Clive Barker\'s Jericho
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
Next PC upgrade: 2022
Clive Barker's Jericho talán az egyik legunalmasabb és leglineárisabb akció játék.Jó ötlet lenne a karakter váltogatás,de elbukik a szörnyek desigjén?A zene meg az ötlet elég jó..Kb😄
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit
MIndegy, a lényeg, hogy ez a cucc sehol nincs a régi jó Undyinghoz képest.
Azért persze kipróbálom a fullt. Hátha.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
PC Zone UK - 68%
The action is quite a laugh and oddly refreshing. But it repeats and repeats and repeats.
Pelit (Finland) -60% (PS3)
Clive Barker's Jericho might be the most boring and linear shooter ever. The idea of switching between characters is nice, but it is wasted on dull monster design. Also, the guns are the most underpowered peashooters ever. A huge disappointment, since the idea sounded quite interesting.
Athlon 64 3500+@2600 MHz, Leadtek 7900GS@596/773, 2 GByte DDR400@480 MHz, Windows XP SP2
Száljatok már le errõl a hülyeségrõl!
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Engem átcsesztek a h?t?mágnessel! Beletettem a pohárba, de a sör ugyanolyan meleg maradt!
Bazz ha én fel akarnék valamit tölteni és látom hogy visszik sokan akkor lenne bennem annyi hogy átviszem a cuccot 3-4 haveromnak és akko seedelik õk is.De ez nevetséges hogy nemtudják megoldani sehogyse 😞
83% amugy.
Én is még várok vele, mert sokáig nem tudom hagyni a gépet tölteni...
Addig visszajátszok régebbi gémekkel...<#vigyor3>#vigyor3>
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
Mert a videóban régen királyul nézett ki, így a mostani GP videókban már húztam a számat, nehogy RPG-t csináljanak belõle...
Ezért már kiváncsi vagyok rá nagyon!
Ja és nem Half Life akart lenni....
Elõre fel kell készülni, mert utána a pár MB-os crack már röpke pár perc....<#vigyor3>#vigyor3>
Remélem nem kell sokat várni...
Forrás😛c Bome
1-2 hét, és tuti meglesz...
Addig szerezd meg, és várj vele, a pach-re...