2501
-
#1381 van még sok. -
#1380 Az én problémámon nem tud segíteni senki ?
#1361 -
#1379 Most azon a pályám vagyok, ami a demóban is volt. Sok van még a végéig? -
#1378 Mivan Wesker? Te is ott tartasz ahol én??? -
#1377 -
#1376 Szerencse még a Jerichonál nem kellett használjam a cheateket, nem is tudom a kódokat. :) -
#1375 Engem ha végképp így felidegesít a játék god mode-ot haszálok, majd ha vége annak a pontnak ahol szükség volt rá kikapcsolom... :D -
#1374 jah a Low Roadnál pontosabban merre kell menni miután Delgadóval lehuztuk a kart és támadnak sorjában a monsterek ??
Miután lenyugodtam talán neki állok még egyszer ha akkor is történik valami hiba akkor uninstall lesz belöle !! -
#1373 JA az tényleg fura hogy a fő boss könnyeb volt mint az előtte lévő mini boss:D -
#1372 Asszem hanyagolom a játékot egy időre mert most k....a felidegesitettem magam amikor 1-re megcsinálom azt a részt amikor mindenki együtt van és jönnek a szörnyek mindenki meghal amikor 2x-szorra csinálom meg ugyanaddig akkor a Jericho.exe hibával kilép elkezdem 3x-or is ugyanaddig akkor meg valamilyen okból kifagy !!
Ja persze és miután kifagyott valamiért meg exe hibával kilépett kezdhetem újból az egész pályát mert nem volt lehetőség checkpointra !!
Ház ezek után már 4x-szer azért sem fogom elvinni vigye el az akinek 2 anyja van !! Elegem van már abból hogy állandoan a pálya elejétől kell kezdenem !! Mert mindig valami hiba közbecsúszik !! -
Traky70 #1371 Köszönjük a választ.
Akkor már csak a mentés hiányzik nekem a játékból. Öreg vagyok én már ahhoz, hogy újrakezdjem az akciókat, akárcsak a régi pályán mászkálós játékokhoz hasonlóan ...
Nemtom ki a fasznak jó ez a csekkpontos dolog. Ezzel akarják idegesíteni a népet ? Esetleg növelni a jétékidőt ? Na mindegy ez az én egyéni szoc. problémám. Ha harmadszorra sem sikerül valami, akkor jöhet a cheat. Nem fogok fél napokig szarakodni, hogy sikerüljön túljutnom egy momentumon ... -
#1370 Hat ez baroma jo jatek volt! Kar hogy ilyen kurva rovid...
Az utso boss-t konnyebben nyirtam ki mint egy robbanos ellenfelet de mind1.
Lesz folytatasa?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mi a fasz , most akkor Jones es Cole meghalnak?:( -
#1369 Na most már kezd elegem lenni at egészből !!
Éppen a Low Roadnál vagyok !! Delgadoval megcsináltam azta részt amikor át kell menni a tűzes szakaszon kinyirtam mindenkit kaput a karral felengedtem de mikor újra együtt a csapat hová a francba kell menni mert már negyed órája lövöm ezeket a köcsög szörnyeket de azt se tudom merre kell menni ?? Jelenleg épp ott vagyok ahol a kart kellett leengedni hogy bejöjjenek a többiek !! -
#1368 Meg lehet őlni és nem is olyan nehéz. Én csak lőttem. Többiek is lőtték, mikor körbevette a lila pajzs akkor is. (Mondjuk akkor én a csápos gecikkel foglalkoztam) Annyi az egész hogy mikor beburkolózik abba a szarba ami ledurran róla aztán mindenkit kicsinál, akkor hátrálni kell! Fedezékbe, aztán újraélesztgetni az embereidet. (Képen is látni mindenki majdnem hulla volt körülöttem) A vége fele már nem is lesz pajzsa. Akkor meg szarrá lehet lőni, aztán ennyi...
-
Traky70 #1367 Hogy pontosítsak, ugyanaz a szitu, amiről Neptum ír az 1365-ben, és egy kép is link-elve van az 1331-ben. Köszi. -
Traky70 #1366 Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Hogyan kell kinyírni azt a (gondolom) pályafőgonoszt, akit lila pajzs véd és ostorszerű kezekkel szerelt félbevágott démonokat küld rám, valamint időről időre átalakul és "villámokat" szór, amivel kifingatja a közelében tartózkodókat ?
Én úgy vettem észre, hogy miután elsütötte a puskaporát, van egy kis idő, amíg sebezhető, de 4 ciklust is végigpróbáltam, lőttem ezerrel ebben az időszakban, de nem fingott meg. Utána meg mindig megfekszem (normálban nyomom). Mondjuk az is zavaró, hogy nem jelzi semmi, (pl egy kis fogyó kör, vagy vonal, vagy bármi más) hogy még mennyi van hátra a monszternek. Szóval egy alkalommal ki kell nyírni, vagy összeadódi a sebzés ? Vagy mi van ?
Spoilerben is jó lesz, ha valaki nem akarja nyilvánosan leleplezni.
Előre is köszönöm. -
neptum #1365 én itt tartok ahol a kép van de lövöm lövöm és semmi kijön a parjzsból akor meg valami hülyeségbe belebújik robanás azt meg döglök :S -
#1364 Jah ha csak a bevezetőt játszod mindig. -
neptum #1363 most nem azért de sok ember medig jut el a játékba hogy feldja 3 ellenfél ott vannak még a keresztes lovagok igen a hárpiák az ok a robanosok ott van még a 2 világ háborúba a gépfegyveresek én ahol tartok ott már szellemek is vannak amik elég rendesen meg tudnak izzasztani néha -
#1362 egyszerüen nem hiszem el hogy az egész játékban 3 féle ellenség van HÁRPPIÁK,MUMIA szerüség, meg az a robbanó mutáns OZT ENNYI itt enyhén elbaszták a játékot nem hogy nem félelmetes de már unom hogy állandoan azt 3 ellenséget kell nyirni:U -
#1361 Miért van az, hogy mikor elindítanám a játékot, kidob egy fekete képernyőt, aztán újra az asztalon találom magam ? -
PunkZoli #1360 ez egy nagy köcsög ellenfél, én is itt vagyok:D -
IgH #1359 Akik végigtolta az plíz nyomjon be egy rövidebb ismertetőt. Csak hangulat,pályák,történet,hosszúság szempontok szerint. Ritkán osztotta meg a közönséget ennyire egy játék,de mindenki úgy írogat róla,h végig se vitte. Itt látom egy-ketten kitolták,kiváncsi vagyok ilyen véleményekre. Előre is kösz. -
#1358 Megfogadom a tanácsod... -
#1357 Pedig azok nagyon jók voltak.Black-el 1x-es vagy 2x-es zoom,megvárni amíg kinéz a pajzs mögül,egy fejlövés és már fekszik is. -
#1356 Hát itt kr.e. 36- ba nagyon mocskosak ezek a pajzsos lándzsa dobálók!!! Ősemberek közé nem kell menni???
-
#1355 alt q vissza, a kezem körcsöt kapott.
nem vagyok láma, de asszem itt megáll a tudomány.
asszem öregszem.
tényleg nincs trükk? -
#1354 Remélem azért lett ilyen a vége,mert jön a folytatás -
#1353 hát ez olyan filmes klissés vége lett:) -
#1352 eddig lőttem, most hagytam abba.
a faxomat, azt. -
#1351 Csatlakozom én is végigtoltam,de azért nekem hiányzott a végén valami.Epilógus,egy video vagy akármi. -
#1350 20 perce -
#1349 15 perce lövöm...
-
#1348 te lőjed mindegy kivel. -
#1347 de kivel és mivel?
annyi a dolog, hogy addig elmegyek sörözni?
mindenki ossza az áldást addig?
ez nem semmi.. -
#1346 lőni és lőni:) -
#1345 hali!
eddig nem igazán akadtam el, és olvasok is vissza, de a csaj a tetőn megőrjít, mindenkivel és mindennel próbálkoztam, millió lőszer kilőve...
spoilerben egy hogyan továbbot milliószor megköszönnék....
-
#1344 hmm...miért nem láttad?
béka? -
#1343 Na kivégezve a játék:D
Nekem tetszett végig. A vége kicsit nehézre sikeredet de sebaj:) -
#1342 Nincsmit! Egyébként a képet nem láttam...