Clive Barker\'s Jericho

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DarkSector
Akkor hibás a játék, vagy elcsezszed a gombnyomogatást.
Tudod mikor kijönnek a nyilak, hogy nyomd jobbra balra le fel.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Sziasztok!
Kellene egy kis segítség!
A bunkeros résznél vagyok mikor felrobbantottam a harmadik bunkert jön egy bomba én a földre kerülök és egy emberi szörny kezd el fojtogatni és mikor kiszabadulok a kezei közül ismét jön egy bomba és az egész kezdõdik elõröl.Mit kell csinálni itt?Elöre is köszi a segítséget!
DarkSector
Bazzeg az enterek valahogy becsúztak....<#buck>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Jah
igen
a robbanás után
sebezhetõ
csak lõdd ahogy tudod
és a robbanást
úgy kerülheted
el
ha elbújsz
mondjuk a sír mögé
és mindig kell
fedezék
de ha elég távol vagy néhány ebberedel
akkor
nem ér el olyan messze a robbanás
és egy idõ után már tovább marad sebezhetõ
és jobb ha fejre mész
Sõtt a szemüveges csajjal lassítsd be az idõt, és úgy pofon egyszerû lessz.

(Feketerózsa)
Mikor egy nagy terembe vagyunk,és gyerekek szellemeit kell nyirni meg Maltheus-t (kéne) de mindig körbeveszi magát vmi szarral,utánna meg robban...

DarkSector
Melyik is az?

Elakadtam!😞
Maltheus-t h kell kinyirni?

kaposi1
2320<#nezze>
Azért ennyit visszalehetne olvasni.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

DarkSector
Ezekszerint.

Akkor csak én vagyok ilyen peches hogy nekem mindig lefagy a game?
DarkSector
Nagyon is jó a játék háát még magyarul.
Még a sztory is odabasz.
Én pont ma értem a végére.

Xép napot mki. Nagyon odab..z ez a játék, csak jó lenne a magyar feliral hozzá.
Lécci vki hol tudnám letölteni?
Elõre is köx
A géppel nemhiszem hogy gond lenne ugyhogy szerintem inkább a játékban van valami hiba.
Amikor lemegyek 3 emberrel a csatornákba, (delgado, black meg a szamurájkardos)és ilyen lépcsõkön megyek fölfelé, és valami pajzsos figurák ugrálnak lefele a lépcsõn. Na akkor mielõtt fölérek a lépcsõkön mindig lefagy.
DarkSector
Hol fagy ki?

Üdv mindenkinek!Gondom van a játékkal mivel egy helyen állandóan kifagy , mindig ugyanott, a játék FLT-s verzió.Volt már ilyen problémája valakinek?
DarkSector
Semmi köze az egészhez.
Nem zavarják egymást.

És a probléma nem oldódott meg!
SZia cumfu. Köszi a reagálást. D-tools van fent csak, más semmi.
Ja cracket meg innen szedhetsz:

http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_jericho.shtml

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

Milyen "virtuális lemezkezelõid" vannak? (Daemon Tools?) (máshogy nem tudtam mi az 😛) Mert nekem fennt volt az Alcohol120%+a DT-is és akkor írt ki összeférhetetlenséget. Csak egy legyen fenn. Ezt tudom ajánlani, és sztem DT.

Szép Napot mindenkinek. Egy kis segítsége kérnék nem tudom h mit csinálok rosszul, de felraktam a Clive Barker's Jericho-t és nem tom elindítani. Azt irja h összeférhetetlenség támadt az emulátor szoftverrel ( most ez új mert eddig az eredeti lemez hitelesítésére megadoott idõ túllépést írta ki. Cracket nem találtam, egyáltalán kell crackelni?
Segítsetek lécci, elõre is kösz!

Gigabyte MA69VM-S2, AMD Athlon 64 x2 4000+ 1,5 giga ram, Asus Radeon 3650
kaposi1
nm. Jó játékot.<#wave>

Köszi a segitséget!!Nekem is sikerült!

grebber
Tárgytalan megtaláltam!

Next PC upgrade: 2022

grebber
Elakadtam 😞

Eltünt mindenki egy teremben ahol valami lézercsikok vagy mik jelentek meg.Utánna 2 emberrel lehetek Black és Jones. Jones rácsos ajtó mögött van és mondja a falon lévõ elfajzott lények segíthetnek megtalálni az ajtó nyitásához a cuccot.De nem találok semmitse.Hol van?

DarkSector
Jah.
Sejtettem, mert én kinyomtam unalmamban!
😄

igen így kell, elöször én is elrontottam

kaposi1
Megmondom mi a hiba szerintem.

Mikor megadod a telepítési fõkönyvtáradat ahol neked a játék van,utánna feljön egy Dos-os ablak .
Azt hagyd végig települni amíg magátol el nem tünik.
Ez eltarthat akár több percig is.
Nekem is ez volt a gond.
Remélem tudtam segíteni.<#wave>

DarkSector
Nálam ez nem mûködik.
Kiír valami hibaüzenetet, meg haveromnál is.

1000 köszönet érte,de vmi baj van mert a magyarositás telepitése után mikor inditanám a játékot hibát jelez...😞
Mi lehet a bibi?

kaposi1
Tessék

Nem az én érdemem.<#nevetes1>

Magyarositás vhol elérhetõ?Adjatok már linket plííz!!Thx elõre is...

Jones-al fel kell menni telkinézissel a 3 testhez és ott kitudod nyitni a szarkofágot ami a szörnyeket szüli. Amikor kinyolt akkor kell Blak-el beleereszteni pár gránátot és kész. Nekem két alkalom után kipurcant.

Az én kérdésem hogy az utána lévõ résznél amikor csatlakoznak a többiek és egy olyan teremben vagytok ahol egy démon a vérébõl ontja a nagyobb szörnyeket, ott hogyan lehet továbbjutni?? A szörnyekbõl már kinyírtam vagy huszat de a démannak semmi baja.
zolo
A "Bõr" nevezetû résznél járok, urnából kéne megszerezni cuccost. Tüzes varázsló õrzi és cask Black és Jones van. Mire Jones-szal lelkiznék valamit, addigra meghal Black, és engem lõnek, és így meghalok.

Hogy kell megcsiwnálni ezt a részt?

http://flickr.com/photos/zolika90/

grebber
Már tárgytalan megoldodott!

grebber
Valaki segíthetne!
Rómában vagyok az arénában már mindenkit kinyirtam de nemtudom mit kellene csinálni!

JackSparrow88
aha, ok thx majd próbálkozok...xd

Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB

wesker24
A két fõ képességét kell használni mindenkinek !! Ami szerintem akkor a q és a w !! Vagyis Blacknél a telekinézis és a ghost bullet !! Addig kell használni a támadást amig le nem sérül !! Lehet hogy rossz billentyût nyomtál le vagy nem támadtad le eléggé !! Ha meg nem nem tudod hogy kell csinálni akkor ird be a Youtube-ra a Jerichot és ot nézd meg hogy kell csinálni !! Azzal kell kezdeni a támadást akinek elöször az idegen gyerek használja a képességét !!
JackSparrow88
Hát nem sikerült még megcsinálni. Pedig sztem jól csinálom de mégsem történik semmi. Black-kel nyomkodom a q-t és az mintha csinálna vmit de végsõsoron nem igen látom hatását, Mármint ha vele kell kezdeni egyáltalán...Ill. az lenne a kérdésem a q v. a az e betûs képességet kell használni? thx

wesker24
Az nem olyan nehéz !! Ott az a lényeg hogy az idegen gyerek elveszi a képességünket hogy azzal támadjon !! Szóval ugyanazzal a képességgel kell õt támadni mint ahogy õ minket !!

PL: elsöként Abigail teleportját veszi el és azzal támad na szóval ekkor menj Abigailre és te is támadj teleporttal mikor kellöképen lesérült jön Rawlings Atya és igy tovább mikor sikerült mind az 5 karakterrel visszatámadni Church az utolsó na akkor tudod megadni neki a kegyelemdöfést DE.... a többit majd meglátod !!
JackSparrow88
Hy, nekem már csak egy pici segítség kéne mer az uccsó fõellenségnél vok annál a gyereknél. De nemtom kinyírni sehogy, a lövésekre immunis. Vmi tipp? thx

wesker24
Hello az még nagyon de nagyon eleje a játéknak !! Amugy én szerintem közepes hosszuságúra sikeredett a játék !! Habár lehettet volna benne több korszak is !!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Mert asszem 5 korszak van ! Jelen, 2 világháború, Középkor keresztes lovagok, Rómaiak, és a Hell !

Jah és ami a bonyolultságot illeti lesznek benne logikai fejtörök de azok rém egyszerûek ami a fõ nehézséget jelenti az a monsterek lesznek lesznek majd elég szivós és nehéz Bossok is meg monsterek is !! jah és a monsterek kinyirása is okozhat nehezéséget nálam easy fokozaton meg a legegyszerübb monsterhez is 1-nél több tár kellett a megöléséhez !! A fõbossokról nem is beszélve !
wesker24
Azt a fõ monstert tényleg nem könnyü kinyirni !! De könnyen meg lehet csinálni !! Mindig a fõ robbanása után kell lönni ezerrel !! MIkor újra bebúrkolozik és robbanásra kész akkor el kell futni tõle ezerrel igencsak messzire hogy a robbanás hatósugara nem érjen el !! Legalább 1 személy legyen távol tõle és ha a többiek meg is halnak a robbanás miatt újra tudod õket éleszteni !! Szóval ha akkor lövöd amikor legyengült a robbanása miatt akkor hamar ki lehet nyirni !!
Heló! ott tartok amikor már testet tudok váltani. Innentõl még mennyire sok a játék? (tudom eddig még nem volt hosszú) csak arra vagyok kíváncsi mennyire sikeredett hosszúra vagy bonyolultnak.

painkiller25
HY ALL!
Lenne egy kérdésem! elakadtam és nem tom h hogyan kéne tovább jutni szal a bishop ot kén kinyírni de egy idõmúlva nem tok vele mit csinálni mert akkoráût robban h mindenki belehal.... valaki valami tippet pls!:S
Elõre is THX

Intel Core2DUO e8200 2.66ghz 2gb DDR21066 Geforce9600GT1GB chieftech 450W Gigabyte GA-EP35-DS3

DarkSector
IBRIK-es magyarosítás nekem szétlövi mindig a játékot.<#fejvakaras>

wesker24
Szinte semmiben sem különbözik a kettõ !! Egy és ugyanaz mind a kettõ !!
Az eredeti magyar fájl van mindkét verzióban !! Az eredeti magyar fájlt csinálták meg kisebb méretre azoknak akiknek angol verziójuk van !! Hogy ne kelljen még egyszer leszedniük !
Heló! Régen letöltöttem az angol verziót, olvastam hogy ven hozzá magyarosítás. Ma letöltöttem a magyar verziót. az angol már ki van írva, de nem tudom érdemes e a magyart is kiírnom csak a nyelv miatt. Sokban külömbözik a az eredeti magyar, és a magyarosított nyelv (és ha igen miben)? Erre kérnék választ. Elõre is köszi

blackcalibra
Szivesen! Örülök hogy sikerült. Jó játékot.