Clive Barker\'s Jericho
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem volt egy nagy játék összességében, de nem is volt rossz.
meg a harc is az elsõszülõttel rémgyenge!
Ezuttal:
Grafika: 9
Hangok: 9
Hangulat: 9
Küldetések: 8
Végkifejlet: 2
Összahtás:8
Összességében egy remek játék, amit elbasztak a végsõ finalboss-sal. Cseppet sem élvezetes mint a többi bosok. Így elronatni a végét, fõleg hogy a kedvenc karakteremet kinyírták, Colet.
most is elakdtam, Sumér küldetés (sztem az utolsó küldetésrésznél vagyok) negyedik fejezeténél, van egy gladiator termelõ, és az istennek sem tudom leállítani a termését. Már Jones telepatikus képességeivel is próbálkoztam. Meg a sniper csajjal is az összes gránátot felülre lõttem, amelyik irányítja, de aki legalul van az az isten vagy ki, arra meg egyáltalán nem fog a golyó.
Körülnéztem a nagy teremben, de semmi...
????
vagy valahogy így. én is itt akadtam el.
??????
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Köszönöm szépen.
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Angolul meg megy. Mi fenét lehet ezzel csinálni? Próbáltam úgy hogy elõtte crak-elte, próbáltam hogy utánna, uninsattáltam a játékot...de semmi. Ez magyarul nem mûködik, tudjra rá valaki a megoldást?
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
van egy gomb, amivel a csapattársaidat tudod küldözgetni oda, ahova mutatsz.
neked rá kell állnod arra a kapcsolóra ami a talajból kiáll, a zúloldalon van még kettõ, alfát az egyikre, omegát a másikra küldöd...
Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?
Üdv
a falon van 4 fogaskerék, azokon öld meg a hullákat, azt akkor a plafonnál kijön 1 logo csávo, és annak kell löni a hátát...
ez kell kb 3-4x, azt utánna kell a föcsokát, me eltünik a pajzsa...
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Ott tartok a pálya neve HÚS
Egy emberke vérbõl nagy szörnyeket csinál megöltem már vagy 20 at de nem történik semmi itt mit kell csinálni??
THX!
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
a képesség arra jó, hogy nagy távolságból újraélesz másokat.
egyszerûen csak rá kell vinni a kurzort egy távol lévõ kiütött társra miközben gyúrod a kék fényt, aztán elengedni a q betût amivel csinálod.
gondolom azt kéne.<#help>#help>
ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller
Valaki segítene ott tartok hogy az a pálya neve :" Belek"
Megöltem a dagadt emberkét és lóg lefele valamit kellene csinálnom de nem tudom mit :S
Aki tudja itt mit kell írjon pls!
THX
Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
elöre thx
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
szeretem az véres-belezös gusztustalan gennyes játékokat.
Soha nem hazsnáltam még ezeket 😄
De nem tok mit csinálni, én ráálltam amelyikre kell...
Hogy ez bug, vagy én vagyok hülye, nemtom.
Rómában vagyok. annál a résznél, amikor van az a rohadtnagy szakadék, tele véres lándzsákkal, és Chucrh-el kell oldalt elmenni, a lomló peremeken...
Na idáig jó, átjutottam a túloldalra, és itt van egy négyzet a talajon, amire rá kell állni uzgye... és a túloldalon, ahonnan eljöttem, van még kettõ.
na most azt mondják nekem, hogy ezekre mindre rá kell állni, és mûködésbe lép a híd a dárdamezõ fölött, de a csapattársaim a túloldalon b*sznak ráállni, és hiába állok rajta az enyémen, embert váltani meg ugye nem lehet.
mi lehet a probléma?
probálgattam meik a jobb, és szerintem a játékban érdemesebb bekapcsolni
Valszeg driverekkel lehet probléma.
Annyit tégy meg, hogy a VGA driverben mindent tegyél default-ra...vagyis alkalmazásvezéreltre.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
ez mér van hoyg a játék menujében van egy "advanced smooting" nevu beállytás, és ha felveszem pl 2x vagy 4x -re, elmegy a kép és nagy sötétség ?