2501
-
#1060 A legtöbb az is. -
deicide #1059 köszöntem:) -
Rundstedt17 #1058 az újakat unalmasnak tartom... -
#1057 Régen piaci nintendóval én is jobban elvoltam.
De ha egyszer már végigjátszok egy játékot, akkor az a multé.
Az újjakból, amit még nem nyomtam végig, abból kell választani, és azokhoz hasonlítani.
Régen hónapok alatt elkészítettek egy igazi faxa játékot..
Manapság 4-5 év kellene ehhez. -
#1056 Ez igaz:) -
Rundstedt17 #1055 azért a régi klaszikusok között volt olyan ami akció volt és mégis lekötött sokáig -
#1054 Mármint ha csak a lövöldözésért játszol egy játékkal, akkor ezt mindegyikre mondhatjuk..
várd meg a m.feliratot hozzá és akkor tutira végig fogod nyomni. -
#1053 nekemk is csak a monotonitása nem tetszik, de azért megerőltetem magam és végigtolom :) -
#1052 Elmondhatod persze és én nem vettem fikázásnak.
Igazad van egy idő után monoton..
De azért lesz magyarosítás, hogy a történetre figyelj...
Meg a legnagyobb probléma az, hogy nincs olyan, hogy nem monoton fps..
Ez csak mindenkinek a képzeletében van.
Én bármelyikkel játszottam, akkor is ez van..
Megyek lövök 50-et megyek lövök 50-et!
Ennyi.
Csak itt szebb grafikával és jobb történettel csinálom mindezt. -
Rundstedt17 #1051 Nem rossz játék ha valaki hentelni akar,de nem sokáig fog lekötni... -
#1050 Nem fikázásképp mondtam mert alapjáraton nem rossz játék csak hosszú távon monotonná válik... ettől függetlenül végig játszom ha máe elkezdtem (a véleményemet meg sztem elmondhatom ha már ez egy fórum...) -
#1049 HA nem tetszik ne játsz vele:) -
#1048 Játszá olyannal ami jobb. -
#1047 Sokan mondták már..akkor keresni kell jobb fps-t úgyis tucatszára van. -
#1046 én is kezdek ráunni hogy megyek 50 métert ellenfelek megint 50 méter ellenfelek.... -
#1045 gyerekek néhány óra játék után kimondhatom, hogy ez a játék egy óriási csalódás! A grafika nagyon szép, de ennyi! nem más mint ostoba hentelés! Egy sokkal hangulatosabb játék készülhetett volna, ha nem ezerszámra áradnának az ellenfelek, hanem sejtelmesen, hangokkal alátámasztva akkor jönne egy-kettő, amikor kell! -
#1044 mindenképp beleesel és mikor ott lógsz mutatja milyen irány billeket kell nyomnod hogy kimásszon -
#1043 nyomkodni a felvillanó irányokat. -
deicide #1042 Ciki..
az elején nézzük a barlang képet majd jön az omlás..futás..és beleesés
mit kell ott csinálni hogy ne esek le...??? -
#1041 Én az elején egyszer elakadtam, mert minden emberem megállt egyhelyben..
Mire rájöttem, hogy az egér görgőjét ha fel vagy le mozgatod, akkor adhatsz parancsokat..és csak felfelé kellett 1-et görgetnem..
Talán akkor ittis lehet ez a baj. -
#1040 Oda kell menni kisgyerekhez ha megjelent. Előtte meg kikell nyírni a repülő szörnyeket. -
#1039 Tudtuk már rég... -
#1038 Elakadtam . .. itt mit kell csinálni ??? -
#1037 31.-én magyar feliratott kapunk!!!!
Jericho magyar felirattal. -
#1036 Te vagy a csapatkapitány.
ha megöltek, utána tudsz szellemeskedni.
demo-ban van rá videó. -
#1035 Majd ha meghalsz és a lelked ide oda tud vándorolni a többiek között:) Arnold leech-el való találkozás után lesz majd -
#1034 Én csak egy valamit szeretnék kérdezni !! Szerintem is nagyon király ez a játék !!
Mikortól lehet a csapattársak között választani ?? Mert én eddig csak Ross-al nyomtam habár még az elején vagyok !! Az irányitásban a space van beállitva karakter választásnak de hiába nyomom a space-t nem vált át egyik karakterre sem !! -
#1033 én nagyon vártam, és nagyot is csalódtam. örülök hogy neked (nektek) tetszik, mások az elvárásaink :) -
#1032 Egy szép, nagyon szép átlagos FPS.
megijjedni én egy játéktól nem szoktam, és nem is tudok.
Úgyhogy nekem ez nem jelent gondot.
Jó a történet, és a helyszínek is megadják a hangulatot..
nekem ennyi elég. -
#1031 ne haragudj, de ennyire balfax kérdést..... -
#1030 Sztem a mozgások jók. Karakterek is.
Aszettem szarabb játék lesz ahhoz képest kellemeset csalódtam.
Hangok azok 10/10 a zenékkel eggyüt.
A pályák meg kurva hangulatosak. Kivannak dolgozva rendesen.
Meg ijedni 2x ijedtem meg. Annyira nem fosatós, viszont hangulatos nagyon. -
#1029 na megnéztem ez a jericho-t, kíváncsi voltam már rá régóta, hisz horror rajongó vagyok.
sajnos elég nagyot kellett csalódjak, mert az egész játék gagyi. attól eltekintve hogy igencsak vadul néz ki, egy rakás szar. a szereplők mozgása idétlen, a fegyverbe beketerem a lőszer, stb. meg miaz hogy egyszer meghalok akkor feltámasztanak (ZOMG), aztán máskor meg restart? és az ellenfelek még easy-n is kibaszott jól bírják a strapát, ha épp nem ölnek meg akkor meg az ammo fogy el. a pályák is elég unalmasak, és azok a halálsikolyok amivel be akartak szaratni, hát csak nevettem rajtuk.
látszik hogy a fejlesztők a csillivilli grafikára szánták az idejüket, ami jól is sikerült, mert tényleg szép játék, csak sajnos ennyi. semmi több. -
#1028 néha erősek:) Amúgy csak megfelelő képességeket kell használni. -
#1027 Háát SM3.0-ásak asszem nem, mert gondolom a 800GTO az SM2.0-ás. -
Marci D #1026 ne má! hú hát ez nagyon rossz hír :( és akkor a többi új játék se fog menni? (NFS Pro street, GTA 4, Assasins Creed) -
#1025 vagy én vagyok noob vagy néha tul kemények az ellenfelek... -
#1024 800GTO-val nem hiszem, hogy megy. -
Marci D #1023 Srácok tegnap felraktam a játékot. Elindult, a bevezető videót lejátszotta de mikor be kelett volna jönni a menünek 1 nagy feketeség volt a monitoron. :( Működött mert volt hang és lehetett lépegetni is benne de kép az nem volt. Mi lehet a hiba? A gépem: Athlon 64 3000, 1Gb DDR ram, X800 GTO Agp videokártya. Miért nem megy a játék? légyszi segítsen valaki! -
#1022 Na már Rómába vagyok:) -
#1021 természetesen :)