyomtam a demot,elég igéretesnek tönik.. csak nekem kicsit sötét az egész..

grebber
A Medalt azt verheti az seholsincs pl egy Bioshockhoz képest.
De feleleges hasonlitgatni mert ez belsõ teres barlangos borzongos 😄 medal meg ugye nem!

AntiHero
"Durva, de szerintem ez látványra simán veri a bioshockot ill. medalt."

Hát ebbe belekötnék. Sztem sokkal szebb a BioShock!

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Nekem engedi, lehet hogy valami dx 10-es ficsõr lesz.

Laza
nemtoom, nalam is inaktiv

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

grebber
Ja annál nem is néztem mert a másiknál nem volt medium.
Amugy az a legalsó Smoothizé az micsoda?
Csak 8xxx szérián lehet bekapcsolni,mert nálam nem engedi?

SpiritFire
saját fejlesztés <#idiota>

Voltam nyitás után!

Laza
Van, a video beallitasoknal bal alul van az Advanced Options.

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

Laza
Joh, az effekteket nem kapcsoltam ki, de el tudtam vonatkoztatni tolluk ... es a fenyeffektek nelkul eleg szegenyes az egesz 😊

grebber
Hm neked van a demóban médiumra állítási lehetõség?

NeoMaN
Uhh, effektek nélküli csupasz graf?
Durva, de szerintem ez látványra simán veri a bioshockot ill. medalt.

Laza
Kitoltam a demot en is ... jobb mint amire szamitottam, azthittem agyatlan lovoldozes lesz a vege 😊

Viszont az erdekes, hogy az effektek nelkuli csupasz grafika igencsak nem mai darab, viszont ahhoz kepest meg nem fut valami jol.
Az is erdekes, hogy ha a texturazast leveszed high-rol mediumra, mar ocsmanyak.

Viszont a jatekmenet nem volt rossz, nem az az elore rohanok es mindenkit szetkapok tipusu.

Nah, majd meglatjuk mi lesz a veglegesben.

grayfox
engem a monitorod érdekelne, hol vetted? 😊

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

Nme adsz RAM-ot?<#wow2><#idiota>
grayfox
ja, és aki megteheti vegye meg, valahogy jelezzük már, hogy díjazzuk az ilyesféle munkát, fõleg PC-re!

Eladó xbox360 játékaim, BONTATLANUL, FÓLIÁBAN : Madden NFL 2008, Army of Two Ajánlatokat priviben!

grayfox
most toltam végig a demot, nagyon fasza. fantasztikus graf & játékmenet nagyon ottvan! irdatlan érzés sniperrel osztogatni a fejeseket zoom nélkül, utána meg kicsit kaszabolni a pengével 😄

Az én gépemen(lásd lent)1440x900-ban minden maxon simán megy 20-25 FPS-el.Erre állította be, kisebb felbontáson nem néztem.
De minek 30-40 FPs-nél több?
EmThor
leszedtem ps3-ra a demót, nem rossz, minijáték meg beszólások tetszettek, de kicsit káosz úgy érzem a harc

uhh pazmek,neked tényleg ilyen a géped?😮

SpiritFire
Az otimalizásálás az szánalmas

A gépem:

Intel Core 2 Extreme Quad QX6700 2,66GHz
8 GB DDR 2 800mhz
2*Geforce 8800GTX
1 TB HDD

ÉS minden maxon 1560000*1040000 csak 50FPS-t produkál... A készítõk igazán magukba szálhatnának

Az persze senkit sem izgat h 6600gt-n is játszható...

Voltam nyitás után!

Bár tény egy undying szerü játékmenetnek jobban örülnék..meglássuk😊

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

Nekem az sem baj ha hangulatos látványhent lesz az is kell a polcra,painkillerrel is elvoltam,pedig nem vagyok oda a hentelésért,mégis bejött a pörgés meg a látvány annó..😊

Tatyla
kipróbálltam,azaz végig vittem e nyulfarknyi demot.
összeségében nem rossz de nem vagyok elájulva töle,meg ez a mellékes q meg e meg v irányitás,meg kell szokni...
na majd a teljesnél értékelek mert ez semmi nem volt...

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Demo alapján (bár nemakarom elszólni) optimalizáció is jeleske,alapból fullra rakta magát és vidáman futott röccenésmentesen 1240*1024-ben pedig ez egy erõs középkategóriásgép😊

Kandurex
rosszul tudod, sõt, már régió záras is lett :p

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

graf 11/10 😄😄 ieeett naon szép
a többi csak 10/10😄😄😄 - jó játék az biztos de majd kiderül a teljes gaméba hogy milesz

[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w

Én úgy tom xbox demo csak holnap lesz!!!

[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w

Az a legkomolyabb ami a leesés után köetkezik...😊
A képek alapján morogtam hogy megint agyígszerkesztett képek azt feleolyan sem lesz a játék...És olyan lett!! Iszonyatkomoly a graf😊

Legeloszor probaltam igy. Jott az ellen, kozben mutatta a nyil is hogy merre egybol nyomtam neki a gombot, azta mar estem is le.

https://onlinestream.hu/ - A legtöbb magyar rádió és TV egy helyen!

Kandurex
<#nemtudom>

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

xotyi
Mikor jön a teljes?

Trance&Friends nothing more..