Clive Barker\'s Jericho

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kmarha
jericho.exe hibát jelez.. két crakkel is.. bahh.. ezért kell boltva eredetit venni mi? (hogy aztán meg az is hibát dobjon) 😛

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Sajnos azzal sem mûködik.
Mr_no_NaMe
Elindul ez a játék egyáltalán 8600-on??
DarkSector
Én...majd nemsokára megnézheted...

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
2órán bellül felrakok egy 350mb-os videót, ami ugyan röpke 1 perces sem lesz, de viszont FULL mása annak, amit az én monitoromon látok...Vagyis 1024-ben minden maxon 8x mellett egy TÖMÖRÍTETLEN videó lesz, ami gyorsan belemutat a játék elejébe, ahol ledob a helikopter...EZT A VIDEÓT NEM KELL MAJD ABLAKBAN FUTTATNOTOK...<#vigyor1>
Ha valaki max-on nyomja, akkor erre a látványra számíthat....<#vigyor1>

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

w77d
a játékon belüli élsimítást szerintem nagyon elszúrták! van egyáltalán aki azt használja?

DarkSector
ATItrayTools-ba asszem láttam ilyen beállításokat.

ATi alatt hogy lehet force-olni az élsimítást? Mert a gyári driverbõl hiába próbálom a játékban nem mûködik. A játékon belüli meg eszi a kártyát rendesen.
elég jókat írtok róla,szal valszeg énis leszedem majd hétvégén,bár az elég dúrva,h nforce fórumán egy tag 3 és fél óra!!! alatt végigvitte.
DarkSector
<#smile>

DarkSector
Meg kurvajó ez a csillagkapu szerûség!!!!
Amin átugranak legelõször..
A bevezetõ nagyon megadja a kezdõ hangulatot.!!!!

w77d
azt teszem 😄

DarkSector
Mondjuk ennek sok oka lehet...
De ha driverbõl is olyan szép akkor lényegtelen..
Nyomasd ezerrel.<#vigyor3>

w77d
akkor nemtom :S

DarkSector
Én azzal nyomatom!FLT

DarkSector
Háát ilyen géppel nem szabadna...

DarkSector
Nem doom3...
És graf meg szerintem a piacon a legszebb.

w77d
csak a már említett advanced smoothingal!

w77d
de érdekes, hogy az élek ugyanúgy elvannak simítva ha advanced smoothingot no-ra rakom és driverbõl megy az élsimítás, csak nem lassul úgy be!

DarkSector
Nálad lassú..core2-vel meg 8800GTX-el na nemá!!!

Nekem volt egy 8800 utrám eladtam szegényt és a demo nekem állandóan meg-megtorpant egy pillanatra...ATI-val meg nem....

Prince of Máté
Én majd holnap szedem a gémet.
Amúgy doom 3 koppintás?
Mármint történetileg?
Onnan veszem, hogy azt olvastam hogy megnyitják a föld és a pokol közti kaput...
FLT-s rls-el nincs semmi problem nem?
Ahogy látom, kurva szép grafikája lehet...

DarkSector
megnézem nálam mit csinál 16x mellett.<#vigyor1>

DarkSector
Igen azt jelenti..
De a driver ezekszerint nem azt csinálja, mert akkor ugyanúgy belassulna..
ez olyan, hogy én a drivernél C16xQ-re tudom tenni, de a játék nem biztos, hogy reagál rá..
ez nem gond, csak megjegyzem...

<#nyes><#nyes>Igen!!

w77d
ha a játékban 8x-osra rakom az élsimítást (már ha az advanced smoothing az azt fedi) akkor nekem eléggé beszaggat! ha driverbõl nyomom az élsimítást, akkor nem!

DarkSector
Minden High-on 8x élsimítással?

Azért nem semmi game ez és az hogy egy hétig töltöttük torrentröl, most meg hipp-hopp megjelent a warez is, sokaknak igaza volt ezzel kapcsolatban, én a torrenteset tolom crack-el, és meg kell hogy mondjam hogy nagyon jól fut, minden high-on 1680*1050, néha megáll egy picit olyankor tölt de utánna rohan....jó játék....

DarkSector
2x kattintsatok a képre, hogy kinagyítsa 1024-re...
És ezt képzeljétek mozgás közben milyen lehet.

DarkSector
Gyerekek ez lehet hogy hent, meg lehet hogy nem félelmetes!
De hogy kibaszottul szép az fix...
Szerintem az eddigi FPS-ek elbújhatnak a füle mögött!!!!
Sokszor aszittem, hogy filmet nézek...
Még csak az elsõ kapuig jutottam, de majd beszartam a látványtól!!!
A demo sem volt pite, de ez asztán odabasz!!!
Azon sem lepõdnék meg, ha SM4.0-ás támogatás is lenne a játékban...
Ha ehhez még Vista+DX10-is lenne, akkor aztán lenne mit lesniük a többi fejlesztõknek...
Ráadásul a kép csak 1024-es...
Milyen lenne 1600-ban...???!!

Lehet hogy túlreagálom a dolgot, de egyenlõre az én gépemen ez a legszebb legtisztább és nincs semmi felesleges hülye effect, ami zavarna a láthatóságban, mint a Bioshocknál pl...

Egy kis képecske, hogy 8800GTS-el fullon milyen:

w77d
sziasztok!
A videobeállításoknál az advanced smoothing mit takar? az ebben a játékban egyenlõ az élsimítással?
Ha bekapcsolom, akár csak 2x-esre rakom akkor nagyon elkezd szaggatni a játék, de a grafikában nem látok semmi különbséget! (amúgy a videokártya driverben be van kapcsolva az élsimítás 8x-osra és hogy írja felül az alkalmazás beállítását)

ha a demo támogatta ez is fogja ....... amugy kiderül holnap.......de tuti fogja

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

ez érdekes. az tényleg dúrva lenne,ha nem támogatná a 8600at.
Atom ász géjm.... kár, h a gépem nem felel meg még a minimum követelménynek se.

Michael Schumacher rulz!. Forza Ferrari! \"A gyors győzelem mindig elkapja az embert, nem árt, ha leszállítjuk őket a magaslóról.\" Mike őrnagy. Smackdown vs RAW 08 rulz!

DarkSector
Látod akkor érez rá igazán az ember, ha játszik vele.
A demo rövid volt, és nem árult el sokat a játékból.
Játszva megszereti mindenki.És ugye akkor ér valamit egy játék, ha odavonz a monitor elé..

A Pill box-okat,hogy lehet felrobbantani Cole-al?Elvileg ez a feladat.Ja meg lopakodjak is közbe?Azt írja ott,hogy kerüljem meg az egészet.

Egyébként nagy Game,tetszik!<#eljen>

&#9733; &#27748;&#22982; &#26446;

alig bírtam abba hagyni a játékot majd õszi szünetbe lehet végig tolom de remélem nem túl rövid
Mr_no_NaMe
Csak én hiányolom innen a 8600-ot?
csak a kezdete érdekel,de látom,végig belsõ nézetbõl mutatnak,ez a megvalósítás nagyon jó.Megnéztem egy videót az elejérõl,és ajtón léptek be játék közben.

A grafikára gyúrtak ebben a játékban is😊,de sztem a nagyon nagy csillogás nem igazán jó benne(pl Antihero legalsó feletti képén+legfelsõ képén)Azért hiába,h véres,nem csillog annyira.A BioShockban letagadhatatlanul szebbek voltak a shaderek.De nem rossz.

AntiHero
Mentünk a sivatagba és folyamatosan jöttek az aranyos túlvilégi szörnyek.
Közbe egy fekete bõrû "kisgyerek" jelenik meg mindig és beszél hozzánk. Még elvileg én mindig a sivatagba vagyok csak most belsõ helyszínen vagyok.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

Hy! Arra lennék kiváncsi,h cutscene-ben mutatja be azt,h beléptek Jericho-ba,vagy elõször ott mentek a sivatagban,és hirtelen ott lesz a város,és ki nyitjátok a kaput,v ilyesmi???

bordy
erre mondják azt hogy játszatja magát 😊

AntiHero
Nem tudtam megálni hogy ne játszak😛 (majd magyarúl is túlviszem, nem várok addig mégse😛)
Rohadt jó a játék. MA este el leszek vele az tuti😄
A hangok azok 10/10 érdemelnek a zenékkel eggyüt.

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

a www.jericho-game.com oldalról(ami a hozzászólásom pillanatában nem jön be)egy minijáték kiséretében megtalálhatod a soundtracket,ott van vhol vmelyik teremben.

bordy
akkor a képesség gomb 😄 és miközben forogsz elõjönn egy kis fekete kurzor vagy mikor a használandó cuccra nézzel vele és akkor még egy gomb lesz.
pc-n így nézz ki hogy E utána Q és utána 1 vagy 2-es gomb.

Köszi😊 magyarul akkor odamegyek jonessal és a különleges képességével átkell magam teleportálni a szörnybe? én boxon játtszom szoval nekem a "q" nem mond semmit 😊

PhantomAss
vmi olyasmi hogy válaszd ki jonest és fel kell robbantani a lángszórók tartályát (a fal tetején?tetejérõl?)

GOOBY, pls

Idõközben beleszerettem a játékba , ne adjátok fel , az elsõ 3 óra hent után már annyira befosós részek jönnek hogy nem ajánlatos lefekvés elõtt tolni <#wow3>

MÁS:

VALAKI MEGTUDNA DOBNI EGY JERICHO OST-al ??????????????????? ANNYIRA KIRÁLY ZENÉK VANNAK BENNE HOGY MINDENT GYALÁZ , örök hálám menne annak, aki tudna segíteni

mutatja a képernyõ hogy épp milyen iránygombot kell nyomnod ( W S A D )