Clive Barker\'s Jericho
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
Amúgy ha minden igaz ez a fõ boss már. (SKIN a pálya neve)
JA a pályák nagyom hangulatosak voltak eddig. Pla gladiátor harc is zsír.
Hát 1 nap alatt akkor 15,20 órát legalább ott ültél a monitor elõtt,ugye???Mert alapesetben a BioShock lassan játszva 22,23 óra.
A Jerichónál meg a hivatalos játékidõre lennék kiváncsi,vagy arra akkor,h hard-on lassan és körültekintõen játszva hány óra kb a játék.
Mert a BioShockot mediumon játszva 1 hét volt nekem,és 1 nap 2,3 óra.
Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243
én már 5 órája nyomom kb. sõt 6 is van az, már a levont elakdos tökölésekkel. fogalmam sincs mennyinét tartok benne amúgy, valmai csatorna szerûségben vagyok.
nekem amúgy baromira bejönn hogy váltogani lehet az emberkéket. most a kardossal nyomulok. levágok mindenkit 😄
ha nagyok jönnek akkor jöhett a géppityus 😄
távol vannak akkor sniper 😄
elég kemény helyzetek vannak azért meg kell hagyni. társak is azt ordíbálták már hogy need more ammo 😄
repkedõ izék elég idegesítõek.
ALien
biztos járt már ezen a részen valaki.
Hi nem tudom hogy vagytok vele nekem még könnyün is elég nehéz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Ideje a 9800pro-t lecserélni...
Install után crackeltem és mikor elinditom kiir valami hibauzenetet 0000060660 szarsággal. Tehát nem indul el.
Gépem Athlon 64 3500+ , 1500 ram , ati 9800 pro
A videokari miatt el sem indul???Ha valaki tudja segítsen . Elõre is kösz
egy ajtót kell ledöngetnem a templomban, 2. talán, de ki van támasztva a másig oldalról ezért nem lehet de a falat oldalt kilehet lökni. szal azt a támasztékot hogy kell kiszedni. elvileg delegonnal kellene valamit csinálni asszem, balck meg nem tudd odáig lökni.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Leges-legerõsebb karakter sztem!
Fürgék ellen meg shotgun jó csak..
Gépfegyvertõl még csak le sem lassulnak.
Azt írtad te, mert az valóban új.
Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
De ha egyszer már végigjátszok egy játékot, akkor az a multé.
Az újjakból, amit még nem nyomtam végig, abból kell választani, és azokhoz hasonlítani.
Régen hónapok alatt elkészítettek egy igazi faxa játékot..
Manapság 4-5 év kellene ehhez.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
várd meg a m.feliratot hozzá és akkor tutira végig fogod nyomni.
Igazad van egy idõ után monoton..
De azért lesz magyarosítás, hogy a történetre figyelj...
Meg a legnagyobb probléma az, hogy nincs olyan, hogy nem monoton fps..
Ez csak mindenkinek a képzeletében van.
Én bármelyikkel játszottam, akkor is ez van..
Megyek lövök 50-et megyek lövök 50-et!
Ennyi.
Csak itt szebb grafikával és jobb történettel csinálom mindezt.