Clive Barker\'s Jericho

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince23
Egyébként a történelmi küldetésekbõl még nagyom hiányoltam a spártaikat, és az egyiptomiakat!

nekem tetszett a végkifejlet.
nem volt egy nagy játék összességében, de nem is volt rossz.
Prince23
Pfff mi szánalmas befejezése van már, most minek kelett a csat elõtt 2 embert.......
meg a harc is az elsõszülõttel rémgyenge!
Ezuttal:
Grafika: 9
Hangok: 9
Hangulat: 9
Küldetések: 8
Végkifejlet: 2
Összahtás:8
Összességében egy remek játék, amit elbasztak a végsõ finalboss-sal. Cseppet sem élvezetes mint a többi bosok. Így elronatni a végét, fõleg hogy a kedvenc karakteremet kinyírták, Colet.

Prince23
Thx

most is elakdtam, Sumér küldetés (sztem az utolsó küldetésrésznél vagyok) negyedik fejezeténél, van egy gladiator termelõ, és az istennek sem tudom leállítani a termését. Már Jones telepatikus képességeivel is próbálkoztam. Meg a sniper csajjal is az összes gránátot felülre lõttem, amelyik irányítja, de aki legalul van az az isten vagy ki, arra meg egyáltalán nem fog a golyó.
Körülnéztem a nagy teremben, de semmi...
????

túloldalon van még két ilyen négyzet a talajon, alfa csapatot asszem az 1-essel egyikre, bétát a másikra küldöd a 2-essel.
vagy valahogy így. én is itt akadtam el.
Sziasztok magyarítást keresnék a játékhoz segítségeteket elõre is köszi...

wesker24
Ott szét kell választani a csapatot ! Plusz 2 embert kell még ráállitani arra a mozaik köre amelyiken te is állsz ! Aszzem van olyan bill parancs is nézd meg a controls menüt.
Prince23
Most akadtam el elõször a játékban, de nem vágom, h mit kell csináljak Billy-vel, a kardos csajszival, a Római tartomyány küldetésrész negyedik fejezeténél. Legyõztam a gladiatust, és utána van egy "szakadékféleség", ott átakrobatikáztam Billy-vel, és utána ráálltam a mozaikikonra. Szerintem vmi hidat kéne megnyissak a többiek számára. Utána azt pofázzák nekem, h szét kell szoródnunk, de hát nem akar váltani karaktert, hiába nyomkodoma SPACE-t, semmi reagálás nincs, nem is jelenik meg a karakterváltó menû.
??????

Prince23
Most magyarul tolom, eléggé odavág a játék. Keresztes hadjáratnál vagyok. a 5.-ik fejezetnél.

Köszi a tippet,de nagyon nehezen rájöttem az egyes lövésekrõl sorozatra kell állitani a csuzlit utána szétlövi az alagut elejét a gerendákkal eggyut.
Gubberx
ha a mesterlövész nem tudja telekinézissel ellökni az útból akkor nem arra kell menni

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

Nagyon örülnék annak ha valaki megtudná mondani,hogy a pálya elején mikor bemegy a csapat a katlanba van ott egy bejárat sziklával elzárva 3 gerendával .Na ott hogyan lehet tovább menni mert bármit teszek semmi nem jó.Törött a game ami nekem van,vagy ehez semmi köze neki.Ha valaki tudja irja már le itt nekem egy pár szóval,mert próbáltam keresni minden tõlem telhetõt de nem találtam semmit.

Köszönöm szépen.
ffxi
Akkor nem jó oda a legújabb driver 😊

Fákjúal!

radeon x700 pro
ffxi
Pontosabban milyen VGA-d van?

Fákjúal!

Nekem kellene egy kis segítség, szoval: felinstaláltam a jericho nevü gamet, elindítottam megvoltak az ilyen muvik de utánna elsötétül a képernyõ,és csak a hangot hallom.Letöltöttem a legujabb ati drivert, de még így se jot.t Vki vmi ötlet?

Gunner
megvárod mig lefut a parancssor, nem kell bezárni... bezárja magát és kitörli a fájlokat... patience

[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |

Azt lenne a gondom, hogy magyarul nem mûködik a játék. Hafel teszem a magyarosítást, akkor hibát észlel és le áll.

Angolul meg megy. Mi fenét lehet ezzel csinálni? Próbáltam úgy hogy elõtte crak-elte, próbáltam hogy utánna, uninsattáltam a játékot...de semmi. Ez magyarul nem mûködik, tudjra rá valaki a megoldást?

Az 1-es és a 3-as gombokkal irányíthatod õket, de gondolom már rájöttél!
The Protector
köszi.nem is tudtam h lehet irányítani öket h oda küldöm õket.Próbáltam lõni is a gombokat.Köszi szépen még1x is.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

na ezt én se értettem elõször...
van egy gomb, amivel a csapattársaidat tudod küldözgetni oda, ahova mutatsz.
neked rá kell állnod arra a kapcsolóra ami a talajból kiáll, a zúloldalon van még kettõ, alfát az egyikre, omegát a másikra küldöd...
The Protector
Hy.Ott tartok ahol a dagadt csókáról szobrok vannak.Elértem egy nagy teremhez oszlopokkal.A túloldalra kellett az egyik csókával teleportszerûen beleszállni az ellenségbe és egy kart meghúzni.Nagy szakadék van középen tele karókkal.Churchel át kellett menni ráálltam középre aztán nem tom mit kell csinálni vmi padlóról meg cserepekrõl hadoválnak nekem.Vki írja meg mit kell csinálni.Köszi.

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér’ De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Akkor te bizony rakd újra a játékot, mert az gáz!
na itt van a gond, mert nekem nem jelennek meg a nyilak
wesker24
Talán azért halsz meg mindig mert nem vagy elég gyors ! Ugyanis megjelennek a monitoron akkor a nyilak és olyan irányba kell õket vinni amerre mutassa ! De gyorsnak kell lenned ha nem akarsz meghalni !!
HILFE!!! A lelkek útjában vagyok, ahol fel kell robbantani 3 lövegtornyot. Felrobbantom mind a hármat és ekkor valahonnan jön egy gránát, felrobbanok majd egy szörny letépi az arcomat. Ezután ez ismétlõdik, amíg nem nyomok egy ESC-t. Kérdés: ez programhiba vagy én rontok el valamit?

Üdv
Örülök hogy még írnak ebbe a topikba, anno amikor megjelent elég népszerû volt! Szerintetek mikor jön a 2. rész? Mert egyenlõre csak annyit tudni hogy lesz, mivel a játékból trilógiát készítenek. Én úgy saccolom hogy jövõ ilyenkorra megkapjuk, Barker Mester nem akar újra az elsõ rész hibájába esni, lesz benne multiplayer mód és a játékmeneten is változtatnak! Azt sugdolózzak hogy sokkal darkosabb lesz, mint a játék elején látható Introban!
Köszi sikerûlt😊
tonyr
ne a sebes hátu szörnyeket öld !!!
a falon van 4 fogaskerék, azokon öld meg a hullákat, azt akkor a plafonnál kijön 1 logo csávo, és annak kell löni a hátát...
ez kell kb 3-4x, azt utánna kell a föcsokát, me eltünik a pajzsa...

Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol

Hi!
Ott tartok a pálya neve HÚS
Egy emberke vérbõl nagy szörnyeket csinál megöltem már vagy 20 at de nem történik semmi itt mit kell csinálni??
THX!
Mikiller
Ahaa, köszi😊

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

én se jöttem rá sokáig, de nem kell kilõni.
a képesség arra jó, hogy nagy távolságból újraélesz másokat.
egyszerûen csak rá kell vinni a kurzort egy távol lévõ kiütött társra miközben gyúrod a kék fényt, aztán elengedni a q betût amivel csinálod.
Mikiller
Az egyik szereplõnek a spéci képessége, hogy összedörzsöli a kezét és kék vmi lesz, azzal mit lehet csinálni? Nem tudom kilõni sehogy,pedig
gondolom azt kéne.<#help>

ASUS Prime Z270A;i7 7700K;ASUS Dual GTX 1070;2x8Gb Corsair DDR4 3200Mhz;FSP Hyper 600W;Kingmax Zeus 256Gb SSD:WD Red 3Tb:Seagate 3Tb SATAIII;Optiarc DVD-RW AD7241S;LG 24MP59G;Xbox360 controller

wesker24
Ott azt kell csinálni hogy azt a dagadt szörnyet Abigail-el kell középre irányitani a telekinézis segitségével. Amint középen van megnyilik a portál és mehetsz tovább.
Hello!
Valaki segítene ott tartok hogy az a pálya neve :" Belek"
Megöltem a dagadt emberkét és lóg lefele valamit kellene csinálnom de nem tudom mit :S
Aki tudja itt mit kell írjon pls!
THX
tonyr
thx

Synit HUN
Asszem nmagoson láttam. 30 mega asszem.

Okos ember hülyéskedik, hülye ember okoskodik. Ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz a szintjükre ott meg legyőznek a rutinjukkal. Szükséges, általános jelenség.

tonyr
akinek megvan magyarul, ki tudná szedni belöle a magyarositásért felelös fájlokat ?

Hy all tud vki segiteni fölraktam a játékot de miután le crackelem és inditom akor mindig ki irja hogy hiba küldése,mégse.
elöre thx
azt tudja valaki összesen hány chapter van a játékban ?

reaper4
<#nyes>

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

nem rossz a játék, 1280*1024 6* smootinggel full maxon 8x anisoptropicus szuréssel +adaptive anti-aliassal teljes sebességgel suvit <#eljen>
szeretem az véres-belezös gusztustalan gennyes játékokat.

lol <#nevetes1>

jah megvan... 1-es és 3-as gombbal kell küldeni.
Soha nem hazsnáltam még ezeket 😄
és csak ennyit ismételget Ross hangja, hogy "We need to stand on each tile to activate the mechanism."
De nem tok mit csinálni, én ráálltam amelyikre kell...
*Church-el, a leomló peremeken, na.
Kéne egy kis segítség...
Hogy ez bug, vagy én vagyok hülye, nemtom.
Rómában vagyok. annál a résznél, amikor van az a rohadtnagy szakadék, tele véres lándzsákkal, és Chucrh-el kell oldalt elmenni, a lomló peremeken...
Na idáig jó, átjutottam a túloldalra, és itt van egy négyzet a talajon, amire rá kell állni uzgye... és a túloldalon, ahonnan eljöttem, van még kettõ.
na most azt mondják nekem, hogy ezekre mindre rá kell állni, és mûködésbe lép a híd a dárdamezõ fölött, de a csapattársaim a túloldalon b*sznak ráállni, és hiába állok rajta az enyémen, embert váltani meg ugye nem lehet.
mi lehet a probléma?
kösz a tippet, ha a videokarin nincs kulön bekapcsolva az élsmítás nekem is megy az "advanced smooting"
probálgattam meik a jobb, és szerintem a játékban érdemesebb bekapcsolni

DarkSector
nemtuom énnekem 8x-en megy és mindent be tudok mellé kapcsolni.
Valszeg driverekkel lehet probléma.
Annyit tégy meg, hogy a VGA driverben mindent tegyél default-ra...vagyis alkalmazásvezéreltre.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

hi
ez mér van hoyg a játék menujében van egy "advanced smooting" nevu beállytás, és ha felveszem pl 2x vagy 4x -re, elmegy a kép és nagy sötétség ?