Clive Barker\'s Jericho

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

még az elején járok
ott akadtam el, amikor már lehet váltani a karakterek között. és jön egy olyan rész, ahol pillboxok tüzelnek ránk. és mondja is a commentár hogy a csajjal mögé kellene kerülni és gránáttal felrobbantani

de sehogyan sem megy és kinyírnak. mi a trükkje?

nekem olyan problémám lenne h miután a magyarítás felraktam akkor a játékot nem tudom elindítani csak egy hibaüzenet jön ki?
miért nem lehet valahogy megoldani?

ezt írja ki:file access error, retry<#confused><#conf><#pardon1><#szomoru1>
Nivea
hello
eredeti játékal ilyen problémám lenne

Hû, te aztán korán keltél... 😊 ja, közben leesett nekem is, hogy a "tap space" erre vonatkozik, ha röviden nyomod. Azért nem értettem elsõre, hogy mit akar ezzel a játék, mert én ugye hosszan nyomtam, és akkor bejön a karakterváltás lehetõsége. Na így mindjárt egyszerûbb az élet... meg azóta lehiggadtam 😊 ellenben azt tényleg nem értem, hogy cheat címszó alatt miért plusz lehetõségekrõl írnak honlapokon. Az a bónusz, szerintem...
akárkit fel tudsz éleszteni te is...

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

Ha ebben a kibaszott játékban lefekszik Rawlings, akkor gyakorlatilag kezdheted elölrõl a pályát, mert nélküle annyi, õ meg magát nem tudja gyógyítani? Vagy mi a f*sz van olyankor? Kezdem unni, amikor a checkpoint elõtt lefekszik az a köcsög, és akkor állunk, mint fasz a lében. Tud valaki erre valami megoldást? Ja, meg esetéeg cheatet - na nem azokra a hülyeségekre gondolok, hogy játsztd végig a játékot hardon oda-vissza hússzor, és akkor kapsz valamit, merthogy az a BONUS az én szótáramban. Nekem CHEAT kéne. Tud valaki?
ewuk
újra telepítettem és megoldódott, mindenesetre, érdekes jelenség.
vááá, hülye vagyok... törölje valaki az elõzõ üzenetem... megtaláltam makrók között a spoilert, én meg az oldal forrásában kerestem :S

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
===============
Pyxis Prima
===============
Isn't it nice how they start this off by killing two of the least offensive
characters? There's a lesson here kids, being bookworms or too smart gets you
killed. Be a muscle head who shoots his own squadmembers or a priest who sleeps
around if you want to survive in Clive Barker's world. Ugh. Anyways, moving on.

Regardless of how easily he kills of your squad mates he doesn't seem to be
able to do this once you confront him. Typical. You can't hurt him with regular
old human weaponry thanks to his shield, you need to use your powers at the
right moment if you wish to do this properly.

After a few moments he will try to use telekinesis to grab one of your squad
members, flinging them against a wall. Quickly use Abby to knock him around
with your telekinesis. He doesn't take this too kindly and will attempt to use
his own version of Vlad's Curse. Purple orbs will begin to float around your
squad and start trying to drain your health. Switch to Rawlings and use Vlad's
Curse as fast as you can to avoid taking too much damage here.

You're starting to get him mad now, as evidenced by him summoning his own
demonic version of Ababinili to attack you guys. Switch to Deldgado and summon
Ababinili to fight off the demon. You've almost got him since you only have one
squad member left to be copied now. Switch to Church since he is going to try
and use a Blood Ward that will paralyze the rest of your squad. Have Church use
her Blood Ward to return the favor. Now's the time to take him out. Follow what
you are instructed to do to beat the First Born.

That's really all you have to do. Leach takes it upon himself to take out the
First Born giving you guys the chance you need to get the heck out of there.
Congrats, you beat Jericho.

You\'ll Never Walk Alone!!! (A véleményem mindenhol SZUBJEKTÍV vélemény->kéretik nem megkövezni érte!)

most próbálok elõször spoilert beszúrni, nem tudom sikerül-e:

<SPAN id=maskwindow><div style='padding: 5px 5px 5px 5px'><B>SPOILER!</B> - az elolvasáshoz jelöld ki a keretes szöveget!<BR><div STYLE='font-family: Arial; font-size: 12px; color: #F0F0F0; border:1px solid #aaaaaa;'>===============
Pyxis Prima
===============
Isn't it nice how they start this off by killing two of the least offensive
characters? There's a lesson here kids, being bookworms or too smart gets you
killed. Be a muscle head who shoots his own squadmembers or a priest who sleeps
around if you want to survive in Clive Barker's world. Ugh. Anyways, moving on.

Regardless of how easily he kills of your squad mates he doesn't seem to be
able to do this once you confront him. Typical. You can't hurt him with regular
old human weaponry thanks to his shield, you need to use your powers at the
right moment if you wish to do this properly.

After a few moments he will try to use telekinesis to grab one of your squad
members, flinging them against a wall. Quickly use Abby to knock him around
with your telekinesis. He doesn't take this too kindly and will attempt to use
his own version of Vlad's Curse. Purple orbs will begin to float around your
squad and start trying to drain your health. Switch to Rawlings and use Vlad's
Curse as fast as you can to avoid taking too much damage here.

You're starting to get him mad now, as evidenced by him summoning his own
demonic version of Ababinili to attack you guys. Switch to Deldgado and summon
Ababinili to fight off the demon. You've almost got him since you only have one
squad member left to be copied now. Switch to Church since he is going to try
and use a Blood Ward that will paralyze the rest of your squad. Have Church use
her Blood Ward to return the favor. Now's the time to take him out. Follow what
you are instructed to do to beat the First Born.

That's really all you have to do. Leach takes it upon himself to take out the
First Born giving you guys the chance you need to get the heck out of there.
Congrats, you beat Jericho.
</div></div></SPAN>

nem cseréltél esetleg vga drivert az elmúlt idõben vagy hasonló? mert lehet, hogy egy pl driversweeperes takarítás utáni driverfrissítés helyretenné a dolgokat...

ewuk
újra kéne tennem, vagy van valami megoldás?
ffxi
Win-eddel van a baj.

Fákjúal!

ewuk
hali!
nekem random kiírja hogy hibát észlelt az exe és kilép a játékból, ami elég idegesítõ. nem eredeti és nincs patchelve, szerintetek patcheljem, attól elmúlik?
Hali!Tudja vki hogy kell a legutolsó boss-t kiiktatni?Már egy ideje baszakszok vele de nem jövök rá!Pajzs veszi körül a kis gyerekformájú rohadékot és ha magához húz akkor annak a karakternek kampec.HELP!<#violent><#conf><#help><#falbav>
Megtaláltam, feltöltöttem nektek: itt van.
Igen, nekem is kéne! valaki tegye fel pls!
heló! Ennek a pályának a végén tartok ahol fel kell robbantani az olajtartály. sajna nem tom mit kell nyomni, valaki segítsen

pálya

AMD 6000+, 2giga ram 800Mhz, MSI K9A2 Neo-f, Galaxy 8800gt

Sziasztok!
Belinkelné vagy felrakná esetleg vki a magyarítást vmi honlapra, mert a http://www.speedyshare.com/449167347.html -on már elévült a letöltés. Elõre is köszönöm.

..ki ez a szörny a tükörben..

Heuro
Itt én is megakadtam egy pár percre ... elég nehéz volt kisakkozni, melyik billentyût mikor, hol ... és merre is kell nézni.
Aztán átmentem polipba, és akkor sikerült:-)

Zsolt1964
Jones segitségével a torony tetején levõ dögökkel kell a két tornyot felrobbantani!

SapphireHD4890VaporX1GB,AMDPhenom9950X4AM2BlackEdition,CorsairPSU520HX,KingstonHyperX4096Mb1066,GigabyteGAMA790GPDS4H 250GBSamsungSataHDD,SamsungSHD162,TtakeM9,SBX-FIGamer,VistaUltimateSp264bit

Zsolt1964
Hali Nyilakat kell megfelelõ sorrendben nyomkodni, ahogy felvillan a képernyõn!

SapphireHD4890VaporX1GB,AMDPhenom9950X4AM2BlackEdition,CorsairPSU520HX,KingstonHyperX4096Mb1066,GigabyteGAMA790GPDS4H 250GBSamsungSataHDD,SamsungSHD162,TtakeM9,SBX-FIGamer,VistaUltimateSp264bit

segitség kellene nekem is,a játék elején van egy feladat mikor felkell robbantani 3 ilyen lövöldözö oszlopot,és az elsõ 2-t sikerül is de a 3.ik után bejön egy ismétlõdõ videó és nem tudom mit kell csinálni mit kell nyomni,valaki tudna segiteni?
Segítség kellene.
ELAKADTAM:van egy kis zárt tér felül gránátot lövöldözõ szörnyek,
lent meg 2lángszóros torony.
Nem tudom mit kell csinálni.
SOS.Elõre is köszönöm.
Szeretem a minõségi magyarításokat. 😄

Prince23
már a 2415 hsz-ban is írtam pozitivumként

ffxi
Hát én most tudtam 😛

Fákjúal!

Prince23
Ezt már réges rég lehet tudni, h trilogy lesz.

grebber
Trilógia lesz a Jerichoból

Tavaly jelent meg a Clive Barker nevével fémjelzett, nem túl sikeres Jericho, mely a tipikusan "sokat akart a szarka" kategóriába tartozott.

Szépen hangzott a hét irányítható, eltérõ tulajdonságokkal rendelkezõ karakter, a horrorisztikus sztori és a grafika sem tûnt rossznak. Azonban a Clive Barker's Jericho a játékmenete miatt végül sokak szemében elbukott és a kasszáknál sem teljesített túl szépen. Ám a jelek szerint az elvárt szintet minden szempontból megütötte, hiszen a legújabb hírek már arról szólnak, hogy még további két részt programoznak majd le.

Mindkét játék sztoriját továbbra is Clive Barker készíti, aki jó marketingérzékkel csak annyit nyilatkozott a trilógiáról, hogy az elsõ egy esti mese volt a következõ két epizódhoz képest. Ide tartozik az is, miszerint filmet forgatnak a Jericho-franchise berkeiben. A jelenleg még cím nélküli projektben az elsõ rész elõtti eseményeket ismerhetjük meg. A rendezésre a Midnight Meat Train címû Barker-sztorit is levezénylõ Ryuhei Kitamura lett a kiszemelt.

info: SG <#idiota>

Next PC upgrade: 2022

nemnem

kitapasztalod és megjegyzed néhány leeség vagy vmi után hogy milyen nyilak milyen sorrendben
elkezded nyomogatni gyorsan, amikor továbblép meg fejbõl a kövekezõt
simán meg lehet csinálni ha megjegyezted

Köszi megprobálom remélem sikerül.
Prince23
ott én a kurzort használom, és mkor meglátod felcsillani a kurzor jelét, abban a pillanatban nyomd le értelemszerûen az indexelést.

Seth
csak egy pillanatra nyomd meg akkor azt a gombot amit mutat

PSN ID.: Beegabor

Sziasztok most kezdtem el a játékot és máris elakadtam tudnátok segiteni abban hogy az elején rögtön az elsõ pályánál mikor beszakad alattam a talaj és logok kb 3 másodpercig utána rögtön leesek és meghalok hogy tudok kimászni vagy mit kell ott csinálni mert teljesen tanácstalan vagyok .Ja persze mutat egy nyil jobbra de nem tudom mert ha arra nyomom a "D"-t akkor is leesek segitsetek légyszi.
Prince23
ugyan, miért lenne a parázna pap kakukktojás 😄
Prince23
Még kifejtem a pozitivumokat és a negativumokat is.

+
*gyönyörû grafika, igazi nextgen megvalósítás
*vérfagyasztó zene és effektek
*vérbeli horror hangulat a hentelõs fajtából
*imádnivaló karakterek, és kiváló természetfeletti képességek csapattagonként, bár Rawlings kissé kakukktojás a többiek közt
*isteni angol szinkron!
*átírt bibliai vallási felfogás
*történelmi helyszinek
*megszállás, amit "Ross-effektus"-nak nevezek 😄
*hangulatos bejátszások mai nextgennel -dialógusokkal magyar felirattal!
*taktikai szempontból néhol Rawlings atya feltámasztása jól jön sokszor
*többször végigjátszható!
*trilógiára szánt pc-alkotás

-
*sok monoton öldöklés (a kultisták özönléseire gondolok)
*kevés negatív karakterek (kultisták, légiósok, keresztes gyerekek) lehetett volna több is belõle. A kultistákkal minden küldetésen találkozunk. Unalmas felhozatal így ez
*történelmi helyszínek közül nagyon hiányoltam a görögöket (spártaiak) és az egyiptomiaikat
*összecsapott és rossz befejezés illetve bossfight a fõgonosszal
*un-multiplayer
*Cole és Jones már nem lesz köztünk a második részben 😞

Prince23
Ez a bõr c. pálya nem jön össze, nehéz fokozaton😞
mit tegyek? pihentessem egy darabig?

DarkSector
Azért, mert késõbb belátod majd, hogy a linearitás sem túl izgalmas, meg ha minden elsõre tuttti.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

wááá, die double poster!

Az kifejezetten jó pont volt a játékban, hogy minden egyes szereplõ fóbiás, elmebeteg kicsit a maga módján. Nem ilyen Blacksite-féle unalmas alakok. Mondjuk nem hiszem, hogy valaha olvastam volna olyan Barker legényt, akiben normális karaktereken volt a hangsúly 😊
Black
Jonesy
Cole
Church
Delgado
és végül Rawlings.
Egyedül közelharcban venni hasznát, mondjuk nehéz fokozaton azért örültem, ha a közelben volt, hogy gyorsan át tudjak hoppanni egy gyors feltámasztásra 😊
Prince23
Sumér pályán vagyok, nehéz fokozaton. nagyon lol, már kész ideg vagyoka harmadik fejezetnél, a Bõr címmel. Jones és Black van csak, és Jones-szal kell szórakozzak telepátiával lol, nehéz 😄 Majd holnap.

Nekem nagy nehezen sikerült addig nyomkodnom, míg valaki már nyújtja a kezét, meg is fog, de aztán csak leesek 😞 Miért kell így kezdeni egy játékot? Ha rövidet nyomok, sem húznak fel, ha hosszút se, semmi gombra nem reagál, csak leesek, valami tipp?
Tudom béna vagyok, de nem szeretném már itt befejezni 😊

Prince23
Na én most neki esek nehéz fokozatban... de ha nem bírom idegekkel, akkor feladom 😄

ffxi
Rawlings nálam is használhatatlan 😊

Fákjúal!

Prince23
Nekem a kedvenc karakterem:

Cole, csak hát na, rohadt script!

utána:
Black
Delgado
Church
Jones
Rawlings

Nálam ezek a sorrendek

Nektek? 😊

DarkSector
se gyorsan se lassan, se összevissza.
hanem pont akkor amikor felvillan, ha elõbb vagy késõbb nyomod az AWSD-t, akkor leesel.
Ennyi.
kicsit gázos elsõre, és sokadszorra fog majd sikerülni, de meg lehet csinálni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Pedig az nagyon egyszerû. Nyomni kell amit mutat és sikerülni fog.

Sil3nt
valoszinu en vagyok nagyon bena, de maris a legelejen amikor logok a szakdek szelen es mutatja a nyilakat, hogy miket nyomjak meg ott elakadtam, ugyanis hiaba nyomom qurva gyorsan, vagy lassan, vagy egyszer vagy folyamatosan, barhogy de mindig lezuhanok a masodik nyil utan. valami tipp, hogy mit ronthatok el?