2501
  • Pókmalac
    sziasztok!
    elakadtam annál a résznél amikor van egy hatalmas fal és annak a tetejéröl lödöznek minket és csak nem akarnak elfogyni egy ora után sem
    na mind1 elkezdtem beljebb haladni szinte teljesen a falnál voltam és irta a game hogy Jones nak szüksége van vmi lángszorora talán:D???: Jones needs to protect to the grenadiers on top of the walls and blow up the flamethrover's fuel tanks
  • Beowulf
    Tudja valaki a gyereket hogy kell kinyírni?
    Köszi!
  • AntiHero
    crackeld
  • Prince23
    Na letörölhetem? a ProgramData 1 kb-os parancsikont tett ki a mappában.

Qwerty:
    ehhez nincs serial:OO

vagy keresd fel a serials.ws honlapot
  • Qwerty4
    Sziasztok.
    Please, valaki mondjon egy serialt. :(
  • priluki
    ah... köszi
  • Prince23
    Letörölhetem a ProgramDataát, amit kitett? egy ikon van benne csak, amit ki tett a C:-re
  • AntiHero
    FŐ ellenséget hogy kell kinyírni? (a gyereket!)
  • neptum
    Jones meg szálod az ágyús dögöt és látod a tankot 2-es gomb és kész
  • Beowulf
    Delgado-val beleugrasz a tüzes gödörbe majd gyorsan és folyamatosan nyomod a Secondary Power gombot (Q), és így a tüzes gödörben tudsz mászkálni...

#1238 Valaki?
  • priluki
    Hi,elakadtam a The Low Road legelején,tudna valaki segiteni? Ahogy egyböl indul a páyla,zárva van minden ajto csak egy tüzes gödör van ahova betudok ugrani,de persze az a biztos halál... pls help aki megcsinálta már.
  • Prince23
    Helló!
    A c:\ meghajtómra kitett egy ProgramData nevű mappát. Azt letörölhetem? Vagy az kell míg fenn van a gém?
  • Tatyla
    jó ez a játék csak k**** nehéz...
  • Alien1024
    Helosztok én elaktam ott ahol fent ilyen minigános és rakétás dögök vannak lent pedig 2 lángszorós ágyu mit kell csinálni?
  • Kmarha
    512 MB ram, 1,8 Ghz-es proci, radeon 9800-as mobility kártya, 3.8-as omega driver felrakva, NGO ati optimized felrakva.

cod4 szépen fut rajta, UT3 nagyon szaggatva és csúnyán... de még az is elindul, amihez kevés a gép, olyan még nem volt, hogy exe hibával kidob még az introk elött. ráadásul azt állították hogy ez a Jericho nagyon szépen optimalizálva van, gyengébb gépekhez is, de aztán lehet csak félre olvastam :P
  • Belucz
    Szerintem összeségében jó a game, egész hangulatos!Ami leginkább zavar hogy sokszor elég unalmasak már az ellenfelek, főleg azok az agytalan hárpiák meg a múmiák, meg a gépfegyveres monstrumok, szerintem nem kellett volna ennyit tolni belőlük!A gépigény meg egy kicsit nagy szerintem, de hát maga a sztori a lényeg!
  • sweet11
    Elakadtam asszem a Skin pályán.Van 1 nyomi varázsló féle akit pajzs vesz körül és folyton bazinagy szörnyeket idéz és fenn lóg még 1 nyomi. Hogy kell tovább menni?Má legalább 20 szörnyét kinyírtam de semmi
  • sweet11
    Coy: ott Blacknek a telekinézisével a pálya közepére kell lökni és akkor megnyílik a portal
  • Gabe19
    köszike! a driver-t szerintem én is megprobálom, felteszek neki egy másikat:)
  • Coy
    na sikerült megcsinalnom xd :S de megint alakadtam :D nem tom hogy kéne kiszabadítani jonest!
  • tonyr #1241
    win-t nem kell ujradobni, de segitene, ha leirnád a konfigod, ill a wga-d driwer werzioját...
  • Kmarha
    nálam is ez van. .eddig egy ötlet volt: driver és windows újrarakás. (még nem probáltam meg.. olyan jól be van lőve most a windowzom, nincs kedvem újra vacakolni vele)
  • Gabe19
    Sziasztok!! Van egy kis problémám a játék elinditásával! Mikor elinditom akkor kilép azzal az üzenetettel hogy hibajelentés küldés! Mi lehet a probléma?? már mindent megprobáltam! a válaszokat előre is köszönöm
  • Beowulf
    Hali!
    Egy kicsit elakadtam... Ezen a pályán mit kell csinálni? Mert hiába osztom az áldást semmi...
  • Coy
    hy,pls help elakadtam a Romai pályán amikor az dagadt gyerek pörög és középen ott van az gladiátor segitő társa,mind 2-t kivégeztem,a gladiátor eltünt a dagadt gyereknek meg a belei folynak ki :)és onantól nem tudom mit kéne csinálni :S mar majdnem mindent kiprobaltam :Spls help !pls
  • neptum
    Jonesel ak kitud népni a testéből szellemként bele ugrasz az egyik szörnybe ott látod majd a tatályt és asszem 2-es gomb és beroban
  • EENapalm
  • EENapalm
    http://napalm.atw.hu/tmp/jericho1.jpg

Ennél a résznél mit kell csinálni? Épület tetején spawnol 2 helyen mob, azokat lehet gyakni.. de en nem látok klángszóró üzemanyagtartályt, amit kell lehetne robbantania feladat szerint.

Ötlet?
  • Coy
    hy,pls help elakadtam a Romai pályán amikor az dagadt gyerek pörög és középen ott van az gladiátor segitő társa,mind 2-t kivégeztem,a gladiátor eltünt a dagadt gyereknek meg a belei folynak ki :)és onantól nem tudom mit kéne csinálni :S mar majdnem mindent kiprobaltam :Spls help !
  • neptum
    olvas vissza már vagy 100x lelett írva
  • martinho040150

itt akadtam el,itt mit kell csinálni??
  • Dj Xyberpunk
    nem beszarós?? hajnali 3kor fejhallgatóval csont sötétben, minden maxon + AA + 82es LCD-n kb. 2 percenként néztem magam mögé a szobába.. :) hát nézőpont kérdése :)

• ffxi
    Rawlings Atya, elnézést
  • AntiHero
    A FŐ Fő ELLENSÉGET hogy kell kinyirni? Hiába lövöm burok veszi körül:S
  • ffxi
    Jones Atya dual géppisztolyjának beállításait mért nem jegyzi meg? Mindig újra kell beállítanom, ha vele vok. Ám de annál inkább bossszantó harcközben beállítani explosive módra. :(
  • Maximus4
    Köszi sikerült
  • Alias91
    Minimum Specification:

* Windows XP / Vista
    * CPU: Pentium 2.4 GHz or Athlon XP 2400+
    * RAM: 1 GB
    * Graphics Card: GeForce 6600 / Radeon X1600
    * DirectX 9 Compatible Sound Card
    * 2 GB Hard Drive Space
    * 2x DVD-ROM Drive

Recommended Specification:

* Windows XP / Vista
    * CPU: Intel Core 2 Duo or Athlon 64 X2
    * RAM: 1 GB
    * Graphics Card: GeForce 8800 or Radeon X1950
    * Creative Sound Blaster X-Fi Sound Card
    * 2 GB Hard Drive Space
    * 2x DVD-ROM Drive

Supported Graphics Cards:

Note: a shader 3.0 or higher graphics card will be required.
    ATI Radeon X1600, X1800, X1900, X1950, HD2900.
    NVIDIA GeForce 6600, 6800, 7100, 7300, 7600, 7800, 7900, 7950, 8800.

Amúgy király game, habár időnként iszonyat káosz tud kerekedni a nagy felfordulásban. A társak hamar meghalnak és azzal megy az energia, hogy élesztgessem őket. Proper cracket tegyétek fel! Szerintem hasznos.
  • strebacom
    Nagyon jó game lett végül is tényleg hent az egész de jó, a benne lévö lények miaatt kicsit a Doom3-ra emlékeztet, de nem beszaratós egyáltalán....Hun felirattal jobb lesz!!!
  • Maximus4
    És akkor megpusztul a gladiátor?
  • AntiHero
    A dagit lőjed. Mikor kinyitja hasát.