2501
  • DarkSector
    Meg kurvajó ez a csillagkapu szerűség!!!!
    Amin átugranak legelőször..
    A bevezető nagyon megadja a kezdő hangulatot.!!!!
  • w77d
    azt teszem :D
  • DarkSector
    Mondjuk ennek sok oka lehet...
    De ha driverből is olyan szép akkor lényegtelen..
    Nyomasd ezerrel.
  • w77d
    akkor nemtom :S
  • DarkSector
    Én azzal nyomatom!FLT
  • DarkSector
    Háát ilyen géppel nem szabadna...
  • DarkSector
    Nem doom3...
    És graf meg szerintem a piacon a legszebb.
  • w77d
    csak a már említett advanced smoothingal!
  • w77d
    de érdekes, hogy az élek ugyanúgy elvannak simítva ha advanced smoothingot no-ra rakom és driverből megy az élsimítás, csak nem lassul úgy be!
  • DarkSector
    Nálad lassú..core2-vel meg 8800GTX-el na nemá!!!
  • strebacom
    Nekem volt egy 8800 utrám eladtam szegényt és a demo nekem állandóan meg-megtorpant egy pillanatra...ATI-val meg nem....
  • Prince of Máté
    Én majd holnap szedem a gémet.
    Amúgy doom 3 koppintás?
    Mármint történetileg?
    Onnan veszem, hogy azt olvastam hogy megnyitják a föld és a pokol közti kaput...
    FLT-s rls-el nincs semmi problem nem?
    Ahogy látom, kurva szép grafikája lehet...
  • DarkSector
    megnézem nálam mit csinál 16x mellett.
  • DarkSector
    Igen azt jelenti..
    De a driver ezekszerint nem azt csinálja, mert akkor ugyanúgy belassulna..
    ez olyan, hogy én a drivernél C16xQ-re tudom tenni, de a játék nem biztos, hogy reagál rá..
    ez nem gond, csak megjegyzem...
  • strebacom
    Igen!!
  • w77d
    ha a játékban 8x-osra rakom az élsimítást (már ha az advanced smoothing az azt fedi) akkor nekem eléggé beszaggat! ha driverből nyomom az élsimítást, akkor nem!
  • DarkSector
    Minden High-on 8x élsimítással?
  • strebacom
    Azért nem semmi game ez és az hogy egy hétig töltöttük torrentröl, most meg hipp-hopp megjelent a warez is, sokaknak igaza volt ezzel kapcsolatban, én a torrenteset tolom crack-el, és meg kell hogy mondjam hogy nagyon jól fut, minden high-on 1680*1050, néha megáll egy picit olyankor tölt de utánna rohan....jó játék....
  • DarkSector
    2x kattintsatok a képre, hogy kinagyítsa 1024-re...
    És ezt képzeljétek mozgás közben milyen lehet.
  • DarkSector
    Gyerekek ez lehet hogy hent, meg lehet hogy nem félelmetes!
    De hogy kibaszottul szép az fix...
    Szerintem az eddigi FPS-ek elbújhatnak a füle mögött!!!!
    Sokszor aszittem, hogy filmet nézek...
    Még csak az első kapuig jutottam, de majd beszartam a látványtól!!!
    A demo sem volt pite, de ez asztán odabasz!!!
    Azon sem lepődnék meg, ha SM4.0-ás támogatás is lenne a játékban...
    Ha ehhez még Vista+DX10-is lenne, akkor aztán lenne mit lesniük a többi fejlesztőknek...
    Ráadásul a kép csak 1024-es...
    Milyen lenne 1600-ban...???!!

Lehet hogy túlreagálom a dolgot, de egyenlőre az én gépemen ez a legszebb legtisztább és nincs semmi felesleges hülye effect, ami zavarna a láthatóságban, mint a Bioshocknál pl...

Egy kis képecske, hogy 8800GTS-el fullon milyen:
  • w77d
    sziasztok!
    A videobeállításoknál az advanced smoothing mit takar? az ebben a játékban egyenlő az élsimítással?
    Ha bekapcsolom, akár csak 2x-esre rakom akkor nagyon elkezd szaggatni a játék, de a grafikában nem látok semmi különbséget! (amúgy a videokártya driverben be van kapcsolva az élsimítás 8x-osra és hogy írja felül az alkalmazás beállítását)
  • mikiking
    ha a demo támogatta ez is fogja ....... amugy kiderül holnap.......de tuti fogja
  • IgH
    ez érdekes. az tényleg dúrva lenne,ha nem támogatná a 8600at.
  • Dexantreal
    Atom ász géjm.... kár, h a gépem nem felel meg még a minimum követelménynek se.
  • DarkSector
    Látod akkor érez rá igazán az ember, ha játszik vele.
    A demo rövid volt, és nem árult el sokat a játékból.
    Játszva megszereti mindenki.És ugye akkor ér valamit egy játék, ha odavonz a monitor elé..
  • Tomy Lee
    A Pill box-okat,hogy lehet felrobbantani Cole-al?Elvileg ez a feladat.Ja meg lopakodjak is közbe?Azt írja ott,hogy kerüljem meg az egészet.

Egyébként nagy Game,tetszik!
  • neptum
    alig bírtam abba hagyni a játékot majd őszi szünetbe lehet végig tolom de remélem nem túl rövid
  • Mr_no_NaMe
    Csak én hiányolom innen a 8600-ot?
  • gregtom6
    csak a kezdete érdekel,de látom,végig belső nézetből mutatnak,ez a megvalósítás nagyon jó.Megnéztem egy videót az elejéről,és ajtón léptek be játék közben.
  • gregtom6
    A grafikára gyúrtak ebben a játékban is:),de sztem a nagyon nagy csillogás nem igazán jó benne(pl Antihero legalsó feletti képén+legfelső képén)Azért hiába,h véres,nem csillog annyira.A BioShockban letagadhatatlanul szebbek voltak a shaderek.De nem rossz.
  • AntiHero
    Mentünk a sivatagba és folyamatosan jöttek az aranyos túlvilégi szörnyek.
    Közbe egy fekete bőrű "kisgyerek" jelenik meg mindig és beszél hozzánk. Még elvileg én mindig a sivatagba vagyok csak most belső helyszínen vagyok.
  • gregtom6
    Hy! Arra lennék kiváncsi,h cutscene-ben mutatja be azt,h beléptek Jericho-ba,vagy először ott mentek a sivatagban,és hirtelen ott lesz a város,és ki nyitjátok a kaput,v ilyesmi???
  • bordy
    erre mondják azt hogy játszatja magát :)
  • AntiHero
    Nem tudtam megálni hogy ne játszak:P (majd magyarúl is túlviszem, nem várok addig mégse:P)
    Rohadt jó a játék. MA este el leszek vele az tuti:D
    A hangok azok 10/10 érdemelnek a zenékkel eggyüt.

[IMG]http://sg-team.fw.hu/sg/Jericho2007-10-25 19-07-30-09.jpg[/IMG]
    [IMG]http://sg-team.fw.hu/sg/Jericho2007-10-25 19-09-20-98.jpg[/IMG]
    [IMG]http://sg-team.fw.hu/sg/Jericho2007-10-25 19-16-22-34.jpg[/IMG][IMG]http://sg-team.fw.hu/sg/Jericho2007-10-25 19-31-41-35.jpg[/IMG]
    [IMG]http://sg-team.fw.hu/sg/Jericho2007-10-25 19-34-23-46.jpg[/IMG]
  • gregtom6
    a www.jericho-game.com oldalról(ami a hozzászólásom pillanatában nem jön be)egy minijáték kiséretében megtalálhatod a soundtracket,ott van vhol vmelyik teremben.
  • bordy
    akkor a képesség gomb :D és miközben forogsz előjönn egy kis fekete kurzor vagy mikor a használandó cuccra nézzel vele és akkor még egy gomb lesz.
    pc-n így nézz ki hogy E utána Q és utána 1 vagy 2-es gomb.
  • priluki
    Köszi:) magyarul akkor odamegyek jonessal és a különleges képességével átkell magam teleportálni a szörnybe? én boxon játtszom szoval nekem a "q" nem mond semmit :)
  • PhantomAss
    vmi olyasmi hogy válaszd ki jonest és fel kell robbantani a lángszórók tartályát (a fal tetején?tetejéről?)
  • timantes
    Időközben beleszerettem a játékba , ne adjátok fel , az első 3 óra hent után már annyira befosós részek jönnek hogy nem ajánlatos lefekvés előtt tolni

MÁS:

VALAKI MEGTUDNA DOBNI EGY JERICHO OST-al ??????????????????? ANNYIRA KIRÁLY ZENÉK VANNAK BENNE HOGY MINDENT GYALÁZ , örök hálám menne annak, aki tudna segíteni
  • timantes
    mutatja a képernyő hogy épp milyen iránygombot kell nyomnod ( W S A D )