2501
  • fistin
    lol ilyenkor mivan a dagi utáni pályán kinyírtam mindenki jonesal vagyok és egyszercsak megállt minden nemtok se mozogni semmi : DDD
  • Gabe19
    Hát nem tudom nekem még mindig kiirja hogy hibajelentés küldés és nem indul el a game! pedig már több fajta drivert probáltam már! valakinek nem volt hasonló gondja ezzel a game-val??
  • Gunner
    Jones-al bújj bele fenn lévő szörny egyikébe, és nézz rá benzines tartályra, aztán nyomd meg 2est
  • EENapalm
    Jonessal menj a kapu közelébe, nyomd el a skilljét. A fenti mobon vedd át az irányítást, amivel fel tudod robbantani a tartályt (és ezáltal a kaput)
  • EENapalm
    A Brandenburg Gate palyan hogy is lehet tovabbjutni?
    Középen nem tudom használni az előző kapunál bevált trükköt, mert ott van 2 lángszórós torony.

A nagy faszival ugyan oda lehet menni fűz pajzzsal, de semmit nem érek vele.. :-/
  • Pókmalac
    pls #1261
  • DarkSector
    Igen.
  • Coy
    thanx brenyo
  • fistin
    ty nem is tudtam hogy lehet vezényelni :F
  • neptum
    lejebb vetem a felbontást feljebb húztam mindent és a símitásis bent van és simán megy jól még be sem szaggat
  • Qwerty4
    Furcsa, nagyon kevés fps-el megy ez a gém, 30-40 között mocorog, miközben a MoHA 50-60 közt volt.
    Ennyire kemény ez a játék?Vagy nincsen a legjobban optimizálva?
    Bár a 2 játék más grafikai motorra épült, de azért hasonlítanak egymásra.
  • NeBby
    Rámész a csávóra és az erejét használva belemész a szembe lévő oszlopon egy ketrecbe lévő szörnyre , azzal szembe fölötte is lesz egy és az mellett jobbra a falon lesz a kapcsoló!
  • Coy
    hy.Pls help a dagadt kölyök kinyírása után vagyok amikor szetdobta a csaapatot az egesz game.1 dül vagyok ,de megtaláltam jonest bezárva,és nem tudom hogy kéne kiszabadítani :S ! aki tudja pls helpeljen már !
  • NeBby
    Közbe véletlen sikrült Kösz...
    Jó kis game !
  • Beowulf
    Pontosan melyik karakter bőrében vagy és eddig mit csináltál meg?
  • NeBby
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    De amikor az E gombot kell nyomni akkor mindik vagy kirak belőle vagy megráz és meghalok :)
  • Beowulf
    Ráállsz a köre majd a tuloldalon lévő kövekre rávezényeled a alfa és omega csapatot... 1 és 3 gomb...
  • neptum
    kapuk vannak amibe belépve egy másik időbe kerülsz ha legyűröted az főnököt akor nyílik meg a kapu
  • Qwerty4
    Van időutazás is a játékban?
  • Beowulf
    Nekem nem tett ki semmilyen mappát...
  • bon
    Nekem eddig is volt Vista alatt, mivel ez a neve a régi Program Files mappának. Szerintem ne töröld.
  • fistin
    rá kéne állni azokra a kövekre de az én oldalamon van 1 a másikon 2 és nem tudok embert se váltani meg semmi :ooooooo
  • Prince23
    Valaki pls, mondja már meg, h amit a játék instaláláskor kitett a C:-re a ProgramData nevű mappát, h azt letörölhetem?
    Nektek nem tett ki?
  • fistin
    mit kell tenni mikor a dagi ellen előtti részen(onnan gondolom mert képei szobrai vannak mindenhol(: ) van egy nagy szakadék tele lándzsával énmeg csörcsel tán átmentem a szélén azt onnantól semmi?!?!
  • Coy
    hy.Pls help a dagadt kölyök kinyírása után vagyok amikor szetdobta a csaapatot az egesz game.1 dül vagyok ,de megtaláltam jonest bezárva,és nem tudom hogy kéne kiszabadítani :S ! aki tudja pls helpeljen már !thanx
  • Beowulf
    Bocs ha címszavakban írtam le de nincs nagy kedvem részletesebben megmagyarázni... Szerintem így is érthető...
  • fistin
    jólvan már mert te megteheted : o
  • Beowulf
    Gyerek kinyírása:
    Black-kel nyomkodod a Q gombot majd mikor lila repülő bizbaszok vannak körülöttunk akkor az atyával nyomni kell egy E gombot hogy majd jön a repülő tüzes sárkány akkor Delgado-val kell nyomni egy E gombot, majd Black-kel újra nyomkodni a Q gombot míg előjön a nagy lila gömb amitől mozdulatlanok leszünk mert valamit szív ki belőlünk, majd Church-el nyomni kell egy E gombot... és kész!
  • neptum
    az a 2. világháborús rész az még csak van a középkortól már nekem jobban tetszik a repkedő izék miat mert azok kicsit nehezebb legyürni és így használni kell a képeségeket
  • PhantomAss
    nemtom meddig jutottam:) 2angol katonával mentem egy jó ideje már
  • neptum
    és medig jutotál ? ennyi lenne a kérdésem mert a játék közepétől érdekesebb lesz és onnantol a képeségeket is kell használni mert amúgy meg halsz
  • PhantomAss
    én úgy vagyok ezzel a játékkal hogy jobb lett volna ha CB nem adja a nevét hozzá
    a történet jó, rendben van,grafikais, hangok is, félek is... de a játékmenet az tomb raider ötvözve a quake3-mal
    undying 2-őt vártam sajnos az a baj -erre adnak egy konzolátiratot 5 méterenként megállsz jön 50 szörny azt hali
    néha meg használd az embereid spec képességeit
    tudom ha nem tetszik ne játsszak vele
    le is töröltem mert már untam:)
    most lehet anyázni kibírom
  • Maximus4
    én addig jutottam el ott,hogy Black-el kell nyomni a Q-t,aztán az embereid körül lesz majd lilás gömb ami körbe-körbe megy,ennyi.Itt meghaltam.Majd megpróbálom később folytatni hátha rájövök.
  • IgH
    csak én még bele se kezdtem ugye,csak olvasgattam a fórumot,h mik a vélemények a játékkal kapcsolatban ..
  • AntiHero
    gondolni lehetett az elejőtől.
  • Qwerty4
    Egy kérdés:a mentéseket ugye a Codemasters mappában tárolja a Profile.CBJericho fájlban a beállításokkal együtt?
  • Qwerty4
    Én is itt voltam az előbb, valamelyik fickó odament és szétrtepesztette a falat, ennyi.
    De mindnegyik karakterhez közel mentem azután egyszer el elkezdett követni az aki szétrepesztette.
  • Qwerty4
    OK, kösz. :)

Egyébként elindult, menü tetszik, zene tetszik idáig.Elkezdtem easyn, mivel nincs quicksave, így nem kockáztatom meg normalon.Bár a MoHA-t normalon toltam, de az más tészta. :)
    V-sync nélkül viszont minden összemosódott, nálatok is így volt?
  • IgH
    Szuper,ahogy faszán leírtad,h ki a főellenség..
  • Prince23
    Én meg az legelején vagyok.... csak bámulunk, bámulunk.... nem csinálnak semmit sem... egy sziklaajtót kéne kinyítni (sztem) és benga állat nem robbaszt...
    Azt írja felül, h menjek a controller setuipba é s újratöltsek (R)