Clive Barker\'s Jericho

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Minden fps-t végig lehet rohanni 3-4 óra alatt.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

AntiHero
nem 3-4óra eddig ösz játszottam vele olyan 8 órát sõt még többet... és még nincs vége!

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

De ha ez csak 3,4 órás,akkor nem biztos,h a közeljövõben megszerzem.

Még sehol,eddig a Half Life Episode Two-t vittem végig.

Hali,hol tartasz a játékban???

AntiHero
NA elakadtam. nagyon neháéz részhez érkeztem😞 Hülye telepotálgatást idõre kell csinálni közbe lõnek is 2-en vagyunk. LEHETETLEN!

Amúgy ha minden igaz ez a fõ boss már. (SKIN a pálya neve)

JA a pályák nagyom hangulatosak voltak eddig. Pla gladiátor harc is zsír.

De nem úgy értem.
Hát 1 nap alatt akkor 15,20 órát legalább ott ültél a monitor elõtt,ugye???Mert alapesetben a BioShock lassan játszva 22,23 óra.
A Jerichónál meg a hivatalos játékidõre lennék kiváncsi,vagy arra akkor,h hard-on lassan és körültekintõen játszva hány óra kb a játék.
Mert a BioShockot mediumon játszva 1 hét volt nekem,és 1 nap 2,3 óra.

én a BioShock-t keményen egy nap alat végig toltam és minden egyes kis zugot bejártam
Szóval akkor ha vki elõször játszik vele,annak azért nem 3 óra ugye?? Mert még 5,6 óra se sok.Nincs olyan hosszú,mint a BioShock???

LackoMester
szevasztok,valki tudna infot a gépigényröl?

élet a legjobb méreg

Valahogy nem lehet belöle elöcsalni a magyar feliratot vagy a szöveget?

Gigabyte SM56 P55-UD3,Intel CoreI5 750,Apacher 4GB/1800MHZ,MSI Radeon 5870,FSP Epsilion 600W,Samsung TFT 24\",Thermaltake element TVK 9000,NEC Sony optiarc AD 7243

bordy
ott 3. rész 5. fejezet? nemtom hogy írjam. szal 3/5

Hát úgy nem lehet kb.-ra megnézni hogy hol jársz,hogy a historical missions-re rámész,és ott mutatja a nagypályákat. Na és ott ugye a hely alapján,mert nem hiszem h egy képernyõnél több nagypálya lenne. Azokon belül meg mutatja a kicsiket is,legalábbis én épphogycsak belenéztem a 6600-asommal,és az al khalinál,azon belül is a negyedik alpályán vagyok. Mondjuk ez lehet kb az 5%-a a játéknak,nem is azért,csak h ez alapján talán le lehet vmit vonni,h ki mennyire jár a végétõl.
bordy
hát nem tudom, az nagyon hentelhetet 😊
én már 5 órája nyomom kb. sõt 6 is van az, már a levont elakdos tökölésekkel. fogalmam sincs mennyinét tartok benne amúgy, valmai csatorna szerûségben vagyok.
nekem amúgy baromira bejönn hogy váltogani lehet az emberkéket. most a kardossal nyomulok. levágok mindenkit 😄
ha nagyok jönnek akkor jöhett a géppityus 😄
távol vannak akkor sniper 😄

elég kemény helyzetek vannak azért meg kell hagyni. társak is azt ordíbálták már hogy need more ammo 😄
repkedõ izék elég idegesítõek.

én torrentrõl szedtem le
Külföldi fórumokon azt írják h hihetetlen rövid,volt aki 3 és fél óra alatt végzett vele,persze ez nem jelenti,h mindenki annyi idõ alatt kitolja,de biztos nem lehet hosszú. Majd azért kíváncsi leszek,h ki mit ír innen játékidõre,ha végigtolta. Haverom pl. ettõl akarja függõvé tenni h megvegye e,de egyenlõre nem túl jók az elõjelek.
bámulatosan jó játék eltt szerintem. valaki tud valamit hogy a zenéjét le lehet e valahonnan tölteni?

ALien

én most vettem észre hogy Normálon játszok de nekem a szörnyek tetszenek hogy kivanak dolgozva
A teljes játék játékideje mennyi kb???hány óra,ha nem rohanunk benne,és kb közepes nehézségen???

bordy
jah, ez a demo rész ahogy látom.

AntiHero
jaja az nagyon jó rész.

AntiHero
írtam

bordy
bakker, és pont, kössz.

bordy
na senki nem tudja hogy kell kiszedni azt onnan hogy lemennyen a híd?
biztos járt már ezen a részen valaki.

AntiHero
Lõd szét a gerendát!

Hi!

Hi nem tudom hogy vagytok vele nekem még könnyün is elég nehéz.
DarkSector
Nice is.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Krisztus elõtti Római birodalomban járok , kegyetlen a keresztre feszített hadvezér beszéde 😊 Egyre izgalamass a játék

akkor buktam , nincs lóvém . Azér a game nice nak tûnik kösz a helpet . bye
bordy
reméltem megúszom a feltöltögetést 😛

AntiHero
képet. Így nem tudom meik ajtóról beszélsz.

SM 3.0-ás vidkártya kell hozzá!
Ideje a 9800pro-t lecserélni...
szevasztok. Annyit szeretnék megkérdezni , hogy leszedtem a gamet.
Install után crackeltem és mikor elinditom kiir valami hibauzenetet 0000060660 szarsággal. Tehát nem indul el.

Gépem Athlon 64 3500+ , 1500 ram , ati 9800 pro

A videokari miatt el sem indul???Ha valaki tudja segítsen . Elõre is kösz
bordy
elakadtam. Help.

egy ajtót kell ledöngetnem a templomban, 2. talán, de ki van támasztva a másig oldalról ezért nem lehet de a falat oldalt kilehet lökni. szal azt a támasztékot hogy kell kiszedni. elvileg delegonnal kellene valamit csinálni asszem, balck meg nem tudd odáig lökni.

DarkSector
Jah de én még az elején vagyok.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

AntiHero
BLACK a gyógyír mindenre. Sniperével headshotokat osztasz és kész. Robbanósok ellen meg jobb egérgomb és tadammm felrobban😄 Messze lõvvõ ellenfeleknél meg "e" gomb (speciális képesség) és így akár 3 ellenfélt is kinyírhatsz 1x-re.

Leges-legerõsebb karakter sztem!

DarkSector
Igen a robbantósok genyák tudnak lenni, ha nem jó helyen lövöd õket..
Fürgék ellen meg shotgun jó csak..
Gépfegyvertõl még csak le sem lassulnak.

DarkSector
Az operation?
Azt írtad te, mert az valóban új.

wesker24
Nekem tetszik a game király nagyon csak az a bajom vele hogy még easy fokozaton is egy csöppet nehezek az ellenfelek !!
bakvarnyu
Én már leírtam neked , hogy melyik FPS nem ilyen de csak viszed a magadét <#vigyor1>

DarkSector
A legtöbb az is.

köszöntem😊

Ultimate Ears Triple.fi 10vi & Sony Hybrid ..Samsung 46\"C650 ..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

az újakat unalmasnak tartom...

DarkSector
Régen piaci nintendóval én is jobban elvoltam.
De ha egyszer már végigjátszok egy játékot, akkor az a multé.
Az újjakból, amit még nem nyomtam végig, abból kell választani, és azokhoz hasonlítani.
Régen hónapok alatt elkészítettek egy igazi faxa játékot..
Manapság 4-5 év kellene ehhez.

Gubberx
Ez igaz😊

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne

azért a régi klaszikusok között volt olyan ami akció volt és mégis lekötött sokáig

DarkSector
Mármint ha csak a lövöldözésért játszol egy játékkal, akkor ezt mindegyikre mondhatjuk..
várd meg a m.feliratot hozzá és akkor tutira végig fogod nyomni.

w77d
nekemk is csak a monotonitása nem tetszik, de azért megerõltetem magam és végigtolom 😊

DarkSector
Elmondhatod persze és én nem vettem fikázásnak.
Igazad van egy idõ után monoton..
De azért lesz magyarosítás, hogy a történetre figyelj...
Meg a legnagyobb probléma az, hogy nincs olyan, hogy nem monoton fps..
Ez csak mindenkinek a képzeletében van.
Én bármelyikkel játszottam, akkor is ez van..
Megyek lövök 50-et megyek lövök 50-et!
Ennyi.
Csak itt szebb grafikával és jobb történettel csinálom mindezt.

Nem rossz játék ha valaki hentelni akar,de nem sokáig fog lekötni...