Clive Barker\'s Jericho
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tudod mikor kijönnek a nyilak, hogy nyomd jobbra balra le fel.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Kellene egy kis segítség!
A bunkeros résznél vagyok mikor felrobbantottam a harmadik bunkert jön egy bomba én a földre kerülök és egy emberi szörny kezd el fojtogatni és mikor kiszabadulok a kezei közül ismét jön egy bomba és az egész kezdõdik elõröl.Mit kell csinálni itt?Elöre is köszi a segítséget!
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
igen
a robbanás után
sebezhetõ
csak lõdd ahogy tudod
és a robbanást
úgy kerülheted
el
ha elbújsz
mondjuk a sír mögé
és mindig kell
fedezék
de ha elég távol vagy néhány ebberedel
akkor
nem ér el olyan messze a robbanás
és egy idõ után már tovább marad sebezhetõ
és jobb ha fejre mész
Sõtt a szemüveges csajjal lassítsd be az idõt, és úgy pofon egyszerû lessz.
Mikor egy nagy terembe vagyunk,és gyerekek szellemeit kell nyirni meg Maltheus-t (kéne) de mindig körbeveszi magát vmi szarral,utánna meg robban...
Maltheus-t h kell kinyirni?
Azért ennyit visszalehetne olvasni.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Még a sztory is odabasz.
Én pont ma értem a végére.
Lécci vki hol tudnám letölteni?
Elõre is köx
Nem zavarják egymást.
http://m0001.gamecopyworld.com/games/pc_jericho.shtml
AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt
Segítsetek lécci, elõre is kösz!
Gigabyte MA69VM-S2, AMD Athlon 64 x2 4000+ 1,5 giga ram, Asus Radeon 3650
Eltünt mindenki egy teremben ahol valami lézercsikok vagy mik jelentek meg.Utánna 2 emberrel lehetek Black és Jones. Jones rácsos ajtó mögött van és mondja a falon lévõ elfajzott lények segíthetnek megtalálni az ajtó nyitásához a cuccot.De nem találok semmitse.Hol van?
Next PC upgrade: 2022
Sejtettem, mert én kinyomtam unalmamban!
😄
Mikor megadod a telepítési fõkönyvtáradat ahol neked a játék van,utánna feljön egy Dos-os ablak .
Azt hagyd végig települni amíg magátol el nem tünik.
Ez eltarthat akár több percig is.
Nekem is ez volt a gond.
Remélem tudtam segíteni.<#wave>#wave>
Kiír valami hibaüzenetet, meg haveromnál is.
Mi lehet a bibi?
Az én kérdésem hogy az utána lévõ résznél amikor csatlakoznak a többiek és egy olyan teremben vagytok ahol egy démon a vérébõl ontja a nagyobb szörnyeket, ott hogyan lehet továbbjutni?? A szörnyekbõl már kinyírtam vagy huszat de a démannak semmi baja.
Hogy kell megcsiwnálni ezt a részt?
http://flickr.com/photos/zolika90/
Rómában vagyok az arénában már mindenkit kinyirtam de nemtudom mit kellene csinálni!
Next PC upgrade: 2022
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
PL: elsöként Abigail teleportját veszi el és azzal támad na szóval ekkor menj Abigailre és te is támadj teleporttal mikor kellöképen lesérült jön Rawlings Atya és igy tovább mikor sikerült mind az 5 karakterrel visszatámadni Church az utolsó na akkor tudod megadni neki a kegyelemdöfést DE.... a többit majd meglátod !!
Q8300 2.5 Ghz, 4GB RAM, HD 5770 1 GB
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Jah és ami a bonyolultságot illeti lesznek benne logikai fejtörök de azok rém egyszerûek ami a fõ nehézséget jelenti az a monsterek lesznek lesznek majd elég szivós és nehéz Bossok is meg monsterek is !! jah és a monsterek kinyirása is okozhat nehezéséget nálam easy fokozaton meg a legegyszerübb monsterhez is 1-nél több tár kellett a megöléséhez !! A fõbossokról nem is beszélve !
Lenne egy kérdésem! elakadtam és nem tom h hogyan kéne tovább jutni szal a bishop ot kén kinyírni de egy idõmúlva nem tok vele mit csinálni mert akkoráût robban h mindenki belehal.... valaki valami tippet pls!:S
Elõre is THX
Intel Core2DUO e8200 2.66ghz 2gb DDR21066 Geforce9600GT1GB chieftech 450W Gigabyte GA-EP35-DS3
Az eredeti magyar fájl van mindkét verzióban !! Az eredeti magyar fájlt csinálták meg kisebb méretre azoknak akiknek angol verziójuk van !! Hogy ne kelljen még egyszer leszedniük !