2501
-
#1301 lol ilyenkor mivan a dagi utáni pályán kinyírtam mindenki jonesal vagyok és egyszercsak megállt minden nemtok se mozogni semmi : DDD -
Gabe19 #1300 Hát nem tudom nekem még mindig kiirja hogy hibajelentés küldés és nem indul el a game! pedig már több fajta drivert probáltam már! valakinek nem volt hasonló gondja ezzel a game-val?? -
#1299 Jones-al bújj bele fenn lévő szörny egyikébe, és nézz rá benzines tartályra, aztán nyomd meg 2est -
EENapalm #1298 Jonessal menj a kapu közelébe, nyomd el a skilljét. A fenti mobon vedd át az irányítást, amivel fel tudod robbantani a tartályt (és ezáltal a kaput) -
EENapalm #1297 A Brandenburg Gate palyan hogy is lehet tovabbjutni?
Középen nem tudom használni az előző kapunál bevált trükköt, mert ott van 2 lángszórós torony.
A nagy faszival ugyan oda lehet menni fűz pajzzsal, de semmit nem érek vele.. :-/
-
#1296 pls #1261 -
#1295 Igen. -
Coy #1294 thanx brenyo -
#1293 ty nem is tudtam hogy lehet vezényelni :F -
neptum #1292 lejebb vetem a felbontást feljebb húztam mindent és a símitásis bent van és simán megy jól még be sem szaggat -
#1291 Furcsa, nagyon kevés fps-el megy ez a gém, 30-40 között mocorog, miközben a MoHA 50-60 közt volt.
Ennyire kemény ez a játék?Vagy nincsen a legjobban optimizálva?
Bár a 2 játék más grafikai motorra épült, de azért hasonlítanak egymásra. -
#1290 Rámész a csávóra és az erejét használva belemész a szembe lévő oszlopon egy ketrecbe lévő szörnyre , azzal szembe fölötte is lesz egy és az mellett jobbra a falon lesz a kapcsoló! -
Coy #1289 hy.Pls help a dagadt kölyök kinyírása után vagyok amikor szetdobta a csaapatot az egesz game.1 dül vagyok ,de megtaláltam jonest bezárva,és nem tudom hogy kéne kiszabadítani :S ! aki tudja pls helpeljen már !
-
#1288 Közbe véletlen sikrült Kösz...
Jó kis game ! -
#1287 Pontosan melyik karakter bőrében vagy és eddig mit csináltál meg? -
#1286 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De amikor az E gombot kell nyomni akkor mindik vagy kirak belőle vagy megráz és meghalok :) -
#1285 Ráállsz a köre majd a tuloldalon lévő kövekre rávezényeled a alfa és omega csapatot... 1 és 3 gomb... -
neptum #1284 kapuk vannak amibe belépve egy másik időbe kerülsz ha legyűröted az főnököt akor nyílik meg a kapu -
#1283 Van időutazás is a játékban? -
#1282 Nekem nem tett ki semmilyen mappát... -
#1281 Nekem eddig is volt Vista alatt, mivel ez a neve a régi Program Files mappának. Szerintem ne töröld. -
#1280 rá kéne állni azokra a kövekre de az én oldalamon van 1 a másikon 2 és nem tudok embert se váltani meg semmi :ooooooo -
#1279 Valaki pls, mondja már meg, h amit a játék instaláláskor kitett a C:-re a ProgramData nevű mappát, h azt letörölhetem?
Nektek nem tett ki? -
#1278 mit kell tenni mikor a dagi ellen előtti részen(onnan gondolom mert képei szobrai vannak mindenhol(: ) van egy nagy szakadék tele lándzsával énmeg csörcsel tán átmentem a szélén azt onnantól semmi?!?! -
Coy #1277 hy.Pls help a dagadt kölyök kinyírása után vagyok amikor szetdobta a csaapatot az egesz game.1 dül vagyok ,de megtaláltam jonest bezárva,és nem tudom hogy kéne kiszabadítani :S ! aki tudja pls helpeljen már !thanx -
#1276 Bocs ha címszavakban írtam le de nincs nagy kedvem részletesebben megmagyarázni... Szerintem így is érthető... -
#1275 jólvan már mert te megteheted : o -
#1274 Gyerek kinyírása:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Black-kel nyomkodod a Q gombot majd mikor lila repülő bizbaszok vannak körülöttunk akkor az atyával nyomni kell egy E gombot hogy majd jön a repülő tüzes sárkány akkor Delgado-val kell nyomni egy E gombot, majd Black-kel újra nyomkodni a Q gombot míg előjön a nagy lila gömb amitől mozdulatlanok leszünk mert valamit szív ki belőlünk, majd Church-el nyomni kell egy E gombot... és kész! -
neptum #1273 az a 2. világháborús rész az még csak van a középkortól már nekem jobban tetszik a repkedő izék miat mert azok kicsit nehezebb legyürni és így használni kell a képeségeket -
#1272 nemtom meddig jutottam:) 2angol katonával mentem egy jó ideje már -
neptum #1271 és medig jutotál ? ennyi lenne a kérdésem mert a játék közepétől érdekesebb lesz és onnantol a képeségeket is kell használni mert amúgy meg halsz -
#1270 én úgy vagyok ezzel a játékkal hogy jobb lett volna ha CB nem adja a nevét hozzá
a történet jó, rendben van,grafikais, hangok is, félek is... de a játékmenet az tomb raider ötvözve a quake3-mal
undying 2-őt vártam sajnos az a baj -erre adnak egy konzolátiratot 5 méterenként megállsz jön 50 szörny azt hali
néha meg használd az embereid spec képességeit
tudom ha nem tetszik ne játsszak vele
le is töröltem mert már untam:)
most lehet anyázni kibírom -
#1269 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!én addig jutottam el ott,hogy Black-el kell nyomni a Q-t,aztán az embereid körül lesz majd lilás gömb ami körbe-körbe megy,ennyi.Itt meghaltam.Majd megpróbálom később folytatni hátha rájövök. -
IgH #1268 csak én még bele se kezdtem ugye,csak olvasgattam a fórumot,h mik a vélemények a játékkal kapcsolatban .. -
#1267 gondolni lehetett az elejőtől. -
#1266 Egy kérdés:a mentéseket ugye a Codemasters mappában tárolja a Profile.CBJericho fájlban a beállításokkal együtt? -
#1265 Én is itt voltam az előbb, valamelyik fickó odament és szétrtepesztette a falat, ennyi.
De mindnegyik karakterhez közel mentem azután egyszer el elkezdett követni az aki szétrepesztette. -
#1264 OK, kösz. :)
Egyébként elindult, menü tetszik, zene tetszik idáig.Elkezdtem easyn, mivel nincs quicksave, így nem kockáztatom meg normalon.Bár a MoHA-t normalon toltam, de az más tészta. :)
V-sync nélkül viszont minden összemosódott, nálatok is így volt?
-
IgH #1263 Szuper,ahogy faszán leírtad,h ki a főellenség.. -
#1262 Én meg az legelején vagyok.... csak bámulunk, bámulunk.... nem csinálnak semmit sem... egy sziklaajtót kéne kinyítni (sztem) és benga állat nem robbaszt...
Azt írja felül, h menjek a controller setuipba é s újratöltsek (R)