2501
-
#1101 Minden fps-t végig lehet rohanni 3-4 óra alatt. -
#1100 nem 3-4óra eddig ösz játszottam vele olyan 8 órát sőt még többet... és még nincs vége! -
gregtom6 #1099 De ha ez csak 3,4 órás,akkor nem biztos,h a közeljövőben megszerzem. -
gregtom6 #1098 Még sehol,eddig a Half Life Episode Two-t vittem végig. -
strebacom #1097 Hali,hol tartasz a játékban??? -
#1096 NA elakadtam. nagyon neháéz részhez érkeztem:( Hülye telepotálgatást időre kell csinálni közbe lőnek is 2-en vagyunk. LEHETETLEN!
Amúgy ha minden igaz ez a fő boss már. (SKIN a pálya neve)
JA a pályák nagyom hangulatosak voltak eddig. Pla gladiátor harc is zsír.
[IMG]http://sg-team.fw.hu/sg/Jericho2007-10-26 18-13-07-76.jpg[/IMG]
[IMG]http://sg-team.fw.hu/sg/Jericho2007-10-26 18-33-10-18.jpg[/IMG]
[IMG]http://sg-team.fw.hu/sg/Jericho2007-10-26 18-44-02-18.jpg[/IMG]
-
gregtom6 #1095 De nem úgy értem.
Hát 1 nap alatt akkor 15,20 órát legalább ott ültél a monitor előtt,ugye???Mert alapesetben a BioShock lassan játszva 22,23 óra.
A Jerichónál meg a hivatalos játékidőre lennék kiváncsi,vagy arra akkor,h hard-on lassan és körültekintően játszva hány óra kb a játék.
Mert a BioShockot mediumon játszva 1 hét volt nekem,és 1 nap 2,3 óra. -
neptum #1094 én a BioShock-t keményen egy nap alat végig toltam és minden egyes kis zugot bejártam -
gregtom6 #1093 Szóval akkor ha vki először játszik vele,annak azért nem 3 óra ugye?? Mert még 5,6 óra se sok.Nincs olyan hosszú,mint a BioShock??? -
#1092 szevasztok,valki tudna infot a gépigényröl? -
genory #1091 Valahogy nem lehet belöle elöcsalni a magyar feliratot vagy a szöveget? -
#1090 ott 3. rész 5. fejezet? nemtom hogy írjam. szal 3/5 -
IgH #1089 Hát úgy nem lehet kb.-ra megnézni hogy hol jársz,hogy a historical missions-re rámész,és ott mutatja a nagypályákat. Na és ott ugye a hely alapján,mert nem hiszem h egy képernyőnél több nagypálya lenne. Azokon belül meg mutatja a kicsiket is,legalábbis én épphogycsak belenéztem a 6600-asommal,és az al khalinál,azon belül is a negyedik alpályán vagyok. Mondjuk ez lehet kb az 5%-a a játéknak,nem is azért,csak h ez alapján talán le lehet vmit vonni,h ki mennyire jár a végétől. -
#1088 hát nem tudom, az nagyon hentelhetet :)
én már 5 órája nyomom kb. sőt 6 is van az, már a levont elakdos tökölésekkel. fogalmam sincs mennyinét tartok benne amúgy, valmai csatorna szerűségben vagyok.
nekem amúgy baromira bejönn hogy váltogani lehet az emberkéket. most a kardossal nyomulok. levágok mindenkit :D
ha nagyok jönnek akkor jöhett a géppityus :D
távol vannak akkor sniper :D
elég kemény helyzetek vannak azért meg kell hagyni. társak is azt ordíbálták már hogy need more ammo :D
repkedő izék elég idegesítőek. -
neptum #1087 én torrentről szedtem le -
IgH #1086 Külföldi fórumokon azt írják h hihetetlen rövid,volt aki 3 és fél óra alatt végzett vele,persze ez nem jelenti,h mindenki annyi idő alatt kitolja,de biztos nem lehet hosszú. Majd azért kíváncsi leszek,h ki mit ír innen játékidőre,ha végigtolta. Haverom pl. ettől akarja függővé tenni h megvegye e,de egyenlőre nem túl jók az előjelek. -
Alien1024 #1085 bámulatosan jó játék eltt szerintem. valaki tud valamit hogy a zenéjét le lehet e valahonnan tölteni? -
neptum #1084 én most vettem észre hogy Normálon játszok de nekem a szörnyek tetszenek hogy kivanak dolgozva -
gregtom6 #1083 A teljes játék játékideje mennyi kb???hány óra,ha nem rohanunk benne,és kb közepes nehézségen??? -
#1082 jah, ez a demo rész ahogy látom. -
#1081 jaja az nagyon jó rész. -
#1080 írtam -
#1079 bakker, és pont, kössz. -
#1078 na senki nem tudja hogy kell kiszedni azt onnan hogy lemennyen a híd?
biztos járt már ezen a részen valaki. -
#1076 Lőd szét a gerendát! -
Gabesz026 #1075 Hi!
Hi nem tudom hogy vagytok vele nekem még könnyün is elég nehéz. -
#1074 Nice is. -
timantes #1073 Krisztus előtti Római birodalomban járok , kegyetlen a keresztre feszített hadvezér beszéde :) Egyre izgalamass a játék -
Darth981 #1072 akkor buktam , nincs lóvém . Azér a game nice nak tűnik kösz a helpet . bye -
#1071 reméltem megúszom a feltöltögetést :P
-
#1070 képet. Így nem tudom meik ajtóról beszélsz. -
GiNKaSS #1069 SM 3.0-ás vidkártya kell hozzá!
Ideje a 9800pro-t lecserélni...
-
Darth981 #1068 szevasztok. Annyit szeretnék megkérdezni , hogy leszedtem a gamet.
Install után crackeltem és mikor elinditom kiir valami hibauzenetet 0000060660 szarsággal. Tehát nem indul el.
Gépem Athlon 64 3500+ , 1500 ram , ati 9800 pro
A videokari miatt el sem indul???Ha valaki tudja segítsen . Előre is kösz -
#1067 elakadtam. Help.
egy ajtót kell ledöngetnem a templomban, 2. talán, de ki van támasztva a másig oldalról ezért nem lehet de a falat oldalt kilehet lökni. szal azt a támasztékot hogy kell kiszedni. elvileg delegonnal kellene valamit csinálni asszem, balck meg nem tudd odáig lökni. -
#1066 Jah de én még az elején vagyok. -
#1065 BLACK a gyógyír mindenre. Sniperével headshotokat osztasz és kész. Robbanósok ellen meg jobb egérgomb és tadammm felrobban:D Messze lővvő ellenfeleknél meg "e" gomb (speciális képesség) és így akár 3 ellenfélt is kinyírhatsz 1x-re.
Leges-legerősebb karakter sztem! -
#1064 Igen a robbantósok genyák tudnak lenni, ha nem jó helyen lövöd őket..
Fürgék ellen meg shotgun jó csak..
Gépfegyvertől még csak le sem lassulnak. -
#1063 Az operation?
Azt írtad te, mert az valóban új. -
#1062 Nekem tetszik a game király nagyon csak az a bajom vele hogy még easy fokozaton is egy csöppet nehezek az ellenfelek !! -
#1061 Én már leírtam neked , hogy melyik FPS nem ilyen de csak viszed a magadét